Tvättdag

Jag har hållt på med tvättstugan sen halv elva, kommer antagligen hålla på ett tag till. Den är bokad till halv sex i alla fall så jag har inte direkt bråttom :P Jag kände att jag måste ha precis ALLT rent när jag flyttar, det skulle ju kännas lite ofräscht att packa ner en massa smutstvätt i flyttkartongerna.

Det här vädret gör mig deprimerad.

Fallen leaves

Har suttit o snackat i telefon med Olof i 2,5 timmar nu... dags att sova. Jag ska upp om exakt 7 timmar. Men det var värt det :) Vi avslutar dagen med en låt som jag var besatt av för typ två år sen :P Gonatt!


Misery business


No song unheard


WOHOO!

FY FAN VAD JAG ÄR BRA! *sjunger*

Jag skrev ju klart hemtentan innan jag åkte till Åland, men den behövde filas på en del. Det var ju bara ett första utkast. Nu är jag i alla fall HELT klar och jag känner mig jäkligt nöjd! Bara för att jag sa så får jag väl underkänt ändå... :P Nej men helt seriöst känns det skitbra :)

Imorgon ska jag åka till Uppsala och lämna in skiten, gå på bio med Therese samt after-inlämning med klassen (istället för after-work :P). Nu ska jag belöna mig själv med dubbelavsnitt (missade förra veckan på grund av skolstress) av gossip girl, one tree hill, entourage, heroes och kanske lite south park på det :D Jag kommer sitta uppe hela natten med andra ord :P

King (or queen) of the world!

Fan vad jävla bra jag är! Helt jävla klar med alla 3 delar!! :D Det enda som ska läggas till nu är en referenslista, samt en kort inledning till vad jag har skrivit om. Fett nice! :D Nu ska jag fan njuta av den där kryssningen och känna mig som världens bästa åtminstone en dag till :P

Kryssning ikväll

Nu sitter jag hemma hos farmor och farfar i Hagsätra och har precis ätit frukost. Farfar var gullig och gick ner till ICA för att köpa nybakade croissanter med chokladfyllning. Det kan inte bli bättre :)

Jag har även skrivit klart en av tre delar till hemtentan. De andra två har jag börjat på, de ska bara skrivas rent. Sen är jag äntligen klar! Jag åkte nämligen hit igårkväll för att plugga eftersom min bror var ett störningsmoment. Det gick i alla fall mycket bättre att plugga här hos farmor och farfar :)

Ikväll är det kryssning som gäller med farmor, min kusin Johanna och Johannas kompisar :)

Inte min dag

Det här är verkligen inte min dag alltså. Var i skolan mellan 09-12 och allt gick bra, mötte upp Olof i stan (läs: Stockholm) för lite lunch och fönstershoppande. När jag satt på tåget hem började jag må illa och jag kände ett släng av migränhuvudvärk. Nu har det gått mer än två timmar och det är fortfarande samma sak. Suck. Plus att min bror har höstlov vilket betyder att jag inte kommer få en lugn stund den här veckan. Jag som behöver plugga. Har en hemtenta som ska in på torsdag 16:00.

Losing grip

Are you aware of what you make me feel, baby?
Right now I feel invisible to you, like I'm not real
Didn't you feel me lock my arms around you?
Why'd you turn away?
Here's what I have to say

I was left to cry there
Waiting outside there
Grinning with a lost stare
That's when I decided

Why should I care?
Cause you weren't there
When I was scared
I was so alone
You, You need to listen
I'm starting to trip
I'm losing my grip
And I'm in this thing alone

Am I just some chick you placed beside you
To take somebody's place?
When you turn around can you recognize my face?
You used to love me, you used to hug me
But that wasn't the case
Everything wasn't okay

I was left to cry there
Waiting outside there
Grinning with a lost stare
That's when I decided

Why should I care?
Cause you weren't there
When I was scared
I was so alone
You! You need to listen
I'm starting to trip
I'm losing my grip
And I'm in this thing alone

Crying out loud
I'm crying out loud
Crying out loud
I'm crying out loud

Open your eyes!
Open up wide

Why should I care?
Cause you weren't there
When I was scared
I was so alone

Ute på stan

Hemma igen efter en skoj kväll på stan :) Det började med att jag och Saga åkte hem till Amanda o Jenny för lite förkrök med en massa tjejer :) Sen var det tänkt att alla skulle ut till nåt ställe som hette Grodan, men det blev lite delade åsikter. Det slutade hur som helst med att jag åkte till Viper Room (HAHA) för att möta Patrik och hans polare medan Saga, Amanda och Anna drog till nåt ställe vid Skanstull. När kvällen började närma sig sitt slut mötte jag upp Saga och de andra på nåt kebabställe vid Skanstull (efter att jag, Patrik och Ahlmark hade käkat på donken) och sedan åkte vi hem till Amanda en snabbis. Olof var på väg hem så han var snäll och följde mig till nattbussen vid Medis, bussen kom efter tio minuter och resten är historia. Jag klarade mig hem helt oskadd :)

Imorgon ska jag på någon H&M-grej och sen är det familjemiddag hos mormor och morfar som gäller. Efter det blir det direkt till Uppsala. Typ.

A sort of fairytale



Tori Amos .

Broken


Värme i vinter


Den här skönheten inhandlade jag nyss. Vi var på Stadium i Kungens Kurva och jag har spanat in den här västen i över ett år nu. Det kändes som en bra idé också med tanke på att min stora Everest-dunjacka kan bli lite väl varm att cykla i. Då är den här perfekt :)

Lördag

Nu har jag jobbat med bror i tre timmar. Alltid lika underbart att umgås med honom :) <3

I övrigt har jag ingenting speciellt planerat på några timmar. Kanske ska plugga lite, men om jag känner mig själv blir det nog ingenting med det. Ikväll blir det eventuellt bio med Nina och Conny, vi får se vad som händer helt enkelt :)

Sleep tight

Hemma igen efter kvällens bravader. Kvällen började med tacos hemma hos Nina o Conny. Skitgott! Sen drog vi vidare till folkets hus på fest. Det var väl sådär till en början eftersom jag inte känner särskilt många, men efter ett tag träffade jag på Fisken och sen kom Doffan så jag hade himla kul resten av kvällen :) Det är alltid trevligt med lite nostalgi och så :)
Runt kvart i ett fick vi skjuts av Connys kusin hem till Nina o Conny, satt där och snackade lite skit och nu är jag hemma igen. Tog taxi, det har börjat bli lite av en vana när jag sitter hemma hos dem. 50 spänn är ju inte så farligt.

Imorgon ska jag jobba med bror från 10 till 13. Sen på kvällen blir det antagligen bio med Nina o Conny :) Som de sa till mig för ett tag sen; "Vi kan vara din pojkvän så länge" :P

Friday I'm in love

Just nu håller jag på och gör mig iordning och sånt. Ska hem till Nina vid sju eftersom Conny ska ha födelsedagsmiddag, sen ska vi vidare på fest :)


Billy .


Fredag

Tänkte börja röra mig hemåt om ett tag. Försov mig lite så det blev ingen föreläsning idag. Jag vet inte riktigt vad det är, men jag skulle gissa på att jag är väldigt psykiskt utmattad efter en ganska hektisk vecka. Behöver nog bara ta det lite lugnt :)

Jag har även märkt att jag hatar mobilt bredband. Det suger verkligen jämfört med vanligt, i alla fall när man vill ladda ner musik. Suck.

Little by little


Feeling sick

Usch. Känner mig helt febrig. Det känns sådär som att jag när som helst kommer insjukna, men det har inte riktigt blommat ut ännu. Typ. Det kanske har något att göra med det faktum att jag gick hela vägen "hem" igår från Norrlands. Det tog 35 minuter. I kylan. Ska gosa ner mig i en filt och bara ligga på soffan hela kvällen. Kanske lite South Park kan pigga upp :)

Torsdag

Idag hade jag ingen skola så jag åkte hem till Amanda i Märsta :) Sen tog jag tåget tillbaka till Uppsala och mötte upp Olof o Rickard för att käka lite. Det blev Max igen som vanligt... :P

Just nu sitter jag mest och suckar över hemtentan som ska vara färdig om exakt en vecka. Uppgiften känns bara väldigt luddig. Men det löser sig nog, orkar inte tänka mer på det just nu.

Feeling good

Hemma igen efter en trevlig kväll på Norrlands nation :) Eller ja, det är typ puben som ligger på deras innergård. Jag tror att den på något vänster tillhör nationen, men jag är lite osäker på hur det ligger till. Hur som helst var det inte så många från klassen som kom, men kanske 20 personer i alla fall. Det fanns världens godaste hamburgare där. Det var smält ost och tzatziki. Det kanske inte låter mycket för världen, men fan vad gott det var! :) Sen efter maten satt vi mest och snackade skit och hade skoj. För ganska exakt en timme sen följde jag Therese till tåget och sedan promenerade jag hela vägen hem. Det tog ganska exakt 35 minuter, men som tur var hade jag Amanda i luren som höll mig sällskap :)

Nu ska jag dricka upp mitt glas juice, ta en cigg och sova :)

Lill-lördag

Precis hemkommen från skolan. Vi hade seminarie idag och jag var skitstressad eftersom jag typ inte hade någonting att prata om på redovisningen, men med lite hjälp från de andra i gruppen löste det sig :) Det här var i alla fall det sista seminariet för den här månaden vilket känns otroligt skönt eftersom jag nu kan (åtminstone försöka) koncentrera mig på hemtentan. Fick förresten underkänt på salsskrivningen vi hade i slutet av förra månaden. Det blir omtenta lördagen den 8 november klockan 09:00... Kul. Men men, jag hade inte förväntat mig bättre eftersom, som jag nämnde tidigare, salsskrivningar inte riktigt är min grej. Jag fick i alla fall bara 2 poäng under Godkänt så om jag bara pluggar lite extra nu så kommer det nog gå bra :)

Eftersom vi inte har någon skola imorgon ska några från klassen gå och käka middag ikväll, eventuellt följt av en krogrunda. Tänkte röra mig ner mot stan (läs: Uppsala "centrum") runt halv sex för att möta upp Therese och sen gå vidare till Norrlands nation. Tanken med middagen är att fira att vi efter en massa protesterande hit och dit äntligen fick fritt profilval. Det innebär alltså att alla 70 personer i klassen inte kommer behöva tävla om vem som får läsa Barn & Ungdom (Det fanns bara 30 platser på den inriktningen från början), utan alla får läsa vad de vill nu :)

Funny shit


Sysselsättning under den resterande delen av min kväll :)

Steady as she goes


A few words .

Det känns som att mina inlägg inte har varit särskilt sammanhängande på ett tag nu. Mest musik och små textsnuttar. Jag skriver ju mest den här bloggen för min egen del och jag tycker att man kan uttrycka rätt mycket känslor med en viss låt, samt att ord är överflödiga. Ibland räcker det med några få.

Sitter hur som helst här i soffan med världens mysigaste filt och kollar på I ditt ansikte med Magnus Betnér. Jag längtar till den 11 December då farfars syster och jag ska gå och se honom uppträda här i Uppsala :) Det var inte sådär jättelänge sen jag och Amanda var och kollade på honom i stan, men jag får aldrig nog :P

Imorgon är det skola som gäller mellan 13-15. Innan det ska jag försöka hinna med lite shopping samt kolla efter den stulna cykeln vid tågstationen.

Bouncing off clouds



Hultsfred '05. Du och jag på en filt i gräset, lutandes mot varandras axlar. Jag lever för de små ögonblicken.

A long time ago .

Hade precis en lång telefonkonversation med en vän från förut. Det är uppfriskande med lite nostalgi då och då.

The boy I wish I loved .

Om man fick välja vem man skulle bli kär i vore du mitt förstahandsval. Tack för att du ställde upp idag, du är guld värd.

A lonely little girl

Idag är en dålig dag. Ångest. Ensamhet. Helst av allt skulle jag bara vilja att någon höll om mig. Jag mår inte bra alls.

En sak jag tänkte på idag var att jag alltid prioriterar människorna runtomkring mig, per automatik. Det kommer naturligt för mig. Men då undrar jag, när ska någon börja prioritera mig? Sätta mig i främsta rummet? För vem är jag den viktigaste? Att jag inte kom fram till något svar säger väl ändå ganska mycket. Bara för att man omger sig med människor betyder det inte att man inte är jävligt ensam.

A little honesty


It's not the world that's out of order

Vackert. Sant.


Fringe

Nu har jag precis bänkat mig i soffan med världens mysigaste och ulligaste filt. Ska kolla på nya serien Fringe som jag har börjat följa. Den är faktiskt rätt intressant, men största anledningen till att jag kollar är självklart den otroligt snygga Joshua Jackson. Jag har varit oerhört förtjust i honom ända sedan jag var liten och kollade på Mighty Ducks-filmerna. Första killen jag var olyckligt kär i var nästan en exakt kopia av Joshua :P

Anyways, imorgon är det skola som gäller 10-12. Efter det ska vi träffas i seminariegruppen och skriva intervjufrågor. Jag måste även hem till stockholm och hämta lite kläder och sånt, men åker tillbaka hit på söndagen.

Torsdag

Ibland undrar jag hur min kropp fungerar. Jag vaknade halv tolv idag, men känner mig ändå seg och sliten. Kanske har sovit för mycket? :P

Jag har mest suttit och läst min bok om socialt arbete, samt markerat viktiga sidor med små blå klisterlappar. Man känner sig lite duktigare när man har såna där små lappar :)

Det börjar kännas lite stressigt nu med flytten och allt. Mycket småsaker som man inte tänker på. Men samtidigt har jag inte tid att tänka på allt det där nu eftersom det är så mycket i skolan. Det är svårt att kombinera båda.

Onsdag

Sitter hemma hos Gunilla och diskuterar klädstilar genom tiderna med Lotta, vad som var fult och vad som var fint. Trevligt :)

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Det blir väl antagligen så att jag sitter här vid datorn eller tv:n. Imorgon är jag nämligen ledig från skolan så jag behöver inte direkt gå och lägga mig tidigt. Skönt :) Å andra sidan är det jobbigt att inte ha någonting att göra. Jag skulle ju kunna gå ner på stan, men jag vill inte shoppa upp alla mina pengar :P

Förberedelser inför seminariet

Nu var gubbarna precis här från Uppsala Hem och testade ljudisolationen i väggarna. Jag är ganska säker på att väggarna fick underkänt eftersom man till och med kan höra när grannen duschar hur tydligt som helst.

Jag stör mig på att reprisen av Våra bästa år har slutat gå 9:50 och nu går 07:00 istället. Sjukt jobbigt, jag är ju inte ens vaken vid den tiden. Skolan börjar ett så jag hinner inte se avsnittet 12:50 heller. Vad jobbigt allt är ibland :P

Den här morgonen har jag i alla fall skrivit klart min del av presentationen inför seminariet idag. Inte särskilt roligt, men ibland får man offra sig. Ska träffa seminariegruppen vid elva så jag ska väl börja röra mig om typ 45 minuter eller något sånt. Vi hörs senare :)

Gubbar som bankar

En sak jag lade på minnet när jag pratade med Emil angående lägenheten var att värmen inte är Uppsala Hems bästa sida. Golven kan vara väldigt kalla väldigt ofta, vilket jag även har märkt här hos Gunilla. Det är verkligen svinkallt. Därför beställde jag de här mystofflorna från LaRedoute så att jag slipper frysa om fötterna i ett år framöver :)

För tillfället sitter jag och slötittar lite på tv, samt sneglar mot balkongen och funderar på om jag ska gå ut och ta en sista cigg. Jag tror nog att det är dags att sova snart. Det kommer gubbar hit imorgonbitti som ska kolla hur ljudisolerade väggarna mellan lägenheterna är. Kul. De ska komma någon gång mellan 8 och 16. Jo tack, man vet ju hur det där brukar bli. Antagligen kommer de kvart i fyra och bankar på dörren. Typ.

Gonatt!

Uppdatering lördag-tisdag

Jag har inte kommit in på bloggen på sen lördags :/ Vet inte vad felet är, men det har i alla fall inte fungerat att logga in överhuvudtaget. Men nu är jag tillbaka :)

I lördags åkte jag och Saga in till Huset och träffade Olof och Alex. Det var helt okej, men lite väl mycket småttingar så jag och Saga åkte till Rågsved där Sebbe och hans polare satt och drack/spelade poker. Vid halv fyra drog vi hemåt, vilket resulterade i nattbussen från gullmarsplan. Det är verkligen jättemysigt när man fastnar i gången och man står en meter från världens jävla hög med spya. Folk är så trevliga. Men allt som allt en kul kväll, jag har alltid kul när jag är med Saga :)

I söndags fyllde mamma år :) Det blev tårta och kakor med mormor, morfar och min morbror. Efter en lång dag skjutsade pappa in mig till centralen och jag åkte till Uppsala. Är hos Gunilla nu. Jag tog med mig datorn eftersom jag kommer stanna här tills på fredag. Hon har nämligen inget internet på sin dator.

Idag ska jag träffa seminariegruppen 14:30, men i övrigt har jag ingen skola alls. Jag har lektioner måndag, onsdag, fredag vilket suger när man pendlar. Hellre att de klämmer ihop allt tre dagar i rad i så fall.

PS. Nina, det var Saga som körde :)

Friday I'm in love

Det blev en ganska händelserik fredag trots allt. Gick hem till Saga och vi tog bilen till systembolaget, skjutsade Jenny till jobbet, och hämtade upp Jennilee. När vi kom tillbaka till Saga började vi göra oss iordning och sen kom Sebbe och hans kompisar och hämtade oss. Vi satt hos Sebbe i Södertälje ett tag och drack/spelade en väldigt oseriös omgång poker. Efter ett tag tog vi tåget till Tumba och drog till TB's. Kvällen var helt okej faktiskt, trots vissa irritationsmoment :P Vi dansade, drack och hade en riktigt trevlig kväll helt enkelt :)

Idag jobbar jag med min bror, fast mamma och pappa kommer hem om en halvtimme så arbetsdagen är snart slut :) Tänkte väl käka middag och vänta på att Saga ska bli klar med sin dansuppvisning, sen ska vi hitta på någonting roligt :)

En bild säger mer än tusen ord


Fredag

Nu är allt äntligen helt klart! Skrev på kontraktet idag och den 1 November flyttar vi in. Härligt :D

Dagen har spenderats i Uppsala med föreläsning från 10 till 12. Efter det tog jag och Therese en promenad till Västertorg (dit jag ska flytta). Jag skrev på alla papper och vi gick igenom detaljerna, sen tog jag och Therese en promenad tillbaka till stationen. Jag har alltså gått en hel del idag vilket också har resulterat i smärta i fötterna. Men jag är glad ändå :)

The soul of the sun



Gonatt!

Back to school

Imorgon måste jag gå upp halv sju. Halv sju! 06:30! Det är alldeles för tidigt... men vad gör man inte för att hinna till skolan i tid. Suck. Har föreläsning mellan 10-12 och sen ska jag förbi lägenheten och gå igenom lite grejer med Emil (han som vi ska hyra andrahand av). Jag tror att jag ska skriva på själva kontraktet också, om jag inte redan har gjort det. Jag brukar inte ha så stor koll :P

Imorgon ska jag i alla fall ta på mig mina nya snygga jeans och sminka bort påsarna under ögonen så att jag kan känna mig som världens snyggaste trots att jag kommer behöva gå upp innan solen. Om jag känner mig snygg på utsidan mår jag bättre i alla fall för en dag. Typ. Jag är ganska ytlig av mig, extremt faktiskt. Inte så att jag är sådär översminkad, jag är inte ens i närheten av översminkad. Inte heller att jag är uppklädd varenda dag, inte ens i närheten. Men jag har väldigt ytliga åsikter väldigt ofta. Kan bero på att jag har noll självkänsla, vilket påminner mig om att jag ska hitta en bra kurator i Uppsala. Fast nu känner jag att jag babblar ganska mycket så jag ska hålla käften och sova eller nåt.

Koola Anna Johanna Navy


De här snygga jeansen från Koola Anna fick följa med mig hem idag. Köpte dem hos Denim for Girls i Skrapan, men de finns på Nelly.se också. Spanade in dem på Nelly igår, men jag skulle aldrig köpa jeans över nätet. Man vet aldrig hur storlekarna är.

Förresten är jeansen mycket snyggare i verkligheten. De ser så smala ut på bilderna här ovanför, vilket enligt mig blir ganska fult, men egentligen är de lite mer baggy. Modellen på bilden kanske har lite längre ben än mig eller nåt :P

See you on the other side

Nu ska jag in till stan och shoppa lite med Olof samt fira lägenheten :D Vi hörs när jag kommer tillbaka, förhoppningsvis med ett par nya jeans :)

Fin present!

Tänkte bara visa den fina födelsedagspresenten jag fick av Cissi :)


Getting loose

Imorgon ska jag in till stan och titta på fina jeans från Koola Anna. Lite baggy är dom. Hoppas de finns :) Ska träffa Olof och fika, tanken är väl att vi ska hurra lite för det faktum att allt äntligen är 100% säkert med lägenheten :)

Fick ett enormt sug efter att baka muffins nu! Jag har aldrig ens bakat muffins, men jag ser hela tiden så fina bilder i bloggar så det känns ju som något man borde prova på. Jag vill göra chokladmuffins med banan i. Mums. Och glasyr, massa glasyr. Kanske lite strössel också. Det låter fint i alla fall :)

Helt normala...



Onsdag

Hemma igen efter några dagar i Uppsala. Nu bor jag hemma i Tumba igen eftersom kattvaktandet är slut. För tillfället bor jag i kassar och resväskor eftersom jag inte orkar packa upp, flyttar ju till Uppsala om mindre än en månad :)

Duktiga Ronja

Nu har jag varit sådär superduktig och läst två kapitel i Socialt arbete - en grundbok. Som ni säkert hör på titeln är det inte världens roligaste, men det funkar. Däremot har jag en otrolig förmåga att vara ofokuserad när jag läser böcker, det är i stort sett de enda gångerna jag faktiskt klarar av multi-tasking. Vi säger att jag är på sidan 42 i en bok. Jag läser och läser när jag helt plötsligt kommer in på andra tankebanor. Det kan vara allt från vad ska jag ha på mig idag till det här måste jag göra imorgon och annat liknande. Helt plötsligt märker jag att jag är på sidan 45. Jag läser allting samtidigt som jag tänker på annat, och helt plötsligt är jag tre sidor längre fram och minns inte alls vad jag har läst. Är det normalt? :P

Planen är i alla fall att jag ska börja göra mig iordning nu och röra mig mot Tumba. Fest i folkets hus ikväll :) Sover nog hemma hos mamma och pappa eftersom det är gångavstånd dit från partajet. Lika bra det :)

Gårkvällen var förresten hur bra som helst :) Vi satt på Treat en stund och sen gick vi vidare till Huset där de spelade en massa bra musik :) Fast sen fick jag så sjukt ont i fötterna, det var ju första gången jag använde nya stövlarna, så Olof var snäll och följde med mig till tunnelbanan.

Det är kläder!

Nu har jag äntligen fått reda på vad det är som tar sån tid för tjejer, det är kläder! :) Det kan jag i och för sig förstå eftersom det är ett jäkla jobb att sätta ihop nånting snyggt. Däremot är jag en så stressad person att jag oftast väljer ut mina kläder redan kvällen innan. Sen har jag vissa kompisar som bryter ihop totalt när det gäller att välja kläder, men då brukar jag hoppa in och hjälpa till lite :P

Det jag har märkt är att tjejer oftast inte klär upp sig för killar, de klär upp sig för andra tjejer. Killar bryr sig egentligen inte om en tjej har senaste modet, ibland kan de till och med tycka att man ser konstig ut, men andra tjejer bryr sig. Det är ju vi tjejer som sätter upp reglerna för vad som är okej för en tjej att ha på sig, det är tjejer som synar varandra på krogen och kommenterar vem som ser slampig/snygg/ful ut. Om man ser det ur den synvinkeln är det ju faktiskt tjejer som är ytliga och killar som är djupa, vilket låter rätt konstigt egentligen. Men det är ju så, tjejer är de bästa på att trycka ner varandra. Vi kommer aldrig uppnå någon slags jämlikhet med männen om vi inte slutar klanka ner på varandra. Om vissa tjejer ser ner på andra tjejer, varför ska killarna tycka någonting mer? Jag kan garantera att alla tjejer någon gång har kommenterat eller hållt med en tjejkompis som har kommenterat någon annan tjejs klädsel/gångstil/utseende på ett negativt sätt. Varför gör vi så mot varandra? Är vi så osäkra på oss själva att vi måste klaga på varandra för att må bra? Det är ju sjukt.

Kom in på ett lite annat spår här i texten, men det är faktiskt något som stör mig, att vi hela tiden klagar på varandra. Det går nästan per automatik, men jag lärde mig för längesen att tänka efter innan, och framförallt varför, jag säger någonting elakt om någon annan tjej. Vad får jag ut av det liksom? Det är bättre att bygga upp sin egen självkänsla istället för att må bra genom att måla upp andra som sämre än en själv.

Vad är det som tar sån tid?

Oj vad jag har shoppat idag.. Köpte ett par skor, ett linne, en tröja, en tröjklänning och strumpbyxor. Finfint :)

Ikväll är det som sagt utgång som gäller, men först ska jag möta upp Olof och Patrik på Odenplan för lite käk på BK vid sju-tiden :) Tills dess vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag förstår verkligen inte hur vissa tjejer (inte alla) kan ta typ två timmar på sig att göra sig iordning..? Jag förstår liksom inte vad det är man gör under de där två timmarna. Väljer kläder? Väntar på att första lagret mascara ska torka? För min del tar det MAX tio minuter att sminka mig. Då gör jag ändå ett noggrannt jobb med concealer, foundation, mascara och ögonbrynspenna. Håret är ju bara o spraya lite så är det klart.

Jag försöker inte på något sätt låta sarkastisk eller spydig mot dessa tjejer, jag är helt enkelt så jävla nyfiken på exakt vad det är som görs under de där timmarna? För min egen del är det helt ofattbart, och jag har inga kompisar som tar så lång tid på sig heller, så jag vet inte riktigt vem jag ska fråga. Man kan ju inte direkt gå fram och fråga någon på stan :P

Fredag

Ska snart röra mig mot farsta centrum där jag ska möta upp min kusin för lite shopping :) Tänkte köpa lite festkläder typ, har nästan bara "vardagskläder". Ikväll blir det i alla fall utgång eftersom, som jag nämnde tidigare i veckan, Rickard fyllde 20 i onsdags. Det ska bli skoj :)

Trött som en gnu

Dags att sova tror jag minsann. Idag har jag mest försökt plöja igenom lite kurslitteratur samt kollat på veckans nya avsnitt av de serier jag följer (heroes, gossip girl, one tree hill, entourage).

Imorgon måste jag nog försöka läsa lite mer i kurslitteraturen, men på kvällen blir det partaj :)


Krogen it is

Då blir det utgång ikväll då :) Olofs kompis Rickard fyller 20 så vi ska till nån pub eller nåt i stan :)

Sjukt egentligen att det är så många som fyller år i september/oktober, men om man tänker efter är det cirka nio månader efter nyårsafton.. precis som att många fyller år i mars/april som är nio månader efter midsommar. Sjukt egentligen :P

Onsdag

Är helt slut efter att ha släpat packning + en matkasse genom spöregnet. Har för övrigt varit i Uppsala sen igår, kom hem för en liten stund sen. Igår var det nämligen tenta följt av tentamiddag/fest. Himla trevligt var det i alla fall och jag kom väl hem någon gång runt ett inatt. Vi hade inte föreläsning förrän 12 idag så lite sömn fick man i alla fall :)

Nu ska jag göra någonting annat, orkar inte sitta här och slöa :)