Nu kör vi!



Happy new year!

Det känns sjukt hur fort det här året har gått.. men jag har haft ett riktigt bra år! :) Det känns som att nyårsafton också kommer bli bra. Pratade precis med Therese i telefon och jag saknar henne som fan, vi har ju typ inte setts på några veckor. Nu är det dags att börja göra sig iordning inför kvällen så jag återkommer imorgon med bilder och sånt :)

Once more with feeling


Nu har jag ätit äggmackor och köttbullar. Pappa kom och hämtade mig efter jobbet så jag slapp åka kommunalt vilket var sjukt nice. Jag har även fört över en massa serier och filmer till den här lilla datorn eftersom jag tänkte lämna kvar den stora hos mamma och pappa. Jag ska på kryssning imorgon och sen åker jag direkt till Uppsala så det känns jobbigt att släpa med sig den stora.

Just another manic monday


Idag kör vi på star wars-tröjan. Amanda tipsade om den, så jäkla cool. Haha. Snart ska jag träffa Saga och sen luncha med Olof och sen är det jobb som gäller 16-22.

Something is wrong with this picture

Insåg precis att jag har haft min strumpa på bak-o-fram hela dagen. Inte ut-o-in utan bak-o-fram, hälen på framsidan. Ibland undrar jag hur jag klarar av att ta hand om mig själv..

Idag har jag hunnit med en massa saker. Umgicks med Bonnie, gick på bio med päronen, hade webkamerakonversation med olof på msn och hjälpte mamma med att köpa en mobil.

Imorgon blir det jobb 16-22. Gonatt!

Put a smile on your face


Just nu är Bonnie här och umgås lite :) Snart ska vi iväg på bio plus att jag ska köpa en datorväska.

Sleep tight

Nu är ju frågan om man ska gå och lägga sig eller sitta uppe och kolla på slutet av Resident Evil. Jag har precis kollat klart på Mannen med oxpiskan med farsan. Kände redan när den började att jag var alldeles för trött för att kolla på film, men jag kämpade mig igenom den eftersom jag tycker det är så himla kul att kolla på film med pappsen. Anyways, jag är väldigt nöjd med min nya dator (som jag sitter vid just nu) även om jag idag insåg att det faktiskt inte går att välja skrivbordsinlägg på grund av att jag har Windows 7 starter. Det suger att ha en blå bakgrund med windows-loggan, men men.

Imorgon blir det Avatar i 3D med mamma, pappa och chrillan. Ska även svänga förbi media markt och kolla efter ett laptopfodral till den här rosa saken :)

Blow my speakers up

Gårkvällen var sjukt rolig! Jag och Amanda drog till TB's och där mötte vi en massa roligt folk, bland annat Martina och Julia som vi dansade med nästan hela kvällen :) Sen drog jag in till stan och sov hos David.

Dagen har bestått av mellandagsrea i Skärholmen. Fy fan! Det var äckligt mycket folk och långa köer. Jag fick i alla fall med mig två tröjor och en klänning hem, plus att jag hade väldigt trevligt sällskap i form av Saga och Camilla :)

Just nu jobbar jag med lillebror så det blir en lugn lördagskväll för min del :)


Juldagen


Amanda är här och vi fläskar med godis och julmust inför en kväll på tb's :) Nu sitter jag vid nya datorn och hittade webkameraprogrammet. Höhö.

I think I love you


Nu har jag köpt mig en rosa mini-laptop. Så jäkla fin! :D

...

Sov hos Saga inatt och nu ska  vi iväg och köpa en dator till mig. Wohoo! Måste jobba en massa med Kalle i helgen också eftersom han åker tillbaka till skolan på söndag. Jag återkommer.

Merry christmas

GOD JUL! :D Jag sitter just nu och kollar på "Nu är det jul igen" med Tim Allen från 1994. Det är helt klart den bästa julfilmen någonsin. Jag kom hem halv ett idag eftersom jag sov hos David. Vi kollade på The Grudge vilket var jäkligt dumt för nu kommer jag ha marddrömmar i flera veckor framöver :P

Snart är det Kalle Anka, sen middag, sen julklappar, sen hem till Saga en sväng och sen eventuellt TB's med Amanda :)

Onsdag

Om ni inte har märkt det har jag tagit lite jullov från bloggen. Jag har helt enkelt inte haft tid att skriva.

Idag har jag varit i stan med Bonnie och handlat julklappar hela förmiddagen. Nu är det klart i alla fall vilket känns jäkligt skönt. Efter shoppingen åkte jag och kollade in Amandas lägenhet. Hon hade gjort världens finaste pepparkakshus :) Sen åkte vi till Huddinge och jag tog tåget hem. Det känns som att jag börjar bli sjuk eller nåt, men jag har inte tid med sånt skit. Imorgon är det julafton! :D

Ren lycka!


De visar Mighty Ducks på tv4 Sport. Jag ÄLSKAR de filmerna. Nostalgi och ren jävla lycka är det. Känner mig som 10 år igen.

Hela världen är så underbar på bussen in till stan


Igår mötte jag upp Bonnie utanför mig, sen gick vi upp till Susanne en stund och sen tog vi en liten runda med Chilli. Efter det promenerade vi hem till Bonnie och åt godis och kollade på film. Mysigt :) Sov över där så jag kom precis hem. Nu tänkte jag snart hoppa in i duschen och eventuellt äta lite frukost också. Jag och Bonnie ska iväg till Susannes jobb och bli bjudna på gratis fika, sen ska jag möta upp Nina och Conny för att kolla på Eddie Izzard på Hovet. Det här blir en bra dag :)

Kärlek



Jag blev hur glad som helst när jag öppnade brevlådan imorse. Fan vilka fina vänner man kan ha <3

Let it snow


Nu är jag hemma i Tumba igen. Det första jag gjorde när jag kom hem till mamma och pappa var att leta fram mina täckbyxor, sen begav jag mig ut i snön med Chilli och Susanne. Hoppade i snödrivor, kastade boll och hade allmänt mysigt. Jag älskar snö! :D

Nu ska jag snart möta upp Bonnie och ha myskväll. Jag är så jäkla lycklig idag. Vet inte om det beror på snön eller det faktum att jag är nära mina vänner igen. All is well in wonderland.

It's hard to say that I'd rather stay awake when I'm asleep



Idag drar jag hem till Tumba.

I'd like to make myself believe that planet earth turns slowly

Nu är det ju såhär att jag och min PM-kompis bestämde oss för att inte gå på handledningen imorgon. Detta gör att jag har möjlighet att sova hur länge jag vill, vilket i sin tur resulterar i att jag typ aldrig kommer gå och lägga mig. För tillfället dödar jag tid med att kolla på avsnitt av Dollhouse. Jag tror att jag är rädd för att gå och lägga mig, typ för att jag inte vill att tiden ska gå så fort och jag blir stressad och jag är fast i det förflutna och bla bla bla psykobabbel o.s.v. Jag ska ta upp detta med min kurator nästa gång jag träffar henne, när det nu blir. Jag har inte råd längre, det är dyrt att uppnå en hälsosam mental hälsa.

A monkey needs to dance, so do you


Jag vet inte om jag har visat de här, men de kom i alla fall på posten för någon vecka sen. Lite knasiga, men jag gillar att vara knasig som trasdockorna skulle ha sagt.


Walking in a winter wonderland


Nu är det dags att bege sig ut på snöpromenad igen. De sista av mina scrapbookgrejer har kommit och jag måste ta mig ända till Flogsta för att hämta dem. Sen ska jag hämta ut ett paket från Lush och ett från H&M.

Idag är en bra dag för idag ska jag och Olof ha mini-julafton och äta pannkakor innan jag beger mig mot storstaden imorgon. Vi bytte julklappar igår också. Han fick ett par happy socks och jag fick en fin bricka :)

It feels like christmas


Det här är julstämning för mig. Varenda år väntar jag på att den här reklamen ska dyka upp i tv-rutan eftersom julstämningen inte infinner sig hos mig förrän jag har sett den.

Break your heart


Klicka på bilden för lite morgonmusik.

...

Nu har jag tupplurat i tre eller fyra timmar. Vaknade nyss och insåg att det kommer bli väldigt svårt att somna inatt, men det är struntsamma nu. Tror att jag ska bege mig mot köket och göra några mackor. Käkade middag redan vid fyra så jag är ganska hungrig nu. Sen ska jag kolla på massa avsnitt av Dollhouse.

Onsdag

Det är jobbigt när man är seg utan att vara trött. Idag har jag varit i skolan och pluggat med Stephanie, sen gick jag hem och pluggade ännu mer. Nyss var jag och hälsade på Therese. Jag skulle hämta ett skolpapper som jag behöver för att göra min sista restuppgift. Shit vad duktig jag känner mig idag :)

Final fantasy


Jag minns när jag och Amanda var besatta av den här videon. Vi kan inte ha varit mer än 10-11 år gamla för jag minns att när jag var 13 kom den första Final Fantasy filmen och då var jag redan besatt. Det var den här videon som fick mig att vilja hålla på med datorer och media. Jag blev helt kär i grafiken och datoranimeringen.

I've got sunshine in a bag


Ibland är vi inte världens sötaste, men det gör ingenting.

Hade PPU i skolan idag och det var väldigt trevligt. Mycket skratt blev det. Nästa tillfälle är sista tillfället med den här gruppen, sen ska de röra om i grytan. Det känns jätteläskigt.

When the time is right


Jag är så SJUKT GLAD idag! :D Först och främst vaknade jag med snöstorm utanför fönstret. Jag glädjeskuttade hela vägen till skolan och hela vägen tillbaka. Jag kastade en massa snöbollar på Olof också, det var skoj. Sen ringde jobbet och berättade att en av kunderna (min absoluta favoritkund!) hade ringt dem och bett att jag skulle hoppa in under julveckorna eftersom hon tycker att jag är så jäkla bra. Jag blir så himla glad av att höra sånt. Nu ska jag i alla fall jobba två dagar nästa vecka hos henne och jag är så himla glad :)

Nu ska jag kolla på How I met your mother med Olof.

There is a secret garden she hides

Det är fint det här med vänner. Jag skulle kunna skriva kärleksförklaringar till varenda en av dem, sådär som man gjorde på playahead när man var femton. De är så fina.

Klicka på bilden för bra musik.

Måndag

Det var jäkligt roligt att ha Saga på besök i lördags :) Vi drog till Platina och stannade där till stängning. Det var en sjukt rolig kväll, men det blir det alltid när man är med Saga :) Igår mådde man dock som man förtjänade. Fy fan säger jag bara.

Idag är det plugg som står på schemat. Socionomfest ikväll, men jag tror inte att jag hinner. Jag orkar inte stressa upp mig så det är lika bra att skita i det.

Bakissöndag

The hangover. Passande en dag som denna.

...

Så jäkla bakis alltså. Pallar verkligen inte göra någonting. Har sovit lite, kollat på film och druckit cola. Tänkte hämta pizzarester från kylen, men mer än så blir det nog inte idag.

Saturday night


Ännu en scrapbooksida jag slänge ihop. Tänkte att den var lite passande eftersom Saga var med på bild :) Mötte upp henne på stan och sen drog vi hem till mig och käkade pizza. Nu är hon i duschen och sen ska vi börja göra oss iordning :)

Lördag

Nu är jag nyduschad och redo för dagens bravader. Lite orolig för det där med pengar, men det löser sig alltid. Ska ner på stan och möta Saga om typ en halvtimme, sen ska vi nog äta. Stackarn hatar allt som kommer från havet och det enda jag har i kylskåpet är fiskbullar, fiskpinnar och tonfisk. Haha. Jag tror att vi äter ute ;)

Korv och Tage


Idag kommer Saga och hälsar på :D Vi ska till Saluhallen ikväll och dansa arslet av oss. Wohoo! :)

PS. Jag måste erkänna att jag är lite kär i Idol-låten, och Erik sjunger den jäkligt bra.

Yeah yeah yeah


Klicka på bilden för bra musik.

...

Jag är så sjukt trött idag att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Blä. Funderar på att gå och laga mat, men jag är verkligen jättesugen på pizza. Problemet är att jag inte har råd med pizza. Suck. Jag tror att jag gömmer mig under täcket och återkommer imorgon.

Fick i alla fall världens gulligaste sms från Therese, det var fint av henne <3

Isn't it ironic



Trött, trött, trött. Tog som sagt en långpromenad till Flogsta igår med Olof för att han skulle hämta ut ett paket. När vi kom tillbaka såg jag att jag också hade fått en AVI. Kul. Det blir långpromenad idag igen.

Mina vänner


Klicka på bilden för att förstora.

Hittade den här på en blogg. Tyckte den var roligare än alla listor som cirkulerar på bloggar. En digital "mina vänner"-bok, det är ju helt genialt :)

Cut and paste

Vaknade för en kvart sen. Halvligger i sängen med datorn i mitt knä och Stargate SG-1 på tv:n. Myspys.

Här kommer en scrapbookbild jag satte ihop inatt.

Det går att ladda ner papper, borders, vattenstämplar och mycket annat gratis på internet. Sen är det bara att klippa och klistra i Photoshop :)

In the middle of the night

Jag råkade ta en tupplur i en och en halv timme runt niotiden. Det var ju dumt eftersom jag inte kan sova nu. Har suttit uppe och hållt på en jäkla massa med Photoshop och gjort scrapbooksidor.


Take a walk on the wild side

Jag är hungrig som en gnu. Hade tänkt gå och handla på Konsum, men Olof ska hämta ut ett paket på ICA i Flogsta så det blir långpromenad istället. Kallt, men trevligt.

I'm doing it for the thrill


Don't bring flowers after I'm dead


Klicka på bilden för bra musik.

Jell-O


Jag tycker att jag gjorde ett väldigt bra jobb. Gott var det, och lagom geléaktigt. Gott med bananer till också :)

Jag är i alla fall glad att jag gick till handledningen idag, känns som att man fick ut mycket av det. Ska skriva en massa på PM:et senare ikväll eller imorgon. Det blir bra det här.

I feel like B.O.B. today



Inspiration kallas det ;)

Torsdag

Oh my god. Det är inte naturligt att vara uppe såhär tidigt. Lite mysigt dock, jag har alltid varit lite smygförälskad i att komma till skolan supertrött på vintern med mysiga varma kläder. Det påminner mig om högstadiet när man kunde gå till skolan i mjukisbyxor och allt var frid och fröjd. Svårt att beskriva, men det är en mysig känsla i alla fall.

Nu drar jag iväg till skolan, återkommer senare med bilder och sånt shit.

So tired


Nu har jag suttit och renskrivit en intervju från ljudfil. Det tog 4 timmar att renskriva 45 minuters tal. Suck. Jag är helt död. Skola imorgon klockan nio. Wish me luck! Gonatt!

Grönt, fläckigt och kladdigt


Det här var vad som kom med posten idag. En sjal i gröna nyanser från Mandeldesign.se, ett par fläckiga tights från Nelly.se och en ansiktsmask från Eleven.se.

...

Huvudvärken har inte släppt ännu. Har ont i ryggen nu också, fast det beror antagligen på att jag är extremt otränad och har en rygg som en åttioårig tant. Jag köpte i alla fall med mig bananer på vägen hem så att jag kan äta Jell-o ikväll :D Hämtade ut några paket också, kan visa sen. Nu ska jag gå och laga middag, det blir köttfärsravioli. Mums.

Onsdag

Gah. Vaknade med värsta huvudvärken. Nu har jag magknip också. Suck. Det är inte så mycket att göra åt saken eftersom vi ska iväg och intervjua folk idag. Ska möta upp Stephanie om en timme så förhoppningsvis mår jag lite bättre tills dess.

I would walk a thousand miles to be with you


Jag tror att jag avlider. Det här måste vara världens vackrate pryl. Jag minns när jag var liten och min mamma hade en polaroidkamera som hon sprang runt och tog bilder med. Jag minns hur vackra bilderna blev och att jag önskade att jag också hade en polaroidkamera. Den här skönheten är lite för dyr (85 Euro), men jag ska införskaffa mig en lite billigare så fort jag hittar en. Alltså, helt seriöst, jag dreglar när jag ser den här..

Go green!

Jag köpte med mig enorma mängder Jell-o hem från USA. Poängen var att försöka återuppleva de där fina barndomsminnena från när farmor gjorde Jell-o med banabitar i. Mums. Nu bestämde jag mig i alla fall för att äntligen ta tag i saken och göra en omgång. Resultatet står för tillfället i kylen och stelnar. Det var nära att det skedde en olycka på grund av mina otroligt dåliga skills när det gäller att mäta upp saker, men jag kom på mig själv i sista sekunden och allt löste sig. Tur det, annars hade jag väl fått tokfnatt och kastat skiten över hela köket. Det hade bara blivit grönt, klibbigt och jobbigt.

Pictures for my scrapbook


Beställde precis 33 bilder från Crimson.se. Jag behöver ju ha någonting att klistra in i min scrapbook. Jag behöver egentligen bara 10 bilder, men det är bra att ha lite alternativ att jobba med. Nu kan jag klippa och klistra också om jag känner för det. Najs.

Tuna melt


Den här goda mackan åt jag flera gånger i Las Vegas. Tuna melt. Så jäkla gott! Varför finns inte såna på restauranger i Sverige? Jag har i alla fall aldrig sett det.

Du fattar väl att du måste stå upp och slå tillbaks



Hemma efter en ganska produktiv dag i skolan. Startade dagen med PPU där vi diskuterade marginaliserade gruppers rätt till kärlek. Väldigt intressant. Sen mötte jag upp min PM-partner och vi skrev upp frågor inför intervjun hos pingstkyrkan imorgon. Efter det tog jag en promenad hem med Markus Krunegård i hörlurarna.

All I wanna do is have some fun before I die


Jag hittade ett par roliga tights. Ganska tråkiga för att vara roliga, men dom funkar. För tillfället poppar jag Cheryl Crow och känner mig allmänt tillfreds med allt. Det är en ovanlig känsla, men en trevlig sådan. Lite röksugen är jag, men det är smällar man får ta. Jag vet att jag klarar det här bara jag vill.





















Det kallas kompromiss

Jag har ätit tonfiskmackor till middag. Det är ganska gott faktiskt, men tonfisk luktar äckligt. Det gäller att ha mycket majonnäs på. Jag har spenderat den senaste timmen med att leta som en galning på internet efter roliga leggings. Mönstrade och färgglada ska dom vara. Hittade dock ingenting intressant.

Nu blir det nog en film, sen ska jag försöka somna någorlunda tidigt ikväll.

A million miles away from home

Idag är en bra dag. Det känns inte lika tungt som det brukar och det är ju positivt. Det är en sån där dag då jag orkar ta tag i saker, vilket jag typ aldrig gör annars. Jag tror att den här flytten till Uppsala har varit positiv för mig, den har fått mig att inse hur mycket mina vänner faktiskt betyder för mig. Jag har i och för sig bott här i över ett år nu, men tidigare har jag åkt hem till Stockholm varje helg. Nu gör jag inte det längre, och då känns det mer som att jag har flyttat på riktigt. Jag uppskattar mycket mer de telefonkonversationer vi har och jag skrattar mer. Jag är gladare och jag uppskattar det mer. Ibland är det nyttigt att sakna folk.


The devil made me do it


Klicka på bilden.
Nostalgi.
Svart hår. Nitar. Näthandskar. Café Pierrot. Hultsfred.

Läs i häftet för faen!


Jag gillar att Therese skriver aggressiva meddelanden till sig själv.. :P Haha.

Nu har jag läst igenom alla papper från Pingstkyrkan. Vi ska ut på arbetsplatser och observera organisationer nu i december, och jag plus en till tjej i klassen ska observera Pingstkyrkans projekt för Romer. Det känns faktiskt otroligt intressant att skriva om någonting som är så laddat med fördomar. Det finns ju ganska mycket fördomar både mot kyrkan och mot romer i samhället, så det känns som att man kommer utvecklas mycket som socionom av det här. Vi ska mötas upp imorgon efter PPU:n och skriva intervjufrågor och sånt. Vi ska till Pingskyrkan igen på onsdag och samla in så mycket information som möjligt eftersom det i stort sett är det enda tillfället vi kommer ha innan vi börjar skriva vårt PM.

I need to be with me right now

Hm. Jag känner mig faktiskt ganska nöjd just nu. Det har varit ganska mycket på en gång under hösten, gällande pojkar alltså. Det har varit så mycket upp och ner att både hjärtat och magen har varit i halsgropen flera gånger. Det har varit lite jobbigt eftersom allt har hänt så snabbt och sen avslutats lika snabbt, jag har liksom inte hunnit med i tankarna. Nu känns det äntligen som att allt börjar lugna ner sig, och det var nog det jag behövde. Det var väl därför jag avbokade dejten i fredags. Det känns som att jag behöver en paus från allt som har med pojkar att göra. Det är klart att man vill ha någon att krama och så, men jag behöver vara själv ett tag :)

Photoshop actions





Laddade ner en massa Actions och Brushes till Photoshop och lekte lite. Fascinerande att man kan göra så många olika saker med en och samma bild. Nu ska jag ta tag i mig själv och plugga lite.

Just another manic monday

Olof ringde och väckte mig för någon timme sen och föreslog att vi skulle äta frukost och kolla på Dexter. Jag fick några pepparkakor av honom, och två chokladbitar ur hans chokladkalender. Det var snällt.

Nu har jag äntligen fixat allt med skatteverket och min adress. Tydligen hade jag inte registrerat min flyttanmälan hos dem så min gamla adress tillhörde fortfarande mitt personnummer. Dumt av mig, men nu är det fixat i alla fall. Jag funderar på att slänga på lite musik eller nåt.


Jag och Cissi i somras.

Ny design!

Nu har jag fixat och trixat lite med designen igen. Det känns bättre nu, lite finare.

Jag funderar på om det kanske är dags att sova nu. Jag planerade inte att sitta uppe såhär länge. Å andra sidan har jag inte skola imorgon så det spelar egentligen inte någon roll. Jag kanske glor lite på tv eller nåt.

Inspirationen flödar

Nu har jag storstädat garderoben. Det behövdes verkligen med tanke på att man inte ens kom fram där inne. Det låg kläder över heeela golvet. Jag är lite dålig på det där med att ha ordning och reda. Nu är det i alla fall fint igen så det känns bra.

Jag beställde lite scrapbook-grejer igår (läs: klockan tre inatt..). Det var nog väldigt mycket av ett impulsköp, men jag har funderat ganska länge på att göra en scrapbook till mig själv. Jag gjorde en superfin till Amanda förut med bilder på henne och mig, så nu tänkte jag göra en till mig själv med mig och mina vänner. Skönt att ha någonting att sysselsätta mig med när jag blir röksugen eller så. Ska köpa mer garn också så att jag kan sticka en halsduk till. Armbandstillverkningen ligger lite på hyllan just nu. Jag hade en peak med det för någon månad sen så nu behöver jag en liten paus för att få tillbaka inspirationen. Därför blir det scrapbooking och stickning istället :)

Jag har nyligen upptäckt att jag har radio på min LP-spelare vilket innebär att jag de senaste dagarna har kunnat somna med musik igen. Det är helt fantastiskt!

Nu är det nog dags att börja tänka på refrängen, men jag återkommer imorgon. Gonatt!

Gloomy sunday


Detta kom med posten i fredags. Chokladkalendern köpte jag dock själv. Köpte en till Olof också.

Jag vaknade vid ett idag. Det kommer fucka upp mitt dygn totalt. Men men, inte så mycket att göra åt saken nu. Tänkte gå och slänga in en fryspizza i mikron nu och sen ska jag plugga.

Dancing the night away

Satt precis och redigerade lite bilder från mobilen. Jag är så lat att jag nästan aldrig orkar föra över mina bilder från mobilen till datorn eftersom det är så otroligt ansträngande att gå och hämta USB-sladden.. Hur som helst tänkte jag att jag lägger upp några nu, bara för att.


En kväll på Stocken förra veckan.

Nu har jag diskat all disk som har stått i mitt rum i alldeles för många dagar. Jag är lite dålig på det där med att städa efter mig, men ibland måste man faktiskt ta tag i saker även om det är tråkigt. Jag kände mig lite duktig/gammal/tråkigast i världen när jag insåg att jag står och diskar klockan elva på en lördagkväll :P

Nu blir det tv och sen sova. Gonatt!

Saturday night

Jag känner mig verkligen skitduktig som sitter hemma och pluggar istället för att gå ut. Jag kände att jag var tvungen att stanna inne hela helgen för att undvika rökningen. Det kanske är svårt att förstå för folk som aldrig har varit beroende av någonting, men det är lite som att isolera sig själv. Ibland måste man ta en paus från livet för att klara av någonting. Mamma förstod i alla fall vad jag menade eftersom hon har slutat röka många gånger i sitt liv. Fast hon är ganska duktig min mamma, hon har inte rökt på hur länge som helst. Minst fem år var det sen hon slutade sist. Det är starkt.

I och med att jag kände mig lite smått uttråkad började jag gå igenom siffror. Räkningar, avbetalningar, hyra och så vidare. Jag har små Antecknings-dokument på datorn med lön och utgifter för varenda månad till och med februari. Jag är lite pedant på det sättet. Jag räknar alltid ut exakt hur mycket jag kommer få i lön och hur mycket räkningar jag kommer få o.s.v. minst en månad i förväg. Jag vet inte varför eftersom det egentligen ändå alltid slutar med att pengarna är slut efter halva månaden. På något sätt tycker jag att det är fint när allting är planerat och nedskrivet, det gör mig lugn. Jag är ett sånt där kontrollfreak.

Nu ska jag nog gå och diska. Kan man diska vid elva på kvällen? Det känns lite konstigt.

More than a feeling

Nu har jag varit hos Therese ett tag. Hon är i Stockholm över helgen så jag tänkte att jag kunde sitta där och plugga ett tag. Köpte med mig sushi också. Jag hann med ganska mycket plugg faktiskt, blev nästan helt klar med en av restuppgifterna. Det känns bra.

Nu funderar jag på om jag ska fortsätta plugga eller kolla på någon film. Jag är sjukt röksugen, men har inte rökt på nästan 48 timmar så jag tänker inte börja nu. Åsa ville att jag skulle följa med ut ikväll, men jag vet att jag kommer röka om jag går på fest så jag har bestämt mig för att stanna inne ikväll. Lite tråkigt, men jag måste ge mig själv en ordentlig chans när det kommer till att sluta röka.

Jag vet vem jag är när jag är med dig

Nu ska jag bege mig ut i kylan. Tänkte ta en promenad till Thereses lägenhet och hämta lite skolgrejer, sen blir det nog en sväng förbi sushistället.

Lyssna på min mixpod några inlägg neråt. Det är en ganska nice spellista :)

Lördag

Det är alltid skönt att inte vakna av något alarm på morgonen. Jag har inte riktigt vant mig vid att vara kvar här i Uppsala på helgerna, men jag har börjat uppskatta lugnet. Nu tänkte jag gå och käka frukost, sen ska jag hoppa in i duschen och efter det blir det antingen lite plugg eller en film. Jag har inte riktigt bestämt mig ännu.

Friday night

American Pie - The book of love. Bandslam. Funny people. Taking Woodstock. Singles. Can't buy me love. Dexter. Julmust. Polly. Brago. Pepparkakor. Jag tror att jag kommer överleva helgen :)

Hämtade ut min nya iPod tidigare idag. De är sjukt snabba hos cdon.com, det tog mindre än ett dygn för paketet att levereras. Nu ligger den i alla fall på laddning och jag har fört över lite musik också. Myspys.

Don't stop believing


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com


Torsdag


Jag kör lite Dexter-marathon för tillfället. Målet är att plöja igenom säsong 4 så fort som möjligt för att hinna ikapp Olof så att vi kan kolla på säsongsavslutningen tillsammans på måndag. Jag ska ändå stanna i Uppsala hela helgen så det ska nog gå bra :)

Jag gör ett nytt försök att sluta röka idag. Egentligen har jag redan slutat, men jag har fuskat lite den senaste veckan och inbiten rökare som jag är har jag självklart fastnat igen. Det går ju egentligen inte att bara röka ibland när man har rökt på riktigt. Suck. Fast det där med att bara röka när jag dricker fungerade riktigt bra så vi får se om jag kör på det istället. Just nu rycker det i hela kroppen för att jag vill gå ut och röka, men jag ska verkligen försöka hålla mig. Problemet är väl att jag inte riktigt är lika motiverad till att sluta som för några månader sedan. Suck.

Idag har jag hittat världens bästa julklapp till Therese! :)

Livet bara blir

Idag lyckades jag hålla mig vaken under hela föreläsningen! I och för sig var det väl ganska intressant, men jag tror mest att det berodde på att Therese hade med sig clementiner. Kittlar dödsskönt i kistan. Jag hade på mig min fina tröja idag också, har haft den på mig två dagar i rad nu och trenden lär fortsätta imorgon. Jag kände mig som Bambi på hal is på vägen hem från skolan så jag höll Therese runt armen eftersom mitt motto lyder: "Ramlar jag så ramlar du så blir det rättvist!". Jag kör med den varenda vinter, funkar alltid :P

Idag är en bra dag.

Jag saknar ord, jag saknar tankar.

Planning ahead

Kim Wilde. Markus Krunegård. Name the pet. NOFX. The Ark. Det lutar starkt åt att jag ska till Peace & Love i sommar.

:D

Hela livet var ett disco


Klicka på bilden för bra musik. Ibland längtar man tillbaka till tider då allt var lite lättare, innan man var  tvungen att börja leka vuxen och ta ansvar.

Say hello to my little friend


Beställde denna från cdon.com. 16GB så jag borde klara mig ett tag. Min gamla Ipod på 2GB är full och jag måste hela tiden radera musik för att kunna lägga in ny vilket är väldigt jobbigt. Dagens I-landsproblem. Nu är i alla fall den här vackra saken på väg hem till mig så nu gäller det att bunkra upp med ny och bra musik på datorn.

Nu ska jag kolla på Dexter :)

Good morning sunshine

Varje morgon när jag vaknar hoppas jag på snö. Från min säng kan man se träden och lite av himlen utanför, och varje morgon tänker jag att det ser extra kallt ut och jag hoppas lite mer. Idag är det bara frost, men det gör i alla fall att allt är vitt. Det börjar arta sig.

Idag är planen att dra ner på stan med Olof, men jag vette fan när den människan hade tänkt vakna. Jag förstår inte hur man orkar sova så länge, fast å andra sidan tror jag inte att han sover särskilt mycket alls.

You can't escape the night

Jag är så trött att det gör ont i ögonen just nu. Jag kan knappt skriva på tangentbordet, det känns som när man är full fast nu är det händerna som snubblar över varandra istället för fötterna. Det lutar åt att jag däckar inom tio minuter. Tittade precis klart på några avsnitt av Dexter och för en stund sen käkade jag och Olof nattmackor i köket. Det var skönt att umgås lite som vanligt, jag blir liksom lite gladare när han är glad. Imorgon ska vi gå på stan (läs: Uppsala) och titta på skor. Skor är alltid trevligt. Sedan blir det bio med Therese för min del, det ska bli mysigt :)

Gonatt!

Perfection


Tack Åsa för lånet (och det trevliga sällskapet). Tvåhundrafyrtionio riksdaler på gina tricot. Tack Amanda för att du kämpar. Tack Therese för att du är ärlig. Tack Nina för att du gör mig på bra humör. Tack Saga för att du är så jäkla underbar. Tack Bonnie för att du är så kärleksfull. Tack Olof för att du står ut med mitt klagande. Tack Patrik för att du lyssnar och ger bra råd. Tack allihopa för att ni finns.