Pengar!

Wohoo! Kollade kontot när jag var i tumba och jag
hade fått studiebidrag :D Gick direkt in på din sko
och köpte ett par assöta ballerinaskor! De är exakt
identiska med de på bilden från ellos.se, men
jag vet inte om det är samma märke. Självklart var
det de rosa/vita jag köpte! :)


Sen hämtade jag även ut den söta tunikan från lindex :D Superfin var den! :) Sen köpte jag en ny mascara och två ögonskuggor på H&M :)

God morgon

Man blir alltid glad när man får komplimanger och stöd från helt främmande människor :) Det är en bra start på dagen! :)

Just nu sitter jag och väntar på att olof ska vakna :P Själv däckade jag som en sten igår, jag såg knappt klart slutet på filmen. Vi tittade på Romance & Cigarettes som faktiskt var jättebra, men som sagt var så var jag lite trött där på slutet :P Sen vaknade jag till runt tolv och insåg att jag fortfarande hade alla kläder på mig o allt :P Det var bara att resa sig upp och gå och göra sig iordning. Sen vid 3-tiden vaknade jag av att olof fick sms från patrik. Fast tur var väl det för jag hade drömt mardrömmar om kläder som skulle larmas och galgas, en hel kö med folk som skulle göra returer och en massa kaos i provrummet. En vanlig dag på H&M alltså, men fortfarande jobbigt när man börjar drömma om det :P Sen när jag somnade om drömde jag en konstig dröm som i stort sett gick ut på att jag skulle träffa så många nya människor som möjligt på så kort tid som möjligt. Helt galet :P

Helgen som kommer

Jaa ikväll blir det bara att ta det lugnt här hemma hos olof :) Mysigt! :) Imorgon ska jag upp rätt tidigt och dra iväg till tumba för att hämta ut min tunika från lindex och sedan ska jag hem för att göra mig iordning inför rockpartyt :D Tyvärr så ringde stoffe och avbokade tidigare idag, men som tur var övertalade jag patrik att följa med istället :) Det känns alltid bra att ha någon med sig när man inte riktigt känner folk, eller när det är folk som man inte har träffat på länge och man vet inte om det kommer vara jobbigt eller inte förrän man väl är på festen. Som sagt var, då är det alltid bra att ha en vän med sig :)

Söndag blir det inte mycket att göra. Ska jobba lite där på kvällen, antagligen med olof då :) Sen är det bara att åka hem för att förbereda sig på ännu en veckas jobb på H&M.

Slut på första veckan

Wohoo! Nu har jag klarat av en hel vecka på jobbet :P Belönade mig själv med lite shopping :) Alltid bra att handla på jobbet för då får man personalrabatt på 25% :D Det gör faktiskt väldigt stor skillnad. Jag är mest förtjust i det tunikaliknande linnet med fickorna :) Det kommer vara supersnyggt med ett par shorts eller en jeanskjol i sommar :)

image134


Ont i fötterna

Mm, ont i fötterna. Det är det enda jag har att säga om mitt jobb :P Nä men det har faktiskt varit himla skoj den här veckan, bara en dag kvar o sen e d helg! Härliga arbetskamrater har man också :)

Just nu sitter jag hemma hos olof och har precis stressätit lite mat, slutade jobbet klockan sex. Ska strax iväg och jobba lite med alexandra :) Sen imorgon samma sak, först jobb mellan 9:45 - 18:50 och sen iväg till olof för att slänga i mig lite mat och sen vidare till mitt andra jobb :)

Fast på lördag blir det att slappna av! Först till tumba en snabbis för att hämta ut min supersnygga
tunika från Lindex som jag beställde, sedan hem igen för att sminka upp mig och klä mig så rockigt som det bara går. Sen ska jag möta upp stoffe och eventuellt hans kompis för att dra vidare till vallentuna där nina och malin har rockparty :D Hela veckans slit kommer ju definitivt vara värt den kvällen :)

Hos Olof

Just nu sitter jag hos olof och bara tar det lugnt :) Det blev filmkväll för vår del igår. Eurotrip och sudden death + en massa godis, chips, vitlöksdipp och flädersaft :P

Ska snart iväg och jobba med alexandra :) Sen ska jag stanna här hos olof ikväll eftersom jag ska börja mitt 4-veckors jobb på H&M imorgon :) Måndag-fredag i 4 veckor, 20 dagar. Jaa, vi får se hur det går :P

Andra halvan av dagen

Nina tittade förbi ett tag och vi satt och snackade och tog det lugnt :) Sen skulle hon vidare och träffa malin så nu sitter jag här i min ensamhet. Fast ikväll kommer olof hit och då blir det godis och film :D Mys!

Halva dagen

Ja nu har halva dagen försvunnit :P Och vad har jag gjort? Jo jag har legat i sängen och tittat på ytterligare 4 avsnitt av one tree hill :P Stressade upp ur sängen för att klä på mig alldeles nyss eftersom jag gissade på att nina skulle ploppa förbi närsomhelst :) Jag hade rätt också eftersom hon ringde nyss och sa att hon skulle vara här om typ 5 minuter :P

Jag mår konstigt idag också. Har haft konstig huvudvärk i två dagar nu. Det känns som feber, men jag är inte varm :/ Krampen försvann nästan helt igår, men jag kände av den från stund till stund ändå. Den kom nu imorse igen. Men nu ska jag sluta skriva innan jag börjar skriva alldeles för personliga saker.

Midsommarafton

Det blev en rätt lugn kväll igår :) Nina plockade upp mig i taxi och sedan drog vi till lasse. Drack ett par glas vin och kollade på en ståuppkomiker vid namn Eddie Izzard :) Sjukt rolig människa! Han kommer tvåa på listan efter jonas gardell! :)

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Nina skulle kanske titta förbi en stund och ikväll ska jag nog till olof :)

Party party!

Har ätit middag med familjen och snart är det dags att dra iväg :) Nina ringde och sa att hon snart skulle till dennis och dom, och att hon kunde plocka upp mig i en taxi om jag ville :) Jag som inte orkar sitta här och grubbla över varför jag har kramp i magen tänkte att det var en strålande idé! :) Var dock tvungen att byta om till lite varmare kläder så klänningen satt inte på länge. Det blev istället mina svarta jeans, mitt hallonröda linne från H&M (de där 2-packen som var så billiga förut) och min svarta tracksuitjacka från carlings. Plus mitt ganska nyinköpta svarta jordgubbshalsband från I.Me.My. Jag gillade just det halsbandet eftersom jordgubben var lika stor som en riktig :P

Midsommaroutfit

image133

God morgon

Tänkte precis skriva om att krampen verkar vara borta nu, men som vanligt med min otur slog den till för någon sekund sedan. suck. Sitter i alla fall här och jobbar med min bror som sitter bredvid. Jag drömde en hemsk dröm inatt om att olof och patrik blev tvingade (av skolan) att ta självmord. Det hela var så verkligt och hemskt så jag kan ju inte säga att jag har sovit bra inatt.

Inte riktigt som jag tänkt mig

Hinner nog inte se klart hela säsongen ikväll i alla fall :P Har precis kollat klart på avsnitt 4 och mer blir det inte ikväll. Jag är alldeles för trött.

Imorgon ska jag jobba med min bror några timmar under dagen. Mamma måste städa och laga mat o fixa en massa till kvällen så hon behöver lite hjälp eftersom pappa jobbar. Så det ska bli skoj :) Får hoppas att kramperna inte kommer tillbaka. Har faktiskt inte känt av det på några timmar nu, men man vet aldrig.

Hemma

Borta bra, men hemma bäst! Det känns hur skönt som helst att vara hemma för sig själv såhär när man har varit hos/med andra flera dagar i streck. Som ni kanske förstår blir det inget sippsö för mig i helgen heller. Jag känner mig helt slut och den här krampen är väldigt jobbig :/ Ikväll har jag bestämt mig för att försöka kolla igenom hela säsong 1 av one tree hill och äta glass :) (Om jag inte hinner så fortsätter mitt maraton i helgen) Imorgon blir det midsommarmiddag här hemma med mamma, pappa, lillebror kalle, min farbror calle och min kusin agnes :) Så allt som allt blir det en lugn hemmahelg :)

Torsdag

Jag ringde till vårdguiden och de sa att jag ska boka tid hos en gynekolog. jahapp. Sitter och väntar på att botkyrka ungdomsmottagning ska ha telefontid, den börjar vid ett. Ska kolla om de har någon tid idag, men det tror jag inte. Annars får det väl bli nästa vecka, hoppas bara att min kramp inte håller i sig så länge :/

Olof fick precis hem avin om att one tree hill-boxen har kommit :D Först ska vi hämta ut den, sen ska vi till webhallen och hämta ut de rosa högtalarna, sen ska vi gå o kolla skorea. Eller ja, olof ska kolla skorea :P

Kramp!


Creative Speaker SBS Vivid 60 - Rosa
Dessa supersöta små högtalare till min mp3-spelare köpte olof till mig :D Nu kan jag koppla in min I-pod och ha party hemma :P

Jag har någon konstig kramp i nedre delen av magen. Har haft det i 3 dagar nu. Det liksom hugger och krampar där livmodern o allt d sitter. Börjar bli både irriterad och orolig. Har ju packat allt o så för att åka till sippsö nu över midsommar, men med den här krampen åker jag ingenstans :( Vi får se om det håller i sig hela dagen, vi ska inte åka förrän runt sju ikväll.

JAAA! :D

One tree hill kommer tillbaka! :D :D :D Nu är det äntligen bestämt att de ska göra en femte säsong av världens bästa serie :D Wohoo! :D Tydligen kommer den utspela sig 4 år in i framtiden, alltså efter att de har gått ut college och så. Serien kommer börja sändas i januari, men i höst kommer så kallade dagböcker/bloggar skrivna av karaktärerna läggas upp på internet så att man får veta allt som har hänt under dessa fyra år :)

Tristess

Mhm. Jag har sjukt tråkigt. Min näsa är helt igentäppt. Jag har ångest i magen (bara fysiskt som sagt var). Jag är trött, men kan inte somna om. Det är ingenting bra på tv. Det är ingen annan än jag som är vaken. Jag är hungrig, men det finns bara mackor. Tristessen tar kål på mig.

Sitter mest och ojar mig inför lönebesked och sånt. Jag minns knappt om jag kommer få lön den här månaden, eller vilket av mina jobb det handlar om i såna fall. Jag är helt lost. Sen har jag en mobilräkning på 600:-!!! Fy fan alltså. Inte nog med det, jag är skyldig olof 324:- och nina typ 60:- eller 90:-. Jag hoppas verkligen att jag får en fet lön!

Usch och blä

Uuhu... min mage mår inte bra! Är nog lite bakis tror jag :/ Om jag dricker vatten dagen efter att jag har druckit alkohol blir jag konstigt bakis. Jag får en tomhetskänsla i magen och det är som den där ångestklumpen i magen som man får ibland, fast utan själva ångesten. Bara de fysiska symptomen på ångest alltså. Och lilla duktiga jag skulle självklart upp och dricka ett stort glas vatten vid 3-tiden inatt. Suck! Hade jag bara struntat i det där vattnet hade jag inte mått dåligt idag! Jaja, det är bara att stå ut.

TB's

Mhm. Första gången jag går på krogen i tumba :P Men men, det var skoj :) Jag och nina ringde stoffe och sedan satte vi oss på uteserveringen på TB's runt femtiden. Vi satt och drack lite öl och pratade om allt möjligt skoj, alltid lika kul att träffa gamla vänner :) Sen kom några av ninas gamla klasskompisar som e himla roliga o umgås med :) Vi kollade på hammarbymatchen (vi vann! :D) och sedan drog vi till donken för lite käk :P Det var lite jobbigt där en stund eftersom TB's hade slut på alla sorters snacks :/ Men nina löste snabbt problemet genom att bjuda på donken :D Sen bar det av hemåt eftersom jag skulle upp vid sex för att passa kalle i en timme och sedan lämna honom till taxin. Orkar inte somna om nu :P

Idag vet jag inte vad som händer, men ikväll gissar jag på att det blir jobb :)

Tisdag

Idag är jag på bra humör :) Solen skiner och det är 25 grader ute. Bättre än så blir det inte :) Jag skulle egentligen ha jobbat ikväll med alexandra, men det blir inte av. Ganska skönt ändå eftersom jag måste hem ikväll och gå upp vid typ 6-tiden för att lämna min bror till taxin. Nu slipper jag komma hem så sent vilket är en klar fördel :) Jag tror faktiskt att vi kommer hinna klart med allt vårat jobb ändå :)

Jag vill ha skor. Hittade ett par jättesöta på lindex webshop, men de fanns inte i min storlek :(

Dagens


Såhär utklädd var jag alldeles nyss när jag o alexandra var ute och jobbade. Sött va? :P

Måndag

Usch vilket hemskt väder det är :( Vill bara mysa ner mig i soffan med en film och en massa godis. Men sånt har jag inte tid med :P

Ikväll blir det antagligen jobb med alexandra :) Vi måste verkligen jobba stenhårt nu om vi ska hinna allt :)

Rökfri i 6 timmar

Har inte rökt sen 16:30 och min hyperaktivitet har byggts upp sakta men säkert :P Kände alldeles nyss att det var dags för ett tuggummi för annars kommer jag varken kunna sova eller slappna av. Gott var det, inte lika farligt som jag hade trott :)

Regn, regn och mera regn

Usch vilket hemskt väder det har varit idag! Men duktig som man är så blev det jobb med alexandra och rickard ändå :) Kom till olof för en halvtimme sen. Just nu sitter jag och väntar på att våra vitlöksbaguetter ska bli klara i ugnen :) Mums! Sen blir det jordnötter och chilinötter ikväll, och förhoppningsvis någon bra film :)

One tree hill - säsong 1

Så börjar jag sakta men säkert närma mig mitt mål :)
Har äntligen beställt hem säsong 1 av världens mest
underbara serie One tree hill! :D Fast säsong 4 har
ändå varit den bästa, jag har gråtit mig igenom varenda
avsnitt utan undantag. Hur som helst, eftersom jag nu
är så duktig och ska sluta röka så tänkte jag att jag
spenderar mina ciggpengar på en box av denna
underbara serie som jag har velat ha så himla länge. Jag förtjänar det :)

Hejdå till cancerpinnarna!

Mm, nu har jag bestämt mig. Jag har ungefär 5 cigaretter kvar och imorgon ska jag direkt till apoteket för att införskaffa nikotintuggummi. Det känns otroligt skönt och som att en stor sten har lyfts från mitt hjärta :) Jag har försökt många gånger förut, men det är alltid värt att försöka en gång till. Jag kan inte säga säkert att jag kommer hålla mig rökfri hela livet, men bara för att jag är osäker betyder inte det att jag tänker strunta i allt och bara fortsätta röka. Det är aldrig försent att börja tänka på hälsan, och man ska alltid våga ge sig själv en andra chans. Det är alltid jobbigt när man har försökt förut och folk slutar tro på att det ska hålla den här gången. Jag förstår egentligen inte varför, när man har en sån här bra nyhet, vissa kommer med kommentarer som "jaa det gick ju inte så bra förra gången" eller "det har man ju hört flera gånger förut"? Förra gången jag slutade slapp jag såna kommentarer, men jag har upplevt det många gånger förr. Varför har vissa en tendens att trycka ner en när man är jätteglad över någonting? Jag har märkt att många är på det sättet, även om de inte vet om det själva. Är det en undermedveten grej som vi människor har inbyggt, precis som att de som klagar mycket på andras utseende ofta hatar sitt eget utseende? Att man på något undermedvetet plan inte vill att någon annan ska vara gladare än en själv? Jag tycker i alla fall att det är ett väldigt skumt beteende. Tyvärr är det precis såna kommentarer jag förväntar mig från mina föräldrar. Jobbigt men sant :/

Mina klänningar


Här är de sommarklänningar jag har köpt under loppet av två månader, vilket är fler klänningar än jag någonsin har ägt på en och samma gång :P

1. Gina Tricot
2. Indiska
3. H&M
4. H&M
5. H&M

Lördag

Idag blir det jobb med alexandra :) Sen ska jag hem och ta det lugnt :)

Igår tänkte jag och olof först bara glo på tv och ta det lugnt, men vid nio ringde olofs telefon. Alex, rickard o alexandra tänkte dra till någon park eller nåt och ha lite mysigt så vi hakade på :) Det slutade med att vi satt på en stor bänk vid riddarholmen och drack lite vin och rökte cigg/cigarr/pipa :) Jättemysigt! :)

Oekonomisk

Jag har insett att jag och olof tillsammans är en väldigt oekonomisk kombination :P Nyss till exempel; Olof skulle ner till ICA för att köpa en minipizza till middag. Vi kommer hem med två proppfulla kassar. Om/när vi flyttar ihop kommer vi vara panka på en vecka och sedan stå och sälja situation stockholm på centralen resten av månaden :P

Shopping

image39

Idag blev det shopping :) Jag och olof gick först förbi guldfynd och DUKA, men jag hittade ingenting där. Har bestämt mig för att spara mitt presentkort på DUKA tills jag flyttar hemifrån, det räcker ju som sagt var i tio år framåt :) Sen mötte vi upp patrik och gick till webhallen för att införskaffa de fina rosa hörlurarna på bilden ovan :D Jag har redan ett par rosa slutna hörlurar från skullcandy så dessa passar perfekt i min lilla samling :P Sen hämtade jag ut mitt paket från H&M också :) Jag beställde den här klänningen i storlek 36 förut, men jag fick inte upp dragkedjan vid brösten. Beställde därför istället en i storlek 38 som jag är jättenöjd med :)

She's all that

Kollade precis på She's all that med olof :) En av
de bättre ungdoms/kärleksfilmerna enligt mig :)

Imorgon ska vi först till webhallen för att köpa
rosa hörlurar från skullcandy, sen ska vi förbi
guldfynd och hitta ett bra smyckeskrin till alla mina
örhängen. Efter det blir det en snabb titt inne på
DUKA eftersom jag har ett presentkort på 300:- där. Ska dit och
kolla om dom har någonting annat än tallrikar, glas och bestick :P
Måste se om det finns någonting jag kan köpa nu eller om jag ska
vänta tills jag flyttar hemifrån, presentkortet är ändå giltigt i 10 år
framåt :)

Att köra eller inte köra

Jag känner mig som i filmerna. Ni vet tonåringen med föräldrar som knuffar en åt ett håll medan man själv inte vet vad man vill. De där föräldrarna som alltid vill att deras barn ska bli doktor eller advokat. Mina föräldrar däremot försöker tvinga på mig ett körkort. Jaja, jag vet att det låter dumt att klaga på att ens föräldrar är villiga att betala för ens körkort, men för mig är det jobbigt. Jag vet inte om jag själv vill ta körkort, men jag vet att min pappa vill att jag ska ta det och jag vill inte göra honom besviken. Jag blir sårad när de, både på julafton, födelsedagar och annat, bara köper körkortslektioner och sådant. Jag blir sårad när de inte ens frågar mig vad JAG vill. De bara antar att jag inte vill något annat än att ta körkort. Jag blir ledsen när jag aldrig får vad jag önskar mig utan bara vad DOM tycker att jag BORDE önska mig. Presenter handlar om att ge någonting som man vet att personen vill ha/kommer bli glad för. Jag önskar mig andra saker så mycket mer och det säger jag till dem, men ändå prioriterar de DERAS önskningar för mig istället för MINA önskningar för mig. Jag säger inte att jag inte vill ta körkort, men jag vet inte heller om jag vill. Det blir bara värre och svårare för mig att ta ett beslut när de pressar mig på det här sättet. Suck.

Can't help it!



Daaaaaaaamn! ;)

1. Olof <3 (snyggast av alla!)
2. Channing Tatum
3. Byz
4. Johnny Depp
5. Kiefer Sutherland (När han var med i filmen Lost Boys)

Säkert!

Varenda bok jag kunde komma över
Läste jag
Och jag spydde aldrig vid kullen
Vid 4H-gården
Behövde aldrig ungdomsvården
Den enda som aldrig rökte
Den enda som aldrig försökte fuska på proven
Då lär man sig ju inte nåt
Jag var nog värd allt stryk som jag har fått

Den enda som inte tafsades på
Den enda det inte bråkades på
Den enda som haft en god relation till mor och far
Och jag grät mig till sömns efter alla dar
Och jag grät mig till sömns efter alla dar

De säger att det är kul att vara ung och fri
Fri från vaddå, från förpliktelser, tjenare
Man skulle vara horan, madonnan
Smart och korkad på samma gång
Man skulle ha en kille med bil
Man skulle ha en silverring
Jag var inte ens kysst
Men jag visste vem jag var

Så jag grät mig till sömns efter alla dar
Så jag grät mig till sömns efter alla dar

Tack kära år som går
Tack kära dagar som lägger en paus mellan nu och då
Och en paus mellan dig och mig
Jag såg dig på stan igår
Du såg ledsnare ut ändå
Jag skrattade mig till sömns

Vilken jävla lögn att det ska vara ens bästa tid
Vilken jävla lögn att det ska vara ens bästa tid
Vilken jävla lögn att det ska vara ens bästa tid
Vilken jävla lögn att det ska vara ens bästa tid

I min Ipod

The All American Rejects - Dirty little secrets
Avril Lavigne - Tomorrow
Ne-Yo - Because of you
The Cranberries - When you're gone
Byz - Karatefylla
Säkert! - Allt som är ditt
Avril Lavigne - Girlfriend
Shakira feat. Alejandro Sanz - La tortura
The Killers - Mr. Brightside
Timbaland feat. One Republic - Apologize
Rihanna feat. Sean Paul - Break it off
Simon Webbe - Coming around again
Nada Surf - Always love
Enrique Iglesias - Do you know
The Calling - Where you will go
Tokio Hotel - Through the monsoon
Avril Lavigne - When you're gone
Million Stylez - Miss fatty
Byz - Jag smyger ut
Leann Rimes - The right kind of wrong
Jesse McCartney - Beautiful soul
Byz - Hey där
The Tough Alliance - Koka-kola veins
Rammstein - Mein herz brennt
Rihanna feat. Jay-Z - Umbrella
Kill Hannah - Songs that saved my life
Kill Hannah - Lips like morphine
Tyler Hilton - Missing you
Kelly Clarkson - Never again
The Calling - Adrienne

Tokio hotel

Sitter och lyssnar igenom deras skiva nu. Den är riktigt bra faktiskt :)



Denna fina krok formad som en fransk lilja köpte jag
idag :) Sen köpte jag två till med samma form, fast de
var vita och lite mindre. Snyggt att ha på varsin sida
om den här :)

Efter att vi hade varit i järnaffären drog jag och Nina
hem hit och satt och snackade ett tag. Sen
bestämde vi oss för att gå och äta pizza på pizzerian över gatan :)
Det är skönt att ha allt så nära :D

Regn och rusk

Det är väldigt deprimerande att titta ut genom fönstret :/ Bara för några dagar sen var det olidligt varmt och nu är det blött och äckligt ute. Men men, vi får hoppas att solen kommer tillbaka lagom till midsommar :) Inte för att jag har några planer på midsommar :P Jag försöker komma ihåg vad jag gjorde förra året, men det är helt tomt i mitt huvud. Jaja, det löser sig nog :)

Om ett tag, typ en eller två timmar, kommer nina hit och då ska vi vandra iväg till järnaffären. Sen vet jag inte riktigt vad som händer idag, det blir nog en lugn slappardag :) Förhoppningsvis kommer olof hit ikväll också :) Lite godis och läsk framför She's all that ikväll kanske? :)

Krokar



Imorgon ska jag gå över gatan till järnaffären och köpa krokar. Jag behöver någonting att hänga upp mina halsband på :) Just nu ligger de ihoprullade i en hög som behöver redas ut.

Adidas


Jag är i stort behov av en adidastracksuit! De här tre är några av mina favoriter :) Tycker speciellt om den svart-vita som finns att beställa från Laredoute.se för 455:-, synd bara att det står david beckham på den :/ Sen är adidas väldigt duktiga på att göra sjukt snygga sneakers! De rosa gillar jag mest för att de är rosa, men de blå har ett otroligt snyggt mönster och den blåa nyansen är supersöt :)

Onsdag

Dagen började med att jag och olof drog till urban outfitters för att han skulle kolla på pikétröjor :) Jag hittade två sjukt söta t-shirtar för 370:- styck som jag SKA ha! :) Fast det får vänta lite eftersom plånboken nästan är tom :P Hur som helst slutade det med att vi gick till sandy's för en fika. Sen kom alexandra dit och vi drog vidare för att jobba lite :)

Shopping


Köpte dessa söta skor från Din Sko idag
för 180:- :) Tänkte köpa dem i ljusblått
först, men min storlek fanns inte. Plus
att den rosa färgen matchar mina kläder
lite bättre ;)

Morgondagen

Allt löste sig till slut :) Jag och olof ska äta middag på Bistro Boheme och sedan ska vi gå på bio och se Death Proof :) Nu är det 15 månader (1 1/4 år) för oss och jag är lika kär som jag alltid har varit! :)
<3

Imorgon blir en tråkig dag. Det borde inte vara det eftersom jag och olof har varit tillsammans i 15 månader, men men. Killar e verkligen okänsliga ibland :/

Varför är det svårt att gråta inför folk?

Måndag

Idag drog jag och nina iväg till knasis som var ensam hemma :) Nina skulle bada i deras pool, men det var en stor bålgeting där så hon sket i det :P Vi satt på verandan och snackade skit istället i några timmar :)

Nu är jag hos olof som precis har fått en ny digitalkamera :)

Filmkväll

Jag hyrde The Holiday och Painkiller :) Den där Painkiller verkade vara lite som Donnie Darko så det lät ju superbra :) Tänkte först hyra The Notebook eftersom jag av någon anledning inte har sett den ännu, men den var redan uthyrd :(

Dagen

Olof drog runt ett eller två nån gång och jag började städa upp lite i mitt rum o i köket. När jag väl var klar med städandet ringde cissi och frågade om jag ville följa med henne och martina till möllebadet vilket lät som en strålande idé :) Jag har varit seg hela dagen och inte riktigt orkat göra någonting så att ligga och slappa på stranden i några timmar lät rätt avkopplande :) Plus att det här är min sista dag då jag är ensam hemma så jag ville spendera dagen här hemma i tumba liksom och möllebadet ligger bara 10 minuter med bil härifrån :) Så cissi och martina plockade upp mig i bilen runt två. Jag badade sjukt mycket också! Haha, jag som är en sån badkruka. Första doppet var vi i och plaskade i typ en halvtimme! Så länge har jag aldrig badat i streck i hela mitt liv :P Sen solade vi en massa och jag såg nu när jag kom hem att jag är riktigt röd :P

Nu ska jag väl städa klart köket och sedan ska jag gå och hyra film och sen kommer olof om typ en och en halv timme eller nåt :)

Härligt

Jag och Olof var och handlade massa gott nybakat bröd och massa pålägg och grönsaker och gjorde en jättegod lunch :) Sen köpte vi nachochips med ostsmak och ingredienser till guacamole som vi ska ha ikväll eftersom vi tänkte hyra film och så :)

Ska snart gå iväg till ICA och panta burkar tänkte jag :)

Studentbilder 2007





1. Jag, Patrik och Olof
2. Alex, Patrik, jag och Olof
3. Patrik, jag och Alex
4. Patrik, Olof och Alex
5. Nick, Olof, jag och Patrik
6. Signering av mössor
7. Klassfoto
8. Jag, Sara och Elin
9. Lunch på pensionärsrestaurang :P
10. Patrik, Elin, jag, Olof, Nick och Sara
11. Jag får mina betyg av vår mentor Robert
12. Jag och Olof får våra Cambridgecertifikat :D

Uppe med tuppen

Nu sitter jag här och väntar på att alex ska logga in på msn så att jag kan få alla bilderna från studenten :P

Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Olof ska iväg på fotboll, men sen kommer han tillbaka hit :) Vi får se om vi kanske hyr någon film eller så :)

Äntligen hemma!

Har varit ensam hemma sen i torsdags men har inte utnyttjat det alls :( Har sovit borta hela tiden. Nu är jag i alla fall äntligen hemma i mitt välstädade rum för första gången på väldigt länge känns det som :P (senast i onsdags för att vara exakt).

Idag har vi varit på alexandras studentmottagning :) Vi hade hela badhuset i sundbyberg för oss själva och det bjöds på smörgåstårta och kladdkaka och prinsesstårta o annat gott :) Sen fick hon en massa fina rosa presenter också :D Jag önskar att jag hade kunnat bada i bassängen som alla andra, men min klorallergi förhindrar ju tyvärr det :( Men det har verkligen varit en underbar dag :)

Helgen

Igår åkte jag hem till amanda i märsta :D Vi badade i deras nya bassäng och åt tacos med guacamole o massa gott :D Sen tog vi vår chipspåse och colaflaska och bunkrade upp i hennes lilla stuga och såg på "Dead Silence" som inte alls var lika läskig som man hade trott. Fast den var riktigt bra :)

Idag åkte jag och amanda in till stan och shoppade lite :) Jag köpte ett par flip-flops (har köpt sammanlagt 3 par inom loppet av två dagar) och en jättesöt klänning från indiska, och en del smycken från I.Me.My :)

Idag ska jag o olof o de andra på alexandras studentmottagning :) Sen ska vi hem till mig och slappa eftersom det här är den sista kvällen jag är ensam hemma :)

För jag har tagit studenten!

Fy fan vad jag e bra!! :D Igår var en trevlig dag :) Var på olofs studentmottagning och sedan begav vi oss först hem till alex o sen mot krogen. Treat blev det :) Det slog verkligen till i min skalle när vi gick ut och rökte sista gången, och sedan på väg till donken ännu mer :P Det var någonting jag garvade åt så mycket att eftersom jag precis hade druckit vatten sprutade det vatten både ur munnen, näsan och ögonen, jag stör mig på att jag inte kommer ihåg skämtet :P Fast efter den lilla olyckshändelsen blev min näsa helt konstig :/ Jag gick och nös hela vägen hem till olof och jag var hur täppt som helst. Kommer hem till olof och nyser ännu mer, tills jag börjar blöda i ena näsborren :/ Vaknade vid åtta idag också för att jag var så sjukt täppt så att jag knappt kunde andas o då gick det inte att somna om :/ Men men, det var det väl värt för jag hade sjukt kul igårkväll och under hela dagen i övrigt så det var helt enkelt underbart att ta studenten :D

Tjofadderittan lambo! :)

Knappt en dag kvar

Imorgon tar jag äntligen studenten! :D Det ska bli så himla härligt, fast ändå lite sorgligt att skolan e slut :P Sen bär det av till olofs studentmottagning och sedan vidare till krogen :)

På fredag ska vi runt på stan o shoppa lite på dan, beroende på hur sent d blev på krogen kvällen innan :P Sen ska jag möta min kusin sofie och äta middag och ta en öl :)

Studentmottagning

Idag hade jag min studentmottagning :D Massa trevlig släkt och några vänner :) Fick lite pengar, några presentkort och en intensivkurs (körkortsutbildning) av mamma och pappa :) Sen fick jag en massa smycken och blommor :)

Mitt rum är sjukt fint nu! Folk blev bokstavligt talat chockade :P Ska lägga upp lite bilder senare. Kom precis hem till olof, har med mig allt grejs som behövs för att fixa iordning mig imorgon :) Tänkte gå och äta lite middag nu :)

Imorgon

Imorgon ska jag tillbaka till affären där jag köpte lådorna. Jag kom på att om jag köper en jättestor låda kan jag ha alla mina skor i den, vilket skulle innebära en massa ledig plats i mitt rum :D

Sen ska jag hem och städa :)

Change of plans

Skulle egentligen ha dragit till hemtex med nina idag och sedan vidare till amanda men så blev det inte. Istället åt jag pizza till lunch med pappa, sedan åkte jag en sväng förbi saga och hämtade min guldväska som jenny hade lånat, och sedan drog jag in till stan för att möta upp olof och patrik :)

Olof köpte en stor fläkt till sitt rum och jag köpte 3 förvaringslådor i plast till mitt rum. Imorgon ska jag nämligen storstäda där, det ser verkligen förjävligt ut! Sen tar jag kanske lite bilder för att visa hur fint det har blivit :)

Dagens outfit

image88

Söndag

Idag vaknade jag upp hos olof och vi bestämde oss för att köpa hem lite fika och ta d lugnt :) Vi köpte varsin glass att äta på väg hem från affären och 4 muffins till fikat :) Sen drog jag vidare till nina för att umgås lite :) Nina och jag lekte nykterister medan dennis och hans kompisar satt och drack. Sen beställde vi pizzor från något ställe i alby som var huuur god som helst! Jättetjocka och med massa gott på :) Vi beställde 3 pizzor som alla var för 3-4 personer så det blev lite över :P Sen tittade jag och nina på "Addams family" på tv4+ :)

Imorgon ska jag till amanda :D Det känns som att det var evigheter sen vi sågs så det ska bli underbart! :)

Dagens outfit

image87
Dagens outfit:
  • Hallonrött linne - H&M
  • Jeanskjol - JC (Emmas)
  • Svarta leggings - Halens
  • Hudstrumpisar - H&M
  • Halsband med vitt hjärta - ? (Hittade det i min väska, antagligen från någon tidning)


















Härligt!

Nu är alla betyg satta och jag har 19.0 i snitt :D Är så himla glad så det inte är sant! Fast det är lite jobbigt ändå för skolan är den grejen jag alltid har varit bra på och nu tar allting slut. Det har varit den enda delen av mitt liv som jag har varit lite av en expert på och där jag vet att folk har kunnat komma till mig för att få svar på sina frågor. Nu är den delen av mitt liv snart slut och jag undrar om jag kommer vara lika bra i arbetslivet? Jag tvivlar på det. Vissa är helt enkelt boksmarta, men när de kommer ut i verkliga livet blir det en helt annan sak, och jag är nog en sådan person. Det känns i alla fall så. Det kanske är därför jag vill bli lärare, för att hålla mig kvar inom det området jag funkar bäst i :P

Träffa släkten

Idag ska jag o olof gå o kolla en outlet :) Sen ska jag hem för att så småningom röra mig vidare till min faster. Min farmors brorsa och hans fru är på besök från USA och vi ska fika med dom och så, lära känna dom lite innan min studentmottagning som dom ska komma på :) Nån gång vill jag åka till USA och hälsa på min farmors syskon o så, hann aldrig träffa min farmors mamma som bodde där. Hon dog när jag var yngre. Men farmors syskon är typ i mammas o pappas ålder (runt 50) så dom kommer nog finnas kvar ett tag till :)

Studentpartaj

Idag var jag o emma på ninas utspring i sjödalsgymnasiet :) Vi köpte en sverigeflagga med pinne typ och skrev "Nina 2007" på, sen tejpade vi på två förpackningar med vit choklad (anthon berg). Världens bästa budgetpresent! :D

Jag fick behålla mina 100 kronor som jag var skyldig olof och jag vet precis vad jag ska göra för pengarna... fast det är en hemlis :)