Slow down

Känner mig sjukt seg idag.. inte bakis, men som att allt går lite långsammare än vanligt. Promenerade över till Saga en sväng för ett par timmar sen, passade på att äta mat och snacka om vad vi har haft för oss på sista tiden. Vi hade inte setts sen innan jag åkte till USA så det var trevligt :)

Ikväll tänkte jag köpa godis och kolla på film eller nåt :) Det känns som att jag behöver ta det lugnt. Kanske tar en promenad eller nåt lite senare :) Just nu väntar jag i alla fall på att mamma och pappa ska komma hem med donken-käk.

Lördag

Vilken jävla fest! Hade sjukt roligt igår på Ninas och Connys halloweenfest :D Nina hade gjort jättefina dekorationer så applåder till henne för en lyckad kväll! Himla trevligt att träffa massa folk som man inte sett på flera år också :)

Hittills idag har jag hunnit dricka nästan en lite äppeljuice och äta ett halvt paket Ben & Jerry's Chocolate fudge brownie. En ganska bra dag med andra ord :)

Friday night

Känner mig ovanligt taggad inför kvällens halloweenfest. Pappa fixade den sista detaljen till min kostym så han skulle åka förbi Nina och lämna den sen :) Känns kul att klä ut sig, det har jag nog inte gjort sen jag var liten.

Just nu sitter jag hemma hos päronen och har tråkigt, funderar på att ge mig ut på en promenad eller nåt.

Here we go again

Jag och Therese satt i skolan och pluggade i flera timmar, sen tyckte vi att vi hade varit jätteduktiga så vi gick och köpte sushi :) Nu har hon precis gått hem och jag slötittar på tv. Mys.

Klump i magen.

All work and no play

Det här med att skriva hemtenta är en konstform jag inte ännu har bemästrat. Min koncentrationsförmåga verkar ha övergett mig, och undanflykterna och ursäkterna blir fler och fler för varje sekund som går. Jag har i alla fall kommit en bra bit på vägen, ska verkligen försöka bli klar med ett första utkast ikväll. Jag är inte helt övertygad om att jag kommer lyckas, men jag får väl inbilla mig att det är tanken som räknas.. :P

Jolt cola, choklad, ostsnacks och godis. Bättre hjälpmedel än så kan man i alla fall inte ha.

I've got a feeling

Jag kan inte fokusera för fem öre. Det är som att jag har tagit ett djupt andetag och nu väntar jag på att någon ska säga åt mig att det är okej att andas ut. Jag väntar på att någonting ska hända för just nu är allt bara som en enda stor paus. Ett vakuum. Gör någonting, säg någonting.

På fredag är det Halloweenfest hos Nina som gäller och jag vet vad jag ska klä ut mig till :)

Lät du henne komma närmre

Det blir mörkt alldeles för fort nu, man hinner knappt vakna på morgonen.

Jag känner mig som spaghetti, jag kan inte riktigt koncentrera mig på någonting alls. Bara så att ni vet.

Tillbaka i Sverige

Wow. Hemma igen efter en helt underbar semester. Eller ja, egentligen kom jag hem i förrgår. Sov mest när jag kom hem, och igår ville min dator inte samarbeta så då kunde jag inte skriva någonting heller. Jag ska lägga upp bilder, men jag är hos mamma och pappa nu så det blir inte förrän på måndag.

Igårkväll skulle jag ha åkt in till stan o träffat Therese och några andra, men jag orkade verkligen inte ta mig ända in dit. Det blev en ganska lugn kväll med Bonnie och hennes polare istället :)

Idag har jag jobbat med min bror, jag jobbar faktiskt fortfarande. Han sover på soffan just nu :P Mamma och pappa är i stan och kollar på Buddy Holly med några av pappas syskon, sen ska de käka middag så jag lär nog jobba ett bra tag till. Sen ska jag kanske ut och gå en promenad med Bonnie :)


Waking up in Vegas

Det känns som att saker börjar ordna sig i mitt liv. Vi får hoppas att ingenting har förändrats när jag kommer tillbaka om 10 dagar.

Gårkvällen var i alla fall jävligt nice. Kollade på fotboll, åt pizza och drack öl med Olof, Rickard och Patrik. Hur nice som helst, och jag har inte garvat så mycket på jäkligt länge :) Efter fotbollen drog vi till Pilot, typ största fjortisstället någonsin. Hade ganska kul på dansgolvet ett tag, men sen blev det lika trångt som på en konsert och folk bara knuffades hela tiden. Men men, allt som allt en bra kväll :)

Imorgon åker jag som sagt till Las Vegas. Jag börjar känna nu att det kanske är lite fel tidpunkt i mitt liv att åka, men å andra sidan skulle det kunna vara precis tvärtom. Jag tänker i alla fall ha sjukt kul med farmor! :D

Vi hörs efter den 22:a :)

Saturday

Jag var precis en hurtbulle och tog en promenad ner till Tumba centrum med pappa. Bara för att liksom. Om några timmar ska vi till farbror Einar som precis fyllt 50 år, sen ska jag se fotboll. Vet inte vart, hur eller med vem ännu, men det lär väl visa sig till slut.

Jag lär väl återkomma imorgon innan jag drar till farmor där internet inte existerar. Ska sova där söndag-måndag så att vi kan åka till Arlanda tillsammans på måndag morgon :)

Torsdag

Vaknade för ungefär en halvtimme sen, skönt att sova ut för en gångs skull. Jag tror att det behövdes :)

Nu börjar det verkligen kännas att jag åker på måndag.. det är lite läskigt sådär. Väskan är packad och allt med pengar och sånt är fixat. På fredag åker jag till Stockholm och stannar där över helgen. 09.10 på måndag flyger planet :) Kommer hem igen den 22:a. Shit alltså.

In the midnight hour


Klicka på bilden för att lyssna på låten.

When the lights go out


Bilder snodda av Elin.

Vaknade precis av att pappa ringde och väckte mig. Jobbigt med folk som tror att man är vaken vid den här tiden :P Nu är det i alla fall ingen idé att somna om så jag tänkte sätta mig och skriva lite på en restuppgift till skolan.

Måndag

Idag känner man sig lite som en ny människa. Jag är i alla fall inte bakis :) Sitter mest och väntar på att det ska dyka upp mongobilder från kryssningen på facebook eller nåt, men folk verkar fortfarande sova. Eller så jobbar de. Själv ska jag iväg till kuratorn snart, det är första gången sen i våras så det känns både bra och läskigt. Efter det blir det tvättstuga nästa hela kvällen. Skönt att inte ha någon skola i alla fall :)

Jag vill tillbaka till Stockholm och umgås med mina vänner. Det här är lite jobbigt.

Delerium - After all

Försökte hitta en låt som jag och Elin pratade om igår och det enda vi kom ihåg var någonting med ordet Delerium. Nu har jag typ letat överallt och det här är den enda låten jag vet att jag har lyssnat på som stämmer in. Hoppas det är rätt :)


Old times = good times



Jag behöver inte säga så mycket mer än att jag har haft den bästa helgen på väldigt länge! Det var så sjukt roligt att träffa Elin och Emelie igen och det kändes verkligen som att jag fick perspektiv på saker och ting. Nu är det dags att sova ruset av sig ;)

We've got the good life



Det blev en rolig kväll igår. Vi firade Rickard som fyllde 21 genom att gå på Stocken (Stockholms Nations nattklubb här i Uppsala). En jäkla massa dricka och trevligt sällskap :)

Nu håller jag på och packar lite kläder och sånt eftersom jag ska hem till Tumba idag. Tänkte köra lite Singstar med Nina ikväll, jobba med min bror imorgon på dagen och sedan imorgon kväll blir det kryssning! :D