Philips Sonicare Healthy White

Jag är medlem på en sida som heter Buzzador och där brukar jag ibland få delta i kampanjer för att prova på diverse produkter. Den här gången var jag med i en kampanj för Philips Sonicare Healthy White.

Den här tandborsten skiljer sig lite från andra eltandborstar i och med att den har ett "vanligt" borsthuvud istället för ett sånt där runt. Den har även tre olika borstningsfunktioner.

Jag gillar inte att göra reklam för någonting bara för att, och det är inte som att det är obligatoriskt att blogga om produkten för att få vara med i kampanjen, men den här gången så kände jag att eftersom jag ändå har en blogg så kan jag ju passa på att skriva några ord.

Jag tycker personligen att det är jättejobbigt och tråkigt att borsta tänderna, men men den här tandborsten går det ju så mycket snabbare. Den är formad precis som en vanlig tandborste (jag gillar inte de där runda borsthuvudena) och eftersom det är en eltandborste borstar den ju ännu mer än vad en vanlig tandborste hade gjort på den korta tid som jag faktiskt orkar stå framför badrumsspegeln. Jag gillar även de olika funktionerna eftersom de gör att man kan välja styrka själv. Vissa eltandborstar kan vara så intensiva och det är lite jobbigt för mig som har känsligt tandkött.

Hur som helst, summan av kardemumman är att det här är en riktigt bra tandborste! Utan att låta alldeles för reklamig, try it!


...

Eftersom blogg.se vägrar fixa en iphone-app blir det inga uppdateringar här de närmaste två veckorna under husbilssemestern. Dock kommer det dyka upp en massa bilder på facebook så kolla där istället :)