...

Nu har jag spenderat kvällen med att packa kläder, kolla på tv-serier, leta böcker åt Therese, prata i telefon med Therese, göra chokladbollar, äta chokladbollar och diska. Med andra ord blev det inte något pluggande alls. Duktig som jag är tänkte jag dock ta mig till skolan lite tidigare imorgon och skriva ut några artiklar som jag ska läsa. Böckerna följer självklart med till Stockholm, men sen är frågan hur mycket läsande som faktiskt blir av.

Nu: sova!

Peppad som faan!

Wohoo! Äntligen kan man blogga via mobilen. Nu kommer jag kunna skriva ännu fler meningslösa inlägg varje dag! :P


Someone help us 'cause we're doing our best



Eh ja. Den här nya kursen är väldigt spännande och intressant och allt sånt, men faaan vad den är förvirrande. Det är typ 10 olika moment som löper parallellt med varandra och man blir helt jäkla knäpp.

Nu är det i alla fall såhär att jag skulle plugga lite idag, men så hittade jag chips och dipp så nej. Jag sitter här och fläskar samt kollar på alla roliga tv-serier som kommit så det här med pluggande är inte prioritet nummer ett just nu.  Det där med självdisciplin vore ju nåt.


Onsdag

Då var födelsedagen över. Jag blir alltid lite deppig dagen efter för då vet jag att det är ett helt år kvar till nästa gång :P

Idag är det skola 13-15, introduktion på den nya kursen. Jag har ingen skola på fredag så jag tänkte åka till Stockholm imorgon efter föreläsningen och stanna där tills på söndag. Farmor ville att jag skulle komma över imorgon och hämta min present så det är första stoppet, sen vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske ska träffa Cissi på fredag och på lördag ska vi fira Rickards födelsedag på Beer & Whiskey Festival. Skoj :)


Dance dance dance



Nu drar jag och möter upp Åsa för dans på Snärkes. Parteeey!

Den här platsen är nån annans och jag måste hitta ut

Jag tror inte att jag har några större problem med att vara ensam, men det är när det inte är självvalt som jag inte riktigt kan hantera det. Samtidigt vet jag att det inte är rimligt att kräva att mina vänner ska komma hit och umgås med mig hela tiden. De kan inte släppa allt annat bara för min skull. Jag vet att det är så, men jag vill ändå att de ska göra just det. Jag är så otroligt ensam just nu och jag har sagt det förut, men jag tror inte att mina vänner läser den här bloggen för ingen har gjort några större förändringar. Jag tror inte att de vet hur dåligt jag faktiskt mår heller, att jag gråter mig till sömns ganska ofta. Det är väl för att jag inte säger någonting om det.

Två av mina största problem är väl att jag dels känner ett enormt behov av att vara någons prioritet nummer ett med tanke på min familj och barndom, samt att det värsta jag kan tänka mig är att gråta inför folk.

Nu fyller jag år också. Jippie. Jag går och lägger mig nu.

I tomhetens botten står vi på toppen

Deppade ihop totalt nyss. Men så kände jag att nej, jag tänker inte gråta sönder mig själv lagom till min födelsedag. No way! Så nu förtränger vi det jobbiga istället och lyssnar på skön musik. Mhm.


Måndag



Idag är det seminarium 13-15, sen är den här kursen slut. Tiden går verkligen fort! Tänkte åka tidigare till skolan för att skriva ut lite papper och träffa seminariegruppen.

Imorgon fyller jag år på riktigt och jag har ingen skola så vi får se vad jag hittar på :)

Halvvägs till 46!



Igår firade vi det faktum att jag nu är på väg mot medelåldern. Middag på Mongolean Barbeque sedan vidare till Högbergs, Snaps och slutligen Sjätte Tunnan. En väldigt lyckad kväll! :)

28 dagar senare



Jag köpte ascoola mobilskal på Ebay som har minimala små hål så att man kan sy sina egna motiv. Det här är alltså vad jag har sysslat med halva kvällen. Fast jag har varit duktig också och skrivt klart tre fjärdedelar av hemtentan som inte ska vara inlämnad förrän på tisdag.

Jag var ju även på IKEA med Therese idag och det blev en EXPEDIT samt lite småplock. Jag köpte även min allra första dramaten-vagn! Jag känner att det inte är långt kvar till rullatorn och papiljotterna nu.. ;)

28 dagar senare



Jag köpte ascoola mobilskal på Ebay som har minimala små hål så att man kan sy sina egna motiv. Det här är alltså vad jag har sysslat med halva kvällen. Fast jag har varit duktig också och skrivt klart tre fjärdedelar av hemtentan som inte ska vara inlämnad förrän på tisdag.

Jag var ju även på IKEA med Therese idag och det blev en EXPEDIT samt lite småplock. Jag köpte även min allra första dramaten-vagn! Jag känner att det inte är långt kvar till rullatorn och papiljotterna nu.. ;)

Onsdag



Gårdagens PPU gick jättebra :) Efter skolan sällskapade jag med Rickard hem till honom och Sandra där jag fick en dammsugare. Helt gratis, så jäkla nice! :)

Idag är det skola 9-12, sen ska jag till IKEA med Therese :)

Tisdag




Tisdag idag = PPU idag. Det är första gången som jag (och två andra) ska leda PPUn för de nya eleverna. Sjukt läskigt! Tänk om vi är jättedåliga? Tänk om vi inte har någonting smart/vettigt att säga? Tänk om vi gör bort oss? Ja ni vet, alla de där jobbiga tankarna.

Efter skolan ska jag i alla fall hem till Rickard och Sandra för att hämta en dammsugare :)

Raindrops are falling on my head



Nu har jag fått i mig frukost, läst vetenskapliga artiklar, kollat på nyhetsmorgon och stickat på min halsduk. En produktiv morgon med andra ord.

Föreläsning 12-14, sen ska jag träffa seminariegruppen. Efter det blir det en tripp ner på stan. Jag ska hämta ut en biljett till Beer & Whiskey Festival och så ska jag köpa strumpbyxor. Intresseklubben antecknar, jag vet.

Söndag



Idag har jag promenerat till Willy's för att köpa ingredienser till chokladbollar, ett uppdrag som tog en timme och tio minuter. Ovan ser ni resultatet och jag måste säga att det var lätt värt det!

Jag har även varit en sväng till ICA och handlat små såsburkar att ha till matlådorna (jag kan ju inte ta med hela lingonsyltsburken till skolan...). Frukost till imorgon inhandlades också, men de hade inte min favorityoghurt så jag blev lite ledsen. Blev dock lite gladare när Rickard smsade och erbjöd mig en gratis dammsugare. Fett nice!

Idag känner jag att energin har kommit tillbaka och snorandet har nästan helt försvunnit så imorgon räknar jag med att vara 100% frisk :) Peppar peppar, ta i trä.

Lördag



Idag har jag hunnit med att plugga och att laga mat. Det blev tre matlådor plus middag idag.

Jag är fortfarande sjuk, men det börjar bli lite bättre :)

Fredag

Jag är fortfarande inte frisk, men jag känner i alla fall att jag orkar sitta vid datorn. De senaste sjukdagarna har spenderats med film, stickning, godisätande, macdonalds och även the sims 3. Spännande!

Jag har bestämt mig för att vara hemma från jobbet imorgon då jag inte vill riskera att bli ännu mer sjuk. Söndag vet jag inte ännu, vi får se hur jag mår när jag vaknar.

Nu ska jag äta lite chips och tycka synd om mig själv. Jag har aldrig förstått folk som tappar aptiten när de är sjuka, för mig är det tvärtom. Jag äter som en jäkla galning.

...

Jag är sjuk. Blä. Förkylning deluxe. Jag återkommer.

We're smiling but we're close to tears

Så mycket som jag färgar håret är det bara en tidsfråga innan det går av. Slängde i lite blond färg idag igen. Ljust skare va!

Imorgon är det föreläsning 9-12, sen ska jag träffa seminariegruppen och sen ska jag ner på stan med Åsa och äta lunch. Himla trevligt :)


Tisdag



Förmiddagen har spenderats med pluggande och tvättande av kläder. Nu när allt det är klart tänkte jag ta en tripp till Stockholm för att besöka ungdomsmottagningen. Jag tänkte fixa en ny årsförbrukning på preventivmedel nu innan jag fyller 23 och inte längre räknas som ungdom. En årsförbrukning från ungdomsmottagningen i Stockholm kostar cirka 60 spänn medan det skulle bli några tusenlappar dyrare om jag gick till läkaren. Så ja, snål som jag är tänkte jag fixa detta fort som fan.


...

Jag har känt mig sjukt stressad på sistone och rätt så ensam. Det har nog med flytten till Uppsala att göra, skola varje dag, jobb på helgerna, ingen att umgås med på kvällarna. Plus att jag har slutat röka. Förra veckan var kaos. Jag grät två dagar i streck, jag hade yrsel två dagar i streck och sedan hade jag bröstsmärtor och halsont två dagar i streck. Min gissning är att det var stress och ensamhet som låg bakom alltihop.

Bara så att ni vet.

Måndag



Jag testsydde lite på det oranga fodralet som kom i brevlådan idag. Det blev ju inte helt fel. Nu måste jag bara komma på vad jag ska ha för motiv på det svarta och det rosa. Kreativiteten flödar inte direkt idag.

Halsen mår i alla fall bättre idag, men jag har sån jäkla kvävningshosta. Vet inte vad man kan kalla det för egentligen men aa, jag kvävs typ när jag hostar. Jag får liksom ingen luft.

...

Det känns som att det har blivit ganska mycket shopping på sistone. Men ja, det blev en ryggsäck också. Har letat efter en bra ryggsäck ett tag, men jag gillar inte såna där sportiga som får mig att se ut som om jag ska ut och campa. Hade rabatt och grejer på ASOS också så det här blev jättebra :)


Söndag

Precis hemkommen efter en jobbhelg i Stockholm. Helt okej, men jag börjar bli sjuk. Har känt mig tung i halsen/bröstet hela dagen och haft hosta. Förhoppningsvis går det över till imorgon, jag har inte tid att vara sjuk! :)

Har förresten beställt det här silikonskalet till min Iphone från Ebay. Man syr sina egna motiv. Så jäkla cool! Köpte en svart, en orange och en rosa. Ebay är så himla billigt :)


Fredag



Seminarium idag. Prata inför hela gruppen. Blä.

Never felt so alone, with no queue by the door to my home



Saybia - Angel .

...

Städat och diskat har jag gjort sen jag kom hem. Pluggat lite också.

Nu tänkte jag ta det lugnt resten av dagen/kvällen och ladda inför seminariet imorgon.

Torsdag




Idag känns det lite bättre med yrseln och så. Föreläsning 10-12, sen ska jag skriva lite på hemtentan.


Every new beginning comes from some other beginnings end



Semisonic - Closing time .

Onsdag

Idag tycker jag synd om mig själv. Det får man faktiskt göra ibland. Andra natten som jag vaknar konstant av att jag tror att jag åker fritt fall. Blä. Plus att jag har sådär äckligt ont i ryggen att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Blä igen.

Nu ska jag sluta klaga och äta lite skorpor.

Hejdå balanssinnet!

Det har varit en sjukt konstig dag idag. Det började med natten då jag vaknade konstant av att det kändes som att jag ramlade. Sådär som man kan få när man precis håller på att somna, men jag fick det som sagt flera gånger.
När jag sen vaknade imorse och reste på mig kändes det som en berg-och-dalbana. Har ni hört talas om "norska fyllan"? När man snurrar runt med huvudet på en pinne och sedan ska resa på sig och springa rakt fram. Sån yrsel hade jag, konstant. Det har blivit lite bättre under dagen och nu får jag bara yrsel om jag böjer mig ner eller gör hastiga rörelser.

Hur som helst anser vårdguiden att det kan ha med stress och sånt att göra. Därför tänkte jag skippa föreläsningen imorgon, sova ut, hänga lite hemma, plugga lite på egen hand och sen bege mig till skolan runt 12 för att träffa min seminariegrupp. Man ska ta hand om sig själv!


Tisdag

 

Dagen består av PPU 10-12, sen ska jag sitta med en tjej i min seminariegrupp och skriva lite. Efter det tänkte jag åka hem och fortsätta plugga :)


...

Nu är jag trött som en gnu. Hela dagen spenderades i skolan och sen tog jag tåget till Stockholm för tre timmars jobb. Himla trevligt att träffa alla fina kollegor :)

Efter jobbet blev det middag på Pizza Hut och nu ska jag fanimej sova för det blir en lång dag imorgon också.

Gonatt!

Måndag



Lyxfrukost med bästa yoghurten EVER! :D

Idag är det skola 10-12, sen ska jag sitta med seminariegruppen ett tag. Efter det ska jag äta lunch/middag med Therese, sen åker jag till Stockholm för att jobba 17-20. Det blir en riktig heldag :)

...

Färdigpluggad, mätt och alla nödvändigheter i matväg är inhandlade. Fan vad jag är duktig, och snabb!

Nu blir det choklad och tv-tittande resten av kvällen. Because I'm worth it! ;)


Söndag

Hemma igen efter en helg i huvudstaden. Fredagen tog jag det lugnt hemma hos mamma och pappa. På lördagen var det födelsedagsfika för min kusin Johanna och på kvällen blev det fest :)



Söndagskvällen ska jag spendera med att plugga, men först ska jag äta lite middag :)

TGIF




Föreläsning idag 10-12. Stödgrupper för barn är ämnet. Spännande :)

Efter föreläsningen drar jag direkt ner mot station för att åka till Stockholm. Det blir ett besök hos farmor och farfar, sen hämtar pappa mig när han är på väg hem från jobbet. Då hinner jag plugga lite också :)

Feeling pretty good about myself today



Idag har jag varit sjukt produktiv. När jag hade skrivit ut alla papper i skolan bestämde jag mig för att ta en runda på stan med Åsa istället för att plugga. Mycket trevligt :) Sen satte jag mig i skolan innan föreläsningen och fick allt pluggande gjort ändå. Föreläsningen var sjukt intressant. Den var tre timmar lång och jag gäspade inte en enda gång! Antimobbningsarbete var ämnet och jag brinner ju lite för det så det var väl inte så konstigt att jag tyckte det var bra, men men.

Direkt när jag kom hem efter föreläsningen satte jag mig och renskrev alla anteckningar samt gjorde ett första utkast till hemskrivningen. Så ja, jag känner mig jäkligt duktig idag!

Nu blir det jordnötsringar, loka och Veronica Mars :)

Torsdag

 

Skolan börjar inte förrän vid ett, men jag tänkte som sagt plugga lite på egen hand innan dess. Det hade varit skönt att sitta hemma och plugga, men jag måste skriva ut en del grejer så det går inte.