...

Det blev en heldag på stan med shopping och fika. Väldigt trevligt var det och jag hittade en kavaj samt ett spetslinne. Himla fina saker.

Nu har jag precis ätit middag och tänkte chilla framför tvn resten av kvällen. Imorgon är det föreläsning 13-16, men jag tänkte sitta i skolan på förmiddagen och plugga lite extra.

Onsdag



Somnade med sprängande huvudvärk igår, men det känns lite bättre idag. Jag vet inte riktigt vad som räknas som migrän, men det kändes typ så.

Idag ska jag in till stan med Åsa och Therese. Lite shopping/fönstershopping antar jag.

Det här med rubriker är lite jobbigt

11-12 hade jag PPU-introduktion och sen mötte jag upp Therese och Åsa för lite lunch och shopping på stan. Efter det hängde jag med dem tillbaka till skolan. Jag satt och pluggade medan de hade föreläsning 15-17. Efter det åkte vi till IKEA och lite andra butiker. Jag köpte lite nödvändigheter som jag nu har packat upp. Jag har även hunnit renskriva mina anteckningar sen jag kom hem. Det känns som att jag har åstadkommit rätt mycket idag :)

Imorgon har jag föreläsning 10-12, sen ska jag till Stockholm över dagen med Therese och Åsa. Awesome!

Tisdag



Mornin' sunshine! Om någon skulle få för sig att det är kaffe i muggen på bilden så kan jag meddela att jag inte dricker kaffe. Anyways, tänkte strax börja röra mig mot skolan. PPU idag 11-12, sen ska jag äta lunch med Therese och Åsa :)

...

Första skoldagen var väldigt spännande. Det var en del människor jag kände igen så det gjorde allt lite lättare. Det känns så himla skönt att börja plugga igen.

Efter skolan åkte jag med Gunilla och käkade lunch på någon kinesisk restaurang nere på stan. Myspys.

Nu ska jag bara ta det lugnt och smälta alla nya intryck :)

Måndag




Jag har sovit väldigt oroligt inatt, men jag känner mig ändå rätt pigg. Idag är det skola som gäller 10-12, sen ska jag ner på stan och fixa busskort m.m.

Converse

 

På Converse hemsida kan man designa sina alldeles egna skor. Färg, mönster, allt. Jag beställde precis de två ovan. Min farmors släkting som bor i Phoenix hjälpte mig eftersom de inte levererar internationellt. Farmor och min faster plockar upp skorna i november när de är där på besök. Så jäkla nice! :)


Söndag

 

Jag är inte helt klar med att packa upp ännu, men jag tänkte att jag slänger in några bilder på lägenheten/rummet ändå så att ni får någon hum om hur jag lever på mina 19 kvm. Jag ska ta bättre (finare) bilder när jag har fått iordning allt :)

 

Imorgon är min första skoldag. Det är lite pirrigt eftersom jag inte känner någon ännu.


...

Jag känner att det inte finns sådär jättemycket intressant att berätta just nu. Jag sitter mest och plöjer igenom alla säsonger av Veronica Mars alternativt packar upp grejer. Jag lyckades dock ta mig ner på stan idag för att inhandla lite nödvändigheter som till exempel silverschampo. I övrigt börjar skolan på måndag och sen är det full fart igen.

Lördag

 

Nu tänkte jag ta mig ner på stan och införskaffa lite nödvändigheter. Jag hade tänkt skaffa busskort också, men av någon anledning vill inte Mecenat erkänna att jag studerar. Eh det var ju konstigt eftersom jag får studiebidrag på måndag och redan är registrerad på programmet. Jag undrar vad de kräver för att godkänna en som student?

 

Anyways, det är ingen idé att gråta över spilld mjölk som farmors generation brukar uttrycka det.


...

Dagen har spenderats framför säsong 1 av Veronica Mars. Fantastiskt. Jag har även varit och handlat samt lyckats slänga ihop mat så att det räcker i tre dagar. Vuxenpoäng here I come!

Nu tänkte jag vara duktig och sova lite. Gonatt!

Sluta röka - dag 1

Hittills har jag kallsvettats som fan, haft suddig syn/yrsel lite då och då, stirrat så mycket att jag har ont i ögonen (ja man blir fett stirrig av att inte röka), och köpt en jäkla massa frukt och godis. Dock har inte beroendet ens varit i närheten av att få övertaget. Det har inte ens slagit mig att gå ut och faktiskt ta en cigarett, inte ens när jag var i mataffären och hade kunnat köpa ett paket.

Dag 1 känns rätt bra. Jag har en känsla av att morgondagen blir värre.

Torsdag

Trots att jag inte somnade förrän tre inatt vaknade jag som vanligt ungefär vid halv nio. Blä. Nu har jag monterat en pall och sorterat lite skolböcker. Lunch finns i form av pizza från gårdagen så jag tror att jag ska bänka mig framför tv:n och glo på någon film :)


...

Eh ja. Det börjar bli rätt sent. Har fixat både min och Amandas bloggdesign samt laddat ner lite olika program och sånt till datorn :) Nu ska jag nog sova.

Kuddkrig?



Eh ja. Jag har köpt världens fetaste, mysigaste kuddar. Mhm. I övrigt har jag nu varit rökfri i cirka tre timmar och tjugo minuter. Jag är ledsen. Inte på grund av rökningen utan på grund av att min dumma tv bara har svt1, svt2 och svt-fucking-24. My life SUCKS!

Okej, lite överdrivet kanske. Nu ska jag äta choklad och glo på någon film. Vi hörs!

Måndag




Nu drar jag till Västerhaninge och hänger med Nina :)

Thank you for the music

Jag jobbade som sagt min sista dag på heltid idag. Nu är jag officiellt extraanställd och kommer mest jobba helger och så. Det kommer tråkigt nog resultera i att jag inte får träffa mina fina kollegor som jag har jobbat med sen i januari, men jag kommer säkert träffa en del roliga människor på helgerna också :)

Jag köpte i alla fall en liten present till mig själv. Jag vet att jag är löjlig och allt sånt där, men det här var fan kärlek vid första ögonkastet!

What goes around comes back around

Beyonce - The best thing I never had


Onsdag

Dålig dag på jobbet, jobbiga känslor i allmänhet. Det har helt enkelt varit en massa negativitet idag, både på jobbet och i privatlivet. Nu ska jag kolla på Dr Drew och bara chilla lite innan jag går och lägger mig för att ladda inför morgondagen.


Tisdag


Dag 2 av 5 på jobbet, sen slutar jag. Det känns helt sjukt! Jag kommer fortsätta jobba kvällar och helger, men jag kommer ändå inte träffa mina underbara kollegor lika mycket. Det känns lite konstigt.

Starting over

Nu har jag spenderat helgen i Uppsala med att montera möbler, äta pizza, umgås och fika. Väldigt trevligt :)

Feeling pretty good

Torsdag och veckan har gått sjukt fort. Imorgon är det fredag och växeln stänger 17, men vi är ett gäng som är lite knäppa och har bestämt oss för att jobba över till 20. Vi ska bara sitta och svara på mail och poppa musik och ha allmänt skoj, samtidigt som vi jobbar arslet av oss såklart! Det blir bra det här :)

På lördag och söndag ska jag hänga i Uppsala och montera möbler :)

Back in the game

Jag har känt mig så sjukt omotiverad till att blogga på sista tiden. Det är lite komiskt egentligen att de gånger man känner för att skriva så har man oftast inte någonting att berätta, men när det händer mycket grejer då har man inte tid att sätta sig ner och skriva om det.

 

Jag har gått upp till Junior (från trainee) på mitt jobb så jag har fått en massa roliga arbetsuppgifter som jag ska lära mig. Nästa vecka är min sista heltidsvecka innan skolan börjar. Det kommer bli helger och kvällar på jobbet under hösten.

 

Om lite mer än två veckor börjar skolan igen och det känns så himla skönt! I helgen ska jag till Uppsala och montera lite möbler så att det mesta är klart när jag väl flyttar på riktigt. Det ska bli jättekul att inreda min lägenhet, även om det bara är ett rum på 19 kvm i en korridor med gemensamt kök.

 

Just nu kommer jag inte på sådär jättemycket mer att skriva, men jag tänkte väl försöka komma igång med det här igen :)