Feeling good

Nu har jag kollat klart på hela säsong 4 av one tree hill. Lite bitterljuvt sådär. Det är nog ganska lång tid kvar tills säsong 5 kommer ut på dvd, och sen måste den ha funnits ett tag för att gå ner till ett rimligt pris.

De har fortfarande inte ringt från jobbet så jag tror inte att det blir någonting inatt, men man vet som sagt aldrig. Får väl sitta uppe i några timmar till för att vara på den säkra sidan.

Måndag

I eftermiddags åkte jag in till stan för att möta Olof för en fika eftersom jag hade glömt lite kassar med tidigare shopping hos honom :) Det slutade med att vi käkade middag hemma hos honom istället, och sen gick vi på bio och såg "The happening". Den sög! Det var en bra grundidé de hade, men de lyckades inte få fram någonting bra utav den. Synd, för det hade verkligen kunnat bli hur bra som helst. Anyways, nu är jag hemma igen och jag har jour inatt mellan 20-08. De har inte ringt ännu, men man vet aldrig.

Everything has a price

Ny dag, nya tag. Kan man köpa självrespekt eller är det sånt där som man måste bygga upp...? :/

Söndag

Bakis idag. Igår var det countryfestivalen. Hade himla skoj faktiskt :) Men nu tänkte jag ha en riktigt ordentlig bakissöndag med glass, godis och OTH-maraton :)

Saturday night

Ikväll är det countryfestivalen med Nina, Conny och eventuellt Saikko som gäller. Vi hörs :)

Everything seems prettier in the dark

Hur kommer det sig att man kan vara mer ärlig på kvällen? I mörkret. På morgonen är jag en helt annan person än på kvällen, om man nu kan uttrycka det så. När jag sitter vid datorn såhär på kvällskvisten känns det som att jag kan säga mycket mer, fundera mycket mer. På förmiddagen, i dagsljuset, är det inte lika öppet. I dagsljuset är jag mer instängd och låter tiden passera utan vidare eftertanke. På kvällen när jag är omringad av mörkret och kan slappna av mer blir det även lättare att öppna upp sig. Som en mindre fylla. Ja, precis så. När man blir full blir man ärlig (ibland lite för ärlig), och det här är ungefär så. Inte lika extremt, men det är på något sätt samma princip.

I love you but I have chosen darkness

Who do you see standing next to you when all your dreams come true?

Har precis kollat på första 4 avsnitten av OTH säsong 4. Köpte DVD-boxen för några dagar sedan. Jag älskar den serien, precis som man kan älska en låt man känner igen sig i eller ett speciellt minne med ens bästa vän. Precis så underbart känns det för mig när jag ser på den serien. Alla har vi våra små ögonblick i livet som är guld värda för oss, men som inte betyder någonting för andra. Det värsta är när man vill försöka få folk att förstå hur mycket man älskar en viss sak, och man vill att de ska älska det lika mycket. Det gör lite ont i hjärtat när man märker att de inte gör det. Det kanske låter löjligt, men jag tror att de flesta förstår vad jag menar.


One day I'll dedicate a song to you.

Det ytliga samhället vi lever i

Jag har tänkt lite på det där med att köpa saker. Kläder, skor, grejer. Vad är poängen med sådan ytlighet? Varför mår man så bra av att ha en ny fin tröja eller ett par nya skor? Eller rättare sagt, varför mår jag så bra av det?

Jag har precis "gått klart" hos kuratorn och allt känns bra igen, men är det verkligen det? Jag får hela tiden höra att man shoppar för att man mår dåligt. I så fall måste jag må extremt dåligt med tanke på hur mycket jag handlar. Ibland känns det som att nackdelen med ett så psykologiinriktat samhälle där allt och alla ska analyseras, och där det alltid finns bakomliggande och omedvetna anledningar till allting, är att man börjar tro på det. Vad är det som säger att jag shoppar för att jag mår dåligt och inte att jag inbillar mig att jag shoppar för att jag mår dåligt för att det är så det ska vara. Det är den allmänna uppfattningen. Ibland blir det bara så oerhört förvirrande när hela samhället är så besatt av alla handlingar och de så kallade "traumatiska upplevelserna" som ska ligga bakom. Jag tror att all denna ytlighet angående kläder, smink och prylar i dagens samhälle självklart påverkar unga tjejer negativt, men vad är det som säger att det gäller alla unga tjejer? Och vad är det som säger att man shoppar mycket när man mår dåligt?

Jag vet ärligt talat inte varför jag shoppar. Jag vet att jag mår bra av det, jag får en kick. Jag får bättre självförtroende när jag vet att jag har en ny fin klänning till skillnad från om jag skulle slänga på mig någonting gammalt. Om det nu är så att jag försöker fylla ett tomrum som alla psykologer påstår att det handlar om, vilket tomrum är det då jag försöker fylla? Jag mår bra i mig själv, jag mår bra med de vänner jag har runtomkring mig. Jag mår bra helt enkelt. Men jag vet att jag är en sådan person som påverkas väldigt lätt av min omgivning. Jag kan till exempel inte lyssna på "göra-slut-musik" om jag är i ett förhållande för bara en enda låt kan påverka mig alldeles för mycket. Därför tycker jag det är jobbigt när man hela tiden hör att man gör vissa saker för att man mår si och så, för till slut börjar jag tro på det. Och när jag väl har börjat tro på det blir det så.

Jag vet inte riktigt vad jag försöker komma fram till, behövde bara skriva av mig lite.

Will you wait for me?


Om jag ägde någon av de här cyklarna skulle jag vara den lyckligaste flickan i världen. Jag skulle övervinna min insektsfobi och cykla ut på picknick varenda solig dag, jag skulle cykla istället för att ta bussen, jag skulle bli glad. Paul Frank är definitivt ett av mina favoritmärken, men 5000:- står ivägen mellan mig och någon av de här cyklarna. Jag hoppas att de väntar på mig :)

Det var ödet!


De här söta sakerna beställde jag från Nelly.com. De har ju värsta rean nu :) Nej, men grejen var att den där väskan var jag så kär i för ungefär ett halvår sedan, men sen hann den säljas slut och kom aldrig tillbaka. Av en ren slump gick jag in på Nelly's rea nyss för att kolla vad som fanns, och vad ser jag? min väska! :D Klänningen vet jag däremot inte om det är exakt samma, men den ser ut att vara identisk med en klänning från Glitzy som jag ville ha för ett tag sedan (men den var slutsåld där).

Ibland vill livet helt enkelt att vissa saker ska ske, kanske inte på en så ytlig nivå, men ändå :P.

Fredag

Sitter för tillfället och dödar tid medan jag väntar på att hämta ut mitt paket. Av någon anledning har mitt utlämningsställe inte sorterat paketen förrän efter klockan 14, vilket är väldigt irriterande när avin kommer redan runt 10-11.

Idag måste jag hålla mig på en låg nivå och ta det lugnt eftersom jag har jour inatt mellan 20-06. Det är inte säkert att jag kommer få jobba, men om jag åker iväg nu och är på gång hela dagen kommer jag inte orka jobba. Så jag tar det säkra före det osäkra och håller mig hemma :)

ModelCo


Det blev en beställning från Eleven.se nyss. En primer och en por-förminskande kräm från ModelCo :)

Thursday night


Det här består min torsdagskväll av :) Känner att jag behöver ha en lugn myskväll nu innan helgen och nästa vecka då det händer ganska mycket.

Jobbigt

Blä. Det finns ingen mat hemma. Jag måste börja med tvättstugan åt mamma vid två. Vad jobbigt allting blev, jag som bara skulle ta det lugnt idag. Jag är hungrig.

Torsdag

Ja det blev väl inte direkt någon sovmorgon, men jag sov ändå ungefär nio timmar inatt, så det är lugnt :)

Planerna för dagen är inga alls, jag tänkte ha en lugn hemmakväll med godis och film eller nåt. Jag har jour imorgon kväll och på lördag är det party, så förutom söndag är det här den enda lugna dagen för min del.

Sweet dreams

Precis hemkommen från krogen. Var med min kusin på Engelen i gamla stan. Trevligt :) Nu ska jag sova, och imorgon ska jag sova ut! Har inte gjort det på ett tag känns det som.


Uppe med tuppen

Nu är jag vaken. Alldeles för tidigt känns det som.

De har inte ringt från jobbet ännu så förhoppningsvis hinner jag in till stan en stund senare idag :) Tänkte möta upp Olof och ge honom lite pengar samt hämta min kamerasladd, fika o kanske kolla i lite affärer :) Om jag hinner det vill säga, de kan ju ringa när som helst under dagen från jobbet så man vet aldrig.

Sweet dreams

Nej nu är det dags för mig att sova ifall att de ringer klockan sex imorgon bitti och vill att jag ska jobba. Fick bara fem timmars sömn inatt eftersom vi var uppe så sent o dansade, och sen skulle vi upp vid halv åtta för att äta frukostbuffé. Inte särskilt välplanerat kanske, men kul hade vi :)

Let the river run

Let all the dreamers wake the nation...



Lite Carly Simon och lite pepparmint-te så blir det en bra kväll :)

Shoes!


Jag vet att det är ett tag kvar till hösten, och jag vet att jag redan har en massa skor, men jag kunde liksom inte låta bli. De är så fina! Ibland känner man på sig att man har hittat det där perfekta plagget (eller i det här fallet skorna). De där skorna som är otroligt snygga och som man vet att man kommer använda tills de slits sönder. Ibland inbillar man sig att man har hittat just de skorna eller den tröjan, och så blir det så att det bara ligger i garderoben ändå, men när det är på riktigt då vet man. Jag vet.

Ett väldigt onödigt och flummigt inlägg om skor, men så blir det ibland :)

Planeringsfreak

Jag är lite i chocktillstånd tror jag. Fick reda på idag att jag kommer få en massa mer pengar i lön den här månaden än vad jag hade räknat med. Det dubbla för att vara exakt. Jag får panik när jag noga har planerat ut en budget och allt går i kras, vare sig jag får för mycket eller för lite pengar. Jag gillar att planera.

Jag borde nog försöka arbeta lite på det där att ta saker som de kommer. Det här är ju löjligt.

Min nya kjol!


Min kjol kom idag :D Den är verkligen hur fin som helst, till och med mycket finare än på bilden! Den på bilden är faktiskt jävligt ful jämfört med den riktiga :) Jag älskar när man verkligen gör ett skitbra köp! :D Dock tog det ett jävla bra tag innan kjolen kom fram, men det var värt väntetiden.

Kryssning

Precis hemkommen från ålandsbåten :) Åkte igår med farmor + farfars syster och hennes barnbarn. Himla skoj :) Skönt att ha någon lite närmre min ålder med också så att man kan vara på "discot" o så :) Dock känns det otroligt töntigt att de kallar det för disco, men det är en helt annan femma :P Köpte iaf med mig en limpa cigg och några goda viner hem. Skönt o ha lite uppbunkrat om det blir fest eller nåt :)

Löning imorgon :D Har även jour mellan 06-20. Vi får se om de ringer in mig för att jobba eller om det blir en lugn dag :)

Good times

Mitt favoritprogram när jag var liten :)


Rent och fint

Det känns alltid lika skönt när precis ALLT är nytvättat. Inte ett enda smutsigt plagg i hela garderoben.

Däremot borde jag nog äta någonting eftersom jag i stort sett bara har ätit frukost idag. Ibland blir det så att jag helt enkelt glömmer bort att äta :/ Å andra sidan äter jag så mycket onyttigt att det i alla fall inte finns någon risk för att bli underviktig av min glömskhet :P

Tvättstuga

Det blir tvättstugan idag. Fram till 17:30. Inte särskilt kul, men nödvändigt.

Söndag

Vaknade 11 idag. Skönt. Det känns som att den här söndagen är helt onödig. Jag har absolut ingenting planerat förrän imorgon, så idag är bara ett tidsfördriv.

Jag måste nog sluta tänka så stressigt och istället njuta av att ha en helt oplanerad dag. Jag har en del filmer jag kan kolla på, Ben & Jerry's, chips och godis. Det blir nog bra :)

Sweet dreams

Usch. Galet seg för tillfället. Kanske för att jag har sovit bort halva dagen :P Imorgon ska jag verkligen sova ut, känns som att jag inte har gjort det särskilt mycket den här veckan. Jag har vaknat mellan 7-9 på morgonen vilket är alldeles för tidigt för min del.

Morgondagen ska spenderas helt oplanerad. Möjligtvis tvättstuga en snabbis, men i övrigt ska jag bara göra det jag känner för :)


Sova middag

Vaknade precis. Somnade runt 15-16 i eftermiddags. Det jobbiga är att jag antagligen kommer sitta vaken hela natten nu :P Mamma och pappa var i alla fall precis och handlade Ben & Jerry's så det blir en riktig myskväll :)

Hemma igen

Jobbade som sagt 22-08 inatt. När jag hade slutat åkte jag till Axelsberg och mötte Elin eftersom hon skulle mata katter. Sen åkte vi hem till henne, käkade onyttig frukost och kollade på film. Jag somnade dock och sov i kanske 1-2 timmar. Sen gick vi och åt pizza :) Nu har jag förövrigt varit vaken i 30 timmar i streck, om man inte räknar de där 2 timmarna sömn. Sjukt. Tänkte försöka vänta så länge som möjligt med att sova så att jag inte vänder på dygnet, men det lär nog bli svårt :P

Midsommarafton

Det blev inget jour-jobb idag så nu ska jag jobba 22-08 istället :) Skönt. Massa OB. Imorgon efter jobbet ska jag även våldgästa Elin och käka lite frukost :)

Ska börja röra mig vid halv nio, men tills dess vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Har glömt bort att sova under dagen också, så det kanske vore en bra idé eftersom jag måste hålla mig vaken hela natten. En timmes powernap eller nåt sånt.

Bilder på nya garderoben!

Före:



Mittemellan:



Efter:

Glad midsommar!

Gaah, jag är snuvig som en gnu. Jävla pollen! Suck. Hur som helst, nu har jag rensat ut alla kläder och tagit bort klädhängaren. Min vägg är helt tom för tillfället. Pappa ska montera ihop garderoben lite senare, först måste han montera ner Kalles gamla säng eftersom han ska få en ny. Tills dess ser mitt rum ut som ett bombnedslag med klädkassar och klädhögar överallt. Som vanligt med andra ord :P

Förhoppningsvis hinner jag fixa iordning allt innan jag ska iväg och jobba. Om de inte ringer och vill ha in mig nu under dagen så ska jag jobba 22-08 inatt. Sen blir det frukost hemma hos Elin :)

Cleaning out my closet

Jag känner mig som en zombie såhär på morgonkvisten. Helt död typ.

Igår monterade jag som sagt ihop de rosa lådorna, så nu tänkte jag börja packa ner lite kläder och rensa min fula klädhängare.

Sweet dreams

Nu har jag monterat ihop de rosa lådorna, och imorgon blir det rensning av garderoben :) Gonatt!


Rosa lådor!


Dessa lådor blev det :) De på den andra bilden är egentligen större än de på den första.

Imorgon ska pappa montera ihop garderoben så jag tänkte försöka plocka iordning alla kläder och sånt redan ikväll, men om jag känner mig själv rätt så blir det antagligen inte av förrän imorgon :P

IKEA

Nu är jag äntligen hemma igen efter en vistelse på IKEA :) Köpte garderoben jag skrev om förut, samt 4 sjukt snygga ljusrosa lådor i något slags fejkläder att ha på golvet i garderoben :) Jag och pappa köpte även mängder av godis, chips och läsk. Det är ju helg snart :P

Kvällens planer

Ska strax iväg till IKEA för att köpa garderoben jag pratade om tidigare. Efter det blir det bio med pappa :)

Humlor i mängder

Humlorna har invaderat balkongen så jag kan inte gå ut och röka. Jag får väl gå ut och ta en promenad eller någonting. Suck. Dagens I-landsproblem. Men har man fobier så har man.

Hoppas verkligen att det blir IKEA idag, jag behöver fixa iordning mitt rum!

Torsdag

Nu har jag varit vaken sen klockan sju. Tänkte att jag sätter larmet tidigt, så kan jag gå och lägga mig tidigare ikväll. Ifall att de skulle ringa runt 6 imorgon bitti. De gjorde inte det idag i alla fall. Fast det kan ju fortfarande bli så att jag får jobba, någon kan ju bli akut sjuk. Eftersom jag har jour fram till klockan åtta ikväll så vet man ju aldrig :)

Sweet dreams


Garderobshopping!


Imorgon har jag jour, men om de inte ringer och ger mig något jobb tänkte jag möta upp pappa vid IKEA och inhandla den här fina garderoben. Mitt rum är så litet (läs: jag har för mycket saker!) och att ha en garderob känns mycket smidigare eftersom man inte ser allt hänga ute, öppet. Just nu har jag en sån där klädstång med allt och det ser verkligen jättestökigt ut, med en garderob kommer det bli mycket snyggare :)

Armband i mängder!



1. Flätade armband som jag har gjort själv :)
2. Armband från Ms. Bijoux
3 & 4. "Sister"-armbandet jag fick av Amanda <3

Blommig kjol

 Från H&M




Ute på stan

Jag mötte upp Amanda på centralen runt 1 för en snabb lunch på donken. Fick världens finaste present av henne :D Ett armband från Kyssjohanna som det står "sister" på och en massa text :) <3

Efter det mötte jag upp Olof och vi fikade, matade katter o mötte sen upp Alex för att göra ett namnbyte på biljetten till Kos (jag ska inte följa med). Så nu är jag tusen kronor rikare, fick tillbaka handpenningen jag hade betalat in av Alex. Jag ska köpa en garderob :) Förhoppningsvis imorgon, om jag inte blir inringd till jobbet förstås (har jour torsdag och fredag den här veckan).

Nu ska jag försöka hitta minneskortläsaren i min dator så att jag äntligen kan lägga upp lite bilder på saker o ting :P

The greatest thing

The greatest thing you will ever learn is just to love and be loved in return

Pricken över I:et!

Pricken över I:et idag var definitivt Polly-påsen jag köpte med mig hem :) Jag minns att jag hatade polly när jag var liten, mest för att polly smakade som sån där äcklig "fejkchoklad". Typ samma sak som Baileys. Drack en klunk en gång hemma hos en kompis och spydde som en gris, verkligen världens äckligaste smak. Usch. Men nu verkar min åsikt ha förändrats, samma sak med te. Fast det blir ju så med tiden :)

Imorgon ska jag hämta ut 3 paket (!). Har ingen aning om vad som kan vara däri, men det är alltid kul med överraskningar :P Lite senare på eftermiddagen ska jag möta upp Alex och Olof för att fixa lite grejer på Apollo :)

Fullspäckad tisdag

Idag har jag haft en massa skoj för mig :) Först var jag på ungdomsmottagningen och pratade med kuratorn. Vi kom in på lite mer grundläggande problem idag, och det känns otroligt mycket lättare nu. Sen åkte jag in till zinkensdamm och mötte Amanda som jobbade för fullt :) Vi gick till en kinarestaurang på mariatorget och åt god lunch o snackade en massa :) Sen följde jag med henne tillbaka till jobbet och väntade medan hon hade en kund. Efter det färgade hon mina ögonfransar :) Skönt att slippa mascara i sommar, men för tillfället har jag svart färg under ögonen :P Eller ja, det är typ gråa påsar... :P Efter det drog jag vidare till Jakobsberg för att snacka lite med de jag jobbar för. Jag fick en del jourtider i sommar, vilket innebär att man är i beredskap ifall någon är sjuk eller så (fast man får betalt även om det inte blir något jobbande). Det känns skönt :)

Kom hem för typ en halvtimme sen, tänkte slänga i mig lite mat och slappa framför tv:n en stund :)

Matrix hårprodukter


- Intensivt fuktgivande kur för torrt hår.
- Skyddar mot luftfuktighet och motverkar frissighet.
- Gör håret mjukt och medgörligt.


Den här hårinpackningen köpte jag idag när jag var i Skärholmen. Ända sedan jag fick en massa matrix-produkter från Amanda i present för några år sedan har jag älskar deras produkter. De luktar jättegott och funkar jättebra :)

Morgondagens planer...

Det var otroligt skönt att sova ut imorse, det var välbehövligt :) Imorgon börjar dock stressen igen. Eller ja, tisdagen är i alla fall fullspäckad. Först har jag möte på ungdomsmottagningen 10:00 (med kuratorn), sen ska jag äta lunch med Amanda (:D) och efter det ska jag försöka hinna med lite shopping som inte blev av idag för att sedan stressa iväg till kontoret för att prata om lite jobb och så här framöver i sommar (där jag jobbar som personlig assistent).

En positiv sak är i alla fall lunchen med Amanda, det känns som att vi inte har setts på evigheter! Det ska bli skoj :)

Måndag

Hemma igen efter en tripp till Skärholmen med Cissi :) Köpte lite underkläder, strumpbyxor och hårinpackning :) Hämtade även ut de fina klockorna från Kyssjohanna.se som jag beställde förut :)

Kom precis på att jag inte har ätit på typ 6 timmar, det krampar rejält i magen :/ Dags att göra middag eller nåt :)

Eleven.se



Eyeko Cream 3-in-1.
Beauty Rehab Rose Salve.
Beauty Rehab Spearmint Lip Balm.

Det finns nog ingenting jag hatar mer än att sminka mig på sommaren :P Alltså med foundation och hela kittet. Det känns så äckligt i värmen att gå runt med en massa klet i ansiktet och det ser inte fint ut heller. Därför brukar jag bunkra upp med en massa bra ansiktskrämer o produkter inför sommaren så att jag kan se bra ut utan smink :P Det vill säga det blev en beställning från Eleven.

Söndag

Ikväll blir det film och polkagrisgodisar :) Skönt att inte ha någonting planerat imorgon så att jag kan sova ut inatt :)

Promenix

Nu har jag och Kalle varit ute på en promenad. Vi gick till statoil och köpte glass, sen satt vi i solen och åt :)

USB-sladdar & OTH

Beställde precis en USB-kabel till min digitalkamera. Eller ja, jag beställde typ en sån där med flera uttag, en all-sladd typ. Den skulle funka till Casio så vi får hålla tummarna :P Beställde även säsong 4 av One Tree Hill (även om jag blir galen varje gång jag kollar på just de avsnitten!). Nu har jag i alla fall hela samlingen :) Förutom säsong 5 då, men den lär ju inte komma ut än på ett tag, den gick ju precis på tv :P

Inte riktigt helg

Då var man vaken igen då. Jag har gått upp tidigt varje dag den här helgen, lite sovmorgon hade behövts :/ Är det inte meningen att man ska vila upp sig under helgen? :P

Hur som helst ska jag jobba med min bror idag. Kommer antagligen inte hinna med någonting mer. Å andra sidan är det söndag och då behöver man inte hitta på någonting speciellt :)

Trött som en gnu

Som sagt, oerhört seg idag. Tänkte gå och lägga mig snart, ska ändå upp runt halv åtta imorgon och jobba med brorsan. Jag tror jag ska fortsätta läsa Fallhöjd av Nick Hornby, den verkar bra :)

Lördag

Usch, jag mår inte bra alls idag. Drack knappt någonting alls igår, men när man kombinerar det med galet lite sömn mår man ändå skit dagen efter :/ Suck. Har varit uppe sen 06:00 imorse.

I övrigt en rätt trevlig dag med Kalles skolavslutning, fika och middag hos mormor och morfar :)

Gonatt!

Kom hem från stan för en stund sen, fick skjuts av Elins pojkvän :) Jag och Elin var i Olofs brorsas lägenhet med gänget och hade en rätt trevlig stund :) Skönt att bara umgås, snacka och dricka lite :)

Imorgon är det som sagt Kalles skolavslutning, så nu tänkte jag försöka sova :P

The Cure


Friday I'm in love

Kom precis hem efter en shoppingrunda i Huddinge med Nina :) Det blev inte så mycket, en skjorta och en massa krimskrams. Men kul ändå :)

Ikväll blir det partaj. Ska dock inte stanna så länge eftersom jag ska upp 07:00 imorgon! Min lillebror har ju skolavslutning, och det kan man ju inte missa :)

Weekend

Det har varit en ganska händelserik dag faktiskt, trots att jag förväntade mig en vanlig tråkdag :P

Imorgon blir det antagligen en tripp till Huddinge med Nina. Eventuellt fest på kvällen, men vet inte om det blir av ännu. I övrigt ska jag upp 07:00 på lördag (!) eftersom min bror har skolavslutning :) Det blir en fullspäckad lördag för sedan ska jag möta upp min kusin i stan och kolla på Sverige-matchen :)

Presenter!


Mamma påpekade häromdagen att både hon och jag skulle behöva nya klockor. Därför tänkte jag överraska henne med en liten present. En vit till mig och en svart till henne :)

Från Kyssjohanna

Shopping i mängder!

Det blev en spontan tripp till Skärholmen idag för "lite" shopping :) Jag bytte storlek på Monki-klänningen och köpte även en till i en mer orange färgskala, plus ett assnyggt flätat skärp med olika färger :) Sen köpte jag en kjol på Lindex, två blommiga linnen på Cubus, 3 par örhängen från Glitter samt 10 Depend-nagellack till mammas fotvård. Massa shopping med andra ord :)

Efter att jag hade shoppat färdigt åkte jag till farmor och farfar i Hagsätra för lite fika och småprat, sen kom pappa dit och hämtade mig :)

Jävla typiskt att min kamerasladd fortfarande är spårlöst försvunnen, vill ju lägga upp bilder på allt fint jag har köpt :(

Pengarna tillbaka!

Nu har jag varit på banken och jag fick tillbaka mina pengar :) Tydligen var det någon väldigt inkompetent person som jobbade förra veckan, för hon jag träffade nu var hur trevlig som helst och sa att det är självklart att jag kan få ut mina pengar ändå :)

Ångest

Idag ska jag till banken. Jag måste klaga. Jag hatar att klaga! Jag vill vara snäll och gullig resten av livet, det är väldigt ångestframkallande för mig att behöva stå upp för det jag tycker. Varför vet jag inte, men så är det. Jag är väl en fegis typ. Hur som helst har jag en hel jävla flock med fjärilar som surrar runt i 280 kilometer i timmen i min mage. Usch.

Ibland är jag bra smart alltså...

Beställde lite bikinis från Halens för ett tag sen, men insåg nyss att jag inte beställde några underdelar, bara överdelar :P Haha, seriöst, ibland undrar jag vad det är för fel på mig :P

Morgondagen

Jag har lite ont i magen. För många chokladbollar.

Anyways, imorgon ska jag ner till banken och fixa tillbaka mina pengar. (Dom var puckade och sa att jag inte kunde få ut dem från sparkontot, men tydligen kan man det så de ljög för mig). Sen ska jag förbi leksaksaffären och köpa någonting som har med Bionicle att göra. Småkusinerna fyller år :)

Chokladbollar & monsunregn

Nu har jag gjort chokladbollar i mängder :D Det är alltid kul att baka lite när det är trist väder ute. För tillfället är en monsunregn utomhus, kan inte ens röka :P

What to do?

Det har blivit lite för mycket kläder och ytligheter i bloggen idag känns det som :P

Idag har jag inte pysslat med någonting särskilt, vaknade rätt sent. Typ tolv. Det är oerhört sent för att vara mig, men det var skönt att sova ut lite :) Tråkigt väder så jag har suttit inne hela dagen, förutom en liten tripp till ICA för att handla bröd och mjölk och sånt. En ganska trist dag helt enkelt :P Men det känns inte direkt lockande att gå ut när det är mulet och tråkigt.

Halens


Den här kjolen från Halens vill jag ha :)

Leilei



När jag får pengar vill jag ha de här klänningarna från Leilei, jag har blivit lite besatt av klänningar på sista tiden :P

Onsdag

Seriöst, NU kom posten :/ Den brukar alltid komma runt 11, jag blir alltid så himla orolig när den är sen :P

Monki-klänning


Wohoo! Äntligen kom den in i butik, har spanat på den i flera månader känns det som :P Köpte den i alla fall idag. 200:-. Jag älskar Monki.

2 underbara år med ett underbart avslut

Here's the story (eftersom värsta diskussionsforumet bröt ut i min blogg angående mitt och Olofs förhållande :P)... Jag och Olof träffades och pratade igenom saker och ting idag. Själv hade jag funderat lite under veckan på om jag verkligen älskade honom själv eftersom jag inte direkt var ledsen. Visst, de två första dagarna var skitjobbiga, men jag inser nu att jag inte var ledsen för att jag älskade honom utan för att tryggheten som vårat förhållande gav mig var borta. Jag sörjde förhållandet i sig helt enkelt. Detta var precis det Olof kom fram till också, att vi har inte haft såna känslor för varandra på ett bra tag nu. Däremot sa Olof det att han vill ha kvar mig i sitt liv (eftersom jag är en positiv kraft eller något åt det hållet) och jag känner precis samma sak. Därför ska vi vara vänner istället :) Det känns bra att båda kände på samma sätt, då kommer det också antagligen fungera bra för oss att umgås som kompisar. Visst, det kommer säkert bli jobbigt för båda första gången den andra hittar någon ny eller raggar upp någon, men å andra sidan gäller det då att lära sig skilja på minnen och känslor. Det handlar om att vi har varit tillsammans i två år och det kommer bli svårt att vänja sig vid att inte ha kvar den där tryggheten, men det är sånt man får ta helt enkelt om det ska fungera. Det känns faktiskt som att det här kommer bli bra :)

Skärp dig!

Seriöst, skärp dig för fan! Jag sitter här och mår dåligt och väntar på ett beslut från dig medan du är ute med "våra" vänner och har kul... ska det vara så? Nej, respektlöst tycker jag.

En öl...

...blev till fyra, vilket ledde till bakisförebyggande mat på donken. Plus att jag inte har sovit mer än en timme sedan 17:00 igårkväll. Lite weird att jag inte alls är trött faktiskt :P

Måndag

Hemma igen efter att ha jobbat två nätter i rad. I lördags började jag 21 och slutade 10 på söndag morgon. Åkte direkt hem till farmor och farfar som bor i närheten av jobbet, åt en chokladcroissant, tog en cigg och gick o la mig. Vaknade igen vid fem av att Nina ringde :) Sen åt vi middag, och efter det drog jag tillbaka till jobbet. Inatt jobbade jag bara 21-08, så det var rätt skönt. Lite jobbigt bara att vara nybörjare eftersom jag till exempel aldrig har jobbat med lyft tidigare, så det är rätt svårt att få till det ordentligt. Men det blir nog lättare efter ett tag :)

Nu tänkte jag sova i någon timme eftersom jag ska vara hos kuratorn 14:00, och senare blir det öl på TB's med Nina :)

Lördag

Om en timme ska jag iväg till jobbet. 21-10 jobbar jag (som personlig assistent). Jag har aldrig jobbat natt förut så det ska bli spännande att se hur det går :P

Snälla säg...

Snälla bara säg hur du vill ha det... det gör alldeles för ont att inte veta.

Dumpad

Kom precis hem från heron city. Jag och Cissi var på bio och såg Dumpad. En helt okej komedi, det behövs just nu. Det var i alla fall otroligt skönt att hitta på någonting, komma iväg lite. Tack Cissi för att du ställer upp :)

Dock känns det värre att komma hem igen. Att återgå till tystnaden. Det är jobbigt att inte kunna ringa och berätta om sin dag, om filmen man såg, om hur man mår. När man har hittat Den personen. Han/hon man vill ha vid sin sida när ens drömmar går i uppfyllelse. Den man vill berätta alla småsaker för. När man precis har sett någonting man vill kommentera, den första personen man tänker på. Den man vill berätta allt för, dela allt med. Det känns tomt. Ihåligt. Som att en del av mig saknas. Vad händer nu?

...

Jag vet inte vad jag ska göra... och det värsta är att det inte ens är upp till mig att göra någonting. Jag kan inte göra någonting annat än att vänta, och hoppas på ett beslut snart. Å andra sidan borde det beslutet ha varit lätt att göra om de rätta känslorna hade funnits där. Jag vet inte vad jag ska tro... det enda jag vet är att det gör så jävla ont.

Fredag

Idag jobbar jag med Kalle. Skönt. Då har man i alla fall någonting annat att tänka på.

...

Jag vaknade upp och det kändes som att jag hade glömt någonting. Jag kom på att jag hade drömt att allt var bra igen. Det jobbigaste var att inse att det bara var en dröm...

...

Jag är helt tom inombords. Vet inte om jag ska gå vidare eller lämna allt som det är ifall att, så istället känner jag ingenting just nu. Försöker i alla fall.

...

Idag har jag varit på banken. Tänkte inte göra någonting annat intressant. Kolla på film kanske. Jag känner mig inte tillräckligt glad för att njuta av vädret idag, så jag stannar inne.

...

Det är svårt att somna när man inte har något att vakna upp till...

Eulogy

Kollade precis på Eulogy från 2004 med pappa. Den var bra, plus att en av mina favoritskådisar var med. Zooey Deschanel heter hon :)

Tisdag

Okej, nu är det illa. Jag fixade What happens in Vegas... En film som jag aldrig ens hade tänkt tanken att se under andra omständigheter. Jag behöver komedier.



Jag får gråtattacker och ångestattacker stup i kvarten. Det här suger.

Att leva i ovisshet

... är nog det värsta som finns.

Skatteåterbäring

4200:- i skatteåterbäring. Härligt. Satte in dem på sparkontot.

...




I hear the clock, it's six a.m.
I feel so far away from where I've been
I got my eggs, I got my pancakes too
Got my maple syrup, everything but you
I break the yolks and make a smiley face
I kinda like it in my brand new place
I wipe the spots off of the mirror, don't leave the keys in the door
I never put wet towels on the floor anymore 'cause

Dreams last so long, even after you're gone
I know, that you love me and soon you will see
You were meant for me and I was meant for you

I called my momma, she was out for a walk
Consoled a cup of coffee but it didn't wanna talk
So picked up a paper, it was more bad news
More hearts being broken or people being used
Put on my coat in the pouring rain
I saw a movie it just wasn't the same
'cause it was happy and I was sad and
It made me miss you oh so bad cause

Dreams last so long, even after you're gone
I know, that you love me and soon you will see
You were meant for me and I was meant for you

I go about my business, I'm doing fine
Besides, what would I say if I had you on the line
Same old story, not much to say
Hearts are broken every day

I brush my teeth and put the cap back on
I know you hate it when I leave the light on
I pick up a book and turn the sheets down and then
Take a deep breath and a good look around

Put on my pj's and hop into bed
I'm half alive but I feel mostly dead
I, I try and tell myself it'll be all right
I just shouldn't think anymore tonight 'cause

Dreams last so long, even after you're gone
I know, that you love me and soon you will see
You were meant for me and I was meant for you
Yeah, you were meant for me and I was meant for you

...

Sekunderna blir till en evighet...

Life & love

Life is too hard sometimes...

Kärlek

Jag älskar den här filmen. En kärlekshistoria.




Varför kan inte kärlek vara som på film? Sådär på liv eller död. På dödligt allvar, men ändå så lekfull.

Ojsan!

Kollade precis i min kalender och insåg att jag hade ett möte med kuratorn idag 13:30. Oops! Konstigt att hon inte ringde och undrade vart jag var :P Jag hade totalt glömt bort det faktiskt, men å andra sidan hade jag en underbar och stressfri dag vilket är det vi försöker uppnå i terapin :P Jaja, jag får ringa henne imorgon och boka om tiden :)

2 juni

Hemma igen efter en dag full av studentfirande :) Först var vi och kollade på utspringet, och sedan var det mottagning hemma hos Martina. Jag är så glad för hennes skull eftersom jag själv kommer ihåg hur jävla bra man mådde just den dagen :) Tänkte lägga upp lite bilder så fort Cissi har skickat dem, det lär nog bli imorgon :)

I övrigt är jag galet trött just nu, men man kan ju inte gå och lägga sig halv tio :P Eller ja, jag kan i alla fall inte det :P Det får bli en film eller någonting :)

Måndag

Nu sitter jag här och väntar på att Cissi ska bli klar så att vi kan åka till tullinge gymnasium :) Det känns helt sjukt att det var ett år sedan jag tog studenten. På ett sätt känns det som att tiden har gått alldeles för fort, men på ett annat som att det var en evighet sedan. Det ska i alla fall bli kul att få återuppleva lite minnen genom att gå på någon annans student :P Sen ska det bli himla kul att se min barndomskompis (som jag har känt sen hon föddes) ta studenten, alla blir vuxna så himla fort nuförtiden :)

Studentfirande

Idag tar min barndomskompis Martina studenten :) Ska röra mig mot tullinge om några timmar för att se utspringet, och sen är det studentmottagning lite senare ikväll :)

Must love dogs

Matte söker husse för alla tråkiga svenssons... stör mig enormt mycket på alla konstiga översättningar :P

I alla fall, tänkte kolla på den filmen ikväll eftersom den går på trean alldeles strax. Jag har fortfarande galet ont i huvudet :/ Förhoppningsvis går det över till imorgon för då tar Martina studenten :)

Dexter

Sitter här och kollar på säsong 2 av Dexter :) Har fått en jäkla huvudvärk bara sådär, men förhoppningsvis går det över under dagen.

Igår var Olof här och vi kollade film, åt godis och hade myskväll :) Idag har jag dock inga planer alls, mamma och pappa kommer hem ikväll. Jag har varit ensam hemma sen i torsdags, så det ska bli både skönt och lite jobbigt :P Skönt att slippa sköta allting själv, men det har ändå varit otroligt lugnt och mysigt att vara ensam :)