Crazy chicken


Den är så jäkla het alltså! Haha.

Nu sitter jag och laddar min Ipod med musik inför morgondagen. Jag har även bestämt mig för att ta resväskan istället för den jag fick låna av Olof. Jag vill egentligen inte rulla runt på världens största väska, men den jag fick låna av Olof har inte några bra handtag så min axel kommer gå ur led om jag tar den. Dagens i-landsproblem.

...

Alltså, helt seriöst.. de kör scientologavsnittet nu direkt efter gingeravsnittet. Så jävla bra! :D

Gingervitis


Även om jag själv lider av vad Cartman skulle kalla Gingervitis (fast egentligen skulle jag nog klassas som en Daywalker) så är avsnittet när Cartman blir rödtott ett av de roligaste (Scientologavsnittet är ganska roligt det med). Hur som helst, ville bara säga att det går på MTV just nu så slå på tv:n!

The easter bunny was here


Jag fick ett påskägg av Åsa idag. Inuti låg det godis, örhängen, en liten rosa kyckling och bäst av allt; SÅPBUBBLOR! En blå björn med såpbubblor i. Det blir liksom inte bättre än så.

A broken heart can't be that bad

Mår fortfarande dåligt över grejen med mina föräldrar. Har suttit och gråtit ett tag och nu känner jag bara att luften har gått ur mig helt. Jag vill kedjeröka och kolla på komedifilmer. Eller nåt. Tyvärr har jag bara tre cigg kvar och inga roliga filmer. Det får väl bli nikotintuggummin och en bok. Jag hatar verkligen att tycka synd om mig själv, och jag försöker att undvika det så mycket som möjligt. Det är bara så jäkla svårt ibland. Sen är det faktiskt min blogg så jag antar att jag får tycka synd om mig själv här om jag vill. Det ska hur som helst bli skönt att vara i Stockholm i tio dagar. Jag lär nog bo hos Saga.

Onsdag

Det har varit en jäkligt lång dag i skolan idag. 8-16 är inte direkt någonting man är van vid längre så det är en ganska stor omställning. Dock är det väldigt intressanta föreläsningar så det jämnar ut sig lite grann i alla fall. Sen fick vi även reda på att vi ska ha två redovisningar veckan efter påskveckan. Kul. Vi är indelade i fyra grupper som ska redovisa varsin del inför hela klassen. Varje grupp består av tolv personer. Vi ska alltså samordna en redovisning med tolv personer som alla ska vara med och snacka. Kul. Någon som vill byta liv med mig?

Nu blir det tv-tittande och godisätande tills jag ska gå och lägga mig. Skolan börjar åtta imorgon igen. Sen ska jag till huvudstaden och fika med Amanda :)

...

Jag orkar inte med det här. Varför kan inte mina föräldrar ens försöka förstå hur jag känner? Jag har aldrig kunnat prata med dom om någonting. Det gör bara så jäkla ont ibland.

Sweet dreams


Nu är det dags för mig att nanna kudde. Alarmet på mobilen kommer ringa 06:30. Det är fan inte mänskligt, men vad gör man inte för att få en bra utbildning. Tur att jag köpte en termos idag så att jag kan ladda med en massa te. Gonatt!

...

Nu har jag precis ätit middag och för tillfället sitter jag med en fet godispåse i famnen. Jag och Therese tog en promenad i solskenet (fan vad härligt att säga det helt utan sarkasm) till ICA i Flogsta och hämtade ut kurslitteratur. Eftersom det är påsk kunde man köpa karamellkungengodis för 3,90:-/hg. Helt sjukt billigt!

Olof har skaffat Guitar Hero 5 och jag blev sångare i hans band. Hans band heter "Din mamma". Det fanns i alla fall en massa roliga funktioner gällande utseendet på ens avatar. Det var nästan lika stora valmöjligheter som i the Sims.

I'm done packing

Nu har jag tagit fram alla kläder och grejer som ska med till Stockholm på torsdag. Problemet är bara att min väska är för liten för tio dagars packning. Jag orkar verkligen inte ta med mig resväskan så förhoppningsvis har Olof någonting jag kan låna.

I övrigt funderar jag på att gå och handla lite, men jag orkar verkligen inte. Jag är sjukt seg idag och det beror antagligen på att jag sov typ fyra timmar inatt. Imorgon börjar vi också åtta så det lär bli samma elände då. Blä.

Vote for me!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

Lite reklam måste man väl få göra i bloggen. Jag kan ju vinna jättefina priser :)


Music makes the world go round


Jason Derulo - In my head.

Olof skrattade åt mig när jag spelade den här låten igår. Han trodde på allvar att jag skämtade :P

Groovy baby



Dagen spenderades med föreläsning 8-10 följt av en runda på stan med Therese. Vi provade roliga solglasögon och kände oss jättetöntiga, men det var kul ändå. Therese tyckte att det var coolt med en rosa skärm på solglasögonen medan jag körde på att bli årets John Lennon-lookalike.

Time for tea


Jag köpte en termos på Åhlens idag. Nu när vi går heldagar i skolan (8-16) kommer jag behöva ha med mig en jäkla massa te! Sjuttiofem riksdaler.

A sort of fairytale


Tori Amos - A sorta fairytale.

Doing the laundry


Jag råkade gäspa när jag skulle ta kort igår. Det här är anledningen till att folk skrattar åt mig snarare än med mig. Jag förstår dem faktiskt.

Jag vet inte varför, men när jag sitter vid min lilla dator får jag helt plötsligt lust att blogga jättemycket. Det kanske beror på den rosa färgen eller att jag har en inbyggd webbkamera. Hur som helst dyker det upp fler onödiga inlägg än tidigare.

På torsdag åker jag till Stockholm och stannar där i 10 dagar. Därav tvättstugan idag. Jag är inte en sån som tar hem tvätten till mina föräldrar. Fast jag skulle vilja påstå att det beror mer på det faktum att mamma skulle vägra tvätta åt mig snarare än att jag har någon form av påhittad moral angående situationen. Jag skulle faktiskt väldigt gärna vilja att någon skötte min tvätt. Många gånger har jag funderat på att fråga Olof om han vill tjäna en slant, men jag tror att han skulle reagera ungefär som min mamma. Ganska förståeligt faktiskt. Egentligen är det ganska glasklart att jag borde tvätta min egen tvätt, men hoppet är det sista som lämnar en.

Gullefjun



Olof kom hem från huvudstaden idag och hade med sig en present till mig. Han kallade den för en "Downs-kyckling". Hm.

Nu sitter jag i alla fall vid min lilla dator igen eftersom den stora har bestämt sig för att vara apseg. Den hänger inte med alls när man skriver eller kollar runt på internet. Suck. MEN, lilla datorn = randomonödigabildserierpåronja! :D

Måndag

Den här dagen har hittills bestått av tvättstuga och telefonsamtal med Emma. En bra dag med andra ord :) Jag kände att det kan vara ganska bra med rena kläder eftersom jag ska till stockholm på torsdag och har planerat att stanna där i en vecka. Jag är sådär att jag tvättar inte förrän jag är inne på de sista strumporna. Typ. Jag tycker att det finns så mycket annat roligt man kan göra i livet så varför slösa tid på att tvätta? :P

...


Hittade en jättegammal bild på mig själv. Typ 2003-2004 skulle jag gissa.

...

Nu har jag gjort klart 3 av 4 restuppgifter så det känns skönt. Sen gäller det bara att få godkänt också, men nu är de i alla fall gjorda. Bokade även tvättstuga imorgon eftersom jag ska hem till Stockholm 1-11 april och det vore ju rätt nice med rena kläder. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Det är ingenting bra på tv och jag har ingen skola imorgon. Jag orkar inte sätta mig med den fjärde restuppgiften så det får vänta till imorgon.

Söndag

Det känns ganska skönt att inte vara bakis på en söndag. Jag ska lämna in två restuppgifter senast imorgon klockan tolv så jag tänkte försöka fixa allt idag. Jag kommer antagligen skjuta på det tills ikväll, men huvudsaken är att jag får det gjort. Det är dock lite svårt att koncentrera sig på skolan när man har en massa andra tankar som irrar runt i huvudet. Nu blir det i alla fall frukost :)

Raindrops are falling on my head

Jag är typ i chocktillstånd. DET REGNAR! Det var så länge sen jag hörde regnet mot rutan att jag trodde att jag dagdrömde alldeles nyss. Men nej, det var faktiskt vanligt jävla regn. Nu är vintern officiellt över i min värld. Wohoo!

Torsdagens bilder


Therese, Åsa och jag på Stocken i torsdags.

Friday night



Bilder från igårkväll. Hade en jätterolig på Tina och Jenny också, men när jag la upp den på datorn var den alldeles suddig. Det var hur som helst riktigt roligt igår :)

Lördag

Idag är jag lite seg, men hade verkligen jättekul igår! :) Var ute med Tina, Jenny, Kristina och Mikaela från klassen. Jag har några bilder, men vet inte hur snygga de egentligen är när man förstorar upp dem på datorn så vi får se om jag lägger upp dem senare :P

Det jobbiga just nu är att jag inte har någon frukost hemma. Ingenting alls. Det här skulle jag nog ha tänkt på att förbereda innan jag gick ut och festade, men så blev det inte. Finns det ingen mataffär som har hemkörning? :P

Tentaarmband


Innan tentan i onsdags gjorde jag varsit tentaarmband till mig, Therese och Åsa. Det var mest för att jag försökte undvika att plugga, men sen tänkte jag att om man är glad när man går in och ska göra tentan så kanske det påverkar resultatet lite grann i alla fall :)

Even the good can be a curse


Cheryl Cole - Fight for this love.

...

Alltså, jag trodde inte att den här dagen kunde bli bättre men oj så fel jag hade! Min kusin ringde med en jätterolig nyhet och jag fick precis reda på hur mycket jag kommer få i skatteåterbäring. I'M RICH BITCH! Eh, var bara tvungen. Nej men helt seriöst, fy fan vilken bra dag!! :D Helvete vad morgondagen kommer suga i jämförelse :P Skola 9-16. Blä. Fast å andra sidan ska vi gå ut imorgon kväll så det är ju i alla fall någonting trevligt att se fram emot :)

We've got the good life

Fan vilken bra dag det blev! Gick på en kort promenad i solen med Olof och invigde mina blommiga solbrillor. Trodde att jag inte hade några pengar på kontot, men det hade visst kommit in lite idag så jag gick till ICA och handlade mat :D Mötte även upp Therese för en cigg. Fan vad livet är bra idag! :D

Onsdag

Jag vaknade 05:50 helt av mig själv imorse och var pigg som fan. Satte mig och gick igenom allt inför tentan och åt frukost. Jag tittade inte ens på tv eller satte på datorn, allt för att vara så fokuserad som möjligt på tentan. Jag tror att det gick bra, men samtidigt vill jag inte ta ut segern i förskott så jag ställer in mig på att det gick åt helvete. Då slipper man bli besviken.

Nu är jag hög på Red Bull och jag vette fan vad jag ska göra resten av dagen. Det känns lite drygt att inte ha några pengar för jag skulle gärna belöna mig själv med en pizza eller ett paket cigg såhär efter en avklarad tenta. Pengarna kommer imorgon.

Tisdag

Jag har suttit i skolan och pluggat inför tentan i sju timmar med ett mindre avbrott på cirka en timme för PPU. Det värsta är att jag ändå inte känner att jag kan ett skit. Egentligen känner jag inte sådär jättemycket stress över just den här tentan, utan snarare över alla restuppgifter jag har varav två ska lämnas in på måndag. Det är alldeles för mycket just nu, speciellt i och med att jag redan har bestämt mig för att inte fortsätta socionomprogrammet. Det gör mig inte direkt mer motiverad.

Memories





Kollade precis igenom alla bilder i mappen med namn "Minnen". Nostalgi.

When do you think it will all become clear?


Stress

Jag vet verkligen inte alls vad jag vill göra med mitt liv. Jag har pratat med massor av människor och det känns som att det genomgående temat i deras råd är att jag inte ska stressa. Tydligen har jag hela livet på mig att bestämma mig, men det känns inte så. Det är inte det att jag inte vill utbilda mig, men jag behöver verkligen en paus. Det är därför jag är så inriktad på att eventuellt börja jobba ett tag istället. Egentligen finns det bara två stressmoment angående allt det här. Det första är studielånen. Jag vill inte gå klart socionomprogrammet och dra på mig en massa studieskulder och sen bestämma mig för att göra någonting helt annat. Det är en av anledningarna till att jag känner mig stressad. Den andra anledningen är att jag är ganska bunden till Uppsala just nu. Om jag skulle bestämma mig för att flytta tillbaka till Tumba så har jag ingenstans att bo. Jag får inte flytta hem till mina föräldrar igen vilket är både logiskt och ologiskt på en och samma gång. Jag skulle kunna hyra ett förrådsutrymme för alla mina grejer och hoppa runt bland kompisars soffor tills jag hittar någonting eget, men det kan bli ganska jobbigt om jag samtidigt ska jobba eller plugga. Det skulle nog vara psykiskt påfrestande att inte ha någonting att kalla "hemma". Utan de här två problemen skulle jag tro på det alla säger om att jag har hela livet på mig, men just nu gör jag inte det.

Framtidsplaner

Såhär ser min ansökan inför hösten på studera.nu ut för tillfället:

1. Science fiction and fantasy 7,5hp
2. Classical Horror, the Origins of Today's Horror 7,5hp
3. Astrid Lindgren 7,5hp
4. Webbdesign med HTML och CSS 7,5hp

5. CSS-baserad webbdesign 7,5hp
6. Filmens historia, en introduktion 7,5hp

De första fyra är de jag vill läsa och de två sista är bara andrahandsalternativ ifall att jag inte kommer in på någon av de fyra första. Alla kurser är på distans vilket innebär att jag kommer att vara mycket mer flexibel. Jag kommer att kunna jobba mer och även hålla mig i stockholmsområdet mer. Jag har också sökt Engelska A som jag lutade åt från början, men den ligger på sista plats och är egentligen bara där som en slags trygghetsgrej ifall att jag får psykbryt och ångrar mig igen. Märks det på min ansökan att jag är ganska sugen på att få läsa skönlitteratur eller? :P

Söndag

Det känns som att dagarna bara flyger förbi. Jag gör liksom ingenting speciellt och helt plötsligt är det kväll. Tog i alla fall en promenad till affären tidigare idag, vilket jag ångrar bittert. Fy fan vilken snöstorm! Det var motvind hela vägen till affären och det blåste så mycket att jag knappt kunde andas. Usch.

Ikväll vet jag inte alls vad jag ska hitta på. Köpte jordnötsringar till mig och Olof så vi ska väl kolla på någon film eller nåt. Stackarn är jättebakis.

Lördag

Det känns verkligen inte alls som att det är helg. Det känns som att jag har börjat spendera fler och fler helger ensam i min lägenhet i Uppsala, vilket känns ganska deprimerande. Å andra sidan är det på grund av pengabrist. Påskhelgen ska jag i alla fall spendera i stockholm och då ska jag bo hos Saga. Det kommer bli trevligt :)

...


Jag vill kunna gå runt i mina converse igen! Jag hade faktiskt mina mörkgröna på mig i onsdags när vi firade saint patrick's day, men just nu är det jätteblött och äckligt ute.

Fredag

Jag har varit jätteduktig idag och handlat riktig mat för mina sista pengar (istället för godis och sånt :P) och nu har jag precis pluggat. Det ser ut som att det blir en riktigt lugn helg för min del i och med att jag har tenta på onsdag och inga pengar till att åka till Stockholm. Tänkte börja läsa The hitchhiker's guide to the galaxy som belöning för att jag är så jäkla duktig. Jag läste ut Kelly Cutrones bok för några dagar sen. Den var verkligen jättebra. En typisk självhjälpsbok, fast ändå inte. Den bör läsas i alla fall :)

'Cause I know there's a lot of things to think about


Johnossi - glory days

H&M hjärta Bruce


En av mina favoritt-shirts från H&M.

Jag ska gå och laga lite mat för att få stopp på illamåendet. Sen blir det stand-up :)

Torsdag

Min kusin ringde precis och berättade världens nyhet :D Jag vet inte om jag kan skriva vad det är för jag vet inte vilka som läser min blogg, men jag är i alla fall jätteglad för hennes skull! :D

Jag ska snart börja göra mig iordning eftersom jag ska träffa Åsa klockan sju. Vi ska gå och se hennes vän Artin köra stand-up ikväll.

Torsdag

Min kusin ringde precis och berättade världens nyhet :D Jag vet inte om jag kan skriva vad det är för jag vet inte vilka som läser min blogg, men jag är i alla fall jätteglad för hennes skull! :D

Jag ska snart börja göra mig iordning eftersom jag ska träffa Åsa klockan sju. Vi ska gå och se hennes vän Artin köra stand-up ikväll.

Saint Patrick's Day



Gårdagen var jätteskoj, men nu ekar det riktigt mycket i plånboken. Vi gick till en irländsk pub vid namn O'Connors.

Summertime


Jag vill ha sommar NU! Vill gå runt i solglasögon och converse. Klänningar utan strumpbyxor, ingen jacka. Fräknar och solblekt hår.

Onsdag

Fjärilar, pirr, ångest. Min mage har fullt upp just nu. Den är fullproppad med känslor som går ända upp i halsgropen. Usch. Längtar tills jag ska gå till skolan om 20 minuter eftersom jag då kan ta på mig mina stora hörlurar, sätta på min Ipod och glömma allt en liten stund.

Efter skolan kommer Therese över till mig. Vi ska göra oss iordning inför kvällen och sen gå hem till Åsas pojkvän där vi ska föra lite. Avslutningsvis blir det att vi hamnar på en irländsk pub någonstans för att fira St. Patrick's Day.

Man must dance

Tänk vad musik kan göra för ens sinnesstämning. Det är en av få saker som kan få ångesten att försvinna en stund. När jag var liten brukade jag spela in musikvideor från ztv och mtv på VHS. Som ett mixtape fast med mer dansaktig musik. Jag kunde sitta i timmar och stirra mig blind på musikkanalerna bara för att hitta de perfekta låtarna att spela in. Sen brukade jag hoppa runt till de där videobanden som en speedad apa och de stunderna var jag lyckligare än någonsin. Det var fint.


Happiness


Det plingade på dörren runt nio och jag blev irriterad för jag tänkte att Olof brukar aldrig plinga på, han klampar bara rakt in. Jag reser mig motvilligt från min bekväma säng för att öppna dörren. Men där står inte Olof, utan det är Therese som har kommit för att kolla på DH med mig och hon har med sig muffins! :D Jag blev jätteglad!

Nu har hon precis lämnat mig och jag funderar på om jag ska sova snart så att jag kommer upp tidigt imorgon och kan pallra mig till skolan för att plugga lite.

Tisdag

Idag är jag hur seg som helst. Kollade på klockan för en halvtimme sen och blev lite chockad när jag insåg att jag har slöat bort hela dagen. Kollade på Footloose och Cats tidigare. Utöver det har jag bara suttit vid datorn och kollat på tv. Känner mig sådär äckligt seg i huvudet som man blir när man inte har fått något solljus. Ångesten har varit ganska ihållande idag också. Det värsta är ju att i grund och botten är det jag som utsätter mig för vissa situationer och mina egna tankegångar som förstör för mig. Jag kan inte skylla på någon annan, och det resulterar i att ångesten blir värre. Nu går jag och lagar middag, sen tror jag att jag ska kolla på en till film och sova. Tänkte gå upp tidigt imorgon och plugga lite innan vi ska iväg och fira St Patrick's Day.

There's a million empty and there's one for real


Johnossi - what's the point.

All the right friends in all the right places


Jag saknar Chilli.

Pratade precis med Bonnie i telefon och nu känns allt lite lättare. Jag mår inte bra, men jag är så otroligt glad att jag har fina människor runtomkring mig som älskar mig och ställer upp för mig. Jag har sån himla tur ibland.

...

Hemma igen efter en helt vanlig dag i skolan. Det var en föreläsning om depressiva besvär så jag kände mig som hemma. Nu sitter jag här och väntar på att kycklingen ska tina så att jag kan äta mat.

Wish you were here


Jag saknar sommaren.

Nu ska jag alldeles strax börja röra mig mot skolan. Jag är trött och har ont i huvudet så vi får väl se hur det går.

The sun is shining everyday, but it's far away


Måndag

Igår mådde jag inte bra alls. Bakis och jävlig var jag. Men men, idag är en ny dag och nu ska jag strax gå och äta frukost. Skola 14-16, men måste hinna med lite pluggande innan dess så jag var duktig och ställde larmet på nio.

Try sleeping with a broken heart

Jag orkar inte mer.


Lördag

Jag kollade som sagt igenom min mail igår och hittade den här bilden. Jag skulle gissa på att den är från dagistiden.

Idag vaknade jag inte förrän halv tolv så jag har precis gjort mig iordning och ätit frukost. Senare ska jag hem till Åsa för att kolla på Melodifestivalen :)















If it makes you happy then why the hell are you so sad?

Fortfarande vaken och ändå sitter jag bara hemma. En fredagkväll. Det här är inte okej. Fast jag kände att jag behövde ta det lite lugnt den här helgen, plus att jag faktiskt har fått en hel del skolarbete gjort :)

Kollade igenom en massa sparade mail och hittade en fruktansvärt hemsk och deprimerande dikt jag skrev 2002. Jag började nästan gråta. Det är hemskt att veta att man har mått så dåligt, och att det egentligen inte har blivit sådär jättemycket bättre. Eller ja, alltså, det har ju blivit bättre, men det är fortfarande inte bra. Fast just den här veckan har varit väldigt bra eftersom både Therese och Åsa har dragit ut mig i solskenet vilket har resulterat i en något gladare Ronja. Plus att Olof har varit extra snäll, plus att mina andra vänner har visat att de finns där. Jag mår faktiskt ganska bra just precis nu. Men det var läskigt att läsa den där dikten. Jag vill åka tillbaka till den stunden jag skrev det där och ge mig själv en fet kram och en axel att gråta ut mot.

Nu blir det cigg och sen sängen. Gonatt!

Friday I'm in love

Det har varit en riktigt bra dag idag :) Åsa kom hit runt halv elva med apelsinjuice och ostfrallor (så jäkla nice!) och sen satte vi oss och pluggade lite. Solen sken så vi bestämde oss för att ta en promenad till BMC där Åsa skulle låna en bok, sen gick vi ner på stan och åt lunch på Subway. Enligt Åsa promenerade vi en hel mil (!). När jag kom hem igen satte jag mig direkt och pluggade ännu mer. Vad har hänt med mig egentligen? :P

Nu tänkte jag ta mig till affären och införskaffa kycklingfiléer och eventuellt någonting gott. Det är ju faktiskt fredag!

When the night has come


Åsa och jag på Platina i lördags. Varför ska man alltid ta en miljon likadana bilder? :P

Jag kom precis hem från en jättetrevlig runda på stan med Åsa :) Vi gick även på museum vilket var ganska skoj. En massa uppstoppade djur och sagor som berättades. Det kanske var lite mer inriktat på de yngre, men det var mysigt. Sen gick vi som sagt runt på stan och jag köpte sån där värmeskyddsspray till håret.

Man kanske skulle ta och plugga lite?

Good morning sunshine


Vi börjar dagen med en bild på världens godaste saft! Jag köpte en massa såna här paket i USA, men nu har jag bara en portionspåse kvar. Jag vill inte dricka den heller eftersom jag inte vill att det ska ta slut.

Nu ska jag gå och äta frukost :)

Billy


Jag hälsar en ny familjemedlem välkommen och hoppas att han kommer att trivas. Det är ingen mindre än bokhyllan Billy från IKEA. Som ni ser på bilden har Olof redan gjort allt för att Billy ska känna sig så älskad som möjligt.

Nu blir det sova och imorgon ska jag försöka plugga lite. Gonatt!

Onsdag


Jag och farmor - Las Vegas 2009.

Älskar den här bilden, farmor är så himla söt :) Nu är det dags att släpa sig upp ur sängen och äta frukost. Det sköna är att jag inte har någon mer skola förrän på måndag så nu kan jag fokusera på att plugga inför tentan istället.

Andas, jag kan inte andas

Det känns som en klump i halsen. Usch. Jag förväntar mig och hoppas på så mycket av de runtomkring mig att jag nästan alltid blir ledsen. Du säger att jag inte ska förvänta mig någonting alls av folk, men jag trodde att det var det som var poängen med att ha vänner. Det är väl ens vänner som alltid ska ställa upp? Jag orkar inte bråka eller försöka argumentera för min sak en enda gång till. Att såra någon lite lätt, men många gånger, blir till slut för mycket. Att känna lycka av att vara i närheten av en person är få förunnat. Jag har det med mina närmsta vänner, och speciellt med dig. Jag gjorde i alla fall det förut. Du gör så ofta småsaker som gör mig glad och du tar ofta hänsyn till mig, men det har även hänt många gånger att du inte gör det. Det värsta är att jag får skuldkänslor för att jag mår dåligt över ditt beteende, bara för att du faktiskt var snäll mot mig för en vecka sen. Att du sedan vänder allt emot mig och försöker argumentera dig ur saker genom att vara nedlåtande och dumförklarande gör inte direkt att jag blir mindre ledsen. Jag vet att du är ledsen och mår dåligt, men varför vill du få mig att må lika dåligt? Jag trodde att ens vänner är de man älskar och vill väl? Det är som att du leker tusen nålar med mitt hjärta. Vilken jävla vän gör så...?

Tisdag

Blä blä blä. Jag är på apdåligt humör just nu. Varför ska det vara så svårt att lyssna? Jag förstår inte att man kan vara så respektlös ibland. Det är inte okej att göra sina vänner ledsna och nedvärdera dem och förlöjliga dem, det finns inga ursäkter. Usch.

I övrigt har det varit en bra dag. Jag och Helena höll i PPU:n idag vilket gick väldigt bra. Therese kom och satt med våran grupp eftersom hon ville kolla på filmen vi skulle se. Efter PPU:n gick vi ner på stan och mötte upp Åsa. Det blev lite fönstershoppande, sen åkte jag och Åsa hem till mig. Här blev vi upplockade av Åsas jobbarkompis och så åkte vi till IKEA. Jag köpte en bokhylla, en Billy. Insåg dock att jag varken har hammare eller skruvmejsel så nu ligger det bokhylledelar i korridoren. Blä.

I love hockey


Lite bilder från bajen-kvällen på Hovet. Jag bjuder på mongobilden på mig och pappa...

Internationella kvinnodagen

Jomenvisst. Jag och Therese promenerade ner till kyrkan där det var fackeltåg som sedan gick ner till stora torget där Tjejjouren pratade lite. Det var mycket vettiga saker de hade att säga, men sen kom politikerna och då gick jag o Therese till donken istället. Det var lite häftigt att gå i ett fackeltåg, det har jag aldrig provat på förut. Sen var det väldigt trevligt att umgås med Therese, det behövdes verkligen. Hon gör mig glad.

Once I had it right

Jag har flera gånger förgäves suttit och försökt diagnostisera mig själv. Ångestsyndrom, nedstämdhet, social fobi, låg självkänsla. Jag vet inte riktigt vad det är och det känns som att de bara flyter in i varandra. Det känns inte som att jag tas på allvar vare sig av mig själv eller andra. Jag har allt. Jag har föräldrar som älskar varandra och mig, jag har en lillebror som är världens sötaste, jag har vänner som älskar mig, jag har en utbildning, jag har jobb, jag har en lägenhet. Jag har allt det här och ändå är jag inte glad. Det skapar skuldkänslor. Samtidigt som jag har allt det här så har jag inte någonting inombords. Där är det bara ett stort ekande hål. Varför är det så jäkla jobbigt att visa att man är ledsen? Varför tror jag alltid att folk dömer mig? Varför kan jag inte prata om det? Varför är det värsta jag vet att gråta inför någon?

Jag blir ännu mer irriterad på mig själv när jag skriver sånt här. Jag vill inte framstå som ett offer eller att folk ska tycka synd om mig. Jag blir äcklad av tanken. Jag vet inte vad som hände för jag var inte såhär förut. Jag kommer ihåg för några år sedan när min bästa vän kände precis såhär. Hon ville inte "visa sig svag" inför folk så hon byggde upp en mur runt sig själv och låtsades. Jag minns att jag mådde dåligt för hennes skull, jag blev ledsen för att hon inte vågade känna, men nu är jag också där. Nu förstår jag vad hon menade, varför hon gjorde som gjorde. Samtidigt vill jag inte vara såhär, jag vill våga känna lite mer.

Måndag

Jag mådde ganska bra när jag vaknade imorse, men det är någonting som gör att jag inte riktigt orkar någonting alls. Tanken är att jag ska till Emma på onsdag, men jag får inte tag på henne så jag vet inte hur det blir med det :( Men jag tänkte att om jag inte får tag på henne så åker jag någon annanstans. Jag behöver komma bort från allt som är "vardag". Helst av allt vill jag åka till Emma, men jag kan ju inte sätta mig på en buss och åka till Örebro om hon inte svarar i telefon.

Söndag


Jag bjuder på en bild på Bonnie från när hon var här och hälsade på tidigare i veckan. <3

Idag mår jag som jag förtjänar. Herregud vilken fjortisfylla det blev igår. Kul hade jag dock :)

Imorgon är det skola som gäller, men jag vet inte om jag ska gå. Det är lite som att luften har gått ur mig, jag orkar ingenting just nu.

Ångest och blä

Jag är så jäkla förvirrad så jag vet inte ens vad jag ska säga. Det är mycket just nu och jag vet inte alls vad jag vill göra med mitt liv. Så fort jag bestämmer mig för en sak kommer jag på någonting helt annat som jag också vill göra, och så fortsätter det på det spåret. Suck. Det är mycket beslutsångest i rullning och det blir en hel del funderingar över en hel del cigaretter. Jag går runt med konstant ångest just nu och jag vet inte vem jag ska prata med. Mina vänner är jättefina, men de kan inte ta ett beslut åt mig och jag behöver nog egentligen någon som har lite mer livserfarenhet att prata med. Någon som kanske kan ge mig bra råd. Just nu får jag bara ångest, panik och tårar i ögonen så fort jag tänker på allt.

Vedera - Satisfy


Torsdag

Idag åker Bonnie hem till Stockholm igen. Det kommer kännas lite konstigt och ensamt.

Jag och Therese ska på bio ikväll och se Alice i underlandet i 3D. Sen sover vi hos Tobias och åker direkt till skolan imorgon bitti. Myspys.

Onsdag

Helt slut efter att ha suttit och försökt trä på skosnören på mina converse. När man köper dem är de perfekt spända och med en färdig knut på insidan och allt, men har man väl tagit ut skosnörena en gång får man fan aldrig i dem lika perfekt igen. Nu har jag suttit och frustat och svurit och svettats med den här skiten i typ en halvtimme, och resultatet blev okej. Det får duga helt enkelt.

Har även haft en trevlig konversation med Nina i telefon alldeles nyss. Vi har inte pratat i telefon på evigheter så det var nice. Även om man skickar sms eller läser varandras bloggar så är det ingenting som går upp mot att faktiskt höra den andra personens röst :)

Kärlek .

Jag vill känna det där pirret i magen som jag kände på första dejten, vi gick på bio. Allt var pinsamt, obekvämt och pirrigt, men ändå så naturligt. Jag vill uppleva den där första kyssen när tänderna råkar slå emot varandra för att man är så nervös och ändå går man därifrån med det största leendet på läpparna. Jag vill ha de där första dagarna i skolan när allt avgörs. Helt plötsligt börjar man sitta bredvid varandra i skolbänken och en arm letar sig fram över en axel medan ett huvud lutas mot en annan. Folk runtomkring som viskar, men det spelar ingen roll för i just det ögonblicket är man lycklig. Jag vill känna allt det här igen, fast med någon annan. Kärleksfilmer har förstört mitt liv för de säger att man bara hittar det där en gång i livet. Jag vill känna precis sådär igen, men även om jag hittar någon som betyder lika mycket är det inte säkert att det känns likadant. Det kanske är helt annorlunda. Det värsta är att jag har såna här tankar redan vid 21 års ålder.

The whole world goes away

Det blev en riktigt händelserik lördag som började med bio på heron med Cissi, och slutade på fest i Salem. Herregud. Det händer alltid en massa saker när jag är med Saga. Bakis och jävlig tog jag mig till Uppsala igår. Sällskapades på tåget av Olof och Rickard som båda av någon anledning var jättekonstiga och flummiga. Jag avslutade kvällen med att kolla på hockey-finalen, men somnade tio minuter innan matchen var slut. Tydligen var det då allt spännande hände, men men. Jag sov bara fyra timmar mellan lördagen och söndagen så jag var ganska slut.

Idag började jag med att trotsa snöstormen och gå till skolan som började nio. Bonnie kom från Stockholm och hängde i skolan medan jag och Åsa hade lektion. Sen mötte vi upp Therese och alla fyra gick ner på stan och käkade lunch. Stackars Bonnie hade jobbat natt inatt och kommit direkt hit så hon var jättetrött. Nu har hon sovit i några timmar så det börjar bli dags att väcka människan så att hon inte vänder på dygnet. Hon ska i alla fall stanna till på torsdag så det blir en bra vecka :)