There's something wrong with us

Jag hatar känslor. De tar över och de gör att man inte riktigt kan uttrycka sig på ett bra sätt. Idioten som uppfann sms vill jag få tag på... Det blir så fel när vi bara smsar varandra hela tiden, långa konversationer och åsikter som skulle kunna förmedlas mycket tydligare, och med mindre missförstånd, genom ett riktigt samtal. Inte ett telefonsamtal, utan ett riktigt samtal öga mot öga. Problemet är bara att vi har blivit så rädda för att uttrycka våra känslor att vi hellre gömmer oss bakom telefonen. Det som sägs via ett sms behöver inte vara någonting man står för. Det finns oändligt många bortförklaringar och lögner som kan sägas om ett sms, men inte om en konversation i riktiga livet. Då får man stå för det man har sagt. Varför kan vi inte bara prata? Vem har gjort oss så illa att vi inte vågar säga hur vi känner? Är det vi själva eller är det någon annan?

Det är mycket tankar på gång just nu, men jag vill inte prata om det.

Det är över nu!

Då var tentan avklarad. Fick höra att det här var sista salstentan den här terminen och att vi kommer ha hemtentor ända fram till Mars nästa år. Woho!
Jag vet inte riktigt om det gick bra, har inte direkt kunnat fokusera så mycket med tanke på helgen som har varit, men det spelar egentligen ingen roll för det är bara att göra omtenta :)

Nu mår jag lite illa, ska nog vila en stund.

Ångest gånger tusen

Nej, men om man skulle ta och skjuta sig själv i foten, gräva en grop och begrava sig själv levande? Det vore mindre smärtsamt än den här ångesten. Jag får seriöst sjuuuuk ångest bara för att jag vet att jag inte vill stå upp på scen och sjunga inför folk, och jag kommer knappt ihåg att jag gjorde det. Jag vet att jag kan sjunga normalt, men jag bara antar att när man är så full som jag var blir det snarare skrik än sång. Jag vet inte. Ångest gånger tusen i alla fall. Resten som hände skiter jag i, hellre ramlar jag omkull och däckar på ett bord tjugo gånger om än ställer mig upp och sjunger inför folk. Helvete.

Just another manic monday

Har precis spenderat 6 timmar på akutmottagningen på Akademiska Sjukhuset för att få det svart på vitt att jag har haft en hjärnskakning. Som tur var hade jag med mig min trogne vapendragare Therese som mest satt och läste tant-tidningar ;)

Nu är det coca-cola och choklad som gäller. Fick en ask med chokladhjärtan av mamma och pappa igår. Jag förstår fortfarande inte att det var min födelsedag, så jäkla värdelöst. Fast det var mysigt att åka iväg med mamma och pappa, trots att jag spydde mest hela tiden.

En plan är att ta tag i drickandet lite, typ köra varannan läsk/vatten eftersom jag tydligen inte klarar av sådär jättemycket. Jag fick min fars ölsinne, vilket inte är mycket att hurra över. Just nu har jag bara lite ångest över att jag sjöng karaoke typ 20 gånger, jag har ju scenskräck under normala omständigheter. Att jag ramlade under ett bord, den bjuder jag på ;)

Lätt hjärnskakning

Dålig uppdatering, men en jäkligt bra anledning! (Läs: rubriken)

Fredagen var skoj, tack till alla som var med och firade mig :) Lördagen var nog roligast dock, i alla fall av vad jag har hört. Nu är det såhär att det sista jag minns från lördagen är att klockan slog tolv och jag ställde mig upp och skrek att jag fyller år. Haha. Sen är det helt svart, total minneslucka. Vilket i sig inte är så farligt, det verkar vara en återkommande trend för mig när jag besöker Hydet. Speciellt när jag dricker deras sprit. Hur som helst hade jag tydligen lyckats ramla pladask mellan bänkarna rakt på asfalten och antaglign slagit i huvudet. Igår (läs: på min födelsedag!) spydde jag ner Heron City samt mådde allmänt illa, hade sjukt ont i huvudet och en fet bula bak på skallen. Plus lågt blodtryck. Därav konstaterade Sagas mamma och Lill att jag antagligen har fått en lätt hjärnskakning. Idag mår jag inte riktigt lika illa, och jag har inte lika mycket huvudvärk, så det är på bättringsvägen. Enligt Lill får jag dock inte läsa någon text, kolla på tv eller sitta vid datorn. Överhuvudtaget. Som ni säkert märker har jag lite svårt med det, men jag känner samtidigt att mina ögon och mitt huvud inte mår bra av det här så nu ska jag försöka hitta på någonting annat. Typ stirra upp i taket en stund.

En sak jag har insett är i alla fall hur totalt jäkla värdelöst det är att fylla år på en söndag... :P

Friday I'm in love

För tillfället sitter jag vid Sagas dator och dricker o'boy. Saga jobbar, och själv väntar jag på att Emma ska röra på arslet och komma till Stockholm :) Ikväll ska min födelsedag firas (2 dagar för tidigt) med några vänner. Middag och krogen, det kommer bli legendary ;)

Going home

Idag åker jag hem till Stockholm för en fullspäckad helg fylld av fest och vänner. Jag fyller nämligen 21 på söndag så det blir en massa firande :)

When you feel all alone and the world has turned its back on you

Det är svårt att känna sig ensam, men det är svårare att prata om det. Jag dog lite inombords av att flytta ifrån alla mina vänner i Stockholm, och jag dog lite till när jag flyttade in i en lägenhet helt själv. Trots att det är gemensamt kök och trots att Olof bor i rummet bredvid känner jag mig mer ensam än någonsin. Idag fick jag "dödsångest" igen. Det var första gången på flera månader. Jag fick även extrem kramp i magen, det får jag ibland när det blir för mycket. Jag grät ganska mycket också. Men jag vill inte prata om det. Jag vill inte att någon ska tycka synd om mig eller umgås med mig bara för att jag mår dåligt. Jag vill att mina vänner ska vilja umgås med mig och göra saker som gör mig glad, precis som jag behandlar dem, men ibland blir det inte så. Ibland tror jag att jag ställer alldeles för höga krav, och ibland känner jag att vissa personer i mitt liv kanske borde bytas ut. Den enda jag pratade med idag var Therese för hon förstår min ångest och hon är en bra vän. Det här är inte en pik mot alla mina vänner, bara några. Det värsta är väl att de jag menar inte ens läser det här. Nu går jag och lägger mig. Gonatt!

Hold on little girl


Det här var den lyckligaste dagen i hela mitt liv. Den sortens lycka brukar jag känna väldigt sällan och det är synd.

Jag har för mycket tankar i huvudet, för mycket jobbigt just nu. Magont och ångest. Jag återkommer senare.

Those were the days


Ojojoj vilken nostalgitripp det blev här. Jag vet inte hur många år den här bilden har på nacken, men det är många. Saga, Angelica och jag om ni inte såg det ;)

Idag har jag ringt en massa viktiga samtal, fixat med räkningar och tanken är att även hinna med lite pluggande. Vi får väl se hur det blir med det :)

Det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig


Så vacker, så otroligt duktig. Hon är bara 21. Det kallas talang.

Gå in och lyssna på hennes nya låt som släpps den 5 oktober,
Lät du henne komma närmre.

En galen finne och en sån där med fräknar


Söt bild :)

Idag har jag faktiskt suttit i skolan och pluggat hela eftermiddagen. Det är tenta den 30:e och jag har typ femtioelva grejer kvar att plugga på, men typ två dagar till övers. Jag fyller år på söndag så hela helgen kommer vara fullspäckad vilket innebär mindre tid till plugg. Jag satsar på omtenta istället ;)

Nu ska jag gå och laga middag. Gissa vad det blir den här gången... FISKPINNAR! Yay!

Varierad kost


Sen jag flyttade hit till korridoren har jag i stort sett bara ätit fiskpinnar eller fryspizzor (det beror på om jag eller Olof lagar maten :P). Det känns som att detta kommer leda till en av två saker: skörbjugg eller att jag blir tjock av all majonnäs. Hur som helst känns det som att jag borde variera mig lite mer, men det är svårt när man är student och inte har mer än ett hyllplan i frysen och kylen.

I'd hide and pray for the thunder and the rain to quietly pass me by


Jag fick den här fina tygbiten av Olof eftersom människan inte ens tycker om Guns n' Roses (!). Eftersom jag har haft lite problem med det här att vara helt själv i en lägenhet och hela läskighetsfaktorn och min rädsla för mörker o.s.v., så har jag nu övertalat mig själv att de här skeletten på skynket på något sätt ska skydda mig om det händer någonting. Jag har livlig fantasi. Typ. Nej men egentligen var det antingen det eller att jag skulle ha börjat inbilla mig att de var läskiga och ute efter mitt blod.

Anyways, heja skelettspökena som ska föreställa Guns n' Roses - mina nyblivna skyddsänglar.

Presenter

Fick som sagt en present av Åsa idag (de rosa strumporna). Jag tyckte det var väldigt omtänksamt faktiskt, alltid trevligt med personliga presenter :) Tänkte att när jag ändå håller på så lägger jag upp en bild på klockan jag köpte till mig själv i födelsedagspresent.


Måndag

Känner mig väldigt duktig idag eftersom jag snart ska sätta mig i skolan och plugga hela kvällen. Har lagat mat också som jag ska ta med. Shit pommes, det trodde jag inte om mig själv :P

Jag fick en jättefin present av Åsa idag, ska visa sen :)

Sleep tight, don't let the bedbugs bite


Sen jag flyttade in har jag:

Satt upp gardiner - check!
Satt upp taklampor - check!
Packat upp alla flyttkartonger - check!
Installerat en TV - check!
Köpt en papperskorg - check!
Haft tvättstuga mer än en gång - check!
Langat saker genom fönstret (bottenvåningen is the shit!) - check!

Det enda jag inte riktigt hunnit med är att fixa iordning garderoben. Jag har hängt upp ganska mycket på galgar och så, men det mesta ligger i en hög på golvet. Dessutom borde nog soffan dammsugas, och hoppas i såklart! Ja, jag ska nog gå och hoppa lite i soffan nu. Dels för att sängen är alldeles för ömtålig och dels för att jag är så jäkla glad att jag har fått den här underbara lägenheten! :)

Oh happy day

Just nu håller jag på med tvättstugan för fullt. Känner mig lite småduktig sådär på en söndag, plus att jag har haft en lugn helg för omväxlings skull.

Nina ringde också tidigare idag. Jag tycker att det är fantastiskt att hon har fått fast anställning och sånt för nu märker man verkligen att hon är mycket gladare. Det kan i och för sig bero på att hon precis har varit sjuk och lider av hyperaktivitet, men jag tror att det har mer med jobbet att göra. Hon börjar bli mer sig själv igen, sådär sprallig och glad och energisk som hon alltid var förut :)

Förresten så är det ganska roligt att höra hur andra beskriver en inför folk som inte riktigt vet vem man är. Min seminariekompis berättade för mig att hon hade frågat runt i klassen om vem jag var och alla hade beskrivt mig som "Den blonda med piercing i ansiktet". Haha. De kom inte ens ihåg om piercingen satt i ögonbrynet eller läppen. Härligt att man gör ett starkt intryck på folk ;P

Söndag

Beställde precis berlocker, kedjor, pärlor och lite annat så att jag kan göra fler smycken. Tänkte göra ett halsband och kanske några armband. Det är mysigt att ha en hobby :)

I övrigt har jag plöjt ett avsnitt av The Office och käkat en ordentlig frukost idag. Jag har inte riktigt hunnit med någonting annat. Kvällen igår spenderades i alla fall med att kolla på Punisher: War Zone samt Dödligt vapen 2 med Olof. Nachochips och cola fanns också med i bilden.

Dirty Dancing


Avslutade gårkvällen med Dirty Dancing på SVT1. En av de bästa kärleksfilmerna någonsin.

Nu börjar jag bli lite hungrig så jag tror att det är dags för frukost. Köpte O'boy Dark (!) igår, ny smak som jag inte har hunnit prova ännu. Det blir nog bra :)

Idag ska jag inte göra någonting, kanske plugga lite. Vi får se.

The wind of change

Idag skrattade jag på riktigt, sådär så att det känns i hela kroppen. Det var trevligt.

Då kanske man får göra plats på schemat för kryssning också. Det känns lite konstigt, men det blir nog bra :) Vi får se om det blir av helt enkelt, ingenting är hundra procent spikat än så länge.

Jag har hittat en jättebra sida där man kan kolla på filmer och tv-serier gratis. Läste om den på Blondinbellas blogg. Skönt att slippa ladda ner allt man vill se, speciellt eftersom jag följer typ tio olika serier som går i USA just nu. www.watchxonline.com är adressen.

Rock around the clock


Jag fick hem min fina klocka idag. Den är riktigt vacker och ska användas på min födelsedagsmiddag. Jag tänkte sätta igång själva uret på min födelsedag (27 September) på det exakta klockslaget jag föddes.

Dagen började med en massa pluggande, sen blev det tv-tittande. Jag och Olof kom nyss hem från en cykeltur till Flogsta där vi hämtade ut en del paket och handlade lite mat. En jäkla massa packning blev det och jag har knappt någon luft i bakdäcket så vi promenerade med cyklarna på hemvägen.

You should have looked outside

Idag har jag varit sådär hurtig och duktig. Någorlunda i alla fall. Pluggade lite på förmiddagen med betoning på ordet lite. Sen har jag socialiserat med Olof och alldeles nyss var jag på gymmet med Therese. Vi körde step-up. Sjuuukt jobbigt, men väldigt skoj :) Dock behöver både jag och Therese en lektion i koordination och balans. När tränaren sa att vi skulle snurra ett varv vände jag och Therese blickarna mot varandra. Man kunde se skräcken i våra likbleka ansikten. Haha.

Nu blir det tv-tittande. Idol om en stund :)

Fake it 'til you make it

På något sätt känns det som att allt bara är skådespeleri. Oftast känner jag ingenting och ibland känns det som att jag spelar över. Jag tycker om hur orden som bildas ser ut på datorskärmen, hur de växer till meningar. Det är fint, men det är samtidigt allt jag strävar efter. Ytlighet. Jag vill skriva någonting vackert, någonting meningsfullt. Jag vill beskriva känslor och händelser på ett sätt som påverkar någon. Precis som en vacker tavla. Hur jag än vrider och vänder på det handlar allt om ytligheter. Jag ifrågasätter mig själv och huruvida dessa ord verkligen betyder någonting för mig. Jag vet inte längre om jag känner eller om jag vill känna. Ibland tror jag att jag lurar mig själv, att jag är en apatisk människa utan förmåga till att känna någon form av empati, men med en jäkla förmåga att vara medveten om hur jag borde känna och agera i vissa situationer. Är jag en så bra skådespelare att jag till och med lurar mig själv? Jag vet inte.

When it was good

Emma frågade mig idag Har du valt ut vilka kläder du ska ha på dig när du fyller år?.
Shit tänkte jag. Nu har jag rotat igenom garderoben och hittat någonting fint :) Det är i och för sig inte förrän nästa helg, men jag gillar att planera.. :P

Nu ska jag kolla på 90210 och Melrose Place :)

Onsdag

Idag var jag i skolan två tredjedelar av föreläsningen, sen gick jag hem. Höll på att somna så det kändes som att jag lika gärna kunde gå hem istället. Kom hem, käkade lite kex med philadelphia, sen kom Olof och knackade på. Han hade med sig godis och läsk. Trevligt :)

För tillfället väntar jag spänt på att få en sms-AVI från H&M så att jag och Olof kan cykla till Folkes Livs.

Vintage by Fé



Den här klockan har stått på min önskelista ett bra tag nu, flera månader för att vara exakt. Den har samma mönster som ett halsband jag fick ärva av min plastfarmor plus att jag alltid har velat ha ett fickur, precis sådär som i gamla filmer. Det blev en tidig födelsedagspresent till mig själv helt enkelt! :)

Vintage by Fé

God morgon solstråle

God morgon! Jag är väldigt pigg för ovanlighetens skull. Dock har jag drömt väldigt konstiga drömmar, typ om elaka sagovarelser som försökte döda mig med en sparkcykel. Weird.

Skola idag 10-12, sen tänkte jag och Therese klämma i oss lite lunch följt av en tripp till gymmet. Jag bor ju faktiskt en minut ifrån gymmet nu så det känns onödigt att inte utnyttja gymkortet.

Dreams are coming true


Nu har jag suttit och spanat på olika affärer som ska besökas när jag och farmor drar till Las Vegas om ganska exakt 4 veckor. Det känns helt sjukt, jag tror inte riktigt jag har fattat att jag ska dit. Det går inte att beskriva vilken lycka det är för mig att äntligen få åka till USA, det har varit en av mina stora drömmar ända sedan jag kan minnas.

The vampire diaries


Idag ska jag äntligen kolla på första avsnittet av den nya serien The Vampire Diaries. Jag hoppas att den är bra för annars kommer jag ha vampyr-abstinens medan True Blood har säsongsuppehåll :P

Lady luck is not on my side today

Föreläsningen idag var helt okej förutom att läraren drog ut på tiden. Som tur var hade jag inte bråttom någonstans så det spelade ingen större roll. Efter skolan promenerade vi bort till engelska parken för att skriva ut lite föreläsningspapper och sen cyklade jag till Folkes och handlade lite nödvändigheter.

Åsa påpekade även att jag kan få böter för att min cykellampa har ramlat av, även mitt på ljusa dagen. Det kostar tydligen 800 spänn att fixa skiten. Jävla skit. Jag lyckades även misshandla min stackars cykelkorg idag genom att tappa greppet om cykeln så att den ramlade åt sidan och typ vred cykelkorgen åt höger. Stackarn mår nog inte så bra just nu. Jag lyckades även klia upp vad jag misstänker var ett födelsemärke på halsen precis innan föreläsningen, vilket resulterade i två nerblodade näsdukar som Åsa var snäll och lånade ut. De blöder som fan de där jävlarna, det är inte första gången det här händer mig.

Min dag idag? Kanske inte.

Sweet music


MusicPlaylist
MySpace Music Playlist at MixPod.com


All is well in wonderland

Redovisningen i fredags gick faktiskt väldigt bra. Visst, jag var otroligt nervös och läste innantill på pappret, men jag märkte att det var fler som var precis lika nervösa som mig. Man får lite mer perspektiv på saker och ting när man inser att man inte är den enda som mår dåligt över någonting.

Helgen har spenderats i Stockholm och resultatet är att jag är lite bakis idag. Det är dock en väldigt mild bakfylla jämfört med tidigare bakfyllor så det är lunch. Fikade med Saga och Camilla idag också, käkade varma mackor för 65:-. Jävla rån.

Idag insåg jag en bra sak, jag såg fram emot att få komma hem till min egen lägenhet och vara ensam. Så jäkla skönt. Jag varit väldigt sällskapssjuk de senaste åren, men det beror bara på att jag har vant mig vid att aldrig vara själv. Innan det var jag en ensamvarg och nu börjar jag sakta gå tillbaka till det stadiet. Jag gillar det.

Good morning sunshine

Jag har en ganska fullspäckad dag framför mig. Just nu håller jag på med tvättstugan för fullt, sen ska jag packa kläder till helgen (åker till stockholm) och efter det är det skola som gäller fram till 17. Sen ska jag möta Amanda på centralen och så ska vi gå på bio :)

Känner mig lite halvt ångestfylld eftersom det är seminarie idag och redovisning står på schemat. Jag har ju inte gjort någonting sånt på hela sommaren så all övning från förra terminen är som bortblåst. Jag har scenskräck och en släng av social fobi om någon inte förstod det. Men men, det finns ingenting att göra åt saken. Det är bara att bita ihop och köra på. Det löser sig nog :)

Something told me to run

Jag typ sitter och väntar på att en katastrof ska inträffa. Det känns som att saker inte kan vara så normala som de är just nu. Jag har ingen ångest, ingenting som känns jobbigt, boendesituationen har löst sig, allt är bra. Fast jag har liksom en känsla av att saker inte kan vara såhär bra, inte för min del. Det brukar alltid vara någonting som är lite extra jobbigt. Jag är inte van vid det här överhuvudtaget. Det känns läskigt.

Darling it is no joke



Det jag gillar med Shakira är att när man hör en av hennes låtar första gången tänker man att den bara är ännu en poppig skitlåt som kommer spelas sönder på NRJ, men när man lyssnar på texten så inser man att hon faktiskt har vettiga saker att säga. I alla fall ur en tjejs perspektiv.

Those were the days

Vi börjar dagen med lite nostalgi.


Ny design

Lyckades få in lite rosa i det hela också. Gött mos.

Those dancing days

Det finns så mycket minnen. Det är fascinerande att bilder kan ha den makten, de är ju ändå bara bilder. Jag förstår inte hur man bara kan låtsas som att någonting aldrig har hänt och strunta i dess betydelse. Bara för att jag känner nostalgi och blir glad betyder inte det att jag känner som jag gjorde då, det betyder bara att jag är tacksam för det som har varit och att jag aldrig någonsin vill glömma någonting som har varit en så stor del i mitt liv. Allt som händer i ens liv, allt man gör, påverkar ens utveckling och man kan aldrig radera sitt förflutna. Jag vill aldrig någonsin glömma någonting. Jag vill ha kvar alla foton för att kunna se tillbaka och minnas hur jag kom dit jag är idag, hur jag blev den jag är idag. Ibland gör det ont, ibland saknar man, ibland blir man glad. Det bara är så.


If you want me




Pictures .





Nina äter lunch. Therese pluggar. Chilli är allmänt söt. Nina, jag och Johanna är fulla. Einar är fullast. Conny och Nina goes bananas. Ronjill och Mandill på Popaganda. Jag och mina fula gardiner. Jag i kort hår.

Onsdag

Jag börjar faktiskt trivas väldigt bra i nya lägenheten. Imorse satt jag till och med i det gemensamma köket och åt frukost. Det var i och för sig mindre läskigt eftersom Olof också var där, men ändå. Jag har börjat ta för mig mer liksom :) Bokat tvättstuga har jag gjort också.

Idag hade vi föreläsning 9-12. Jag och Therese lyckades sitta kvar hela tiden, men endast på grund av att vi höll på med annat såsom att rita i blocket och skriva i kalendern. Det är typ omöjligt att bara sitta och lyssna på en människa i tre timmar.

This might actually work

Bara sådär att bero på ingenting så tänker jag söka extrajobb på Media Markt. Det kan bli skoj, men det är ett tag kvar så vi får se hur det blir. Hoppas kan man alltid göra :)

Imorgon ska jag träffa en klasskompis vid ett för att skriva ett PM, sen bär det av till gamla lägenheten för den allra sista tömningen. Lite städning blir det också, typ putsa fönster och dammsuga.

Nu; Monsters vs. Aliens

Welcome to real life

Nu är jag helt inflyttad i nya lägenheten. Korridor med gemensamt kök. Det känns som ett hotellrum typ, fast med mina möbler.

På ett sätt är det spännande att verkligen prova på att bo själv, men å andra sidan delar jag kök med typ elva andra personer så egentligen bor jag väl inte själv. Plus att Olof bor vägg i vägg med mig, dörren bredvid. Universum är emot oss.. :P Nej men det känns faktiskt skönt att ha någon man känner i närheten, speciellt för mig som är lite blyg och inte är sådär jättehypad över att behöva vara social med alla grannarna. Det är tur att jag har sociala människor runtomkring mig som kan hjälpa mig lite på traven.

Jag har även gått runt och typ dött av ångest för att jag egentligen inte har råd att bo här. Hyran är svinhög. 4039 riksdaler för 25 kvm. Inte okej, men å andra sidan var det allt jag fick och det är väldigt fräscha lägenheter. Hur som helst ringde mamma idag och vi pratade lite om saken, och hon sa att om jag vill kan jag få komma hem och jobba med Kalle de helger han är hemma. Det handlar inte om mycket pengar egentligen, men några tusenlappar kan göra stor skillnad. Förhoppningsvis slipper jag leva på nudlar och få skörbjugg!

Fixade tv:n idag. Installerade allt helt själv. Det var egentligen inte så svårt, men jag är ändå lite stolt över mig själv :)

The battle that has to be won

Det här med att sluta röka känns väldigt bekant. Jag har gjort det många gånger förut. Sluta röka kan man göra varje dag, det svåra är att inte börja igen. Det är så himla sant. Den här gången känner jag mig i alla fall någorlunda förberedd och organiserad inför mitt försök. Jag har gjort en lista på fördelar med att sluta röka som nu används som bakgrundsbild på min datorskärm. Effektivt. Jag har 7 cigaretter kvar, cirka 20 nikotintuggummin i väskan och ett paket vanliga tuggummin. Jag har fyllt i ett formulär hos sluta-röka-linjen och de ska ringa mig om 10 dagar. Jag vet inte riktigt vad jag vill säga till dem, men det känns tryggt att veta att det finns någon där man kan prata med. Jag har rökt i snart 8 år. Det är helt sjukt när man tänker efter, jag är knappt 21 år gammal. Inte okej. Vi tar en dag i taget.

Imorgon ska jag klippa mig.