I'm only gonna break your heart


Vi kör en mongobild bara för att. Nyduschad och fräsch. Jag har som sagt börjat möblera om i mitt rum idag eftersom jag har en vision på gång. Dock är jag i stort behov av en bokhylla så jag funderar på att tigga skjuts till IKEA av någon snäll själ. Kanske Therese, kanske Rickard, kanske Gunilla. Vi får se.

I övrigt är det mesta piss just nu, men jag har i alla fall en massa bra vänner runt omkring mig som kramas och stöttar. Det är trevligt. Nu ska jag gå och äta lunch och försöka tänka på någonting annat.

Ursäkta röran vi bygger om


Ommöblering på gång. Jag måste köpa en bokhylla!

...

Det här hade varit en ganska pissig dag om det inte var för trevliga telefonsamtal med Saga, umgänge med Olof och Rickard samt en hel del avsnitt av 21 Jump Street. Jag funderar på om det kanske är dags att sova snart, men jag har tappat motivationen till allt just nu. Blä.

...

Har spenderat hela eftermiddagen/kvällen med att kolla på säsong 1 av Laguna Beach. Har sett det förut, men jag är sjuk och har tråkigt. Nu är det Zorro på tv, men vet inte om jag orkar kolla på hela. Känner mig inte alls på topp idag. Blä.

Good morning sunshine



Idag är jag inte lika snorig som igår, men jag har fått lite mer hosta. Febern verkar ha försvunnit, men å andra sidan behöver ju inte det vara ett bra tecken. Har precis ätit frukost och pratat med Emma i telefon. Hon kanske kommer hit på måndag :D Hoppas hoppas. Nu ska jag inte göra någonting alls vilket känns ganska skönt. Ibland är det trevligt att ha en ledig dag, speciellt när man råkar vara sjuk.

...

Det här har varit en riktigt bra dag trots snor och huvudvärk. Jag var i skolan med seminariegruppen 14-17, sen gick jag hem och städade mitt rum. Detta endast på grund av att jag skulle få besök. Det var nämligen så att jag hade en pojke på besök. Det var väl en slags date typ. Vi drack te, kollade på tv, snackade en massa och hånglade lite. Sådär mysigt som det ska vara. Jag glömde helt bort att jag var sjuk :P

Sleep tight

Ojojoj imorgon händer det spännande grejer! :D

Det är synd om mig...


Jag har gått och blivit sjuk :( Feberfrossa och snor. Blä. Tvingade mig själv till skolan idag för att ha PPU vilket såhär i efterhand kanske inte var världens bästa idé. Olof var i alla fall jättesnäll och lagade mat samt gick och köpte glass! Det är ganska nice att ha en av sina bästa vänner som granne :)

Måste till skolan imorgon igen för att träffa seminariegruppen, vi får väl se hur jag mår. Orkar inte lägga upp bilder och sånt skoj just nu, men de finns på FB :) Gonatt!

...

Oh my lord! Haha. Det här måste ha varit den bästa helgen på länge. Jag ska försöka orka lägga upp bilder senare, men just nu är jag i ett halvsovande tillstånd och mår inte sådär jättebra. Jag återkommer.

100122


Pratade precis med Therese i telefon. Hon ska ha seminarie 13-15, sen ska vi gå på stan. Therese fick nämligen pengar idag så hon ska shoppa loss. Själv får jag vänta till nästa vecka :P

Friday I'm in love


Jättejättejättegammal bild på mig och Nina.

Idag gick jag upp supertidigt. 06:30. Jag vet att det kanske inte är tidigt för folk som jobbar, men när man är van vid att inte gå upp innan 10:00 är det en ganska stor omställning. Seminariet gick i alla fall jättebra, det verkar som att min scenskräck har börjat släppa lite. Normalt sett hade jag fått hjärtklappning redan innan det började, men nu blev jag inte nervös förrän precis innan jag skulle prata. Blev bara lite torr i munnen och hjärtat slog dubbelt så snabbt som vanligt, men det var inte sådär jättefarligt. Skönt :)

En sak som är ganska nice med att ha skola 8-10 på en fredag är att helgen börjar tidigare! Yaay!

Cupcakes



Hallonmuffinsen jag och Therese bakade igår.

Torsdag


Igår fyllde min lillebror 18 år. Det är helt sjukt. För er som inte vet det är han utvecklingsstörd och de säger att han är som en 2-åring i huvudet. Personligen tycker jag inte om sådana kategoriseringar eftersom det inte direkt är så att alla 2-åringar är lika utvecklade. Dumt att försöka placera folk i fack hela tiden. Hur som helst, han är världens bästa lillebror och jag är lite ledsen att jag inte kunde träffa honom. Ska försöka åka hem när han kommer hem nästa månad.

Idag fyller världens bästa Therese år! :D Vi bakade muffins igår och hade det mysigt. På lördag blir det kalas :)

Jag borde plugga nu, men jag har verkligen ingen energi. Blä.

...

Jag är jäkligt glad att jag köpte min minilaptop innan Kenza hann blogga om den. Nu lär den ju ta slut överallt på två röda. Men jag håller med henne, den är helt perfekt!

I övrigt har jag noll motivation till att plugga idag. Jag har sisådär 70 sidor text att läsa igenom, men jag orkar verkligen inte. Seminariegruppen ska ses imorgon 13:00 så jag måste ha läst innan dess. Gah. Blä. Usch.


Tisdag


Såhär ser mitt hår ut när jag har sovit med det i knut. Eh.. inte sådär jättevackert kanske. Det blir uppsatt idag då. Skola 13-15. Fick värsta illamåendeattacken nyss när jag satt och åt frukost. Var tvungen att springa till mitt rum, men jag spydde aldrig. Weird.

...

Nu är jag helt uppe i varv av någon jäkla anledning. En sak som är riktigt bra är att det har gått så jävla bra att inte röka idag! Jag köpte ju ett paket i fredags och jag rökte den sista ciggen imorse på väg till skolan. Jag har knappt känt något sug alls efter det. Nice nice nice. Vi hoppas att det funkar med "bara helger" nu då. Bättre än ingenting liksom :)

Nya 24 kom idag så nu är man igång med att glo på ännu en säsong av Jack Bauer som spöar skiten ur terrorister. Awesome. Jag tycker dock att de hade kunnat skippa Chloe den här säsongen... suck. Gillar inte henne alls.

Imorgon är det skola 13-15, sen ska jag träffa seminariegruppen en snabbis och sen vet jag inte alls vad som händer. Vi får se helt enkelt.

Singing that melody


Det är jättekul att leka med Photoscape! Insåg dock att det ser ut som att jag är utan tröja på den här bilden. Så är inte fallet, jag har ett linne på mig. Faktiskt.

Det blev fiskbullar och potatismos till middag. Ganska okej, men jag längtar efter lönen så att jag kan köpa god mat igen. Jag och Therese var ute på en provtur med hennes nya bild idag. Vi åkte till Flogsta och sen Gränby. Jag hittade några saker som jag ska köpa sen när lönen kommer. Förhoppningsvis får jag CSN-pengarna också, annars är det ganska kört för min del. Blä.

This somebody ought to be you



Grym låt, grym video.

I become so numb


Hemma igen efter en trevlig dag i skolan. Egentligen var väl inte föreläsningen i sig särskilt rolig, men det var kul att hänga med Therese. Vi är ganska knäppa ibland. Jag tänkte mest meddela att jag lever om någon undrar. Rewind på MTV nu och de spelar bara en massa bra nostalgimusik :)

Sleep tight


Jag känner mig riktigt groggy ikväll. Funderar starkt på att gå och lägga mig nu så att jag kommer upp imorgon. Klockan är ställd på 07:30 och jag kan väl säga att det är extremt tidigt för mig. Enligt min nuvarande dygnsrytm vaknar jag definitivt inte innan 10:00. Hur ska detta gå? Jag får väl svepa några koppar te imorgon. Problemet är bara att jag inte har någon mjölk. Jag har hört talas om att man kan hälla kallt vatten i, men jag vet inte riktigt om det är min grej. Det återstår att se.

Söndag


Jag är faktiskt imponerad över min egen förmåga att ta tag i saker. Jag skrev klart PM:et igår och alldeles nyss skrev jag en massa på restuppgiften i organisationsteorin. Fan vad duktig jag är! :D

Nu ska jag glo på film :)

Good morning sunshine


Trött som en gnu, men jag måste verkligen gå upp nu för att vända dygnet åt rätt håll. Jag ska nämligen upp 7-8 imorgon bitti, vilket är väldigt ovanligt för mig.

Nu: frukost :)

In the middle of the night

Det är seriöst något fel på mig. Vad fan gör jag uppe nu? Okej om jag precis hade kommit hem från krogen eller något liknande, men nu är det så att jag bara har suttit framför tv:n/datorn hela kvällen. Suck. Är det någon mer än jag som har seriösa ångestproblem när det gäller att gå och lägga sig? Missförstå mig inte, jag älskar att sova. Jag tycker bara inte om att gå och lägga mig. Det är någonting som ger mig ångest med hela grejen. Det känns så inrutat och robotaktigt. Det känns som att om jag går och lägger mig kommer cirka åtta timmar av mitt liv försvinna och helt plötsligt är det en ny dag. En likadan dag som den innan, men ändå en ny. Det är läskigt. Jag är fan inte normal..

Full Metal Jacket på tv nu. Det är i och för sig en jävligt bra anledning att hålla sig vaken.

Take me out

Jag känner att mycket av mina frustration har försvunnit under dagen tack vare mina underbara vänner som orkar lyssna på mig. Ni är guld värda!

Nu tänkte jag poppa lite musik och vara glad en stund :)


Jag bjuder på den!


Kusin vitamin och jag på kryssning i december.

Jag har hittat ett bildredigeringsprogram som jag gillar skarpt. Photoscape heter det.

If I'm not back in five minutes... just wait longer


Jim Carrey vet verkligen hur man får mig på bra humör :)

There's a secret garden she hides


Åsa och jag på BJ's förra helgen.

Det är många konstiga tankar som irrar runt i mitt huvud just nu. Jag har precis klämt i mig en tallrik pommes och slötittar lite på Lets dance. Ganska tråkigt program, men jag gillar Elin Kling. Hur som helst, inatt drömde jag världens bästa dröm. Jag drömde att jag bodde vägg i vägg med en godisaffär. Jag hade en bokhylla som jag helt plötsligt bestämde mig för att flytta på. Då såg jag till min stora förvåning att det inte fanns någon vägg där bakom och istället skymtade baksidan av godishyllan. Jag kunde liksom ta hur mycket som helst utan att någon skulle märka det (vilket jag gjorde också). De hade alla mina favoritgodisar. Skulle det inte vara fantastiskt om det var så i verkligheten? Lite som garderoben i Narnia, fast istället för en skog full av barr finns det oändliga mängder godis.

Något lite mindre roligt är att jag är trött på att vara singel. Det har sina fördelar att inte ha någon att behöva ta hänsyn till, men samtidigt är det så jäkla ensamt. Jag vill ha en kille som jag kan prata om allt med, och som har någonting vettigt att tillföra diskussionen. Jag vill ha någon som är min bästa vän, men som jag samtidigt inte kan hålla händerna ifrån. Samtidigt känns det som att man inte kommer hitta den killen förrän man ger upp letandet. Men det är svårt att ge upp när det är någonting man verkligen vill ha.

Idag skramlade jag ihop alla mynt i min lägenhet och köpte ett paket cigg. Jag kände att om jag ska vara ensam i Uppsala hela helgen ska jag fan röka. Speciellt med tanke på vissa saker som har hänt nyligen, saker som gör att jag vill spy. Det finns många svin i den här världen.

Sen har vi tentan som ska lämnas in 16:00 på måndag. Vi har ju redan lämnat in den en gång, men nu ska vi lämna in den färdiga versionen. Vi fick nämligen möjlighet att göra ändringar efter opponeringen i torsdags. Tror ni att jag har börjat? Nä. Jag tänkte faktiskt göra det imorgon.

Pratade med Patrik i telefon tidigare och berättade vilka filmer jag har laddat med inför kvällen. Han påpekade att han såg ett mönster bestående av romantiska komedier. Jag kan inte göra annat än att hålla med, men det var väl inte särskilt oväntat.

Jag är fattig som en kyrkråtta vilket aldrig är särskilt kul. Jag hade tänkt leva på blodpudding fram till den 25:e, men insåg att min lingonsylt nästan är slut! Jag får väl skramla ihop de sista 50-öringarna och gå till Coop. Dumt att köpa cigg, men whatever.

Nu tycker jag att vi avslutar detta inlägg med lite skön musik och jag hoppas att alla har en trevlig fredagskväll :)


I find myself so far down away from the sun


F*ck you, f*ck you very very much

Idag är jag arg/ledsen/sårad/besviken/äcklad gentemot en viss person. Suck. Vet inte ens om det var medvetet eller inte, men det var fan så svinigt ändå.

Jag har precis sagt farväl till Olof som skulle till Stockholm och han erbjöd mig alla mynt i hans sparbössa, tre bananer och ett halvt mjölkpaket eftersom jag ska vara kvar här helt själv. Det tyckte jag var snällt :)

Nu ska jag gå och handla.

...

Dagens känsla är ensamhet. Jag känner mig alltid som mest ensam när jag inser att jag inte är det. Lite krångligt uttryckt kanske. Idag har jag till exempel pratat med 99% av alla mina vänner i telefon. Problemet blir ju att när jag pratar med dem inser jag hur mycket jag saknar dem och jag lämnas med en känlsa av tomhet. Sen är det några andra saker som gör lite ont just nu.

Lady Lovely Locks




Vilken jäkla nostalgitripp! :D

The sweetest thing



Yesterday.

Som ni ser fortsätter vi med bilder inom temat mongo. Det har varit en väldigt produktiv dag idag. Gick upp 07:00 och åt en ordentlig frukost. Promenerade till skolan med musik i öronen. Väl där mötte jag Stephanie och vi förberedde lite inför opponeringen som förövrigt gick väldigt bra. Efter det delade vi upp det som skulle ändras i uppsatsen, sen traskade jag hem igen med Therese i telefonen. Sen jag kom hem har jag ätit blodpudding och gjort en massa scrapbook-sidor samt pratat med Nina, Amanda, Therese, Patrik, pappa och CSN i telefon. Nu ska jag snart lyfta på arslet och promenera till Coop för att lämna tillbaka filmen som jag och Therese hyrde igår, sen blir det nog falukorv och makaroner.

Sleep tight

Jag har haft världens mysigaste eftermiddag/kväll med Therese :) Först gick vi till Coop för att handla mat och chips, samt hyra film. Flickan som lekte med elden. Sen gick vi hem till Therese och åt lax med potatis och efter det blev det chips, dipp och film. Det var skönt att bara umgås lite :) Det blir lätt så att när man går i skolan tillsammans träffas man automatiskt nästan varje dag, men man umgås nästan aldrig bara för att man känner för det. Det var jättemysigt :)

Nu ska jag sova eftersom jag ska upp sju imorgon.

You've got a fast car, I want a ticket to anywhere


Good morning sunshine


Vaknade runt 11 idag vilket är rätt tidigt för mig. Käkade frukost med Olof och vi ska strax ge oss ut på en promenad. Målet är ICA i Flogsta där vi ska hämta ut paket och köpa jordnötssmör. Fick även reda på att Rickard ska flytta in i vår korridor. Awesome :) Vet dock inte om jag kommer få se lika mycket av Olof då, men jag lär väl hänga på dem som ett plåster :P

...

Fortfarande ont i ryggen. Suck. Ibland mår jag illa och ibland vill jag gråta. Det är fascinerande på ett sätt eftersom jag inte är en sån person som har såhär ont, någonsin. Det känns ovant. Jag gick till och med över till Olof och frågade efter sömntabletter. Jag kan väl säga såhär att jag är inte direkt ett stort fan av tabletter överhuvudtaget. Jag tar knappt en alvedon om det inte är absolut nödvändigt, som till exempel nu. Tänkte ta en till innan jag går och lägger mig vilket borde bli inom en halvtimme. Jag tänkte kolla klart på Alexander först.

#%%YGJUW&(/))/¤/=#%!"%#!¤%

...

HRE%U&%(/(E#¤#%@£!!!%¤&?)(/&&&# ONT I RYGGEN!!!

This is how it feels



Vi fortsätter på samma spår med bilderna idag. Jag känner mig lite crazy.

Det blev blodpudding med lingonsylt till middag. Jag kände inte att jag hade energi nog att ställa mig och laga någonting ordentligt. Jag gick faktiskt upp halv nio imorse bara för att laga falukorv och makaroner till min matlåda. Det tyckte jag var väldigt duktigt av mig.

Jag funderar på vad fan jag ska hitta på ikväll. Imorgon ska jag i alla fall promenera till Flogsta med Olof och sen ska jag träffa Therese :)

Let me be your lighthouse


When the stars go blue



Telefonsamtal med Saga för en stund sen.

Idag var första skoldagen efter jullovet. Så jäkla nice! :D PPU 10-12 och det var sista gången med den gamla gruppen. Vi har haft PPU tillsammans i 1,5 år så det känns konstigt att helt plötsligt börja öppna upp sig för ett nytt gäng människor. Läskigt. Therese var lite sen idag och när hon kom in i klassrummet ville jag krama ihjäl henne, men det gjorde jag inte. Vi kramades lite efteråt, men det var alldeles för lite tycker jag. Efter PPU:n satt jag kvar och pluggade till 15, sen mötte jag upp Stephanie och vi skrev vår opponering.

Nu: Middag :)

With the lights out it's less dangerous

Jag låter Patti Smith avsluta kvällen.


Pyssel, armband och berlocker


De här knåpade jag ihop tidigare idag. Själv är jag jättenöjd med resultatet :D

Just another manic monday


Hejsan svejsan! Idag har jag hunnit med en massa saker trots att jag inte vaknade förrän 12. Dagen började med en ordentlig frukost framför Stargate SG1. Efter det fick jag ett ryck och bestämde mig för att dammsuga båda korridorerna. Öh, inte direkt något som händer ofta. Fast det var nog bra att jag gjorde det eftersom vi ska ha städmöte ikväll och då kan ingen klaga på mig :P Jag har även hunnit med att tvätta en massa tvätt och göra 3 armband. Det blev blodpudding och bacon till middag och senare ska jag och Olof gå till Coop för att köpa godis.

...

Nu har jag precis ätit frukost och börjar känna mig som en människa igen. Jag kan fortfarande inte låta bli att tänka på att det känns som att någonting fattas.

You look so defeated


Musik på högsta volym såhär mitt i natten. Jag kan inte låta bli att fundera på livet vid den här tiden, men jag har hört att ingenting bra händer efter klockan två på natten.

Jag har ett ganska bra liv egentligen. Vänner som bryr sig, föräldrar som försöker, en bror som lever, en lägenhet, en plan för framtiden. Det är nog där skon klämmer, vid det där sistnämnda. En plan för framtiden. Det är läskigt att veta exakt vad som ska hända. Jag får lite ont i magen när jag tänker på att jag inte vill ha den där planen framför mig. Helst av allt vill jag bo i USA. Kanske inte hela livet, men i alla fall i några år. Därför känns det dumt att utbilda sig till någonting i Sverige som inte är giltigt utomlands. Vad är poängen med det liksom? Jag känner mig vilsen. Det finns så mycket som håller mig kvar i Sverige just nu. Mest av allt är jag nog rädd att förlora kontakten med mina vänner. Vissa av dem behöver mig just nu mer än någonsin, de flesta faktiskt. Frågan är vad jag behöver, och det har jag funderat på så mycket att det gör ont. Något svar har ännu inte uppenbarat sig. Jag är livrädd för att fastna i någon form av tristess. Socionomutbildning, jobb som kurator, skaffa kille, gifta sig, skaffa barn. Sådär förutsägbart som jag inte vill att mitt liv ska vara. Visst, det skulle vara enklare att bara fortsätta på det här spåret, men jag tror att jag skulle förlora mig själv i processen. Eller kanske snarare aldrig riktigt hitta mig själv.

Puh. Skönt att få utlopp för alla jobbiga tankar ibland. Nu: sängen.

...

Nu är jag äntligen klar med skolarbetet! Yaay! Eller ja, egentligen får vi ju en hel vecka på oss att göra ändringar och sånt efter PM-seminariet på torsdag så om det skulle vara någonting som behöver ändras är det ingen stress. Skönt. Första utkastet ska i alla fall vara inskickat på måndag 10:00.

Nu ska jag glo på film resten av kvällen/natten :)

Good morning sunshine


Jag är inte bakis idag vilket är ett jäkla mirakel! Det kommer väl när jag reser mig upp. Gårkvällen var väldigt trevlig. Jag, Olof och Rickard spelade Beatles Rock Band och sen begav vi oss till GH's pub. Där var det smockat så vi svepte varsin öl och gick vidare till V-dala. Där var det en in en ut så vi stod i kö en bra stund. Väl inne bestämde sig Rickard och Jocke för att dra till en hemmafest medan jag och Olof drog vidare till BJ's där vi mötte upp Åsa och hennes kompisar :) Det blev fyllemat på Max och taxi hem eftersom nattbussarna hade slutat gå.

Idag ska jag fixa lite med referenslistan i vårt PM, men sen är det inte så mycket mer. Jag blev klar med typ allting igår :)

Remember those walls I built...

... well baby they're tumbling down...

(varning för fylleinlägg)

It's friday night!

Sitter vid Olofs dator och ölar lite medan mongot klär på sig och vi väntar på att Rickard ska dyka upp. Jag har tagit en välförtjänad paus i pluggandet och är sjukt taggad eftersom jag inte gjorde ett piss förra helgen. Over and out.

...

Jag tänkte plugga, men jag har inte någon penna. Gick till och med över till Olof och kollade igenom hans rum. Det finns inte en enda penna. Jag tror att jag har glömt mina hemma hos mamma och pappa. Suck.

...

"You're not really over someone until you find someone else you care about more"

A little bit of heaven with a little bit of hell



Friday I'm in love


Goooomorron, gomorron, gomorron! Har precis klämt i mig en ordentlig frukost och just nu har jag lite ångest. Vet inte varför, jag tror att det bara är lite allmän ångest. Plugg är i alla fall vad som står på schemat idag, vilket känns lite halvtråkigt eftersom det är fredag.

...


Jag har funderat en massa på min framtid idag. Helst av allt vill jag åka utomlands och plugga nu direkt, men jag måste spara ihop pengar först plus att jag faktiskt är mitt uppe i en utbildning. Det är helt enkelt mycket att tänka på. Det slutade därför med att jag beställde lite läderband och berlocker för att ha någonting lite mindre jobbigt att tänka på.

A picture speaks louder than a thousand words


Nu har jag varit och handlat nödvändigheter på Coop. Det blev choklad, falukorv, blodpudding, bacon och creme fraiche. De hade typ inget bröd så jag får väl traska dit imorgon igen och kolla läget. Tänkte ändå köpa upp mig på nudlar nu när ekonomin är sämre än någonsin.

Jag längtar som fan tills skolan börjar igen. Jag vet att jag kommer tycka att föreläsningarna är tråkiga och seminarierna jobbiga när jag väl är där, men jag börjar bli så himla uttråkad nu. Det var skönt att faktiskt sätta sig ner och skriva lite idag, få igång tänkandet lite igen. Det känns som att så fort det blir lov lägger man hjärnan på hyllan.

Nu: middag!

Torsdag


Idag är jag pigg och glad. Det kan väl bero på att jag sov ganska länge, var precis i köket och åt frukost. Idag ska jag faktiskt plugga en del och sen måste jag iväg till affären och handla lite. Jag behöver choklad och bröd.

Chemical


A million miles away from home

Jag har sån jäkla hemlängtan att jag bara vill skrika och gråta.

Hade trevliga/intressanta/roliga/givande konversationer med både Nina och Saga idag via telefon. Jag saknar mina vänner och det gör lite ont i hjärtat när jag inser att jag inte kommer få träffa dem på minst en månad. Jag har inte råd att åka hem till Stockholm och de har inte råd att åka hit. Jag tycker att det är underbart att prata med mina vänner på telefon, men det är inte alls samma sak som att träffa dem i verkligheten. Jag vill kunna ta en spontan promenad upp till Nina och fika eller möta Saga halvvägs på en cigg och sen gå hem till henne och dricka o'boy. Jag vill träffa alla mina vänner och det är jobbigt att jag bor så långt bort. Det är ensamt här och jag vill vara där de är.

May the force be with you


Kollar på Star Wars och försöker hålla mig så långt ifrån godispåsen som möjligt så att jag orkar äta middag sen. Det går väl sådär.

I wanted something beautiful, I wished for something true


Love is gonna get you down


Eftersom jag inte känner mig riktigt redo för kameran såhär tidigt på morgonen erbjöd sig Kompis (han heter faktiskt det) att ställa upp istället. Ja, jag är knäpp.

Idag har jag inte planerat att göra någonting alls. Det är minus 21 grader ute idag.. Det här är ju helt sjukt!

I don't feel like dancing


Medan resten av svenska folket antagligen redan har börjat hårdträna inför Beach '10 gör jag precis tvärtom och vräker i mig godis. Dricker pepparmintté gör jag också. Det är ganska mysigt faktiskt, att unna sig själv någonting ibland. När jag var i affären idag tänkte jag att jag har världens pissigaste vecka med skolan, jag har mens OCH jag försöker sluta röka... om någon förtjänar en fet jävla godispåse så är det jag!

Nu ska jag kolla på Heroes, Misfits och Liftarens guide till galaxen.

If you have to cry, go outside


Jag har följt både The Hills och The City och om det är någon jag verkligen ser upp till är det Kelly Cutrone. Det finns människor som är rent ut sagt elaka och det finns människor som bara är brutalt ärliga. Kelly är en av de sistnämnda. Hon ger intrycket av att hon är en väldigt smart människa med värdefulla erfarenheter som inte är rädd för att säga sanningen även om andra inte vill lyssna. Jag läste precis hos Elin Kling att Kelly Cutrone inom en snar framtid kommer att släppa en bok med den passande titeln "If you have to cry, go outside". Jag är egentligen inte särskilt besatt av modevärlden eller någonting sånt, men om den här kvinnan skriver en bok kommer jag att vara en av de första som läser den!

I wish I could follow you


Jag var tvungen att gå till affären nyss och fy satan vad kallt det var. Usch. Pappa ringde när jag stod vid godishyllan och frågade om jag tittade på Star Wars. Jag är glad att jag har honom. Även om vi kan bli väldigt arga och irriterade på varandra så är vi så himla tighta och vi har så mycket gemensamt. Jag blir ledsen på mig själv för att jag inte har samma sak med mamma. Mest blir jag ledsen för hennes skull för om jag hade en dotter skulle jag vilja att hon var mammas flicka och inte pappas flicka. Fast om man ska bli sådär psykoanalytisk och shit så antar jag att eftersom jag är så himla lik min mamma med kroppsspråk och beteende blir det automatiskt så att jag kommer jättebra överens med pappa medan jag och mamma är för lika för att verkligen komma nära varandra. Kanske, kanske inte. Det enda jag vet är att jag älskar mina föräldrar även om de är långt ifrån perfekta och har gjort många misstag. Jag kände att jag behövde skriva någonting kärleksfullt just nu eftersom jag är väldigt arg/ledsen/irriterad på andra personer. Det kallas balans.

Right now everything you want is wrong


Close your eyes, sometimes it helps


Helvete vad kallt det är ute idag! Jag tog en promenad till skolan imorse vilket tar ungefär en kvart. När jag kom fram kunde jag inte känna mina kinder längre. Brukar det vara såhär kallt på vintern? Det känns inte som att det är normalt att det är såhär kallt såhär långt ner i Sverige. Jag tog i alla fall bussen när jag skulle hem eftersom jag inte riktigt kände för att förfrysa några kroppsdelar.

Idag känns det lite bättre än igår, men någonting känns fortfarande fel.

Nymphetamine

Nostalgi. 2005. Inte därför jag lägger upp den, men den passar bra in på min sinnesstämning idag.


When your mind breaks the spirit of your soul

Det här är inte min dag. Jag mår illa, mer psykiskt än fysiskt. Alltså, jag mår fysiskt illa men det är ett resultat av någonting psykiskt. Jag är allmänt äcklad och irriterad idag. Det kryper innanför huden och det känns inte som att jag trivs i min egen kropp. Jag vill gömma mig under täcket samtidigt som jag vill sparka på någonting och skrika högre än någonsin förut. Jag vet inte vad det är för fel. Visst, saker har kanske inte gått riktigt som jag har velat idag, men det känns inte som att det räcker för att jag ska känna såhär. Det måste vara någonting mer.

This will not end well


God morgon eller nåt. Jag har fortfarande ont i ryggen så jag är ganska bitter, men jag har i alla fall inte rökt på över 48 timmar så vi får hoppas på att pms-monstret har försvunnit. Det är ett väldigt jobbigt monster.

Funkar vanliga värktabletter mot rygg-/nackont? Kanske om man hade sån där värkmedicin som man smörjer in där man har ont. Synd att jag inte har råd att köpa sånt skit. Jag funderar på att gå och äta frukost, men jag är ganska omotiverad just nu. Det är nice att ligga och dra sig med datorn på och radion i bakgrunden, jag skulle nog kunna stanna här hela dagen om det inte var för att det gör så jävla ont att ligga ner! Plus att jag har halsbränna! Gah! Någon som vill byta kropp för en dag eller två?

Everything is going wrong

Jag kommer DÖ om jag inte får ryggmassage inom de närmsta dagarna! Gah! Jag är så stel i rygg och nacke att jag typ vill gråta. Strålande smärta i höger axel. Att gå på riktig massage är i stort sett en omöjlighet då det kostar cirka 500:- och jag är allt annat än rik. Jag vill svära och skrika och slänga saker i väggen. Dock tror jag att detta delvis beror på att jag för tillfället har nikotinabstinens, men det gör faktiskt ont i min rygg. Blä!

Söndag

Jag älskar klämdagar! Egentligen är det väl inte någon officiell klämdag, men nyårsfirandet var i torsdags och nu har jag inte någonting i skolan förrän på tisdag. Därför blir det en stor klämhelg för min del då jag verkligen kan ta det lugnt och göra ingenting alls. Käkade precis frukost och nu funderar jag på vad jag ska göra idag. Det är det som är så himla skönt, jag behöver inte bestämma någonting. Jag tror att jag ska ta en promenad till affären och köpa lite godis, men vi får se :)

Party party


Lite bilder från kryssningen i onsdags.

Det var jag, Amanda, Johanna, Pernilla, farmor och farfar på Ålands hav. Det var kul som fan :)

The only thing that's real

Nu har jag typ vräkt i mig en skål med köttbullar och det bränner lite i halsen. Jag har fått halsbränna på sista tiden, men jag kommer aldrig ihåg att köpa medicin. Det är inte direkt som att man orkar ta sig ner på stan i den här kylan. Lyckades i alla fall få med mig Olof på en promenad bort till Coop så att jag kunde köpa lite mat eftersom jag inte hade någonting i varken kylen eller frysen. Nu har jag bacon, pasta, ost, bröd och köttbullar. Det borde nog räcka ett tag.

Detta är även dagen då fusket med rökandet kommer till sitt slut. Jag har varit jättedålig på att hålla mig ifrån cigaretterna under julen, men nu kör vi igen. Jag har ändå inte råd att köpa några cigg. Hittade nikotintuggummin som egentligen gick ut i förrgår, men jag gissar på att de funkar i någon vecka eller så. Vi får hoppas på det bästa.

Jag har även haft ett väldigt trevligt telefonsamtal med Nina idag :)

I think last night you were driving in circles around me


100102

Jag däckade runt åtta-nio hos Olof igårkväll medan jag väntade på att han skulle installera photoshop. Sen vaknade jag runt halv elva och tyckte att jag lika gärna kunde gå och lägga mig på riktigt så jag gjorde det. Därav vaknade jag nu och kan inte riktigt somna om.

Nu har jag tjatat på Olof om att fixa Office-paketet till mig så att jag kan använda Word till skolarbeten och sånt, men nyss när jag kollade runt lite på min dator insåg jag till min stora förvåning att jag har fått allt det här med datorn från början. Tror dock att det är en prov-grej, men ändå. Den vill att jag ska skriva in någon produktnyckel, men jag vet inte alls vart man kan hitta den.

Nu blir det frukost :)

Nyårsafton - en resumé

Vi började kvällen med middag i mitt och Olofs korridorskök med Patrik, Rickard, Ahlmark och Martin. Det blev trerätters som Rickard var duktig och slängde ihop. Vi pratade minnen från 2009 och förväntningar på 2010 och vi hann även med lite Beatles Rock Band på Olofs Xbox. Efter att maten hade fått smälta lite och vi hade fått i oss lagom med förfriskningar begav vi oss mot Sandra. Väl framme möttes vi av henne och hennes kompisar som var väldigt trevliga, där anslöt även Calle. Det blev dricka, musik och charader innan det var dags att bege sig ner på gården och titta på fyrverkerier. Patrik och Ahlmark stod för smällandet, även Olof var med på ett litet hörn. Stelfrusna och med champagne i magen begav vi oss in igen där det helt plötsligt blev ett dansgolv mitt i vardagsrummet. Olof och Rickard var som vanligt väldigt kärleksfulla mot varandra (vilket kan antydas av bilderna) och vi hade helt enkelt så jäkla kul! När festen började röra sig mot sitt slut åkte vi alla hem till mig och Olof för att sova lite. Runt 12 gick jag, Olof, Martin, Patrik och Ahlmark och käkade bakispizza, sen gick vi till Coop och köpte godis och läsk. Vi begav oss återigen hem till Olof där vi kollade på From dusk til dawn som självklart är en ultimat bakisfilm. Nu har pojkarna precis begett sig hem mot Stockholm och jag sitter och tittar på Ivanhoe.