Tisdag

Dagarna går väldigt snabbt nu. Det känns lite läskigt att det var nästan fem månader sen jag började på mitt jobb och snart är det slut. Snart flyttar jag tillbaka till Uppsala för att plugga. Det känns lite synd att lämna allt och alla här samtidigt som det ska bli jättekul att få träffa alla Uppsala-vänner igen.

Bitterljuvt kallas det.

Måndag

Korv.

Idag fick jag finsällskap i form av Saga a.k.a. Korv. Vi käkade fina burgare på Axel's och sen gick vi hem till mig. Saga fick första tjing på min kläder-som-ska-slängas-säck. Hon tog med sig typ hela. Plus skor. Plus skärp. Jag har typ inga kläder kvar nu. Eller jo, det värsta är att jag har fan en hel garderob kvar. Galet! Men men, på torsdag ska jag hem till Saga och plocka kläder ur hennes garderob. Fast vi ska shoppa lite också så det jämnar ut sig i längden.

Shoes


Det har blivit lite shopping den här helgen. Jag har varit duktig och rensat min garderob på skor och kläder (ni som är mina vänner kan ju bara komma förbi och plocka det ni vill ha). Jag har även börjat packa ner vinterkläder och annat i kartonger som ska med till nya lägenheten nästnästa helg.

Nu ska jag slappa och peppa lite inför jobbveckan som kommer. Det är så jäkla skönt att längta till jobbet på en söndag! :)

...

JAG HATAR 3!!! Tacka vet jag normala människor som jobbar på teknisk support! Försäljare suger! GAH!!!


Dance dance dance

Lördagskvällen var helt fantastisk! Dansade arslet av mig med Saga, Jenna, Amanda och några fler. Bonnie kom förbi och jag träffade på en del gamla vänner. Det är så sjukt härligt när man är ute och bara dansar tills man svettas som fan och de tänder lamporna. Tiden går så fort och man hinner knappt dricka eller gå ut och röka, man har bara så himla kul!

Nu är jag hemma igen. Sov hos Saga inatt och idag blev det mat på donken innan jag rörde mig tillbaka mot Hagsätra.

Weekend

Egentligen hade jag tänkt ha en lugn kväll igår, men precis när jag kom hem skickade Rickard sms och informerade om att han och Sandra var i Stockholm. Det blev en kväll på Arken med Rickard, Sandra, Martin och två andra snubbar som jag inte minns namnet på. En väldigt trevlig kväll i alla fall :)

Idag ska jag in till Huddinge och shoppa lite med mamma, sen ska vi fika hos mormor och morfar. Ikväll ryktas det om utgång igen.. jag som skulle ta det lugnt den här helgen :P

Lördag



Igår var vi hemma hos en jobbarkompis och käkade middag. Senare drog vi till Högbergs och så småningom vidare till Qvarnen. En väldigt trevlig kväll helt enkelt :)

Idag skulle jag ha gått på krogen, men jag har nu ändrat planen till en dejt med Saga framför Eurovision med en massa onyttiga snacks. Det känns skönt att ta det lugnt sådär på en lördag. Plus att jag ska in till stan rätt tidigt imorgon och köpa ny mobil.

Take a chill pill



Världens sötaste hund på bilden - Chilli! <3

Det har varit en seg dag på jobbet idag. Mycket returpost, mindre samtal. Jag älskar administrativt arbete så egentligen är det rätt lugnt, men man blir så mycket segare av att sitta och stirra så mycket på datorskärmen. Det finns för- och nackdelar med allt!

Imorgon blir det after work och utgång med några jobbarkompisar. På lördag är det utgång för att fira Ludde som har fyllt år.

Nu ska jag försöka komma ikapp med lite tv-serier, sen ska jag sova tidigt. Jobb 8-17 imorgon.

Onsdag



Tänkte alldeles strax röra mig mot jobbet. Trött som vanligt, men det beror mest på pollen.

Monday morning




Gårdagen spenderades i Vasaparken med Patrik. Lite solande, mat på BK, glass på Donken och en liten sväng förbi 3-butiken för att spana på mobiler.

Idag är det jobb som gäller 9-18. Jag känner mig ganska pigg förutom att jag är sjukt illamående. Förhoppningsvis är det ingenting magsjukeaktigt på gång, men det lär jag ju märka senare.

WeAretheSuperlativeConspiracy




Jomenvisst sörru, shoppinggalna Ronja är i farten igen. Kände väl att jag förtjänade det. Junkyard - 699 spänn. Sjukt värt det!

Onsdag



Trött som en gnu, men ändå skönt med sovmorgon :)

Ska strax börja röra mig mot jobbet. 11-20 idag.

Perfect



Pink - Perfect.

Tisdag

Fan vad dålig jag är på det här med att uppdatera! Jag blir rastlös när jag inte skriver ner mina tankar på länge, men samtidigt har jag inte alltid så mycket vettigt att skriva :P

Idag har jag i alla fall jobbat som vanligt. Utöver det har jag gjort smycken och hjälpt Amanda med lite skolarbete. Jag har även köpt första och andra delen i Vampire Diaries, men boken suger ju stenhårt nu när man har sett serien. Fast jag tänker fortsätta läsa ändå bara för att jag älskar att läsa.

I övrigt har jag köpt en mintgrön stor t-shirt som jag tänkte ha på jobbet imorgon.

Måndag

Idag har jag jobbat 11-20. Sitter på mail hela veckan vilket är rätt soft, då har man mer tid att lyssna på Spotify ;)

I övrigt har jag skrivit på ett hyreskontrakt (!!!). Jag fick ett studentrum på Kantorsgatan i Uppsala. Sjukt nice! :D Fan vad skönt det känns att veta att man har boendet säkrat inför hösten. Men ja, utöver det har jag mest ätit mackor och gjort lite smycken. En typisk måndag helt enkelt.

Amika



Sen jag var i Las Vegas 2009 har jag letat som fan efter det här märket. Amika har 100% keramiska plattor vilket inte existerar på plattänger i Sverige. Inte vad jag har sett i alla fall. Hur som helst funkade den här skitbra på mig när jag provade den. Normalt sett har jag så kallat glashår och ingenting fastnar, men lockarna som gjorde med den här höll i ett par dagar. Slutsats: Jag hittade den på Ebay och nu är den på väg hem till mig. Yaay!

Att bero på ingenting speciellt.