HARRY POTTER OCH DÖDSRELIKERNA

Jag läste faktiskt ut min nya harry potter-bok igår :) Helt klart ett bra slut enligt mig. Däremot känns det lite ledsamt att veta att det inte kommer fler böcker, att man inte längre har den där speciella grejen att se fram emot varenda vinter. Jag har läst harry potter sen jag var kanske 10, 11 år. Det är nästan hela mitt liv som jag kommer ihåg det liksom! :P Men nu har jag trots allt de återstående filmerna att se fram emot, och det gör jag verkligen! Jag tycker att just harry potter filmerna faktiskt har levt upp till i stort sett alla mina förväntningar, till skillnad från så många andra filmer baserade på böcker. Harry Potter-filmerna har på något sätt lyckats få med allt det viktiga, och filmerna har liksom aldrig känts löjliga utan specialeffekterna har varit så bra som de kan vara när det handlar om flygande drakar och trollkarlar.

Det känns som att en del av mig försvinner i och med att böckerna har tagit slut. Harry Potter läste jag när jag gick i mellanstadiet, när jag inte var särskilt populär och utfryst. Jag läste de här böckerna när en gammal klasskompis från låg- och mellanstadiet började bråka med mig i högstadiet. Vid alla kritiska tidpunkter i mitt liv har jag läst de här böckerna och verkligen hittat en fristad. Jag hittade en värld att drömma bort mig i, där jag kunde komma bort från allt jobbigt. Men nu har den tryggheten försvunnit och även om mitt liv är så mycket bättre idag vill jag ha kvar den tryggheten om och när det händer något dåligt igen.

FREDAG

Nu sitter jag hemma hos älsklingen och väntar på att han ska komma hem :) Han har jobbat från 9-17 på Köp en scooter och sen direkt till Scala där han jobbar från 18-22 så jag köpte lite gott åt honom :) Lyxglass vilket självklart innebär Ben & Jerry's, tänkte prova deras smak Chocolate Therapy och sen köpte jag chilinötter och julmust :)

Jobbet idag gick bra, hela dagen gick verkligen hur fort som helst :) Jag har letat efter en svart farfarskofta i lite längre modell rätt länge nu och helt plötsligt hängde den där framför mig på jobbet för endast 349:- :D Fast det blir ju billigare för mig med min personalrabatt på 25% så den kostade bara 262:- :)

Har även löst ett litet tjafs idag vilket känns oerhört skönt :) Det är aldrig kul att bråka med någon, speciellt inte för mig som är en sån där som alltid vill att alla ska vara glada hela tiden :P

Imorgon blir det shopping med Olof. Jag ska ut och leta efter en nyårsklänning :)

MITT JOBB

Sitter hemma hos älsklingen och kollar på Alien vs. Predator :P Inte så mycket bra på tv på torsdagar. Vi ska båda upp rätt tidigt imorgon så det blev lite chips och julmust och helt enkelt en mysig tv-kväll :)

Jag ser faktiskt fram emot att jobba imorgon. Jag vet att jag har varit rätt negativt ställd till mitt jobb på H&M förut, men det har endast varit på grund av de långa dagarna och all stress. Jag är nämligen inte en sån person som klarar av stress, jag kan liksom inte vända det till min fördel utan blir helt förstörd av det istället. Men nu när jag jobbar med rätt stora mellanrum och bara en eller två dagar i taget känns det som att det bara flyter på :) Det beror väldigt mycket på att jag har fått tillbringa en stor del av min tid på kosmetikavdelningen på sista tiden. Jag trivs oerhört bra där och det blir lättare för mig att ha hand om en hel avdelning helt själv, och på ett sätt få vara chef över mig själv. Jag har faktiskt märkt att jag får mer gjort när jag jobbar i min egen takt på kosmetiken än vad jag får när jag jobbar fort och stressigt på damavdelningen. Men nu trivs jag i alla fall bättre :) Plus att de jag jobbar med är helt underbara vilket verkligen underlättar de där stressiga dagarna :)

FÄRDIGPACKAT

Nu har jag packat väskan och ska strax gå till bussen. Jag ska sova hos olof ikväll som jag nämnde tidigare :) Imorgon blir det jobb på H&M 9:45 - 18:50 :) Sen ska jag tillbaka till älsklingen och sova där :)

TVÄTTSTUGA

Nu är äntligen tvättstugan klar! :) Fast jag ser typ dubbelt av allt kånkande på tvätt. Jag tror att jag har lågt blodsocker eller högt eller vad det nu är som gör att man blir lite yr och ser suddigt ibland.

Nu ska jag packa upp tvätten och sen göra mig iordning för att åka till olof :)

TOMT I KYLSKÅPET

Nu är jag hemma igen efter en hundpromenad och sen lite småprat hemma hos susanne :) Håller på att koka några ägg till lunch, vi har typ ingenting hemma :P Sen blir det tvättstuga :)

TORSDAG

Vaknade vid tio idag och satte mig direkt och läste Harry Potter :P Har bara typ fem kapitel kvar eller nåt. Det känns lite bitterljuvt att vara så nära slutet eftersom det är den allra sista boken :/ Men men, jag får väl hitta någonting nytt att se fram emot en gång om året :P

Ska strax iväg på hundpromenad med Chili :) Sen blir det tvättstuga från klockan två.

KII WEBSHOP


Jag har verkligen fastnat för Kii Webshop och det mesta de säljer, men de här två hade ju varit helt perfekta till en svart klänning på nyårsafton. Kuvertväskan är från Friis & Company och kostar 400:-. Halsbandet är från Ms Bijoux och kostar 250:-. Jag gillar just den här webshoppen eftersom de, även om en del grejer är sjukt dyra, har en massa billiga saker också :)

BESLUTSÅNGEST

Trött som en gnu är jag. Funderar på att sova snart kanske. Fast jag måste ju se Grey's anatomy som började för en kvart sen, fast jag orkar verkligen inte. Aja, vi får se hur det blir :P

UPPBOKAD

Satt precis och kollade genom min kalender inför december. Jag som hade tänkt spara pengar så att jag kan gå på krogen och sånt, men nu visade det sig att jag inte kommer ha tid för sånt förrän efter jul typ :P Jag ska jobba och gå på julmiddagar och åka på kryssning med släkten och en massa sånt. Himla kul ändå att ha ett fullspäckat schema tycker jag :)

TRAPPSTÄDNING

Nu har jag gjort klart min sista trappstädning den här månaden och så dök det ner 400:- i min plånbok :) Väldigt bra betalt med tanke på att det tar typ en halvtimme och man bara gör det fyra gånger :P

Imorgon blir det hundpromenad och tvättstuga. Jag har inte riktigt kommit in i rutinen att tvätta mina kläder själv så helt plötsligt märker jag att jag inte har någonting att ha på mig eftersom allt ligger i tvättkorgen! :P Då är det bara att springa ner till tvättstugan och skriva upp en tid :) Sen tänkte jag eventuellt sova hos olof imorgon kväll :) Det blir jobb på H&M på fredag så jag sover nog kvar där då också :) Sen blir det kanske bakdag med mamma på lördag. Lussebullar och pepparkakor i mängder! Fast jag kommer nog äta upp pepparkaksdegen innan vi hinner baka nånting :P

ÄGGMACKOR

Kom precis hem från centrum, och det har börjat snöa ute :D Helt vitt på marken och sådär mysigt kyligt i luften. Jag köpte lite underkläder på Lindex och ett par såna där jättejättejättelena och mjuka sockor med lite längre skaft i vitt med ljusrosa ränder :) Det kommer bli en varm och mysig vinter för mina fötter! :P

Nu ska jag och mamma göra äggmackor :)

JULKALENDER

Mamma köpte en chokladkalender till mig när hon var i affären idag :) Jag är en sån som verkligen älskar högtider och traditioner så chokladkalendrar och sånt kommer jag nog aldrig sluta med :P Sen är det härligt att få den där lilla chokladkicken på morgonen utan att äta för mycket :)

Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem från jobbet om typ en kvart, sen ska vi åka till tumba c och shoppa lite :)

DETAILS

Jag är verkligen hur nöjd som helst med min nya BH från Details! :) Jag tycker att alla tjejer borde gå till en riktig BH-butik och åtminstone kolla upp vad de har för storlek egentligen. Jag som till exempel har använt 75C har egentligen 70E så det blir en väldig skillnad och mycket bättre stöd! Det är verkligen värt att köpa en lite dyrare BH i rätt storlek som inte åker upp i ryggen eller nånting sånt, istället för något från H&M eller Lindex som man bara blir irriterad på :P

Details finns på St. Eriksgatan 59, Mäster Samuelsgatan 71 och på Götgatan 62 här i Stockholm. Kolla in deras hemsida
Details.se :)

Harry Potter och dödsrelikerna

Kan knappt sluta läsa den här boken :) Fast jag har alltid haft ett stort intresse för harry potter-böckerna, vilket inte är så konstigt eftersom den första kom ut i slutet av nittiotalet. Jag var väl typ 10 år eller nåt sånt :P

Nu tänkte jag göra mig iordning och följa med mamma till tumba centrum för att shoppa lite :) Vi har inte sådär jättemånga affärer, men H&M, Lindex, Kappahl, Din Sko och B' Young finns i alla fall :)

NYÅRSKLÄNNING


Någon av de här två klänningarna skulle jag gärna ha på nyår :) Den första är från Lindex och kostar 299:-, den andra är från Kii Webshop och kostar 350:-. Riktigt billigt faktiskt :)

PAKET

Fick hem min fina kjol från H&M idag efter typ en månads väntetid :P Helt perfekt! Jag är sjukt nöjd med den, och den funkar både med och utan bältet :) Fick även hem en skjorta som olof beställde och en festtopp för 29:50:- som jag beställde åt mamma :)

ONSDAG

Idag blir en lugn dag :) Jag ska till att börja med ta mig till ICA och hämta ut ett paket från H&M :) Sen ska jag nog bara slappa och läsa Harry Potter-boken :) Fast först blir det våra bästa år :P

SHOPPING + BIO

Idag har jag shoppat lite :) Gick till Urban Outfitters för att kolla t-shirts, men de hade inte så mycket att välja på som de brukar så det fick va. Istället köpte jag en jättefin kabelstickad ljusgrå långärmad tröja från Cubus, en sån där tygkjol med lite högre midja och typ "hängslen" med två stora svarta knappar i svart från Gina Tricot och lite underkläder :)

Efter det mötte jag upp pappa vid hägerstensåsens tunnelbanestation och vi drog och käkade pizza, o sen följde jag med honom på jobbet en stund :) Sen plockade vi upp olof och åkte till heron city och kollade på American Gangster som var riktigt bra :)

SHOPPING

Lite för dyr va, cissi? :P Min får kosta runt 5000:- så den där HP:n är ju inte direkt ett alternativ. Men tack för det entusiastiska tipset! :)

Idag var jag i stan och köpte olofs julklapp :) Sen var det datorkunskap i amandas skola :P Efter det gick vi till donken och käkade lite, och sen drog vi vidare till Details på St. Eriksgatan. Jag var tvungen att köpa ny BH :) Ska dit imorgon igen och köpa en åt amanda eftersom mina pengar inte räckte och jag får mer lön imorgon :P Sen ska jag även klippas på morgonen. Ska eventuellt till Din Sko och kolla in ett par jättefina svarta pumps med platå :) Samt en tripp till Urban Outfitters för att köpa en t-shirt :)

LAGOM IRRITERAD

Jag köpte den tröjan först så nu får inte du köpa den. Typ.

Jag blir så sjukt irriterad på såna dagisfasoner. Om jag tycker om en tröja eller en dator eller vad som helst som någon jag känner redan har, då bryr väl inte jag mig om att inte köpa den bara därför. Suck.

MÅNDAG

Idag blir det shopping med amanda :) Jag ska köpa julklapp till olof och en ny BH :)

TIME TO SLEEP

Mhm. Dags att lägga sig i sängen och glo på tv en liten stund, sen sova. Jag har läst ungefär en fjärdedel av boken nu :) Problemet är bara att den är så stor och tjock vilket gör det väldigt opraktiskt att ta med den och till exempel läsa på tåget. Det blir så att man bara läser när man är hemma, och jag är inte hemma särskilt ofta :P

Gonatt!

BÄRBAR DATOR


Jag ska få en bärbar dator i julklapp! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Haha jag är helt överlycklig :P De här tre ovan är i alla fall de jag gillar hittills. Den tredje är min favorit, men den kostar typ 10000:- så den lär det ju inte bli :( Grejen är den att mamma och pappa kommer betala halva datorn och sen får jag betala resten på avbetalning. De tänkte sig något i prisklassen 5000:- så den tredje är ganska utesluten. Men den är sååå fin! Jag är helt kär i den! :P Jag ska i alla fall ut och kolla lite i butikerna och se vad som finns att välja på, sen får vi se hur det blir :) Vi tänkte vänta till mellandagarna med att köpa datorn eftersom chansen finns att det blir billigare då :)

FILMKVÄLL

Jag får skriva den där listan någon annan dag istället. Just nu sitter jag och kollar på en film, under toscanas sol heter den (på svenska i alla fall). En romantisk komedi. Om den inte håller på alldeles för länge tänkte jag fortsätta läsa min bok sen :)

Imorgon blir det shopping med amanda :D

MUSIK OCH HARRY POTTER

Sitter och blandar ihop en ny spellista till min ipod :) Massa nya bra låtar :) Tänkte lägga upp den här sen så att ni som läser (typ bara mina vänner :P) kan se vilka låtar som ger mig öronorgasmer för tillfället :P

Har läst två kapitel i Harry Potter-boken nu. Ska fortsätta läsa så fort jag har fixat klart med musiken :) Det är svårt att bara lägga sig i sängen och läsa en bok när man inte har gjort det på länge. Det är svårt att slappna av på det sättet när man är van vid att sitta vid datorn och kolla på tv hela tiden. Men det är ju bra att jag ändrar mina vanor lite grann i alla fall :)

HEMMA

Nu är jag hemma igen. Olof mådde inte bra så det blev ingen shoppingrunda, men jag ska ju ändå shoppa med amanda imorgon så det gör ingenting :)

Ikväll ska jag streckläsa min nya Harry Potter-bok :D Det känns rätt sorgligt att det är den sista i samlingen eftersom man har läst de här böckerna i typ sju, åtta år :/ Men men, man har ju filmerna kvar att se fram emot :P

ÄNDRADE PLANER

Affären där jag skulle köpa olofs julklapp är inte öppen idag :( Jag får ta det på måndag istället när jag shoppar med amanda :) Idag blir det förhoppningsvis en tripp till Urban Outfitters om jag hinner få upp olof innan affären stänger :P

SÖNDAG

Sitter här i ett nedsläckt rum och väntar på att olof ska vakna :P Idag ska jag iväg och köpa hans julklapp, men det är synd att jag inte kan skriva i bloggen vad det är eftersom det verkligen är en sjukt bra och personlig present! Men han läser ju allt jag skriver så det går inte :P

Sen blir det hem och typ glo på tv eller nåt. Spännande :P

LÖRDAG

Det blir en myskväll med lite film för vår del istället :) Vi kände oss alldeles för trötta för att gå ut. Har käkat god middag bestående av kycklingsallad med vitlökssås, olof tog en pizza :)

Imorgon blir det lite shopping :)

SHOPPING

Idag har det blivit en himla massa shopping. Jag har köpt julklappar till mamma, pappa och nina. Amandas är redan köpt sen ett tag tillbaka, så nu är det bara olofs kvar :) Sen köpte jag inneskor att ha på jobbet, vanliga sandaler fast med "diamantspännen" typ. Inte riktiga diamanter förstås, men ändå :P De kostade bara 180:- på Din Sko. Sen köpte jag nya harry potter-boken på svenska. Nu har jag hela samlingen :D Den kommer läsas flitigt den närmsta månaden. Jag köpte även en body scrub från The Body Shop, en som matchar mitt body butter :)

Vi var och fikade på Sandy's också. Jag, olof, patrik, alex, rickard och alexandra. Himla mysigt med julmust och kladdkaka :) Köpte även en limpa cigaretter. Samt tog ut lite pengar som jag är skyldig pappa. En händelserik dag med andra ord :P

Ikväll blir det förhoppningsvis krogen :)

SOVDAGS

Mhm. Nu är det dags för mig att lägga mig i sängen och glo på lite tv. Kvällen har spenderats framför tv:n i vardagsrummet med pappa. Vi kollade på Be Cool som gick på trean med john travolta. Apbra film :) Jag fattar inte att jag ens orkar vara uppe vid den här tiden med tanke på att jag gick upp sju imorse :P Men jag antar att jag är lite övertrött eller nåt.

Imorgon blir det shopping för min del :) Skor samt julklappar till mamma och pappa. Sen blir det fika med olof, patrik och alex. Sandy's på odenplan som vanligt :P

OTROHETSAFFÄREN

Jag har precis börjat läsa en blogg. Det är en blogg om en kille som är otrogen mot sin flickvän och uppdaterar om precis allt som händer i den här otrohetsaffären. Det känns nästan för sjukt för att vara på riktigt. Jag förstår liksom inte hur man kan påbörja ett förhållande med någon annan när man fortfarande har pojk-/flickvän, även om det bara handlar om sex. Jag skulle knappt kunna acceptera att min pojkvän råkade hångla upp någon när han var dyngrak liksom, hur fan kan man leva med sig själv när man gör såhär mot en annan människa? Den här killen pratar om otrohet i olika grader, till exempel att kyssar är en sak och sex en annan. Ja, fine jag kan väl förstå att det ena tekniskt sett är värre än det andra, men båda räknas ändå som otrohet!

Jag tror att det är därför jag har fastnat för den här bloggen, för att jag helt enkelt inte förstår mig på sådana människor som bara kan trampa på någon annan för att få det de vill ha. Självisk kallas det.

INKÖPSLISTA

image285

MYS I SOFFAN KOMMER FÖRE UTGÅNG

Känns skönt med lön och allt :) Det är en massa saker som ska införskaffas den här månaden. Julklappar + lite shopping :) Det blir utgång för hela gänget förutom mig idag, jag kände helt enkelt att jag hellre sitter hemma och bara gör ingenting :) Däremot blir det förhoppningsvis fika med olof, patrik och alex imorgon :) Samt en del julklappsshopping :)

FREDAG

Ikväll blir det en fet godispåse och tv-tittande :) Känns sjukt skönt att inte ha någonting att göra för en gångs skull, att veta att man kan sova hur länge man vill dagen efter liksom. Underbart! :)

GOSSIP GIRL

Ska snart ta o kolla på de två senaste avsnitten av gossip girl :D Olof kommer ju inte hem förrän om typ tre timmar och det finns ingenting bra på tv, så jag tänkte passa på :)

ARBETSFÖRMEDLINGEN

Om ni inte har hört det så ska ju jag sköta såna där stora diskmaskiner i två veckor i december på hamnskolan där jag jobbar med barnen i vanliga fall. Jag var inne och kollade runt på AMS och hittade en annons där mitt namn faktiskt står med :P Haha. Är det nu jag kan kalla mig kändis eller? ;P

DAGIS

Idag jobbade jag på dagis :) 1-3 år var dom, hur söta som helst! :) Imorgon jobbar jag på samma ställe 8:30 - 16:30.

För tillfället sitter jag hemma hos olof och gör ingenting. Han skulle iväg och jobba 18-22 så jag får väl kolla på tv eller nåt så länge :P

SOVA

Pappa lånade min dator för att kolla på Heroes som jag fixade åt honom så jag passade på att läsa lite i min nya bok. Jag fick Män som hatar kvinnor av amandas mamma sist jag var där och hälsade på :) Det är den första boken i en serie som heter Millennium av Stieg Larsson. Jag har bara läst ett kapitel än så länge, men den verkar faktiskt riktigt bra :)

Jag är helt kär i min nya google-kalender förresten! Haha :P Jag verkligen älskar att skriva upp saker och planera in i minsta detalj, så att ha ett prydligt schema som dyker upp varenda gång man använder internet är inte helt fel ;) Men nu är det dags för en sista cigg och sen blir det sova, sova, sova.

ONSDAG

Vilket jävla asshole! FFS! Sitter och kollar på Grey's anatomy och den där farsan alltså... tänk att det finns såna människor på riktigt. Usch!

Hur som helst, har precis varit ute på promenad med Chili :) Jobbade till 18:50 idag så jag är helt slut :P Ska upp klockan sex imorgon eftersom jag ska vara på skolan där jag jobbar 8:15. Men men, det är värt det eftersom jag verkligen älskar det jobbet! :)

JAG ÄR JAG, MEN INTE RIKTIGT

Jag satt och läste igenom en del inlägg i min gamla blogg. Det kändes verkligen som att jag läste om en helt annan person. Det var liksom inte jag som hade skrivit allt det där, i alla fall inte jag som jag är nu. Det känns oerhört konstigt och frustrerande att man kan förändras så mycket på så kort tid. Det känns som att skolan var det som inspirerade mig till att faktiskt känna. Jag har nog alltid varit intresserad av att skriva, men jag tror inte att jag klarar av att vara kreativ utan att få någon form av respons. Den här bloggen känns så opersonlig jämfört med min gamla, det känns som att jag har blivit en i mängden. Jag skriver ingenting vettigt längre. Allt handlar bara om kläder och annat ovesäntligt. Jag vill verkligen hitta tillbaka till den där personen jag var förut, den där tjejen som hade åsikter och skrev om känslor. Frågan är bara hur? Och är det verkligen hälsosamt att gå tillbaka till något man var förut? Är det inte meningen att man ska utvecklas och se framåt, istället för att gå bakåt?

H&M

Jobb idag igen. Vi var typ fyra stycken i hela butiken eftersom folk var sjuka o sånt, men det funkade ändå :) Tur att det inte var precis efter löning i alla fall :P

Imorgon blir det jobb igen. 9:45 - 18:50. Sen ska jag hem och gå ut med Chili, mammas kompis hund. Himla söt :)

Just nu sitter jag hemma hos olof och kollar lite på tv. Har riktigt ont i huvudet, fast mer sån där rödvinshuvudvärk. Jag känner mig mer tung och konstig i huvudet, inte så koncentrerad smärta liksom. Precis som med rödvin. Jag hade samma huvudvärk igårkväll så jag vet inte om jag håller på att bli sjuk eller nåt. Jag har i alla fall fått i mig en alvedon så nu är det bara att vänta och hoppas på att det går över.

ASOS


Den här väskan har jag gått och suktat efter huuur länge som helst! Den har varit på rea ett tag också, så jag har verkligen varit hur nojjig som helst över att den kanske skulle ta slut. Men nu fick jag den äntligen! Älsklingen beställde den som tidig julklapp åt mig :D Den i brunt var det jag fick, den svarta ser mest tråkig ut. Men jag är verkligen helt kär i min underbara nya väska! :D

Förresten hittade jag också en supersnygg kuvertväska i lite större modell på H&M nu när jag jobbade förra veckan. Den har en guldkedja inuti som man kan ta ut om man vill ha axelband. Svart och glansig är den. Ungefär 30x20 cm. 129:- kostar den :) Jag ska försöka hinna lägga upp en bild senare i veckan :)

TRISTESS

Jag har tråkigt. Suck. Sitter och väntar på att olof ska vakna så att jag kan göra trappstädningen. Det är nämligen så att jag har fått lite men för livet från alla skräckfilmer jag har sett i min uppväxt så jag vågar inte gå ner i källaren själv. Problemet är ju då att städskrubben ligger i källaren. Därför tvingar jag alltid med mig olof när jag ska trappstäda :P

Har jobbat så mycket nu de senaste veckorna så jag har inte alls hängt med i våra bästa år. Kanske ska ta mig en titt nu 12:50 :P Som sagt var, tristess.

MÅNDAG

Gomorron! Känner mig så himla seg idag, men det beror antagligen på att jag har sovit för länge. Jag är nämligen en sån som inte kan sova längre än MAX åtta timmar, annars får jag jätteont i huvudet och går runt som en zombie. Jobbigt. Men men, idag blir det trappstädning o sånt. Sen är det jobb resten av veckan. Det ska bli skoj :)

SÖNDAG

Drog från amanda runt halv tolv, kom hem halv två. Var nyss och handlade med mamma, vi köpte lite glass och godis och sånt :) Olof kommer hit om en timme och då blir det middag, sen har jag trappstädningen ikväll. Funderar starkt på att skjuta fram den till imorgon eftersom jag känner mig extremt trött efter allt resande i helgen :P

UTFLYKT

Igår var jag och sov över hos min kusin i farsta :) Vi åt kyckling och ris, samt drack vin och åt chips. Det blev lite Beck och Hundtricket :) Nu sitter jag hemma hos amanda och ska stanna här över natten :) Vi ska hyra film och bara ta det lugnt :)


Imorgon blir det trappstädning + hundpromenad.

RASTLÖS

Någonting står inte rätt till med mig :P Jag klarade inte ens av att kolla på hela filmen utan att då och då sätta mig framför datorn :P Det finns bara ett ord för det här; beroende.

Det blir inget familjefoto imorgon trots allt. Brorsan har blivit sjuk, han har röda prickar i hela ansiktet och ser ut ungefär som rudolf med röda mulen. Därför ska vi boka om det till senare istället. Synd tycker jag eftersom jag hade sett fram emot att få ta en lååång rast från jobbet imorgon där på eftermiddagen. Men men, det är bara att jobba på istället. Suck.

Imorgon ska jag till min kusin och äta mat + sova över, sen på lördag ska jag hem till amanda :) Nästa vecka blir det jobb tisdag, onsdag, torsdag, fredag. Tisdag + onsdag = H&M. Torsdag + fredag = dagis. Skönt med lite omväxling i alla fall :)

DAY AFTER TOMORROW

Nu tänkte jag mysa ner mig i sängen som olof var så gullig och bäddade imorse innan han gick :) Bara jag, min 200grammare marabou non stop och Day after tomorrow :)

H&M

Idag var det jobb på H&M :) Jag fick ha kosmetiken helt för mig själv hela dagen. Underbart! :) Jag verkligen älskar att ha 100% eget ansvar, att få ta viktiga beslut och att ha kontroll över någonting :) Har även lovat Sanna (en jobbarkompis på H&M) att jobba istället för henne på julafton 9-14. Hon lovade att köpa en fin julklapp till mig eftersom hon blev så glad :P

Imorgon blir det jobb igen. 9:45 - 18:50. Fast jag ska iväg i några timmar på eftermiddagen och ta familjefoto. Det var pappas födelsedagspresent från mamma :)

GENOMSKINLIGA JAG

När jag kollar igenom alla inlägg från min förra blogg inser jag att jag har blivit ytlig. Jag skriver nästan aldrig någonting vettigt längre. Nu handlar det om den snyggaste jackan, dagens outfit och vad jag ska göra under dagen. Det är säkert intressant att skriva/läsa om sånt för andra, men det känns så sjukt meningslöst för min del. Jag har alltid varit bra på att skriva, speciellt krönikor och liknande. Det var egentligen det som lockade med att ha en blogg, att få skriva av sig och använda kreativitet. Det känns som att jag har tappat allt det där, som att jag inte skriver lika bra längre. Det är ju i och för sig inte särskilt konstigt med tanke på att dagens outfit-inlägg inte direkt utmanar eller utvecklar skrivandet i sig.

Problemet just nu är att eftersom jag inte har skrivit någonting vettigt sen kanske ett år tillbaka har jag fått idétorka. Jag har tappat all den där kreativiteten som gav mig MVG i alla ämnen som handlade om att skriva. Jag har tappat mina drömmar om att bli journalist. Jag har tappat min mening med livet, eller åtminstone den mening mitt liv hade förut. Nu har det dykt upp andra intressen och andra livsmål, men jag vill ändå ha tillbaka den där glödande skrivarlusten som alltid fanns där förut.

NY VINTERJACKA

Det blev den här supermysiga michelingubbe-jackan från Everest istället :) Den ljusblå var inte alls särskilt fodrad så den här kändes bättre :) Plus att den här har en del rosa detaljer på insidan vilket var som grädde på moset :P Jag köpte dock en lite för stor, storlek 40, så att man kan få plats med lite fler tjocktröjor och sånt under :)

HEMMA IGEN

Har precis kommit hem efter en heldag på stan med mamma och pappa :) Vi var och shoppade lite, gick på bio och sen åt vi på kinarestaurang. Mysigt :)

ONE TREE HILL

image280Äntligen kommer det en ny säsong av världens bästa serie! :D :D :D One tree hill är tillbaka i början av 2008 och tills dess finns det videodagböcker från karaktärerna att kolla igenom :D LYCKA är ordet, ren lycka!

GRATTIS PAPPA!

Idag fyller pappa 50 år! :D Vid åtta gick jag upp och smög in i sovrummet för att väcka mamma, sen gjorde vi frukost på sängen åt pappa :) Runt tio idag ska vi börja röra oss in mot stan :) Pappa ska köpa arbetsskor, jag ska köpa en vinterjacka och mamma ska köpa en blus. Sen blir det bio :) Vi ska se Elizabeth - the golden age.


Grattis till alexandra också som fyller 19 idag :)

GOSSIP GIRL

Längtar tills imorgon, det var länge sen vi hittade på någonting tillsammans :) Det är oftast jag och pappa som typ går på bio och sånt, men mamma brukar inte va med särskilt ofta.

Känner mig lite rastlös för tillfället, tänkte försöka lugna nerverna med en cigg. Sen blir det förhoppningsvis lite gossip girl ikväll :) Har fastnat totalt för den serien! :)

SUGARHILL GANG

Min mamma är sjukt söt ibland :P Hon skriker "Ronja, du ska få lyssna på en jättejättejättebra låt!".

EVEREST

Jag behöver en vinterjacka som täcker rumpan och är funktionell. Hittade den här söta saken från Everest på stadiums hemsida och ska till närmaste butik imorgon för att prova den :) Jag har redan en beige dunjacka från Sisley sen tidigare som är lite mer tight och figurnära, men den går inte över rumpan och det är ett ganska väsentligt krav när man letar vinterjacka.

FAMILJEDAG

Imorgon fyller pappa 50 år :D Både jag, mamma och pappa är lediga så det blir en heldag, eller rättare sagt en familjedag, på stan med bio, middag och lite shopping :)

MUSIK PÅ BLOGGEN

Den senaste tiden har jag läst en del arga blogginlägg angående folk som har låtar som spelar på deras bloggar. De här människorna har alltså ungefär som på en playahead-presentation en låt som spelas på repeat non-stop. Jag hade själv inte märkt det förrän idag, men fan vad STÖRANDE det är! Om jag följer en blogg vill jag gärna kunna koncentrera mig på innehållet i texten utan att distraheras av nån jävla NRJ-låt! Suck. Jag säger bara en sak; det är tur att jag har netvibes!

JONAS GARDELL

Ikväll är en kväll som jag har sett fram emot väldigt länge! Jag och olof ska gå och se Jonas Gardells nya show på cirkus :D Att jag och olof firar 20 månader idag passar ju himla bra det också :)

Träffade saga på bussen idag också :) Vi har ju inte setts på länge, men nu är det dags för kvällscigaretterna igen ;) Har precis ätit vaniljpannkakor med hallonsylt och grädde, och nu tänkte jag ta lite "frisk luft" :P

BESTÄLLNING


H&M har fått in en del festkläder och sånt, så det blev en liten beställning igårkväll :) Jag älskar att klänningen har en jättestor rosett på, det piffar upp lite. Den fanns i lila också, men jag kände att svart är nånting jag skulle använda lite mer :) Kjolen är hög i midjan och en sån har jag letat efter ett bra tag nu. Jag tror att klänningen kommer att användas på julafton i alla fall :)

DAGENS OUTFIT

image275

SÖNDAG

Idag har varit en lugn dag. Vi åkte till haninge centrum och gick runt lite, och sen åkte jag hem för att möta upp olof :) Käkade god mat, godis och kollade på Cold Mountain :)

Imorgon blir det middag hemma hos olof och sen Jonas Gardell på Cirkus :D

HOS EMMA

Sitter hemma hos emma och ska snart dra till haninge med henne och sebastian :) Igår kollade vi på Hostel 2 och Living Death. Hostel 2 var bättre än ettan, även om båda sög ganska hårt. Living Death däremot var inte ens skräck :/ Det var typ ett drama som slutade med två döda. Skittråkig :P Hur som helst hade jag en sjukt rolig kväll :D Har saknat emma en massa nu när hon bor i skåne och grejer.

Ikväll blir det trappstädning.

KULLERBYTTOR

Känner mig otroligt nostalgisk idag. Tänker tillbaka på danmarksresan jag gjorde med anton, stoffe, jonte och klabbe för ungefär två år sedan. Det kan bero på att jag träffade stoffe i lördags och vi snackade om allt gammalt :) Jag hade totalt glömt bort ett av de roligaste ögonblicken av hela resan, men stoffe påminde mig om det och nu sitter jag här och fnissar för mig själv :P Det var när vi satt på tåget på väg dit. Jonte var rastlös precis som oss andra, men valde att gå steget längre. Han ställde sig mitt i gången och tog tag i två säten på varsin sida, sen slog han värsta volten! Han föll pladask ner på golvet och hela vagnen satt och tokstirrade på oss. Fy fan vad roligt vi hade! Jag har nog aldrig skrattat så hysteriskt i hela mitt liv! Sen när stoffe och jonte gick och piercade bröstvårtorna var också en höjdpunkt :P Trots att jag, och alla andra, var sjukt irriterade på klabbe i stort sett hela tiden hade vi så sjukt kul tillsammans! När jag tänker tillbaka på det hela känns det mer som att jag var kär i klabbes kompisar än klabbe själv. Jag var beroende av den där enormt starka gemenskapen vi hade och alla de där hysteriskt roliga kvällarna hemma hos anton. Jag var kär i att för en gångs skull få stå i centrum, att få vara "den enda" tjejen liksom. Men de tiderna är över nu, vårat gäng kommer aldrig återförenas. Det skulle inte bli samma sak. Stoffe och jag kom fram till det att om vi till exempel skulle göra en till danmarksresa, även om vi åkte utan klabbe, så skulle det bara leda till besvikelse. Vi är inte samma personer längre, även om man ibland längtar tillbaka. Jag är lika nöjd med, och älskar, mitt liv nu, men det är bara så annorlunda.

För mig handlar det om att vilja vara ansvarslös och bara njuta igen, att få vara tonåring en liten stund till. Om så bara för ett ögonblick.

HELG

Usch. Mitt huvud mår inte bra alls. Känns som att det kommer bli en tuff dag imorgon, men det är bara att bita ihop. Pengar är alltid bra att ha! Plus att jag har en underbart fullspäckad helg att se fram emot :) Imorgon blir det filmkväll/guitar hero hos patrik, och på lördag är det först pappas födelsedagsfest och sen på kvällen ska jag och amanda till nynäs för en filmkväll hos emma :) It's all worth it!

Rökpaus.

HUNDVAKT

Har precis varit ute med Chili, världens sötaste hund :) Fast hon är väldigt mamma-sjuk så till slut kunde jag inte ens locka med godis för att hålla henne ute :P

Det har varit en kämpig dag på jobbet, var på damavdelningen idag. Fast mamma kom och fikade med mig en stund vilket piggade upp lite :) Sen att jag hann med tåget som gick 18.57 var helt fantastiskt! Jag hann till och med ta en cigg på perrongen innan :P

Imorgon blir det jobb igen. 9.45 - 18.50. Känns lite segt sådär, men jag ska försöka ta det lugnt resten av kvällen och bara vila, vila, vila.

MARABOU NON STOP

Idag har jag jobbat en massa. Fick vara på kosmetiken hela dagen, vilket är ett stort plus! :) Nu sitter jag hemma hos olof och såsar o sånt. Ska röra på fläsket och förflytta mig till balkongen om en liten stund, men just nu sitter jag och proppar i mig Marabou Non Stop :D Världens godaste choklad från världens snällaste olof :) De har tydligen börjat med en ny sort, o det är ju bra.

BASIC

Har precis kollat på film med pappa :) Basic. En film om militären o sånt med john travolta, giovanni ribisi och samuel l. jackson :) Kom på mitt i filmen att jag har sett den förut, men det gjorde ingenting för den är så himla bra ändå! :)

Nu ska jag ta en sista cigg och sen är det dags att sova. Gonatt!

SVAG

Usch. Jag känner mig sjukt svag i kroppen. Fryser som en gnu gör jag också! Suck. Tänker i alla fall kämpa mig igenom morgondagen på H&M eftersom det bara är typ 8 timmar. Vet inte riktigt om jag kommer klara hela dagen, men jag tänker i alla fall försöka. Jag köpte i alla fall min favoritmatlåda från findus till imorgon. Någon slags kyckling med ris o stark sås + brödbitar :) Mums! Då har man i alla fall någonting att se fram emot :P

Försöker skifta lite mellan tv:n och datorn eftersom jag mår illa om jag ligger/står/sitter för länge. Ska fortsätta dricka mängder av vatten, förhoppningsvis hjälper det lite.

LADDAD

image274Har laddat upp med crostini vitlök och persilja samt en massa kolsyrat vatten från min sodastreamapparat :) Ska strax bänka mig framför tv:n och kolla på Ugly Betty och Desperate housewifes :) Tänkte försöka vila upp mig lite inför morgondagens jobbande. Har eventuellt fått ett till jobb förresten. Susanne (mammas kompis) behöver en hundvakt ibland när hon jobbar och det vore ett perfekt tillfälle för mig att öva bort min hundrädsla :) Plus att Chili (hunden) är hur söt som helst! Hon hoppar lite ibland, men annars e hon världens snällaste :) Inte så stora pengar i det, men ett skönt extrajobb i alla fall :) Shit vad många jobb jag har nu. H&M, personlig assistent, personlig assistent åt min bror, dagisfröken och hundvakt. Och ändå jobbar jag inte varje dag :P

SJUK?

Usch. Jag har sjukt ont i bihålorna. Det känns liksom tungt. Speciellt när jag böjer mig ner, vilket kan tyda på bihåleinflammation :/ Fuck! Aja, det är bara att bita ihop. Jag är ett sånt där underbarn som typ kan ha världens feber i en dag, men nästa dag är jag helt frisk. Min genomsnittssjukhet ligger på 3 dagar i streck typ. Inte så himla dåligt om jag får säga det själv ;) Vi får hoppas att det är ännu en släng av mina endagssjukor och ingenting värre :)

DAGENS OUTFIT

image273

AMERICAN APPAREL

Denna underbart mysiga unisex-tröja köpte jag idag på AA's affär på götgatan :) Köpte en i storlek XL (nu kan jag och pappa dela på den :P), vilket passar perfekt om man ska ha den som klänning :) Den har sånt där jättemjukt och mysigt material på insidan också, vilket är ett stort plus! :)



Det blev ingen övernattning i nynäshamn ikväll eftersom emma är sjuk :( Men det blir nog nånting framåt helgen istället :) Imorgon blir det jobb på H&M 11.00 - 18.50.

SHOPPING

Imorgon är det shopping på schemat :) Eller åtminstone fönstershopping! Jag och olof ska till götgatan och strosa runt, den bästa shoppinggatan enligt mig :) Jag ska lämna tillbaka ett linne på H&M och köpa knästrumpor. Sen ska vi kolla in skor åt honom och en tröja på american apparel åt mig :)

THE HILLS

Har precis kollat igenom ett antal avsnitt av the hills :) En väldigt underhållande serie faktiskt! :P Nu är tvättstugan och allt det klart också, känns jätteskönt när verkligen ALLT är rent :) Det är jobbigt när man vill ha på sig sin favorittröja eller typ en viss färg o allt ligger i tvättkorgen. Hur som helst, ikväll är det verkligen ingenting bra på tv. Jag och olof har köpt lite chips i alla fall, som vanligt :P

Imorgon ska jag in till stan och sen ska jag till emma :)

DUKTIG

Nu har jag slängt i de första maskinerna med tvätt. Det känns ganska skönt att ha hand om sin egen tvätt faktiskt, inte alls lika jobbigt som jag trodde att det skulle vara :P Fast lite irriterande är det ju när man jobbar hela tiden och ibland inte hinner med, men det är ju sånt man måste lära sig inför vuxenlivet. Fast när jag skaffar familj o sånt ska jag ha tvättmaskin i badrummet! :)

TVÄTTSTUGA

Vi ska snart röra oss hem till mig eftersom jag har tvättstuga klockan två. Har inte haft rena kläder på typ en vecka :/ Jobbade ju hela förra veckan så det fanns liksom ingen tid till att tvätta. Men men, nu är det äntligen dags! :P

Imorgon ska jag antagligen hem till emma och kolla på film o ha lite myskväll :) Sen blir det jobb onsdag, torsdag, fredag. Och sen fyller ju pappa 50 nästa vecka så på lördag kommer släkten. En fullproppad vecka med andra ord! :)

SÖNDAG

Idag har vi inte gjort mycket alls, bara tagit det lugnt :) Var o handlade en massa gott och gjorde goda baguetter till middag :) Köpte även Ben & Jerry's och ikväll blir det sandor /slash/ ida och alien 3 :)

HÄRLIG KVÄLL

Det var en himla trevlig kväll igår :) Först mötte jag stoffe och tog en öl på TB's, och sen gick vi till La Rosa och käkade pizza :) Det känns alltid lika underbart roligt att snacka gamla minnen med honom :) Sen åkte jag in till stan och mötte upp olof, och vi begav oss hem till rickard för lite förkrök och guitar hero :) Runt elva nån gång drog vi vidare till kitten club. Det blev lite drickande och dansande, men runt ett, halv två drog jag, olof och patrik. En himla trevlig kväll allt som allt! :)

LÖRDAG

Sitter här vid datorn och surfar runt lite. Har precis gjort mig iordning inför kvällen. Det blir lite förkrök hos en polare och sen krogen :) Fast först ska jag möta en gammal kompis på en öl på det lokala tumba-haket :)

Idag har jag jobbat med min bror i några timmar och sen har jag inte gjort så mycket mer :P Imorgon blir det nog myskväll med olof och filmen sandor/ida :)

SHREK 3

Har precis kollat på shrek 3 på datorn :) Himla rolig film det där! En hel del högt skrattande från min sida. Nu är det dags att ta en cigg och sen ska jag nog försöka sova. Gonatt!

MIN IDOL

Det finns en artist som berör mig. Jag är fast. Hon sjunger sjukt bra, jag gillar den där otydliga brittiska dialekten då det gör att det låter mer äkta. För 1,5 år sedan kunde hon inte ens spela gitarr, nu är hon hur bra som helst. Hennes texter handlar om vardagliga saker, men inte på samma sätt som alla andra hundratusen låtar. Hon skriver om såna där hemska känslor som finns som man liksom inte gärna erkänner att man har. Hennes texter känns äkta, som att det är en dagbok hon skriver. Hon är min idol! Sist jag hade en idol var jag typ 5 år gammal och sa till folk att pappa var min idol. Men hon har fångat mig i sitt lilla nät.

Hennes namn? Kate Nash såklart!

NUKNUK.SE

Blev helt kär när jag såg den här från nuknuk.se. Jag har den redan i vitt, men den gråa är ju sjukt snygg! :)







PANTA MERA

Har precis varit på ICA och pantat burkar, tjänade en tjuga :P

SHOPPING

Idag blev det lite shopping för min del :) Först mötte jag pappa på söder och vi åkte till donken och käkade lunch. Sen skjutsade han mig till dagiset eftersom jag var tvungen att lämna en del papper till dem och så. Efter det tog jag tåget in till centralen och gick till H&M Divided i gallerian för att kolla runt lite. Fick en kupong med 20% rabatt vid ett köptillfälle i den butiken som bara gäller i helgen, så jag passade på. Köpte ett ljusturkost a-linjeformat linne med tjocka svarta axelband, men är inte helt hundra på om jag ska behålla det eller inte. Vi får se om jag känner för att ha det på mig imorgon på krogen :)

Nu sitter jag i alla fall här hemma och bara tar det lugnt. Mamma hämtade ut mitt paket från H&M åt mig igår så det låg och väntade på sängen :) Gillade båda tröjorna sjukt mycket! Fick även ett mail från laredoute att min kjol är på väg :) Skrev om den förut, en lite glansig kjol för typ 189:- eller nåt som fanns i brunt och svart. Jag beställde en i svart :)

1408

Har kollat på 1408 och Jackie Brown ikväll :) 1408 var läskig! haha. Både jag och olof höll för ögonen genom i stort sett hela filmen :P

Nu är det nog dags att sova lite. Imorgon blir det lugn dag, och på lördag är det krogen som gäller :)

Mätt och belåten

Har precis ätit vegetariska schnitzlar med ris och currysås :) Typ som chicken mcnuggets :P Jättegott var det i alla fall. Tur att man har en pojkvän som är bra på att laga mat! :)

Är riktigt godissugen idag faktiskt, trots att jag klämde i mig en kexchoklad på lunchen :P

Inget jobb

Nej, imorgon blir det inget dagis för min del. Det var så några barn som skulle komma imorgon och till och med de ordinarie fröknarna ska få gå hem tidigare. Men men, jag tycker bara att det är skönt med en ledig dag :)

Sitter i alla fall hemma hos olof nu och vi ska väl glo på tv/film ikväll och bara ta det lugnt :)