Måndag

Just nu känner jag mig sjukt seg. Det är aldrig någonting bra på tv på måndagar mellan åtta och nio. Suck!

Emma ringde nyss och frågade om jag ville följa med till skåne imorgon :D Ska möta upp henne och hennes pappa vid globen imorgon vid halv tolv och sedan kommer jag hem igen på torsdag natt med emma i släptåg :)

Semester

image87
(Lito - Hotellet vi ska bo på)

Nu är resan bokad :D Kom precis hem från stan, olof ska på derby ikväll så vi ska ses imorgon istället :) Fan va kul det ska bli med Rhodos!! :D :D :D

Den 19 augusti åker vi och kommer hem igen den 26 :)

Rhodos

Olof berättade idag att rickard o alexandra ska till Rhodos i slutet av augusti och då ska vi antagligen med :D Mamma o pappa lånar ut pengar till resan eftersom jag inte får min sommarjobbslön förrän i slutet av augusti :) Jag har aldrig flugit flygplan och jag har bara varit utomlands en gång i hela mitt liv, då åkte vi buss till paris :P Fast jag ringde till vårdguiden och dom sa att man inte behöver ta någon spruta om det är ett land inom europa så då slipper jag den paniken också :) Man ska bara akta sig för skaldjur och frukt med skal på, tvätta händerna ofta och bara dricka vatten på flaska! nemas problemas! :) Jag med min sprutskräck hade aldrig pallat åka om jag hade varit tvungen att ta en spruta.

Måste antagligen fixa nytt pass också, tror att mitt gick ut 2005 eller nåt sånt.

Shopping



Idag var jag i tumba centrum och köpte en multifunktions-BH från Lindex för 149:-. Jag betalade i enkronor! haha :P Tänkte växla in mynten på banken först, men det gick tydligen inte. Så jag gick till Lindex och frågade om jag kunde betala i enkronor och det gick så bra så :)

Dagens outfit

image83

Planera livet?

Bara för några månader sen visste jag exakt vad jag ville göra. Jag visste vad jag ville jobba med, vilken utbildning jag skulle gå och allt sånt. Nu när jag försöker tänka på framtiden känns allt bara suddigt och oklart. Jag funderar halvt som halvt på att utbilda mig till flygledare, men då måste jag läsa upp matte C och kanske matte D. Det är försent att söka till Komvux nu till hösten och jag kommer få vänta till våren med att läsa upp dessa ämnen, och sedan börja plugga hösten 2008. Det känns så sent och därför är jag osäker. Det enkla valet är att bara söka till lärarhögskolan och bli det jag tänkte från början, men tänk om jag missar någonting? Tänk om det är mitt drömjobb jag går miste om? Suck. Jag har blivit helt förvirrad och det stör mig. Jag som var så säker och hade hela mitt liv planerat. Nu är allt kaos i mitt huvud.

Bilder från hagaparken



Home sweet home

Negativitet är det värsta som finns! Speciellt när man är jätteglad över någonting och så kommer någon och säger med negativ röst "Men det går ju inte!", "Så kan man ju inte göra..." eller "Men varför tänkte du inte på att...". Min mamma är en sån person. Jag var jätteglad idag och tänkte komma hem och vara supertrevlig eftersom det är mors dag, men nu orkar jag faktiskt inte längre.

Picknick i parken

Igår var vi i Hagaparken och grillade och drack lite öl och hade allmänt trevligt :) Jag, olof, patrik, rickard, alexandra, alexander och kalle. Sen kom några av patriks tjejkompisar som också var himla trevliga :) De andra spelade lite brännboll och vi grillade korv med bröd och så :)

Idag är det mors dag så jag ska väl gå o köpa en blomma till mamma på hemvägen från olof sen :)

Fredag

Nu har emma precis åkt hem, fast hon kommer tillbaka om en vecka för att fira att jag tar studenten :)

Idag var vi först i skolan och redovisade vårat projekt, sedan gick jag och emma runt på stan och shoppade :) Jag köpte ett vitt midjebälte i fejkskinn typ med en rosett från Gina Tricot och ett svart resårmidjebälte från Vero Moda. Plus att H&M hade ett erbjudande om klänningar för 98:- idag så jag köpte en rosa/vit sådan :)

Pappa åkte precis iväg till Idre på syskonträff, kommer sakna honom :( Han kommer hem på söndag igen.

Ikväll kommer olof hit :D Imorgon blir det först jobb och sen ska det grillas med trevligt sällskap :)

Studentskiva - bilder






Studentskiva

Igår hade vi våran studentskiva på Hard Rock Café :D Supergod mat, trevligt sällskap och sedan en massa festande med folk man tycker om :) Skönt att man har såna snälla kompisar som patrik o alex som finns där och hjälper till när ens tjejpolare blir dyngraka och knappt kan gå själva :)

Bilder kommer senare :)

Måndag




Dagens outfit

image62

Studentmössan



Äntligen har min studentmössa kommit! :P Ronja * 2007 står det om ni inte ser det på bilden :)

One tree hill

Har tittat klart på ännu ett avsnitt av one tree hill :) Det sändes i onsdags, men jag har inte haft tid så nu passade jag på :) Blir så ledsen när jag tänker på att det kanske inte kommer någon ny säsong efter 4:an :( One tree hill har alltid varit, och kommer alltid att vara, den bästa ungdomsserien enligt mig. Nu kommer jättemånga säkert säga "Nää O.C är ju bäst!" :P Men det tycker inte jag! Har man följt one tree hill från början till slut så kan man inte tycka annat än att det är en fantastiskt bra serie! :)

Personlig assistent

Ja nu är det ungefär 20 minuter kvar tills jag slutar jobba :P Härligt att ha ett jobb där man slipper lämna lägenheten :) Alltid lika kul att jobba med min bror också, man märker verkligen att han älskar att vara med mig och det är världens bästa känsla! :)

Var tvungen att skicka tillbaka den gröna klänningen jag beställde från H&M också. Eller ja, jag beställde en annan storlek. Hade beställt 36 från början, vilket är min storlek egentligen. Men den här klänningen var av lite hårdare tyg och då behöver jag en 38 för på 36:an fick jag inte upp dragkedjan vid brösten :P Den svartvita tunikan i storlek S passade dock hur bra som helst! :)

Jag har fått sommarjobb också. Ska jobba på H&M i 4 veckor, måndag till fredag. Jag klarar knappt av 2 dagar i streck på det där stället egentligen, men jag får bita ihop. Jag jobbar liksom 8-9 timmar per dag, med sammanlagt 1 timmes rast. Alltså blir det 7-8 timmar av att inte sitta ner överhuvudtaget, att bara gå runt och runt och runt i butiken, böja sig ner och plocka upp plagg som har ramlat på golvet (ni som läser får gärna tänka på det att nästa gång ni råkar ha ner någonting i en klädbutik eller lämnar kvar allt i provrummet så är det vi i personalen som får slita för att städa upp allt, vore snällt om ni kunde hänga tillbaka kläderna efter er :) ). Sen är det så högt tempo och man nästan springer runt istället för att gå. Men men, jag får som sagt var bita ihop och tänka på lönen som kommer sen :P

Orka

Mamma är som vanligt på dåligt humör idag. Ibland blir hon det och tar ut det på alla som inte har med saken att göra, till exempel mig. Jag jobbar ju med kalle idag, och i 5 minuter var jag tvungen att kolla genom vårat projektarbete ifall det behövs några ändringar, eftersom vi ska ha det klart till imorgon. Då blir mamma skogstokig och börjar skrika att det här är sista gången jag jobbar med kalle o massa skit. Inte för att hon någonsin menar det hon skriker när hon är arg, men det är jävligt jobbigt ändå :/

Lite glada nyheter i alla fall, på onsdag ska vi sätta om min hårförlängning och sen är det skiva på hardrock café :D Nästa vecka är ju sista veckan med lektioner och sånt så det ska bli så skönt att inte ha något skolarbete kvar att göra, att vara helt klar med precis allting, lagom till studentskivan :)

Söndag

Idag ska jag jobba med kalle hela dagen eftersom mamma ska ha tvättstugan och pappa ska jobba :) Emma åkte precis iväg till bazze för att sova där inatt, o sen kommer hon tillbaka hit imorgon :)

Igårkväll blev det en tv-kväll med en massa godis :D

Besök från Skåne

I torsdag kom emma hit :)

Igår åkte vi in till stan och åt på donken för att sedan dra hem till olofs brorsas lägenhet och ha filmkväll :) Drack lite öl och tittade på hata göteborg och hade allmänt trevligt :) Inte för att jag och emma behövde någon alkohol för att ha kul :P Vi skrattade och drog skämt så att folk nästan trodde att vi var fulla trots att vi inte hade druckit någonting :P Jag älskar när man är sådär glad och har så kul så att man liksom får ont i magmusklerna av skratt :D

Ikväll ska vi bara ta d lugnt och glo på tv. Vi har köpt glass :)

Gårdagens outfit

image57

Härligt!

Har precis lämnat in allting till textkommunikation C! Härligt när man är helt klar med en kurs :) Kanske får göra några ändringar i artikeln, men annars är jag helt klar! :)

Sen är det bara macgyver kvar :)

Att röka eller inte röka?



Jag funderar starkt på att sluta röka nu till sommaren. Om inte för all framtid, så bara ett uppehåll i några månader. Jag brukar klara av att inte röka på sommaren hur lätt som helst. Dels för att det är varmt väder vilket innebär att ciggaretterna blir kokheta och det är rätt äckligt, men också dels för att det inte är lika mycket stress med skolan och liknande under sommaren. Rökning har ju alltid fungerat som någonting slags avslappnande medel för mig och det behövs inte lika mycket på sommaren. Sen till våren när jag ska plugga vidare får jag helt enkelt se om jag behöver röka eller inte. Men hur som helst kan jag hålla upp under sommaren och försöka så länge det går. Vem vet, det här kanske är den gången man slutar på riktigt :P

Nyttigt värre



Ska strax pallra mig iväg till ICA för att köpa apelsiner o sallad o grejer så att jag kan göra en mysig jordgubbsmilkshake till lunch och en haloumisallad till middag :)

Visst känner man sig duktig när man är nyttig? :)

Tandläkaren

Var hos tandläkaren idag. De tog bort lite tandsten och sa att jag borde börja använda tandtråd typ. Jag hade i alla fall inga hål :) De sa att för att vara rökare så har jag väldigt bra tänder :)

Efteråt åkte jag hem till nina en stund och åt upp hennes godis :P Kom precis hem igen. Ringde till ICA och frågade om mina kläder hade kommit ännu, men nej :( De på H&M sa att det antingen kommer imorgon eller på fredag. Jag vill inte vänta :P

Orka

Ibland blir man bara så trött på människor. Vissa fattar verkligen inte när de ska sluta eller vad som är nödvändigt eller jäkligt onödigt att kommentera :/

Hur som helst... har precis zappat mellan The Nine och 24 vilket var lite skoj :P Typiskt att alla bra program ska gå på samma tider.

Nyttig mat



Jag och mamma har ju lite halvhjärtat gått med i viktklubb för att börja äta nyttigare o kanske gå ner ett eller två kilo, men vi fuskar rätt så mycket :P Idag har vi bara ätit nyttigt dock :D Vi bestämde oss för att göra sallad! Hehe. Stekte lite haloumi och skar upp lite avokado och gjorde krutonger och la i massa sallad :) Hur gott som helst! OCH nyttigt! :D

Ibland känner man sig på topp :)

Härligt!

Tack emma för hjälpen med presentationsbilden :) Äntligen en stor bild så man faktiskt ser någonting :P



Men no shit alexander... nödvändig kommentar? :/

HJÄLP!

Är det någon som vet hur man får presentationsbilden till höger att bli större?

10 dagar kvar

Endast 10 skoldagar kvar! :D Vi springer inte ut förrän den 7:e juni, men det känns riktigt skönt att veta att det bara är 10 dagar kvar av att sitta i skolan och ha tråkigt. Plus att jag inte har någonting kvar att göra förutom projektarbetet som vi antagligen kommer ha gjort klart till på fredag! :D Jobbigt med 8 dagars skola utan att ha någonting att göra i och för sig :P

Kollade precis in min beställning från H&M som jag gjorde för ett tag sedan och det står att varorna är levererade så de kommer antagligen imorgon :D Idag är en bra dag! :)

Endast 2 dagar kvar till nästa avsnitt av One Tree Hill :D

Måndag

Idag ska vi hem till alex och redigera macgyverfilmen :) Fan vad tråkigt väder det är ute... tur att jag tog med mig hudstrumpisar att ha under mina leggings!

Imorgon ska jag till tandläkaren... usch! Fast själva undersökningen är väl inte så farlig, förutom att de trycker upp den där jäkla fyrkantiga grejen i munnen när de ska röntga tänderna :/ Röntga... fan vilket fult ord egentligen! :P Jaja, men vi får se om det är några hål. Hoppas inte, jag vill inte ta några äckliga sprutor! :/

Hos olof

Sitter här och gör ingenting hos olof :) Vi ska se Agenda nu på ettan där olofs brorsa ska va me :)

Just nu känns mitt liv jäkligt bra faktiskt! :) Det finns ingen i min omgivning som jag ogillar, och vad jag vet ingen som ogillar mig :) Jag älskar olof och jag älskar mina vänner. Allt gammalt skit har äntligen lagts bakom mig och jag är redo att ta nya tag :) Ett härligt upplyft från min tidigare depressiva period för något halvår sedan. Livet leker :D

Helgen

Igår kom olof hem till mig runt 12 typ :) Vi skulle ha gått på fest i rönninge, men det sket sig så vi köpte godis och tittade på melodifestivalen istället :P

Idag åkte jag in till stan för att träffa amanda och äta lite på donken :) Alltid lika kul att umgås med henne :)

Just nu sitter jag hemma hos olof, kom precis hit. Ikväll ska vi nog bara ta det lugnt :)

Brokeback Mountain

Tittade precis på Brokeback Mountain med mamma och min kusin hanna :) Jättebra film faktiskt! :)


Irriterande när man är trött och folk inte riktigt verkar ha någon respekt. Olof e på fest och ska sova här eftersom hans rum typ är occuperat av släkt eller nåt, och han kan inte ens kolla ut i förväg vilken tid bussar o tåg går så att han kommer hit i god tid. Nu kommer han inte vara här förrän 01:00 typ. Kul! Jag är liksom trött nu och vill sova...

Känns det inte lite respektlöst...?

One tree hill

Har precis kollat senaste avsnittet av one tree hill :) Så himla underbar serie! Jag ska skaffa alla boxarna o titta om och om igen. Det är ett av mina mål i livet :P

Jag har också skrivit klart artikel nr 2 till textkommunikationen, det är sjukt vad mycket man kan få gjort när man har tråkigt :P Nu är det bara projektarbetet kvar o sen är det äntligen slut! :D

Skolan

Sitter i skolan för tillfället och har textkommunikation. Blev precis klar med mitt projekt i kursen och nu har jag bara en artikel kvar och sen är det bara själva projektarbetet kvar :) Det känns som att det här är den minst stressiga terminen någonsin för mig, vilket är konstigt eftersom det borde vara tvärtom :P

Halleluja! De har inte hittat våra studentmössor, MEN de har beställt om dem så att säga. De kommer komma om typ två veckor eller någonting, lagom till slutet i alla fall :D Peppar peppar :P

3 test

The are you a good girlfriend test

Very nice

You are almost a perfect girlfriend. There are only a few little things you boyfriend despises about you but there is probably just enough to keep him from banging your best friend when you are out of town.
Testa själv!


Online Dating Persona Test

The Battleaxe

Deliberate Brutal Love Master (DBLMf)

Sharp. Hardened. Dominating. The Battleaxe sweeps all before her, smiting and what not.

You've had a number of serious relationships, so you obviously have many attractive qualities. You're well experienced in dealing with other people's weirdnesses, and it's likely you're good in bed by now, too. Also, like the drunken housewife chucking Heinekens at her no-good husband, you've got a lot of energy.

People can tell you're sophisticated, and so you find yourself the object of infatuations quite often. But it's how you handle yourself in your relationships that gets you the 'brutal' tag. Controlling? Imperious? Overbearing? Yes, please.
Testa själv!


Vuxenpoäng.com - Hur vuxen är du egentligen?
Din vuxenpoäng är: 10

Din ålder borde vara 19 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse


Se där ja! du är ungefär lika gammal som du framgår av testet. Så fortsätt leva ditt liv precis som det är och allt vad det innebär. Glöm inte bort att allt eftersom du blir äldre så måste du samla på dig mer vuxenpoäng.
Tips på saker att göra för att få mer poäng
  • Köpa bil.
  • Köpa hus.
  • Åka till Kina
  • Anordna vinprovning för dina vänner.
  • Börja dricka Gourmetkaffe.
Testa själv!

God morgon

Sitter hemma hos olof och väntar på att han ska bli klar :P Idag blir det mera macgyver och en massa skoj :)

Halleluja

Jag ska äntligen få en skinnjacka som jag har önskat mig så himla länge! Har velat ha en svart skinnjacka med muddar i över ett år nu, och nu ska jag äntligen göra slag i saken :) Ska få låna 800:- av mamma o pappa eftersom jag hittade en jättefin för det priset på B-young, men först ska jag o olof förbi en massa secondhand-butiker för att se om vi hittar någon billigare :)

Imorgon blir det mera MacGyver, och sen ska jag o elin ta lite bilder till min broschyr :)

Slut på det roliga

Tittade precis på det allra sista avsnittet av O.C, NÅGONSIN! :'( Det känns hemskt att O.C har slutat och att One Tree Hill antagligen kommer sluta om några avsnitt också :( Jag som älskar One Tree Hill så OTROLIGT mycket! Det låter säkert jättelöjligt att man blir så upprörd över en tv-serie, men det skiter jag fullständigt i! Det finns vissa saker i livet som berör en och den här serien har verkligen berört mig. Karaktärerna, musiken, intrigerna, allt. Jag vet inte varför, men den påverkar mig och mina känslor. Har gråtit till typ tio avsnitt på raken nu :P Den har varit så sorglig på sistone.

Jaja, hur som helst är det skola imorgon. Praktiken är slut och allt går tillbaka till det vanliga. Förutom en sak, inspelningen av MacGyver 2 (vårt projektarbete) börjar imorgon! :D

ARG!

Igår skulle vi som sagt var ha mösspåtagning. Kommer dit och får reda på att alla mössor har kommit FÖRUTOM medias!!! HELVETE! Fast att mössan e försenad och borttappad det kan jag acceptera, så länge den kommer till studenten, men att de ändå har mösspåtagning för alla andra kan jag INTE acceptera! Hur fan kan de vara så jävla elaka så de inte väntar tills alla har fått sina mössor?! Där sitter jag o elin o alla i aulan och glor medan alla andra i skolan står och sjunger studentsånger och tar på och av sina jävla mössor! GAAAH!

JÄVLA SKITSKOLA!

Studentskiva

Igår var jag o olof som sagt var på Sagas studentskiva på Hot Company :) Det var jättekul att träffa saga o alla andra igen, har inte setts på flera månader. Saga höll på och irrade runt och dansade en massa :) Själv slog jag vad med sebbe om att han skulle få en tia om han klättrade genom hålet i väggen. Det gjorde han :P

Fick även reda på runt halv ett igår natt att vi ska ha mösspåtagning idag klockan 14:00 :/ Snällt att man får reda på såna saker i tid :/ Suck.

Men men, allt som allt var det en trevlig kväll med trevliga människor :)

Torsdag

Idag har jag mest legat i sängen o kollat på Våra bästa år hela dagen :P Åkte in till stan för att möta patrik och betala in pengarna till vår studentmiddag/skiva. Cocktail-tema är det tydligen :) Fick punga ut 350 spänn, men som tur är har jag snälla föräldrar :P

Ikväll blir det Sagas studentskiva på HC :)

Praktik

Idag var jag äntligen tillbaka på praktiken! Härligt att träffa all personal igen, men vissa av de boende är riktigt jobbiga ibland :/ Men jag antar att d måste vara frustrerande och jobbigt för dem att bo på ett sjukhem. Är man pigg och så kan det lätt bli tråkigt och jobbigt med strikta matrutiner och typ inga aktiviteter. Usch, jag ska aldrig bo på ett sjukhem!

Songs to love and die by

Sitter och lyssnar på Jennifer Love Hewitt för tillfället. Hade ingen aning om att hon var artist, men häromdagen såg jag en musikvideo med henne och hon är fan skitbra! Lite rock-chick, en slags blandning av cheryl crow o nånting annat :) Underbart!

Imorgon blir det Sagas studentskiva på HC :D Can't wait!

Tisdag

Min nacke är sjukt stel sen igår, sov på något konstigt sätt :/

Idag ska jag inte göra någonting egentligen. Olof har haft tvättstuga hela dagen o sen ska vi käka omeletter till middag :) Sen bär det vidare till tumba där jag ska träffa Saga och få biljetterna till hennes studentskiva :) Ikväll blir det bara tv och sova, ska upp tidigt till praktiken imorgon. Känns lite weird eftersom jag inte var där någonting förra veckan och nu blir det bara en halv vecka. Men men, jag har ju haft den där dumma huvudvärken och min pollenallergi. Jag ska i alla fall jobba/praktisera onsdag, fredag, lördag och söndag den här veckan :)

Nästa vecka ska jag till H&M för att se hur mitt schema inför i sommar ser ut, plus att jag ska få lära mig kassan :)

Härlig kväll

Hade sjukt kul igår :) Först gick vi till rålis, men det var kallt och massa poliser så vi drog ut på krogen istället :) Vi var på Theodoras och drack o snackade o hade kul :) Träffade även våran textkommunikationslärare Brian där :P Sen runt ett nån gång drog vi till vasaparken och satt i "spindelnätet" och hade massa trevligt snack :) Vi hoppade studsmatta och åkte rutschkana och återlevde barndomsminnen :P Har inte haft så kul på hur länge som helst :) Bästa Valborg någonsin!