Nyårsafton

Jag ska alldeles strax börja röra mig mot jobbet. 15.00-15.00 är det som gäller. Det känns jäkligt tråkigt att missa nyårsfesten, men vad ska man göra. Förhoppningsvis har alla vaknat imorgon när jag slutar jobbet så att man kan ses lite sådär i efterhand :)

Gott nytt år!

Good times

Gårdagen var hur bra som helst. Mina fina vänner hade planerat en middag eftersom jag inte kommer kunna vara med på nyårsafton (jag jobbar). Dock hade de glömt att kolla upp om jag jobbade så det hanns inte med någon middag, men däremot blev det en utgång istället :) Det var jag, Olof, Maria, Patrik, Rickard, Sandra, Löwengren och Ludde. Jag kom hem runt 03.00 och däckade direkt.

Nu har jag precis kommit hem från ett biobesök med pappa. Vi såg senaste Harry Potter och den var bra som vanligt. Det är skönt att del 2 kommer snart så att man slipper vänta särskilt länge.

Imorgon är det som sagt jobb som gäller. 15.00-15.00, det vill säga 24 timmar. Lite halvtråkigt/jobbigt, men men.

Tisdag

Nu är jag hemma igen efter en dag på stan med Amanda :) Vi började med mat på donken och julklappsutbyte. Jag fick en jättefin tavla med en massa gamla foton på mig och Amanda. Den var jättefin och ska hänga på väggen tills jag dör! :) Efter det tog vi en shoppingtur och jag köpte en träningstopp (den på bilden) från Stadium, ett linne från Carlings och ett par skor från Din sko.

Imorgon är det jobb som gäller så resten av kvällen består i princip av tv-tittande och allmänt slöande.

It's so sad to think that she don't see what I see



Det var svårare att vakna idag när klockan ringde 08.00 än vad det brukar vara när den ringer 06.00. Hm. Hur som helst ska jag iväg till kuratorn idag och prata lite, sen ska jag in till stan och träffa Amanda som är på besök från Småland :D

Söndag

Idag har jag jobbat och imorgon är det samma sak igen. På tisdag ska jag träffa Amanda och byta julklappar, sen blir det jobb igen på onsdag. Torsdag innebär shopping med Saga och sedan bio med pappa. Fredag (nyårsafton) jobbar jag 15-15, det vill säga 24 timmar. Jag fick välja om jag ville ha ledigt jul eller nyår och jag valde julen. Nyårsafton är rätt överskattat, även om det vore kul att festa med vännerna. Det kan man liksom göra vilken dag som helst egentligen, men julafton är lite mer speciellt. Förhoppningsvis har några bakfulla människor börjat vakna ur sin dvala när jag slutar 15 på lördagen och då kanske man kan bjuda på bakiskäk eller något sånt trevligt :)

New shoes


Jag fick ett presentkort på Stadium av mamma och pappa i julklapp så jag bestämde mig för att köpa dessa. Såg dessutom att de idag hade sänkt priset på skorna med 300:- så jag beställde dem direkt från hemsidan ifall att de skulle ta slut. Jag har nämligen inte möjlighet att ta mig ut och shoppa förrän på tisdag tidigast och det känns som att om det är någonting folk köper såhär efter julhelgen när de känner sig lite extra tjocka så är det träningskläder och sånt. Därför tänkte jag att det var bäst att passa på :)

Söndag

Trött och sliten beskriver nog mig bäst just nu. Att jobba 12-timmarspass på helger är lite jobbigare än vardagar eftersom förbindelserna är sämre. Lägger man på SL's förseningar på det så blir det ett helvete.

Trots min slitna rygg är jag i alla fall väldigt glad eftersom jag ska fira julafton med Olof och Therese imorgon :D Jag har julafton varannan dag den här veckan. Imorgon med Olof och Therese, på onsdag med farmor och farfar, och på fredag (riktiga julafton) med mamma och pappa. En jäkligt bra vecka helt enkelt :)

Lördag

Blä. Jag är så jäkla trött, men samtidigt helt uppe i varv så jag kan inte somna. Släpade mig upp imorse för att gå till jobbet som inte lockade det minsta. Dock hade jag en jättebra dag och jag tycker verkligen om det när jag väl är på jobbet, men det är vägen dit med en massa snö och försenade tåg som inte riktigt lockar. Det här är nog första gången i mitt liv som jag är trött på snö. Helt sjukt. Hur som helst är det jobb som gäller imorgon igen. Alarmet står på 06.00 och jag känner mig inte det minsta peppad. Jaja, nu ska jag sluta vara så jäkla pessimistisk och läsa lite i Människohamn innan jag däckar.

Fredag

Sitter för tillfället och väntar på att mina figurer i FIMO-lera ska bli klara i ugnen. De är fett coola. Det är jätteroligt att hålla på med modellera, det känns precis som när man var liten :)

Onsdag

Gårdagen spenderades som sagt i Tumba med mamma och pappa. Jag och pappa bunkrade upp med typ fem godispåsar plus en massa julmust och kollade på The karate kid. Imorse var jag uppe tidigt eftersom jag skulle till kuratorn. Kom ut i hallen och möttes av en väldigt magsjuk mamma så jag slängde i mig frukost och drog därifrån fort som fan :P

Imorgon ska jag till naprapaten igen klockan nio, sen har jag ett glapp på fyra timmar innan det är HLR-kurs på jobbet. Efter det har jag ännu ett glapp på fyra timmar innan jag hoppar på nattpasset. Jag tror att datorn får följa med så att jag kan sätta mig på ett café någonstans för det känns så jäkla onödigt att åka hem mellan varven.

Nu ska jag sova så att jag orkar med morgondagen. Gonatt!

Tisdag

Nu drar jag iväg till naprapaten och förhoppningsvis kan han ge mig några svar angående min rygg, axel och handled. Sen blir det iväg till Tumba där jag tänkte spendera natten hos mamma och pappa.

Friday I'm in love



Nu drar jag ut i kylan och dämpar smärtan med trevligt sällskap och lite alkohol. Ska träffa Cissi och hennes polare på någon förfest, sen blir det krogen :)

Torsdag

Okej att jag mår rätt psykiskt dåligt för tillfället, men varför måste den fysiska delen svika mig också?! För någon vecka sen sträckte jag handleden och nu har jag sträckt axeljäveln. Plus att jag har konstant strålande smärta i ryggen varje gång jag jobbar. Imorgon är jag hemma från jobbet och ska kontakta kontoret. De har nämligen en naprapat som de samarbetar med så jag ska försöka få en tid imorgon för att försöka få någon rätsida på det här. Blä.

Det jobbiga för mig är väl mest att jag har så hög smärttolerans. Jag visar inte utåt att jag har ont genom att gråta eller spy eller någonting liknande. Jag bara lider i tystnad. Problemet blir då att ingen ser eller fattar hur ont jag egentligen har.

Min kund tror även att jag behöver terminalglasögon. Det tror jag också.

there's something lucky about this place


Tom Petty and the Heartbreakers - Something good coming.

Onsdag

Dagen spenderades inne i stan med Bonnie. Vi gick i lite affärer och jag köpte ett par jeans från MQ och en blus från Bikbok. Vi träffade på Foppa inne i Gallerian så han hängde med oss och käkade lunch. En himla trevlig dag :)

Imorgon och på fredag är det jobb som gäller. På lördag blir det julmiddag med stora tjocka släkten och sen blir det spelkväll hos Nina :) I övrigt blir det eventuellt utgång på fredag och shopping med Saga på söndag.

Angående mitt liv och allt det där så håller jag på och reder ut allting just nu. Det känns i alla fall som att det går att lösa och det är ju skönt.

...

Mitt liv är helt upp och ner och åt skogen just nu. Jag återkommer när jag har ordnat upp lite saker.