Saturday night

Fy helvete vad dåligt jag mår. Känner mig som en gnu på nedåttjack som jag så fint beskrev det för Nina. Ikväll var tanken att vi skulle öla lite hemma hos Nina och Conny, men jag avstår nog med tanke på att jag inte vill smitta ner folk med vad det nu är jag har. Influensa tror jag att det är.

Gårdagen var i alla fall helt jävla fantastisk! Jag fick äntligen se Lykke Li och MGMT live :) För er som inte fattar det så var jag på Popaganda igår med Amanda, Olof och Johan. Det var min födelsedagspresent till Ammis :) Dock regnade det så jäkla mycket framåt slutet av kvällen så jag tror inte att det var en sådär jättebra idé egentligen med tanke på hur jag mår nu. Fast det var värt det :)

Ikväll ska jag käka piggelin och glo på film. Det är typ de enda planerna jag har. Aptiten är som bortblåst så jag köpte ett storpack piggelin, nyponsoppa och kolsyrat vatten. Allt sånt som går att klämma i sig även om aptitmätaren står på noll.

Breaking point

Ibland blir det bara för mycket. Ikväll har jag bestämt mig för att ta en paus från sociala aktiviteter och bara glo på film. Det är så jäkla mycket jobbigt just nu. Pojkar som man inte förstår sig på, vänner som inte verkar känna en alls, föräldrar som behandlar en som en femåring och mycket mer. Jag behöver en paus.

I think I'm going to fall again

Lyssnar på Sarah Brightman.

Jag känner mig så tom på något sätt, som om någon har borrat ett hål i mina tankar och tömt mig på innehåll. Jag är en person som går väldigt mycket i vågor, om jag har varit väldigt glad/exalterad eller haft ett par händelserika dagar sjunker jag ännu djupare ner när allt tar slut. Precis som vågor. Det är som om jag måste balansera saker så att jag aldrig är glad eller ledsen hela tiden. Att inte vilja vara ledsen hela tiden förstår jag, men varför kan jag inte låta mig själv vara glad utan att balansera ut det med ångest och jobbiga tankar?

This is the smile that I've never shown before


It's been a while

[Dagens låt: Staind - outside]

Vilket jäkla liv jag lever... jag orkar inte ens berätta allt. Det har i alla fall varit en väldigt händelserik helg som spenderades med bland annat Saga. Det enda jobbiga är att när man har sovit med någon som har hållt om en några nätter i rad blir det så mycket mer ensamt när man sen ska sova själv. Jag har inte min kamerasladd så jag kan inte lägga upp bilder heller, men Saga har lagt upp lite från hennes kamera på Facebook. Jag vet verkligen inte ens vad eller på vilket sätt jag ska skriva för att förklara allt som pågår i mitt huvud just nu. Det är bara ett enda stort virrvarr och jag vet knappt själv vad jag tänker just nu.

Free falling

Sitter och lyssnar på musik och inser att livet är precis sådär meningslöst och meningsfullt på en och samma gång. Jag försökte förklara för Olof genom en liknelse. Det är som om du inte har spelat football manager på flera veckor och när du äntligen har en stund över och sätter dig vid datorn, helt i extas, så kraschar hela skiten. Lite så känns det. Det tar liksom stopp på ett snabbt och abrupt sätt, jag hinner knappt känna efter innan allt svalnar av. Det tar på krafterna.

"And all the bad boys are standing in the shadows
And all the good girls are home with broken hearts..."

Tisdag

Jag antar att hela Stockholm upplevde den enorma regnskuren som gled förbi för ett tag sen. Helt sjukt, det var som i Jumanji typ. Jag sprang runt i lägenheten som en galning och försökte stänga alla fönster innan det blev översvämning.

Nu har jag precis kollat klart på en film och snart ska jag antagligen gå över till Saga och så får vi väl se vad vi hittar på ikväll :)

These boots were made for walking


Ibland hittar man de där perfekta skorna som man har letat efter i vad som känns som en evighet. Jag har nämligen ett par likadana (fast med en skinnrosett istället för nitar) från Din Sko som numera är ganska slitna. Jag har haft de i minst två år, men jag ville inte slänga dem eftersom jag aldrig har haft ett par skor som jag älskar lika mycket. De har hål i hälen, läcker in vatten, sulan har lossnat, men trots det kunde jag bara inte slänga eller sluta använda dem. Surfade in på dinsko.se idag och såg paret ovanför. De är exakt samma modell fast med nitar istället för en skinnrosett. Jag la in en beställning direkt. Lycka.

Saturday night

Igår hängde jag med Åsa, Björn och Albin i parken utanför URF. Idag är jag bakis.

Det var en bra kväll igår. Vi satt och drack vid vattnet och sen när Bonnie var klar inne på festivalen drog vi till Max. Kom väl i säng runt två eller nåt sånt, vaknade runt tio och kände att det snurrade lite i huvudet. Jag har nu insett att sprit inte riktigt är min grej. Jag antar att man härdade sig under den perioden då man drack häxblandningar och att man tålde mer då, men nu några år senare när jag inte dricker sprit särskilt ofta slår fyllan till betydligt hårdare. Inte bra. Jag tror att jag ska hålla mig till cider framöver. Kul hade jag i alla fall och inga pinsamheter hände heller :)

Idag ska gamla lägenheten städas eftersom det ska vara visning här på onsdag. Olof kommer snart och hjälper till.

Dancing the whole way home



Den här dagen har varit riktigt nice :) Efter att ha käkat lunch drog jag och Bonnie ner på stan och köpte lite dricka på Systemet, sen satte vi oss på en brygga och lyssnade på musik och klappade på fina hundar. Efter ett tag ringde pappa och jag gick mot stationen medan Bonnie blev kvar eftersom hon skulle till URF. Pappa och jag åkte vidare till nya lägenheten för att flytta in säng, skrivbord och diverse andra grejer. Lägenheten är verkligen sjukt fin och den har en walk-in-closet vilket jag antar är varje tjejs dröm? :P Efter att ha monterat ihop skrivbordet och sängen åkte jag och pappa till en restaurang och käkade mat. Jag åt pasta carbonara och sen beställde vi banana splits till efterrrätt :)

Pappa såg förresten till att jag gjorde ett riktigt bra första intryck på mina nya grannar genom att köra på en blomkruka utanför porten.. :P

Fredag

Bonnie håller på att packa sin väska och så fort hon är klar drar vi till Uppsala :) Hon ska på Uppsala Reggae Festival och jag ska flytta imorgon. Pappa kommer upp imorgon på förmiddagen och hjälper mig :) Ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, men det blir nog en rätt lugn kväll.

...

Det här med att rensa ett helt rum är sjukt jobbigt, speciellt när det handlar om ett rum där man har samlat på sig skit i 8 år. Det blir lite jobbigt, som att man rensar bort minnet av sig själv.

Sömn är underskattat

De senaste dygnen har varit helt galna. Jag vaknade runt 12 i tisdags och fick sedan jobba natt mellan tisdag och onsdag. På onsdag morgon var jag tvungen att åka till Uppsala för att hämta nycklarna till nya lägenheten vilket innebär att jag inte hann gå och lägga mig. Efter att ha varit uppe i 30 timmar i sträck gick jag äntligen och la mig för att sova. Dock ringde de från jobbet cirka 2 timmar senare och sa att jag skulle jobba natt igen. Det var bara att resa på sig och åka iväg. Jag kom hem igen imorse och däckade fort som fan! Att bara få 2 timmars sömn på nästan 48 timmar är helt sjukt. Nu mår jag i alla fall bra igen efter att ha sovit i typ 8 timmar.

Ikväll ska jag packa ihop mitt rum.

Tired of it all

Jag tror att jag är rastlös. Det liksom sticker till i hela kroppen och jag är otålig, fast jag vet inte vad det är jag vill ska hända. Det enda jag vet är att jag är trött på att ingenting går som jag vill. Varför ska allt vara så svårt? Pratade med Olof tidigare i telefon och det slutade med att jag grät, men han var snäll och tröstade mig. Det är skönt att bara prata av sig lite ibland.

Jag är i alla fall glad att jag ska jobba inatt. Jag älskar att jobba hos just den här kunden och jag älskar att jobba natt så det kan inte bli bättre :) Har laddat Ipoden med en massa musik och känner mig allmänt peppad. Jag börjar inte jobba förrän 22, men jag ska in till stan och möta en kollega halv sju för att vi ska byta busskort. Sen får jag väl hänga där i min ensamhet. Förhoppningsvis hinner Olof tillbaka från Uppsala innan jag måste dra så att man har någonting vettigt att göra. Han är lite som min bögkompis utan att han är bög. Det är nice :P Jag ska i alla fall ta samma tåg som Nina in till stan så lite sällskap får man i all fall :)

Jobb inatt

Fick precis ett sms från jobbet där det stod att jag ska åka ut och jobba 22-08 inatt. Fy fan vad skönt! Jag är överlycklig för jag älskar att jobba natt! :) Har inte fått göra det en enda gång i sommar så det ska bli nice :)

Ska alldeles strax röra mig mot ICA och införskaffa lite nödvändigheter i matväg så att jag klarar av att hålla mig vaken hela natten.

The hangover

Jag börjar se ett genomgående tema här i bloggen.. Idag är det dock inte min egen icke-existerande bakfylla som ska diskuteras utan jag tänkte bara skriva att jag var på bio och såg Baksmällan idag med Bonnie, Olof, Patrik och Löwengren. Det var ett bra avslut på helgens bravader :)


Måndag

Idag vaknade jag upp och kände att Jaha! Är det såhär det känns att vara nykter!?. Jag vet inte vad jag var igår, men jag var nog lite i en bakis/fylledimma hela dagen. Det blir i alla fall bio lite senare, men först ska det städas här hos Bonnie :)


Bakisdagen

Bakis som en jävla gnu typ. Försökte resa på mig när jag vaknade och insåg att jag fortfarande var full. Nu har vi i alla fall varit en sväng på donken och fått i oss lite äkta bakismat. Gårdagen var riktigt rolig. Vi fick ragg, vi drack oss kalas och vi däckade hos Bonnie runt 05:30. Det är precis så en bra kväll ska sluta :)

Saturday night

Ikväll är det party på Hydet och jag o Bonnie står i baren :D Vi jobbar 16-22 ikväll så förhoppningsvis har det börjat bli lite drag när vi går av vårt sista pass :) Just nu håller vi på att göra oss iordning och så småningom ska vi ta oss till pizzerian och käka lite lunch :)