Hela världens hunger samlad i mig

Klicka på bilden.

Söndag

Vaknade runt ett idag, sov typ 11 timmar. Det var ganska skönt faktiskt :) Snart ska jag följa med Bonnie ner till stationen eftersom hon ska tillbaka till Stockholm.

Jag börjar få en sån där klump i magen igen, men jag är lika fundersam över orsaken som jag var för x antal år sedan då jag kände samma sak. Suck.

Tonight's gonna be a good night


Helgen spenderas med Bonnie så jag återkommer på söndag eller måndag.

I never meant to start a war

Snodde en lista av Tina :)

Känner du någon med samma födelsedag som din?

Jupp, tre personer.

Har du någonsin åkt ambulans?
Nope.

Föredrar du havet eller en pool?
Pool. Havet är läskigt och mörkt.

Vad spenderar du mest pengar på?
Kläder och skor.

Äger du dyra smycken?
Nä det dyraste jag har är ett armband från Pilgrim (bästa smyckesmärket någonsin!)

Har du någon gång testat narkotika?
Ja, jag har rökt på några gånger i mina yngre dagar :P

Vad var det senaste du stoppade i munnen?
Polly - Dark sensation.

Vem är den roligaste människan du känner?
Alla mina vänner är roliga på sitt eget sätt, men fyndigast är nog ändå Olof.

Är du social?
Nej, men jag vill vara det. Jag har bara lite social fobi att komma över först.

Välj ett ärr på din kropp?
Ett litet ärr på armbågen, det enda ärret jag har faktiskt. Jag var väl i en ensiffrig ålder och tyckte att det vore jättekul att cykla utan att hålla i styret. Det räckte tydligen inte med spänning så jag släppte pedalerna också. Ramlade på asfalten och skrapade upp armbågen, skrek så högt att grannpojken blev livrädd och sprang hem till sin mamma.

Vad har du för ringsignal?
Lazee - Rock away (i brist på annan/bättre musik på mobilen)

Kan du byta olja på bilen?
Jag har aldrig provat så det vette fan.

Vilken var den senaste bok du läste?
Det minns jag inte.

Läser du dagstidningen?
Nej, jag är inte särskilt allmänbildad.

Prenumererar du på någon tidning?
Illustrerad Vetenskap och Nemi :)

Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Anteckningar till hemtentan.

När var du i kyrkan senast?
När Olofs familj var på besök i Uppsala och vi kollade in den där stora kyrkan i stan.

Sminkar du dig varje dag?
Nope, bara när jag ska på fest/krogen.

Back to Rocky and Cherry Coke

Det är roligt att göra om sin bloggdesign när man är lätt alkoholpåverkad. Höhö. Men det är lite som min kurator säger, att jag måste sluta få ångest över risken att göra bort mig. Nu valde jag de skevaste bilderna jag har på mig själv bara för att våga lite mer. Det känns rätt nice :)

Now I'm that b*tch

Har haft en väldigt bra kväll med Therese, Olof och Rickard på Stocken. Det kändes lite meningslöst att vara där eftersom jag inte var ute efter någonting, men hade kul med mina vänner ändå :) Kvällen avslutades med mat på Max och snart tänkte jag väl sova. Försöker övertala Olof att sjunga Beatles med mig, men det går inte så bra.

Biler kommer imorgon. Gonatt!

Det är ju för fan torsdag!


Bjuder på en gammal bild. Klicka på den så bjuder jag på en bra låt också.

Ikväll är det Stocken som gäller. Heja heja!

That's the spirit!


Uppsala är faktiskt ganska vackert ibland. Jag tycker om alla sorters väder så länge jag har kläder som funkar. Mina rosa gummistövlar har stått hos mamma och pappa hela sommaren så jag har gått runt i ett par skitskor från din sko som inte är vattentäta för fem öre. Detta har minst sagt bidragit till en smärre nedgång i humöret, men idag var mormor och morfar här och fikade. De hade med sig mina gummistövlar. Nu skiter jag i om det regnar för jag har världens finaste och mest vattentäta skor på mig! :D

A girl's best friend



Kärlek. tvåhundranittionio riksdaler. Cellbes.

Torsdagsplaner

Nu har jag varit hos kuratorn och haft ett väldigt givande samtal :) Självklart lyckades jag försova mig imorse, men snabb som jag är hann jag göra mig iordning samt bokstavligt talat springa till studenthälsan på 30 minuter! Det måste vara någon form av världsrekord. Jag hann till och med in på Folkes för att köpa frukost! Efter kuratorbesöket tog jag en till sväng förbi Folkes för att inhandla fikabröd och mjölk eftersom jag får finbesök idag. Mormor och morfar ska komma och hälsa på för första gången :)

Jag är ganska glad idag eftersom jag fick lite mer pengar än vad jag hade räknat med. Även om det inte handlade om någon stor summa så är det till mycket hjälp den kommande månaden.

Ikväll blir det Stocken! :)

The greatest thing you'll ever learn

Idag har jag varit sådär superduktig och skrivit klart hemtentan :D Jag tänkte att jag ska kolla igenom den om några dagar igen för att eventuellt ta bort/lägga till lite. Men det känns riktigt bra! :) Det har även hunnits med sushiätande med Therese, alltid en höjdare :) Nu funderar jag mest på om jag ska städa eller inte. Jag ska upp åtta imorgon bitti så borde gå och lägga mig, men mormor och morfar kommer på besök imorgon och jag vet inte om jag vill att de ska träffa alla dammråttor som bor i mitt rum.

Gonatt!

It's as simple as that


Tisdag

Jag är faktiskt någorlunda fascinerad över att jag lyckades ta mig upp imorse. Jag vet inte varför folk gillar att bli blöta, men jag är typ rädd för duschen när jag vaknar. Det är sjukt obehagligt att duscha när man är nyvaken, jag fasar över det varje morgon. Usch. Jag får väl börja duscha på kvällen eller nåt istället.

Idag ska jag och Therese hålla i ett PPU. Vi ska se på film och sen diskutera lite. Vet inte om vi kommer få igång någon bra diskussion, men lyckas det inte får vi väl spontanprata om tentan eller nåt istället :P Nu ska jag klämma i mig lite frukost.

Tired of it all


Jag kommer inte ha några pengar den här månaden heller. Blä. Jag tycker inte om räkningar. Nu ska jag glo på South Park och SNL, sen blir det Paradise Hotel lite senare.

...

Nu hände det igen, jag däckade. Vaknade för typ en kvart sen. Just nu funderar jag på vad man ska äta till middag. Jag är sugen på pannkakor, men jag har inte ingredienser till det. Jag ska gå och kolla igenom kylskåpet och se vad som finns.

Don't let the bed bugs bite


Det är seriöst någonting fel på mig! Jag är sjukt trött hela tiden, vill bara sova non-stop. Jag kom precis hem från skolan och nu kan jag knappt hålla ögonen öppna. Det här börjar bli jobbigt.

Bad romance

Det blev en riktigt nice utgång igårkväll. Vi var ett gäng på cirka tio personer som förade lite hos Löwengren. På väg till krogen lyckades vi dock splittras så några drog till Göta Källare, medan jag, Olof, Rickard, Ahlmark och Calle hamnade på Soft. Där träffade vi på Martin också :) Efter en massa diskuterande slutade det med att vi drog till Viper Room. Haha. Där hade vi apkul och sen slutade kvällen på ett högst oväntat sätt ;)

Idag däckade jag direkt när jag kom hem till Uppsala. Vaknade runt fem och käkade lite middag. Sen promenerade jag och Olof till Konsum för att köpa lite godis och nu har vi precis kollat klart på Inglourious Basterds. SJUKT bra film! :D

We were sitting in the strawberry swing

Nu är det äntligen över. Redbullen slank ner ganska fort och jag blev hyper som en apa på speed. Det börjar dock avta nu och jag känner att en liten tupplur inte skulle sitta helt fel. Angående tentan har jag faktiskt ingen aning om hur det gick, men det löser sig alltid. Det är i alla fall skönt att kunna lägga den bakom sig ett tag. Nu är det bara två restuppgifter och PPU-planeringen kvar. Skönt.

Det var mysigt att promenera till skolan imorse. Kolsvart och blött i skorna med musiken på högsta volym i Ipoden. Coldplay - Strawberry swing.

The circle of life


Jag har alltid sagt att det är onaturligt att gå upp innan 06:00. Jag står fast vid det uttalandet. Natten har bestått av tv-tittande, pluggande och förberedelser inför tentan i form av Snapple, Redbull och Willy Wonka Jawbreakers. Jag tänkte gå igenom alla papper en sista gång om sisådär en halvtimme, tills dess håller jag mig sysselsatt med datorn och Ellen Degeneres.

Klicka på bilden för lite skön musik.

Boring boring boring

Jag gick och la mig redan vid nio eftersom jag ville vara utvilad inför tentan. Det gick inte som jag hade planerat. Vaknade runt tolv och försökte somna om i typ en timme, men det gick inte. Nu har jag ätit frukost och sitter här och har skittråkigt. Vad gör man klockan fyra på morgonen liksom? Jag har gått igenom papprena inför tentan redan, tänkte göra det igen om nån timme eller så. Blä. Jag vet att jag kommer bli trött lagom till att tentan börjar närma sig, men som tur är har jag en Redbull i kylen. Hoppas bara jag kommer ihåg att ta med den :/

Så får man inte göra...


Nu var jag dum igen och beställde grejer. Ojojoj.

Torsdag

Nu är det dags att fortsätta plugga. Suck. Finns det ingen som är ganska lik mig som skulle kunna skriva tentan åt mig? Jag har ont i huvudet också, det är mest för att jag har rökt några cigariller de senaste dagarna, min kropp är inte van vid nikotinet längre. Suck. Nej, nu ska jag sluta vara så deppig och ta tag i mitt liv. Vi hörs!

Stand by me

Jag har pluggat ganska bra idag, även om ingenting har fastnat. Jag har druckit jägermeister och rökt cigariller för att dämpa ångesten. Jag har en stor klump i magen just nu och den vill inte försvinna. Jag känner att en panikattack är på väg, men jag hoppas att den håller sig borta tills jag har skrivit tenta på fredag. Nu ska jag sova. Gonatt!

Hide and seek

Klicka på bilden för att lyssna på någonting vackert.

Will I end up where I think?


The one that I want


I got chills, they're multiplying
And I'm loosing control
'Cause the power you're supplying, it's electrifying

Bananbröd


Såhär såg det ut när jag bakade bananbröd i fredags. Resultatet blev väldigt gott :)

Jag är så jäkla stressad så jag vette fan vad jag ska ta mig till. Tenta på fredag, två restuppgifter från tidigare, ett PPU som ska planeras till på tisdag och nu fick vi precis information om vad vi ska pyssla med nästa delkurs. Jag och Therese har inte ens börjat planera vårt PPU, men jag känner inte att jag har tid med det förrän efter fredag :/

Någon som vill byta liv med mig i typ en vecka?

the wonders of my world


Jag provkörde min LP-spelare för några dagar sen. Den funkar finfint, sådär perfekt lagom knastrigt ljud som gör att musiken känns mer.

Dagen har spenderats med Therese i skolan. Vi gav upp efter två timmar och begav oss ut i regnet och ner på stan. Therese köpte en klänning som hon var jättefin i, sen åkte vi till Willy's eftersom hennes kylskåp var tomt. Jag tyckte även att det var en bra idé att hon skulle få min Kan Jang eftersom den bara stod och skräpade i kylskåpet plus det faktum att hennes hosta inte var sådär jättemysig. Men det var en väldigt mysig dag med en väldigt mysig person :)

Nu ska jag nog titta på en film och sen sova.

So tired

Det är helt sjukt vad trött jag är! Vaknade först vid 10, men orkade verkligen inte ta mig upp. Snoozade fram till 11:30, sen var jag tvungen att sätta på datorn för att kunna hålla ögonen öppna. Helt sjukt!

Idag är tanken att jag ska plugga, vi får se hur det går med det. Jag ska i alla fall försöka. Jag kanske ska sova lite till först.

I like it in the city when two worlds collide


Det här har jag gjort istället för att plugga. Grått, svart och silver. Fint.

Jag är lite besatt av en viss låt just nu, ni borde verkligen lyssna på den. Helt fantastiskt fin.
[Adele - Hometown glory]

Trying to cheat reality

Det har varit en riktigt bra helg. Lördagen spenderades med Saga, vilket var väldigt trevligt. Söndagen spenderades hemma hos Nina och Conny med lite vin och en massa prat. Det var mysigt :)

Jag känner mig totalt jäkla omotiverad inför tentan på torsdag, vet inte riktigt vad jag ska göra åt det. Kanske man kan köpa motivation på burk? Om inte är det nog ganska kört. Sen jag kom hem har jag undvikit pluggande bland annat genom att prata med Olof och även genom att tillverka ännu ett armband. Jag kommer antagligen även sätta mig och sticka lite innan kvällen är slut.

Nu ska jag nog äta lite bananbröd och tänka på någonting annat.

What to do

Lördagskvällen spenderades i soffan med Saga. Vi glodde på film och käkade en massa godis :)

Dagens dilemma är huruvida jag ska åka till Uppsala ikväll eller imorgon. Jag borde åka redan idag så att jag har hela dagen imorgon på mig att plugga inför tentan (torsdag), men dels vet jag att jag antagligen inte kommer plugga och dels är det så mycket enklare att ta sig hem imorgon just för att bussar o sånt går mer frekvent. Det här kan nog klassas som dagens I-landsproblem.


Those feelings are gone

Jag har insett att år 2005 var det absolut bästa året i hela mitt liv. Jag hittade en gammal dagbok från 2005 där alla de bästa minnena jag har fanns med. Jag hade ingen aning om att de alla inträffade just det året, men tydligen var det så. Det känns på något sätt bra att kunna referera allt bra till ett enda år. Fast å andra sidan har det hänt mycket bra efter det också, men just det året innehåller alla de där minnena som man längtar tillbaka till. De där stunderna man var totalt jävla lycklig. Det känns bra.

Jag har bakat bananbröd idag. Jag är dock osäker på om resultatet blev särskilt lyckat, men det får vi se imorgon när brödet ska provsmakas. Pappa fyller år imorgon så vi ska fira hos farmor och farfar med tårta, det ska bli trevligt. Sen ska jag umgås med Saga på kvällen, också en väldigt trevlig grej. Jag var förbi hos henne en sväng tidigare idag också. Saga är så underbar, hon får mig alltid att skratta. Jag är en annan person när vi umgås, fast på ett bra sätt. Hon får mig att våga lite mer.

Jag tittade på MTV World Stage med Linkin Park för en stund sedan. Deras musik har alltid berört mig på ett speciellt sätt. Varenda låt är bra och jag kan inte sluta le när jag hör dem. Någon gång ska jag se dem live. Jag tänkte lite på folk som är kräsna med musik eller film eller någonting annat. Det är lite synd om de människorna. Jag har alltid tyckt att det har varit jobbigt att höra folk klanka ner på någonting jag tycker om, mest på grund av att jag har velat passa in. Jag inser nu att musik är en konstform, en slags poesi. Det är någonting vackert, och skönhet ligger i betraktarens ögon. Det blir ännu vackrare av att alla inte känner samma sak.

Nu ska jag sova lite. Gonatt!


Fredag

Jag är lite ledsen just nu eftersom snön kom till Uppsala precis när jag hade åkt därifrån. Jag drömde om den första snön inatt, men det var som sagt bara en dröm.

Ikväll ska jag kanske jobba lite med min bror. Vi får se hur det blir.

Tired of losing you


Jag vill ha snö.

Nu har jag packat min rosa bag och ska snart bege mig mot Tumba. Jag kände att jag lika gärna kunde åka dit idag istället för imorgon, jag har ändå ingenting på schemat.

Igår gick jag en kvällspromenad med Therese och sen satt jag uppe till fyra på morgonen och kollade på Skins :)

Survival kit


När pappa var här i söndags och hjälpte mig hade han med sig en skokartong från mamma. I den skokartongen låg det bindor, tamponger, trosskydd, huvudvärkstabletter, sminkborttagningslappar, ravioli och två burkar tonfisk. Det tyckte jag var lite gulligt.

Jag har inte gjort så mycket idag förutom att kolla på Skins. Lånade säsong 1 och 2 av Therese så nu kan jag inte slita mig.

Sleeping beauty


Igår hade jag på mig halsduken som jag stickade. Jag är minsann duktig ibland.

Jag börjar bli lite orolig för min egen hälsa, jag sover alldeles för mycket. Inatt sov jag nio timmar och efter att ha varit vaken i en timme kände jag att jag behövde sova mer. Jag kunde knappt hålla ögonen öppna. Det här är helt sjukt för att vara jag eftersom jag aldrig brukar behöva mer än åtta timmars sömn per natt. De senaste dagarna har jag sovit mycket mer än så. Jag kanske börjar utveckla narkolepsi? :P

She drives me crazy



Det här är det färdiga resultatet av mitt snickrande. Olof hjälpte till lite på slutet. Till och med mina LP-skivor fick plats i hyllan, längst upp i högen skymtas Fine Young Cannibals - She drives me crazy. Det är väl inte sådär jättekomplicerat att montera ihop IKEA-möbler, men jag känner mig ändå lite extra duktig eftersom jag klarade det helt själv. Jag brukar inte klara saker helt själv.

Här kommer två bilder på hur det såg ut när jag höll på med monteringen:

Stay with me

Hemkommen från dagens PPU som kändes väldigt givande, även om vi bara var fem personer. Jag känner mig gladare och piggare än vanligt, men är som vanligt rädd att det ska försvinna snart. Jobbigt att inte tänka jobbiga tankar. Jag försöker i alla fall hålla humöret uppe genom att lyssna på musik när jag promenerar till skolan. Det är såna där småsaker som hjälper, att lyssna på gladmusik och bokstavligt talat skutta till skolan eller att titta på ett extra avsnitt av Skins.

Måndag

Idag känner jag mig väldigt trött. Therese verkar ha fått grissjukan, men jag tror att jag har sluppit undan eftersom jag är nästan säker på att jag redan har haft det. Jag blir aldrig sådär sjuk att jag kvider och vill avlivas, jag blir bara lite snuvig. Typ. Jag tänkte i alla fall bege mig ut i den friska luften idag för att träffa Åsa en stund. I övrigt har jag absolut ingenting planerat vilket är ganska skönt.

Bakisdag

Känner mig som en överkörd gnu. Typ. Gårkvällen var helt sjukt bra! Det hände lite tråkigheter, men i övrigt var det verkligen en sjukt bra kväll :) Den avslutades hemma hos Therese med några trevliga människor. Jag tror att vi somnade runt åtta imorse. Klockan två kom pappa och hämtade mig och så åkte vi iväg till IKEA för att köpa en bokhylla. Mysigt att umgås lite :)

Nu behöver jag sova lite.

Gaykryssning!

Hemma efter en sjukt bra kryssning med Therese, Nina och Niko. Jag fick se Nanne Grönvall live så nu är jag glad :) Nina fick se Magnus Carlsson vilket gjorde mig glad för det var så fint att se henne så lycklig :) Det känns också som att jag och Therese kom varandra mycket närmre och jag är verkligen glad att jag vågade prata om allt som jag inte riktigt vågat förut. Allt som allt en väldigt bra kryssning helt enkelt :) Sen måste jag bara säga att det var så sjukt härlig stämning på båten! Det fanns ingen fientlighet i luften som det annars kan vara ibland när det är båtar och fylla inblandat. Alla var på så bra humör och man blev verkligen glad av allt folk runtomkring :)

Alla bilder finns på Thereses kamera så jag har inte särskilt mycket mer att tillägga. Gonatt!

What's so bad about feeling good

En sak som ändå får mig på bra humör är just det faktum att jag inte är deprimerad. Jag har haft jobbiga perioder då allt har känts mörkt, men det har jag inte just nu. Just nu har jag en form av social fobi som ibland förstör för mig i mitt vardagsliv, vilket i sig kan vara jobbigt, men jag mår bra generellt sett. Det är skönt att släppa taget ibland. Jag vet inte om det här bara är någonting tillfälligt som jag inte kommer känna igen som mina egna ord när jag vaknar imorgon, men det spelar ingen roll för just nu i det här ögonblicket mår jag bra. Ingenting slår det.

I never promised you a ray of light


Jättegammal bild från en riktig snödag. Bussen kunde inte ens fortsätta eftersom den gled ner mot diket hela tiden, men vi var lyckliga ändå.

Det snöade nästan idag. Jag fick höra av mamma att det snöade i Stockholm så jag blev jätteglad, ända tills jag tittade ut genom fönstret och såg att vi inte hade fått någon snö alls. Dumma vädret. Jag älskar snö! Första snön är så jäkla mysig, när man springer ut och gör snöänglar och bara glömmer allt en liten stund. Hur som helst, jag bestämde mig i alla fall för att ta mig ut på en liten promenad och där mitt i gåendet kom det två snöflingor och landade rakt i mitt ansikte. TVÅ stycken! Det ni! Haha. Jag blev i alla fall glad, förhoppningsvis är det snöstorm imorgon när jag vaknar :D

EXPEDIT & DRÖNA


Pratade precis med pappa och vi ska åka till IKEA någon dag snart för att införskaffa den här bokhyllan och några lådor (gissa vilken färg jag ska ha på lådorna.. :P). Jag behöver mer förvaringsutrymmen så pappa ska även köra upp byrån som står i mitt gamla rum hemma hos dem. Sen ska han även ta med sig alla flyttkartonger tillbaka eftersom de bara står här och skräpar och tar plats.

Jag känner att jag börjar få lite ordning på lägenheten nu :)

Waking up in Vegas


Jag vaknade för typ en halvtimme sen. Det blev lite sent igår, gick och la mig typ fyra eller nåt.

Idag blir det god middag för det har Olof sagt. Promenad till Folkes Livs är det enda som står på schemat. Jag kanske bestämmer mig för att rensa lite mer i garderoben, fick faktiskt ihop en hel svart sopsäck med kläder som ska slängas igår. Lite duktigt med tanke på att jag brukar ha väldigt svårt att slänga saker.

Jag vill tillbaka till Las Vegas!

I just keep on moving


Chilli är världens finaste! Jag vill också ha en vovve.

Gah jag blir helt galen på mörkret! Min tidsuppfattning är helt ur balans, jag tror att klockan är typ elva på kvällen när den egentligen är tre på eftermiddagen. Störningsmoment nummer ett just nu.

Jag var i alla fall förbi affären en sväng för att köpa ketchup och ägg. Slängde ihop makaroner och stekt ägg till middag. Haha, det måste nog vara det sämsta någonsin. Men men, man ska inte klaga :)


The things we want the most

Känner mig relativt pigg idag, men det är nog tillfälligt på grund av att jag är nyduschad. Planen är att ta sig ner på stan för att möta Therese. Jag måste hämta ut min psykologitenta och sen skulle vi göra någonting mer, men jag har glömt bort vad. Skönt att komma ut lite i alla fall.

Jag har en bonuscheck på H&M så funderar på att slå till på ett par gröna strumpbyxor till lördagen. Åsa och Micke ska ha inflyttningsfest och temat är Julafton. Tydligen ska folk klä ut sig och grejer, men vi får se hur jag gör. Tänkte i alla fall ha en röd klänning :)

Jag vill lägga in ny musik på min Ipod, men jag hinner inte innan jag måste gå till bussen :(

Tisdag

Det är svårt att hitta bra vänner, men det är skönt att veta att de finns :) Nu tänkte jag bjuda på de få bilder jag lyckades skrapa ihop i fredags.



When they cut me open

Ångest. Jag får verkligen ångest för allting. Jag har läst en massa om ångest och social fobi på internet, men jag kan fortfarande inte lita på mig själv. Att be om hjälp skulle vara att kategorisera mig själv, vilket i sin tur kan leda till att jag låter fobin/ångesten bli en del av mig som person. Det är lätt att gömma sig bakom en sån grej. Å andra sidan är det nog det jag har gjort i x antal år nu, så det kan inte direkt bli värre. Jag vill inte be om hjälp eftersom jag inte vill ha hjälp. Jag vet att man måste kunna fungera i samhället och så vidare, men just nu är jag inne i ångesten så djupt att jag inte vill ha hjälp eftersom det antagligen skulle innebära att jag vore tvungen att utsätta mig själv för det jag är rädd för. Jag skulle behöva tvinga mig själv att utsättas för extremt sociala situationer, och det vill jag inte. Jag får ännu mer ångest bara av att tänka på det. Gråten trycker i ögonen och klumpen i halsen blir allt större. Jag är medveten om att jag behöver hjälp, men det betyder inte att jag vill ha hjälp. Det är svårt att förklara utan att det låter dumt.

Jag tänkte på socionomyrket, framförallt mitt hopp om att bli kurator, och det faktum att jag antagligen skulle behöva prata inför folk ganska mycket. Föräldrar, lärare, elever. Stora grupper med människor som tittar på mig. Jag började nästan gråta. Det känns jobbigt att vilja bli någonting och samtidigt vara medveten om att man antagligen inte skulle vara så bra på det. Det skär lite i hjärtat. Jag läste på forum om folk som hade hoppat av högskolestudierna just på grund av alla grupparbeten och presentationer. Folk som hade skippat nollningar, middagar, utgångar och sånt bara för att slippa ångesten. Precis som jag. Jag måste vara i skolan en halvtimme innan vi börjar för att kunna gå in i klassrummet först, för att inte vara den som går in i ett fullsatt klassrum och får alla blickar på sig. Jag måste sitta längst bak eftersom jag får ångest av att veta att folk kanske tittar på mig när jag sitter framför dem. Jag kan inte sitta vid ett "öppet" bord på en restaurang eftersom jag knappt får ner maten på grund av ångesten. Jag är lättretlig/stressad/nedstämd/trött samtidigt som jag är totalt känslolös. Apatisk.

Baby, you've hurt me

Jag känner mig liksom sviken och besviken. Det är inte bara en situation, inte bara en person. Det är alldeles för mycket på en gång, och alldeles för nära inpå. Vem kämpar för mig? Det här är inte något fjortisinlägg om pojkar, föräldrar eller vad det nu kan vara. Det här handlar om människor i allmänhet och det faktum att det känns som att alldeles för många har svikit mig på alldeles för kort tid. Jag tror till och med att jag kan ha svikit mig själv. Jag vill inte vara besviken på någon, eller jag vill rättare sagt inte behöva vara besviken på någon. Jag vill inte klaga och må dåligt. På något sätt känner jag alltid att jag har fel och alla andra har rätt. Vem ska tro på mig om inte ens jag tror på mig själv?

...

Men seriöst, min K-tangent håller på att protestera mot mig. Den har blivit seg som gummi och hur i helvete byter man ut ett trasigt tangentbord på en laptop?! Det här är inte okej! Blä.

Coming home

Instead of changing their bad habits they go out and buy a book.

Jag har aldrig varit såhär fattig i hela mitt liv. Den här hyran har verkligen dragit ner mitt liv till existensminimum. Jag börjar få en helt ny förståelse för vissa av mina vänner som för inte så länge sen var i liknande situationer. Jag känner mig hopplös och deprimerad. Vad gör man när man är i en situation som faktiskt inte går att göra någonting åt? En situation där man inte kan göra någonting annat än att vänta och hoppas på att det är bättre om några månader. Jag kan liksom inte göra någonting annat än att fortsätta betala mina räkningar.

Jag har mindre än femhundra kronor att leva på resten av månaden, det ska gå till mat också. Kul.

Söndag

Nu ligger bilder från halloweenfesten uppe på facebook. Det var inte så illa som jag hade trott :P Tänkte lägga upp lite bilder här när jag kommer hem till Uppsala, antingen idag eller imorgon.

Det är blött och trist ute så jag känner mig väl inte sådär jättepeppad att gå ut, men ska träffa Saga och fika innan jag rullar mot stan :)