Kvalborg

Nu är tentan avklarad! Wohoo! Har precis hoppat ur duschen och väntar på att Patrik ska komma hit så att han, jag och Olof kan gå och äta pizza. Sen blir det utgång med min nya fina klänning och Therese :)

My new dress


Köpte den här mintgröna saken idag :D Jag, Therese och Åsa var i Gränby Centrum för att inhandla alkohol till Valborg så vi passade på att kolla lite i butiker också. Tänkte att jag ska ha den imorgon när vi ska ut på krogen och fira Kvalborg :)

Tisdag

Det känns så jäkla skönt att ligga kvar i sängen och dra sig, att inte ha någon tid att passa. Nu börjar dock min mage kännas extremt tom så det kanske är dags att resa på arslet ändå. Jag har inga planer alls idag, men ikväll ska jag, Saga och Olof på min kusins studentskiva! :D

Måndag


Jag tillsammans med världens sötaste Tilde! :D

Idag har jag varit och hälsat på min kusin Nadia och hennes kille Patrik, fick även träffa sötnosen på bilden ovan för första gången. Hon låg och sov i min famn i typ en timme, så himla mysigt! Hon var sjukt söt och hade en massa konstiga ljud för sig. Bland annat kunde hon gnägga som en häst och låta som ett lamm. Förhoppningsvis lär hon sig människospråk såsmåningom också ;) Jag blev även bjuden på middag vilket var väldigt trevligt :)

Good morning!

Jag borde helt seriöst fortfarande sova nu! Somnade runt tolv igår och vaknade runt sju idag. Det funkar, men egentligen hade jag nog behövt sova lite till med tanke på helgens bravader. Det är dock helt sjukt att det ska ta tre jävla dagar för mig att återhämta mig efter fredagen! Det märks ju att man inte är 18 längre... :P

Jag återkommer när mina ögon inte längre är tårfyllda av trötthet!

Pucko


Nu sitter jag i Sagas säng med datorn i knät och här stannar jag fan tills det är dags att sova! :P Sen jag skrev sist har jag hunnit med att möta upp Saga och Jenny, köpa pizza, äta pizza, skjutsa hem Jenny, åka förbi Sagas moster och hämta Sagas skor, åka förbi hos mamma och pappa för att hämta min dator, och sen hem till Saga igen. Provade förresten en puckoglass (!) när jag var hemma hos farmor och farfar. Eh, jag hade ingen aning om att det fanns såna! God var den i alla fall :)

...

Nu har jag varit och ätit våfflor hos farmor och farfar. Det var jättetrevligt :) Ikväll vet jag inte alls vad jag ska göra, funderar på att kolla på någon film och bara ta det lugnt. Imorgon ska jag i alla fall hälsa på nya tillskottet i släkten; Tilde :D

My playlist

Biffy Clyro - Mountains
Train - Hey soul sister
3oh!3 & Katy Perry - Starstrukk
Justin Bieber - Overboard
Jason Derulo - In my head
Adam Lambert - Whataya want from me
Justin Bieber feat. Sean Kingston - Eenie meenie
Timbaland & Katy Perry - If we ever meet again
Vampire Weekend - Giving up the gun
Lady Gaga feat. Beyonce - Telephone
Eva Simons - Silly boy
Ellie Goulding - Starry eyed
Vampire Weekend - Diplomat's son
Rihanna - Rude boy
Johnossi - Man must dance
Iyaz - Replay
Vampire Weekend - A-punk
Pitbull & Akon - Shut it down
Taio Cruz - Break your heart
Erik Hassle - Don't bring flowers after I'm dead
David Guetta feat. Kid Cudi - Memories

And the shadow of the day will embrace the world in grey


Linkin Park - Shadow of the day.

Weekend break



Nu har jag äntligen återhämtat mig efter fredagens bravader! Jag, Saga, Jenny, Hanna och två snubbar var ute på krogen till typ fem på morgonen. Helt galen kväll! Jag fick typ två timmars sömn, sen på lördagen var det dags för Ninas födelsedagsfika :) Var där i typ tre timmar, sen kunde inte mina ögon hålla sig öppna längre och när de väl gjorde det såg jag dubbelt. Mötte upp mamma och pappa för sushi, sen däckade jag tjugo i fem. Vaknade typ halv ett på natten för att Therese behövde telefonsällskap hem. Somnade om igen vid tre och vaknade vid sju. Nu har jag precis ätit frukost och ska snart bege mig mot farmor och farfar där det bjuds på våfflor :)

I can't swim on my own


Justin Bieber feat. Jessica Jarrell - Overboard.

Torsdag

Det har varit en sjukt lång dag idag. Skola 8-15 och ett jävla pissväder både på vägen dit och på vägen hem. Det är inte kul att promenera i motvind! Nu är jag i alla fall äntligen hemma och passar på att njuta av en eftermiddag/kväll utan några planer. På vägen hem passade jag även på att gå förbi Uppsalahems kontor så nu är lägenheten uppsagd till den 31 Juli. Jag gick även till gymmet och sa upp mitt gymkort. Det känns lite onödigt att ha ett gymkort i Uppsala om jag ska bo i Stockholm :P

Imorgon kommer Therese och plockar upp mig och Åsa med bilen 10:00. Sen blir det en dag på stan (Stockholm alltså). Förhoppningsvis är det fint väder :)

...

Nu har jag proppat i mig godis och spelat spindelharpan i stort sett hela kvällen. Snacka om lättroad! Jag tänkte i alla fall plocka fram min bok nu och fortsätta läsa lite. Det är så himla svårt att fokusera på skolan just nu, speciellt eftersom jag inte ens vet om jag ska gå klart programmet. Men men, det är bara att bita ihop tills terminen är slut så att jag har möjligheten att komma tillbaka om ett år ifall att jag ångrar mig och vill fortsätta.

Frustration

Jag var sjukt irriterad idag! Bestämde mig för att ta cykeln till skolan och det bör nämnas att jag inte har cyklat på typ ett halvår så jag var ordentligt ur form. Kommer till Blåsenhus, parkerar och låser cykeln, tänder en cigg. Då ringer Therese och berättar att de andra inte ville gå dit utan ville sitta kvar på sjukhuset istället. Jag blir så arg att jag nästan grinar eftersom det var motvind och regnade/snöade. Cyklar till sjukhuset där gruppen har bestämt sig för att sitta i cafeterian där det kryllar av skrikande barn och det finns inte ett enda eluttag till datorn. Jävligt bra idé att sitta där... Hur som helst, när jag kom dit var jag som ett jävla åskmoln. Jag nästan skrek ut hur bitter jag var vilket var jävligt otrevligt, men jag kände att jag hellre avreagerade mig på människorna direkt istället för att ta ut det på någon annan stackare senare. Jag skakade verkligen av ilska när jag kom dit. Lugnade i alla fall ner mig på promenaden hem med Therese och Åsa. Skönt.

Nu är jag hemma, har precis ätit middag och ska strax öppna godispåsen.

You'll never listen to me


Kate Nash - Paris.

Onsdag

Har precis klämt i mig frukost och väntar nu på att tvättmaskinerna ska bli klara. Egentligen började skolan åtta, men jag var tvungen att ha tvättstuga 10-13. Jag hade verkligen inte ett enda rent plagg kvar. Varför väntar jag alltid till sista sekunden? :P Ska i alla fall iväg till skolan när tvättandet är klart. Vi har redovisning imorgon så vi har bokat ett rum i skolan 15-18 där vi ska sitta tills vi blir klara med skiten.

Trying to fit a square into a circle

Jag visste inte att jag hade en inbyggd mikrofon på min lilla dator förrän Bonnie påpekade att hon kunde höra mig när vi hade webcam-konversation på msn. Jag borde väl i och för sig ha anat att jag hade det eftersom jag har en inbyggd webcam liksom. Hur som helst provade jag precis att spela in en liten video med mig själv som huvudperson, bara för att se om det kom med något ljud också. Det gjorde det. Jag förstår inte hur folk som gör videobloggar har så mycket att prata om, själv satt jag mest tyst och gjorde konstiga miner mellan de få meningar som kom ut ur min mun. Däremot är det en otroligt fascinerande känsla att se sig själv på film. Man känner också att när man säger någonting på riktigt så får man ut det på ett bättre sätt än när man skriver ner eller tänker på någonting. Det skulle kännas lite pinsamt att lägga upp filmer där man bara sitter och pratar om sig själv, men jag funderar på att göra det någon gång ibland. Bara för att få utlopp för tankarna på ett mer konkret sätt än vad jag får genom text eller tankar. I så fall skulle jag hellre vilja göra endast ljudinspelningar, som ljudböcker liksom, snarare än videobloggar. Vi får se, det tål att funderas på.

...

Nu har jag påbörjat läsandet av The restaurant at the end of the universe, det vill säga del 2 av 5 i serien. Det konstiga är att jag blev sjukt seg. Folk säger hela tiden att tv-tittande och datorer gör en seg i huvudet och trött. För mig är det helt tvärtom. När jag bara sitter och läser utan att göra någonting annat, då blir jag sjukt seg. Det känns inte riktigt okej. Jag har även glömt bort att äta middag så det är vad jag ska göra nu.

They have arrived!


Del 2-5 av Liftarens guide till galaxen damp ner i brevlådan idag. Hurra!

Dagens goda gärning


Är det bara jag som alltid får en massa enkäter från statistiska centralbyrån? Av någon anledning tycker de att jag är en perfekt kandidat för det mesta. Den här gången gällde det jobb och sånt efter gymnasieutbildningen. Som den duktiga medborgare jag är gick jag snällt in och svarade på enkäten via internet. Dagens goda gärning är härmed avklarad!

Morgonmusik


Cheryl Cole - Fight for this love.

Good morning sunshine

Vaknade 08:00, snoozade i 10 minuter. Gick upp, gjorde matlåda plus frukost. Matlådan blev bacon, broccoli, creme fraiche och riven ost. Frukosten blev rostade mackor med chokladpålägg och bananskivor (MUMS!). Ska röra mig mot skolan om en halvtimme så nu sitter jag här och slöar framför tv:n en stund :)

Måndag

Det var riktigt skönt att få lite sovmorgon idag. Vaknade runt tio och tog det lugnt, duschade, gjorde frukost. Skolan i sig var väl inte mer intressant än vanligt. Läraren drog som vanligt ut på tiden och babblade på om saker som inte hade med någonting alls att göra. När jag kom hem gjorde jag middag direkt eftersom min mage kurrade ordentligt, och nu sitter jag här. En mindre händelserik dag, men ändå en trevlig sådan :)

...

Jag känner mig riktigt duktig för nu har jag gjort klart alla restuppgifter jag hade! Det känns riktigt skönt att kunna lämna allt det där bakom mig nu. Det är alltså det här jag har sysslat med hela dagen. Det känns lite konstigt att vara produktiv :P Jag tror att det blir en filmkväll för min del ikväll. Skolan börjar inte förrän 12 imorgon så jag har sovmorgon också :)

Music .


Sum 41 - With me.

Söndag

Lördagskvällen var riktigt trevlig. Öl, pizza och tv-tittande med Olof och Rickard till en början. Sen när Sandra kom hem körde vi Guitar Hero Rock Band och Olof plockade fram Jägern. Jag och Sandra ägde på att sjunga... hehe. Det var i alla fall jättetrevligt :) Jag skulle egentligen plugga hela kvällen, men jag kände att eftersom jag hade gjort det i x antal timmar redan kunde jag unna mig själv att ha lite kul. Det är så himla skönt att bo i samma korridor som sina vänner, det blir så mycket mer avslappnat att bara kunna gå över till grannen istället för att behöva göra sig iordning och ta sig ut bland folk :P

Idag ska jag plugga lite mer och äta överbliven pizza från igår. Jag ÄLSKAR att äta pizza dagen efter att man har köpt den. Så mycket godare än när den är nybakad!

And I'll fall on my knees


Lissie - everywhere I go.

High or low, fast or slow


The Ark - let your body decide .

Fredag

Nu har jag powernappat vilket inte händer ofta. Jag brukar ha väldigt svårt att somna mitt på dagen sådär, men när jag kom hem från skolan var jag så slut att det var oundvikligt. Jag tror att det var alla stress med alla redovisningar som äntligen försvann vilket tillät mig att slappna av. Skönt.

Idag ska jag verkligen inte göra någonting alls. Jag har sovit så himla lite de senaste nätterna så jag tror att jag ska försöka ta vara på den här helgen och bara vila upp mig.

Sleep tight

Precis hemkommen från Kick-ass comedy på O'Learys här i Uppsala. Åsas kompis Artin uppträdde tillsammans med åtta andra komiker. Det var skönt att bara skratta och ha roligt i två timmar :) Nu är det sängen som gäller eftersom det är redovisning imorgonbitti. Blä. Förhoppningsvis försover jag mig inte en gång till! Gonatt :)

...

Det här är tredje dagen i rad som jag försover mig. Av någon jävla anledning har jag börjat stänga av alarmet i sömnen, och det är liksom någonting som jag inte kan göra sådär jättemycket åt. Ikväll tänkte jag försöka gå och lägga mig jättetidigt, men problemet är oftast att jag ändå inte kan somna förrän senare.

Watching TV

Kvällen spenderas framför datorn. Jag försöker hinna ikapp med alla serier jag följer. Det är lite jobbigt att hålla reda på ibland så jag måste skriva en lapp med alla dagar och tider. Nu blir det 90210 och Melrose place.

Alla serier jag följer är: One tree hill, Heroes, Gossip girl, Life unexpected, How to make it in America, How I met your mother, 24, The vampire diaries, True blood, Entourage, 90210 och Melrose place. Sen finns det ännu fler serier som kommer och går, men det här är i alla fall de jag alltid följer. Det är tur att de har säsongsuppehåll på olika tider så att alla inte visas samtidigt, då skulle jag nog aldrig hinna.

I ain't happy, I'm feeling glad


Gorillaz - Clint Eastwood.

You've got mail


Jag älskar att ha postbox! Man slipper krångel med att behöva ta sig till affären som ligger en bra bit bort för att hämta ut paket. Fick i alla fall hem en tröja från Nelly.se idag och tydligen fick jag gratis armband plus tygväska på köpet. Nice!

I've got sunshine in a bag


Hängde vid en brygga med Olof tidigare idag. Jag fick en ångestattack innan redovisningen så jag skippade den och satte mig i solen istället tills det var dags för BVC-besök (inte för min egen del utan i utbildningssyfte :P).

Varje gång jag skriver att jag ska gå och laga mat så tar det MINST två timmar innan det faktiskt händer någonting. Jag fastnar lätt framför tv/dator och glömmer bort tiden. Speciellt om jag spelar spel. Därför tänkte jag att om jag skriver att jag ska gå och äta nu så vet ni att jag egentligen inte är i köket förrän om två timmar. Nödvändig information, jag vet.

Nobody knows it but me


Miike Snow - animal.

Tisdag

Jag är helt jävla slut. Satt i skolan mellan 8:30-15:30 med seminariegruppen. Vi förberedde redovisningarna som vi har på onsdag och torsdag. Det är ganska ansträngande att sitta nio personer i ett litet rum utan fönster en hel dag, men det gick ganska bra ändå. Jag är bara så himla trött nu. Efter skolan gick jag hem, slängde av mig väskan och sen var det bara att börja traska i solskenet mot Flogsta. Hade i alla fall sällskap av Olof, Rickard och Sandra så det var trevligt :)

Nu ska jag gå och laga mat innan jag äter mig mätt på choklad. Provade Marabous nya med passionsfrukt och chili. Asgod! :D

...

Nu har jag klämt i mig en halvliter chokladpudding, direkt ur skålen. Ibland får jag en konstig huvudvärk snett bakom, lite ovanför, örat. Jag fick det nu, bara så att ni vet.

Jag är inte taggad alls inför att sitta i skolan imorgon. Blä. Nu ska jag kolla på några avsnitt av Life unexpected, sen sova. Gonatt!

Your voice is fading out and in


Miike Snow - black and blue.

The sun is shining


Bild från kryssningen.

Nu har jag ätit middag och för tillfället väntar jag på att chokladpuddingen som står i kylskåpet ska stelna till lite. Imorgon ska vi förbereda redovisningarna inför onsdag och torsdag (vi har inte ens börjat!) så det kommer bli en lång dag. Blä. Därav chokladpuddingen, jag måste få i mig något gott så att jag vaknar med ett glatt humör imorgon! :)

Just because


Idag har jag druckit en jordgubbssmoothie och haft på mig en jättefin skjorta som jag fick låna av Olof.

Måndag

Jag hade ställt alarmet på 07:15 imorse. Tror ni att jag vaknade? Nä! Klockan 08:28 vaknar jag med ett ryck och inser att jag ska möta Therese om 5 minuter!! Slängde mig in i duschen, slängde på mig kläder och stressade järnet. Jag var klar på en kvart. Åsa var snäll och köpte en yoghurt till mig medan hon stod och väntade borta vid Folkes. Jag hade ju inte fått i mig någon frukost så det var väldigt uppskattat! Vi kom till Infoteket 08:55. Där fick vi veta lite vad de gör och hur deras organisation fungerar. Det är som ett bibliotek fast alla böcker och informationsblad handlar om funktionshinder av olika slag. De håller även kurser för föräldrar och syskon. Sen blev det lunch på stan med Therese (Subway såklart!) och efter det var det föreläsning till klockan tre.

Nu ska jag gå och äta något mellanmål, sen ska jag bara ta det luuugnt.

Those will be the best memories


Usch vad jobbigt det blev när jag kom tillbaka till Uppsala nu. Jag älskar verkligen den här staden, speciellt på sommaren, och jag älskar de vänner jag har fått här. Det kommer kännas otroligt svårt och jävligt att lämna det här stället. Vad ska jag göra när jag inte får träffa Therese och Åsa varje dag i skolan? Jag kommer få abstinens!

Söndag

Nu är jag tillbaka i Uppsala igen och det känns riktigt bra. När jag klev av tåget var det strålande sol och vårväder. Jag fick en liten släng av ångest när jag insåg att jag inte kommer att bo här till hösten. Jag vet att jag gör rätt val angående utbildningen, men Uppsala är en väldigt vacker och härlig stad att bo i och jag kommer definitivt att sakna det.

Ikväll ska jag inte göra någonting speciellt. Jag tänkte kanske plugga lite och kolla på någon film.

...

Jag börjar känna mig extremt stressad över allt skolarbete som ska vara klart nästa vecka. Plus att jag har en restuppgift kvar från en tidigare kurs. Plus att jag inte har börjat på PPU-plattformen som ska vara halvfärdig till den 20:e. Jag känner panikångesten komma krypande så imorgon blir det till att plugga. Jag får väl göra det på tåget hem eller någonting.

Lördag

Jobb, jobb, jobb. För tillfället ligger Kalle och sover på soffan så jag passar på att slappa lite framför datorn. Har även bunkrat upp med Polly inför kvällen, plus att det blir potatisgratäng och kött till middag. Hittills har det varit en ganska bra dag :)

And so I went and let you blow my mind


Train - Hey soul sister .

Time for tea


Blööö. Jag är galet trött alltså. Jag försöker piggna till med hjälp av te, men än så länge fungerar det inte sådär jättebra. Jag spiller mest.

Gomorron!

Jag är hur trött som helst, men vaknade för en kvart sen och kunde inte somna om :/ Tänkte ta mig upp och käka frukost och börja jobba med Kalle, lika bra att börja så tidigt som möjligt egentligen. Jag vill inte komma hem alltför sent imorgon kväll, men jag vill samtidigt jobba så många timmar som möjligt.

Fredag

Jag borde påminna mig själv om att inte vara inne på facebook när jag har druckit alkohol. Det resulterar bara i att jag blir vän med folk som jag inte skulle ha blivit vän med när jag är nykter :P

Det har varit en ganska händelserik dag idag. Först var jag på jobbmöte i Jakobsberg, sen plockade Therese upp mig och vi åkte till Barbarby outlet. Sen blev det donken och efter det rullade jag tillbaka mot Tumba. Jobbade med Kalle i två timmar och sen gick jag ut på en promenad med Susanne och Chilli. Efter det gick jag hem till Susanne och drack lite vin, och nu är det snart dags att sova igen.

Pics .


Lite bilder från kryssningen.

Torsdag

Sitter för tillfället hemma hos Saga och är bakis som en gnu. Blä. Fast jag får skylla mig själv och egentligen var det värt det. Vi hade jättekul på kryssningen :)

Imorgon ska jag till Södertälje med mamma och sen ska jag iväg på möte med jobbet angående sommaren. Det ska bli nice att få ett schema så att man kan börja planera in lite roliga grejer. Efter mötet ska jag hem till mamma och pappa för att jobba med Kalle. Hela helgen kommer spenderas med Kalle och sen ska jag tillbaka till Uppsala på söndag.

Tisdag

Imorse när jag och Bonnie vaknade bestämde vi oss för att åka in till stan och fika. Det blev glass på Djurgården i solen. Sen tog vi båten till Slussen och promenerade tillbaka till stan. Sen tog vi tåget hem och nu är jag hos Saga. Vi skulle plugga, men det blev inte riktigt så. Just nu har vi lite klädpanik inför kryssningen imorgon.. förhoppningsvis har vi hittat någonting fint att ha på oss tills det är dags att åka.

...

Sitter här hemma hos Saga och dödar tid. Jag ska sova hos Bonnie ikväll, men vi ska inte mötas förrän vid elva så just nu sitter jag och slöar framför datorn.

Måndag




Saga ska iväg på dejt så jag ska stanna hemma hos henne så länge. Har bunkrat upp med godis och filmer. Myspys. Hennes katt spydde precis ner mitt block så alla anteckningar från vårens föreläsningar är förlorade. Det är samma katt som en gång kissade på min väska.

Välkommen till världen!

Igår fick min kusin Nadia och hennes kille Patrik en liten flicka som heter Tilde. Jag fick ett mms med en bild av farmor imorse och gud vad söt ungen var! :D

Söndag

Det har verkligen inte varit en lugn stund idag. Vaknade runt elva och gjorde mig iordning. Åkte till donken med mamma och pappa, sen släppte de av mig hos farmor och farfar. Där satt jag i några timmar tills mamma och pappa kom och hämtade mig igen. Direkt hem till Saga med resten av min packning, sen åkte vi till donken (igen!) och köpte middag. Efter maten åkte vi till Kista för att hämta Sagas mamma och lillebror. Fastnade där i någon timme och sedan fick Saga psykbryt i bilen på väg hem. Nu har vi precis duschat och Saga tycker att vi ska festa. Jag tycker att vi ska sova.

Förresten har boendesituationen löst sig, åtminstone tillfälligt. Jag pratade med farmor och farfar och jag ska bo i deras extrarum i höst. Jag tror att det kommer fungera jättebra :) Självklart får de pengar för hyra och så. Det här är bara tillfälligt tills jag hittar någonting annat, men det känns skönt att ha någonstans att bo överhuvudtaget.

Helgens bravader

Igår var vi som sagt ute på krogen. Först satt vi på Treat ett tag, sen drog vi vidare till Strand vid Hornstull och kollade på Hästpojken och dansade arslena av oss. Det var skitkul! Sen drog vi till cafét där Susanne och Bonnie jobbade natt. De bjöd på massa fika och mat och te. Världens bästa :) Efter det slaggade jag i gästrummet hos Olofs föräldrar eftersom min nattbuss hade slutat gå. Jag sov typ fem timmar, sen var det bara att börja rulla mot mormor och morfar där det bjöds på påsklunch.

Nu är jag hemma hos mamma och pappa igen. Det blir en lugn kväll eftersom jag inte har råd att gå ut, men det känns ganska skönt ändå :)

...

Jag börjar bli riktigt orolig över vad jag ska göra i höst. Alltså, jag vet vad jag ska göra i och med att jag ska läsa några småkurser på distans och jobba. Däremot vet jag inte alls hur jag ska göra med boende :/ För att få jobba där jag jobbar nu måste jag bo i Stockholm. Det innebär att jag kommer säga upp min lägenhet i Uppsala till hösten, men jag har ingenstans att bo i Stockholm :/ Jag har funderat på att hyra ett förråd till mina möbler och soffsurfa hos vänner, men det vore mer praktiskt med någonting lite mer konkret. Jag kan liksom inte bo hos mina vänner hur länge som helst. Samtidigt har jag bara ett vikariat på mitt nuvarande jobb vilket innebär att de ringer in mig om någon är sjuk. I och med det är det i princip omöjligt för mig att få en lägenhet. Jag har visserligen flera månader på mig att lösa problemet, men det känns som att det inte direkt kommer dyka upp någonting under den tiden som underlättar situationen.

Dagens låt


Eva Simons - Silly boy

Friday I'm in love


Jag orkade inte ta fyra bilder idag. Det börjar bli svårt att komma på nya ansiktsuttryck.

Ikväll är det utgång med grabbarna grus som står på schemat. Patrik, Olof, Rickard, Ahlmark, Hjelm och eventuellt några fler. Jag behöver verkligen komma ut och umgås med lite folk ikväll. Saga den jäveln ska till Norrland med Jenny så hon kommer inte hem förrän imorgon :P Själv ska jag på Påsklunch hos mormor och morfar imorgon klockan ett. Förhoppningsvis får man ett påskägg eller två.

...

Så fort jag kommer hem till mina föräldrar igen mår jag dåligt. Är det så det ska vara?

Torsdag

Träffade Amanda när jag kom till centralen. Vi åt lunch på donken och umgicks i typ tre timmar. Det var så himla mysigt att träffa henne. Vi ses liksom inte sådär jätteofta så vi har alltid väldigt mycket att prata om :)

Mötte upp Bonnie i en lekpark för ett tag sen där det blev en del kedjerökning och en massa snack om kärlek. Jag skulle sova hos henne, men hade alla mina grejer hemma så vi ska ta det någon gång nästa vecka istället. När jag kom hem ringde Saga och erbjöd sig att komma och hämta mig med bil så att jag kunde flytta över all min packning dit. Sagt och gjort, nu sitter vi här med varsin dator i knät och är osociala som fan :P

'Cause it ain't the first time




Det blev ingen skola idag. Jag var färdigduschad och påklädd precis det klockslaget som jag skulle gå och möta Therese. Det kändes inte riktigt okej att stressa iväg utan att ens ha ätit någon frukost eller dubbelkollat packningen. Ibland får man prioritera sitt eget välmående före skola eller jobb. Faktiskt.

Nu ska jag gå till affären och köpa cigg, sen kanske jag tar mig till skolan en stund i alla fall. Eller så åker jag direkt till Stockholm. Vi får se :)

Torsdag

Jag förstår inte hur folk orkar gå upp såhär tidigt. Jag tror att jag ska satsa på det där att jobba natt när jag börjar på riktigt. Min kropp är verkligen inte skapt för att vara uppe såhär tidigt. Försöker samla kraft för att hoppa in i duschen, men jag tycker att det är så jäkla äckligt att duscha när man är trött. Sen visar de faktiskt Lilla Jönssonligan på tv3 och den är ju så bra! :D

Nej, skola var det. Blä.