.

Usch. Det är jobbigt när man är sjuk och har världens roligaste planer nästa dag... Jag blir mest stressad över att jag måste bli frisk så att jag kan partaja imorgon, men om jag blir stressad lär jag inte bli frisk så himla fort. Skit också.

Vi får se hur jag känner mig imorgon när jag vaknar helt enkelt. Gonatt!

Onsdag

Idag mår jag inte bra alls. Det funkar finfint om jag bara ligger ner i sängen och tar det lugnt, men så fort jag reser på mig mår jag illa. Det är ett slags mellanillamående där jag inte mår så illa att jag behöver spy, men jag mår inte heller så bra att jag orkar hålla mig uppe en längre stund. Hellre att det övergår i värsta illamåendet eller ingenting alls än något jävla mittemellan där man är nästan frisk och nästan sjuk på samma gång.

Hur som helst ska jag försöka undvika datorn så mycket som möjligt idag. Tänkte plugga lite inför seminariet imorgon eftersom jag ändå inte har någonting bättre för mig.

Semla på sängen!


Olof kom hem vid halv elva och väckte mig genom att påstå att han hade köpt den bästa frukosten någonsin till mig. När jag kom ut i köket hade han gjort te och på bordet stod det semlor! Han hade faktiskt rätt, det var den bästa frukosten ever! :)

Min helg!

Fredag: Jag mötte Saga i tumba centrum och vi rullade in en snabbis på systemet. Sen hämtade vi upp hennes brorsa och köpte med oss donkenkäk hem till dem. Efter att vi hade gjort oss iordning åkte vi till Robin och hans brorsa i flemingsberg där vi spelade lite ölspel och hade allmänt trevligt. Lite senare på kvällen bestämde vi oss för att rulla mot TB's, men det tog lite längre än beräknat. Vi fastnade i hissen! Robins brorsa bodde på 8:e våningen och mittemellan 2:a och 3:e våningen fastnade hissen. Vi satt fast i 40 minuter med en klaustrofobisk Saga. Fast jag måste säga att om jag någonsin fastnar i en hiss igen är det definitivt de här människorna jag vill fastna med :P Efter att vi äntligen hade kommit ut tog vi tåget till Tumba och mötte Nina för att sedan traska vidare till TB's. Väl där dansade vi som dårar tills de stängde, sen tog jag en taxi hem. Kom hem runt tre :)

Lördag: Saga och Camilla hämtar mig framåt kvällen och vi åker hem till Camilla. Dricker lite, kollar på Melodifestivalen. Jag drog innan det kom mer folk eftersom Nina så snällt hämtade upp mig med bilen :) Vi cruisade runt lite och sedan drog vi hem till henne och Conny. Grabbarna kom senare eftersom de hade varit och käkat pizza på Picasso. Vid halv två tog jag sista bussen mot centrum som även Saga hoppade på. Kul med lite sällskap på vägen hem :)

Söndag (idag): Jag träffade Susanne en snabbis på eftermiddagen och vi bestämde oss för att nästa gång jag är hemma ska vi göra egna köttbullar! Haha. Sen tog jag mitt pick och pack och satte mig på tåget. Kom hem till Uppsala runt halv sju så jag och Olof gick till affären och köpte gott bröd och lite grejer för att göra grillade mackor (i ugnen). Vi skulle egentligen köpa semlor också men de hade bara bottenskrap kvar så vi köpte kladdkaka och grädde :) Nu har vi kollat på tre avsnitt av Skins och det börjar väl snart bli dags att sova.

En sjukt bra helg har det i alla fall varit :)

A good day

Just nu har jag en sån där mysig känsla av att allt är perfekt. Jag sitter här med min kopp te och lyssnar på musik på MTV. Njuter av lugnet innan jag drar hem till Stockholm. Väl där ska jag träffa Saga vilket alltid slutar bra :) Jag är nöjd med mitt klädval idag, nöjd med mig själv. Allt känns helt enkelt bra just nu. Jag önskar att jag hade fler såna här ögonblick, men jag antar att desto mer sällan de kommer desto mer uppskattar jag dem. Just nu tänker jag bara ta tillvara på tillfället och njuta av dagens självförtroendekick :)

Fredag

Idag ska jag hem till mamma och pappa :) Fast tekniskt sett kommer jag åka hem till Saga eftersom vi ska mötas i Tumba och gå på systemet och sånt. Det kommer bli en bra helg det här :) Dock är jag fortfarande förkyld och lite febrig, men det går nog över framåt eftermiddagen. Det brukar vara värst precis när man har vaknat och precis innan man går och lägger sig.

Forever21 till Sverige!

JAAAAAA! :D Tänk att kläder kan vara så roligt :P

Movie night


Sex Drive, RocknRolla och Bolt. Det är vad min kväll består av :) Jag måste bli frisk så att jag kan åka hem i helgen och jobba med min bror.

Sjukling med nya kläder

Febrig och snorig, så skulle man kunna beskriva mig idag. Det blev inte direkt bättre av att jag var nere på stan och gick i affärer tidigare idag. Fast det var värt det för jag köpte världens finaste jeansväst på Gina Tricot! :D Det är inte, som Olof trodde från början, en löst sittande jeansjacka med avklippta ärmar. Det är en tight och kort jeansväst som endast täcker bysten. Sådeså. Sjukt snygg, men orkar inte hålla på och posa nu. Bilden på Gina Tricots hemsida suger, där sitter västen skitlöst på dockan och det är väldigt osmickrande helt enkelt. Men i verkligheten är den tight. Anyways, känner att min feberyra börjar ta över mitt skrivande lite smått.

Kvällen kommer bestå av lösgodis, naturgodis och glass. Eventuellt läsk. Olof ska iväg på partaj med några klasskamrater så jag har hela lägenheten för mig själv :)

Torsdag

Uppe med tuppen igen, ska möta Olof när han slutar skolan vid tio. Lite eventuell shopping står på schemat :)

De senaste dagarna har jag varit sjukt snorig, men jag verkar inte direkt bli sjuk. Det känns lite som min pollenallergi, täppt i näsan helt utan anledning. Nysattacker lite då och då. Sömnbesvär på grund av andningsbesvär. Suck.

Jeansväst


Beställde precis den här svarta jeansvästen från
Only.se. Jag var inne på att köpa en ljusblå förut, har lagt undan en till imorgon på Gina Tricot, men svart känns lite bättre. Vi får se när den dyker upp i brevlådan helt enkelt :)

Onsdag

Klockan är tio i nio och jag är vaken. Helt sjukt! Jag vaknade vid 07:20, kollade på The Voice och gick o duschade. Skolan börjar 10 så jag har en hel halvtimme över nu innan bussen går. Mer slötittande på tv antagligen :)

Back to normal

Slut på Veronica Mars. Ställde mig och diskade direkt efter så jag antar att mitt liv är tillbaka till det normala nu. Dock kom nya avsnitt av Heroes, Gossip Girl, One tree hill och 24 idag så kvällen är räddad :P

Life on hold

Dagen har till stor del bestått av Veronica Mars, vilket verkar vara ganska vanligt nuförtiden. Jag är snart klar med sista säsongen så inom några dagar är jag tillbaka till mitt normala, något mer sociala, jag :P Å andra sidan är jag inte särskilt social av mig i vanliga fall heller, men betydligt mycket mer än vad jag har varit de senaste dagarna.

Ikväll tänkte jag satsa på att gå och lägga mig lite tidigare, det vill säga tidigare än 05 som har varit standardtiden på sistone. I övrigt har jag inte så mycket mer att tillägga. Mitt liv har tagit en liten paus nu på grund av den fantastiska kombinationen "ingen skola" och "Veronica Mars säsong 1-3". Ibland behöver man ta en paus, leva genom någon annan en stund (i mitt fall karaktärer i tv-serier) för att kunna gå tillbaka till sitt eget liv så småningom. Sådan är i alla fall jag. Sorgligt men sant.

Tonight


Såhär ser kvällen ut för min del :D

Idag har vi varit och storhandlat på Willys. Massa quorn och sånt, nödvändigheter helt enkelt. Min filosofi är att om man ska handla mer än 5 saker är det bättre att åka till ett varuhus och storhandla. Man sparar otroligt mycket pengar på det. Olof poängterade även att det här var första gången på länge man faktiskt var ute i solljuset. Det stämmer nog eftersom jag oftast börjar skolan runt tretiden och då har det redan börjar mörkna lite. Jag vaknar inte förrän tidigast ett nuförtiden så jag brukar missa solljuset nästan helt. Trevligt var det i alla fall att komma ut lite, även om händerna nästan frös till is.

04:46

Jag borde nog försöka vända tillbaka mitt dygn, men av någon anledning trivs jag bäst på natten. Jag brukade inte vara en nattmänniska, men jag antar att saker förändras. Det känns lite som att det inte finns någon poäng med att gå och lägga sig. Jag har nog alltid uppfattat sömn som ett slags slöseri med tid. Timmar som bara försvinner ut i tomma intet. Helt i onödan.

Nu ska jag äta någonting och sen ska jag väl försöka sova lite. Gonatt!