Lördag

Vaknade för ungefär en halvtimme sen, men har inte orkat resa mig upp ur sängen ännu. Tänkte kolla på ett avsnitt av Veronica Mars och kanske äta lite frukost.

Ikväll blir det bio med Amanda i stan :) Vi ska se The Unborn. Läskigt, men det är sånt man får ta ibland. Det känns som en evighet sen jag såg en skräckfilm på bio så det kan bli skoj. Eller nåt. Kul att träffa Amanda i alla fall :)

OH MY LORD!


Herregud det känns som att jag har förflyttats tillbaka till 14-årsåldern! Shit pommes! Jag nästan dreglar på riktigt när jag ser den här snubben i Veronica Mars. Jag gjorde det lika mycket när jag kollade på Moonlight också. Han är så jäkla het så jag tror att jag dör snart. Det pirrar i kroppen varje gång jag ser honom!

Baserat på texten ovan kan vi alltså med all säkerhet konstatera att jag har blivit en fjortis! Jag är från och med nu jämförbar med en tolvårig flicka som, varje kväll innan hon ska gå och lägga sig, pussar på sin poster av Aaron Carter. Fast jag skulle i en sådan situation pussa på en poster av Jason Dohring, men ni förstår vad jag menar....

Fredag

Jag vaknade vid halv två idag. Skönt :) Käkade frukost med Olof och sedan drog vi ner på stan. Lämnade tillbaka en tröja på Kappahl och köpte en supersnygg på H&M. Det var halva reapriset så jag fick den för en femtiolapp! :) Efter att ha gått runt lite i affärer käkade vi middag på Subway och sen köpte vi med oss Ben & Jerry's hem :D Jag gissar på att det blir filmkväll ikväll :)

STOCK!

Nu är man hemkommen från sitt första besök på Stocken (om man inte räknar nollningen :P). Jag, Therese och Olof har i alla fall haft en skitbra kväll! Dock ligger Therese däckad i min säng just nu, så full att hon inte ens orkade byta om :P Funderar på att sova lite jag också, men först ska jag äta choklad! :)

När vi stod vid insläppet kollade vakten på mitt kårleg och skrek STOCK! till snubben i inträdet. Detta innebar såklart att eftersom jag är medlem i just Stockholms nation fick jag gå in gratis :D

Sju timmar

Nu har jag kollat på Veronica Mars sju timmar i sträck. Jag tror att det är dags att sova lite :P

Puppy love


Gaah.. drrreggel... iiih! Okej, lite väl fjortisaktigt kanske, men han är så jäkla het! OH MY LORD!!! (som Amanda brukar säga :P). Tillbaka till Veronica Mars nu...

Choko körsbär

Det känns lite läskigt att vara ensam hemma, men samtidigt är det antagligen någonting jag borde klara av i 20-årsåldern :P Olof är iväg på Oasis-konsert i Stockholm hela kvällen. Han skulle försöka hinna med sista tåget hem eftersom han börjar skolan klockan åtta imorgon (!), men det beror lite på hur länge konserten håller på. Han kan ju inte missa slutet :) Hur som helst har jag i alla fall Therese som bor nära och hon lovade att komma över om jag blev alldeles för ensam och rädd :)

Dagen började i skolan med lite pluggande. Efter en stund gav vi upp och gick ner på stan och shoppade (jag och Therese alltså). Vi var i stan i typ fyra timmar. Inte konstigt att vi hade ont i fötterna :P Köpte massa nytt te också! :D Choko Körsbär och Cream Peach.

Nu blir det Veronica Mars och lite coca cola :)

Shoes!


Jag köpte världens finaste skor idag. Lite synd att de kommer från Skopunkten eftersom det innebär att de antagligen kommer vara trasiga inom ett halvår. 349 riksdaler betalade jag och det sved lite i plånboken eftersom jag har gymkort och hultsfredsbiljett att köpa den här månaden, men det var det värt! :)

Varför tar skopunkten alltid så sjukt fula bilder på sina skor och lägger upp på hemsidan? Dinsko gör samma sak. Puckon.

Mammut

Äntligen hemma vid min egen dator :P Kom hem runt 11 imorse och störde Olof lite medan jag väntade på att åka till skolan. Mötte Martina vid kvart i ett utanför klassrummet, men vi blev lite fundersamma över varför inte läraren var där ännu. Självklart får vi reda på att vår grupp har bytt tid och att vi framöver har PPU 15-17. Kuuul. Två timmar för tidiga var vi så vi satte oss i Matikum istället och dödade lite tid. Efter ett tag gick jag och Therese ner till en kiosk för att köpa cigg och sedan bar det av till skolan igen för att gå igenom mitt och Martinas PPU med läraren innan lektionen. Vi skulle nämligen vara duktiga och hålla i ett PPU helt själva, vilket gick strålande! :)

Efter skolan gick jag och Therese ner på stan och käkade middag på Max och kollade lite i affärer. Planen var att gå på bio så vi hörde av oss till Åsa som också var på :) Det blev Mammut. Ännu ett mästerverk av Lukas Moodysson.

Måndag

Imorgon 07:20 lämnar pappas bil parkeringen och jag ska förhoppningsvis sitta i ett av sätena då (om jag inte däckar på väg dit, typ utanför porten, för att jag är sjukt trött). Skjuts till centralen och sen tåget hem till Uppsala. Hejdå Tumba!

Underbar helg!

Fredag: Partaj hos Nina och Conny. Det verkar vara det varenda gång jag kommer hem, eller så beror det på att de har partaj varenda helg :P Hur som helst var det kul att träffa alla igen, mycket skoj o snack o sånt :) Lite dumma saker som hände i slutet av kvällen, men det gick bra till slut.

Lördag: Therese hade fyllt 21 tidigare i veckan och det skulle firas! Vi startade med middag på Mongolian BBQ. Så jävla nice buffé! :D Sen drog vi vidare till världens coolaste pub EVER! Sjätte tunnan hette stället och det låg i gamla stan. Medeltidspub med keramikmuggar och mjöd och livemusik och träbord och jävligt nice stämning! :D Jag och Olof drog iväg en stund efter tolv och mötte upp Patrik, Alexandra och Rickard vid hötorget. Vi drog till donken och käkade lite, sen släpade vi med oss Patrik tillbaka till Sjätte tunnan :)

Idag: Jobbade med Kalle under dagen, men fick snilleblixten att jag och Therese skulle spela biljard. Vi möttes i stan strax innan halv nio, letade förjäves efter en pizzeria men hamnade på Max. Sen drog vi till Biljardpalatset vid Fridhemsplan. Vi drack cider och spelade lite biljard och sen lyssnade vi på dålig karaoke. Therese var bäst på biljard för hon skjöt ner både mina och Tobias bollar :P

Woho!

Äntligen klar med seminariefrågorna! Skönt. Nu ska jag glo lite på tv och kanske sova lite. Imorgon drar jag hem till Tumba direkt efter seminariet. Gonatt!

Pluggis

Nu har jag i alla fall svarat på 5 av 8 seminariefrågor. Sen att fråga 6 har delfrågor A-E är en helt annan sak. Kanske därför jag har fastnat lite. Tänkte i alla fall ta en paus nu så hjärnan får vila lite. Jag börjar ändå inte förrän 15 imorgon så jag har tid på mig. Jag kommer antagligen säga samma sak imorgon vid 14 :P

Torsdag

Eftersom jag fick pengar idag passade jag på att shoppa lite nödvändigheter på stan :) Jag hatar att gå runt på stan precis efter löning, människor är helt jävla galna! Med tanke på hur det ser ut på stan direkt efter löning undrar man hur många det egentligen är som slösar upp alla pengar lagom till mitten av månaden? Jag trodde att det bara var vårdslösa ungdomar med noll respekt för pengar (typ som mig), men med tanke på att de flesta armbågar man får i magen efter löning tillhör vuxna börjar man undra lite. Skönt i alla fall att få pengar en dag innan alla andra, nu kan jag ta det lugnt imorgon :P

Jag borde plugga ikväll eftersom jag har seminarie imorgon, men vi får väl se hur det blir med det. Motivation är inte någonting som kommer i storpack nuförtiden.

Zack and Miri


Jag och Olof har precis kollar på filmen Zack and Miri make a porno. Den var faktiskt riktigt rolig! :) Sen gillar jag det faktum att
Justin Long för en gångs skull inte spelade en nördig tonårskille. Alltid intressant att se skådespelare som har sina typiska roller spela någonting helt annat :)

What's the point?

Vad fan gör jag uppe nu? Jag borde verkligen lära mig att gå och lägga mig i tid! Inte för att jag har någonting jag måste göra imorgon, men det kan ju vara bra att vända dygnet rätt för en gångs skull. Suck. Fast jag har insett varför jag har så svårt att gå och lägga mig. Det är för att det känns helt totalt jävla meningslöst! Jag får ångest av att tänka på att jag ska slösa bort cirka åtta timmar på ingenting. INGENTING! Bara en massa konstiga drömmar och snarkande. Typ. Jag gissar på att denna ångest jag talar om har ganska mycket att göra med det faktum att jag är en sjukt stressad person. Jag är inte stressad över någonting specifikt, jag är bara allmänt stressad. Alltid. Därför kan det nog vara så att min lilla hjärna blir ännu mer stressad när den tänker på att slösa bort en tredjedel av dygnet. Så är det nog. Problem solved, fan vilken bra psykolog jag är åt mig själv!

Ingenting speciellt

Idag kom alla nya avsnitt av alla bra serier så jag har väl inte gjort så mycket annat än att kolla på dem. One tree hill, Gossip Girl, How I met your mother och 24. 90210 kommer imorgon. Vet inte riktigt när Entourage och Heroes har premiär igen, men det lär väl bli snart i alla fall :)

Nu har jag ingen skola förrän på fredag 15-17. Efter det drar jag hem till mamma och pappa över helgen :)

Tisdag

Idag hade vi föreläsning mellan 14-16. Efter det gick jag och Therese runt i lite affärer och kollade, sen åkte jag förbi Preem och hämtade ut två paket (ett till mig och ett till Olof). Nu ropar Olof på mig att jag ska komma och duka så det här inlägget blev lite kortare än väntat :P

God morgon!

Det känns som att ett gummiband sitter och spänner runt mitt huvud. Usch. Tänkte pallra mig upp och käka frukost alldeles strax, förhoppningsvis kan det hjälpa lite med huvudvärken. Skolan börjar inte förrän 14 så jag hoppas att det är borta tills dess :)

Jag borde kanske börja med att inte sitta framför datorn/tv:n hela tiden? :P

Måndag

Då var första dagen på vårterminen avklarad. Det känns faktiskt helt okej :) Efter skolan gick jag och Martina till engelska parken och fixade med vårt PPU som vi ska leda på tisdag nästa vecka. Det kommer bli skitbra! :D

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på för tillfället. Känner mig mest seg, men kanske borde käka middag eller nåt snart.

Nervös

Egentligen borde jag väl gå och lägga mig, men jag är alldeles för exalterad. Jag vet inte om det är på ett bra eller dåligt sätt, men jag är definitivt nervös inför att börja vårterminen imorgon. En hel termin av statskunskap och juridik känns inte direkt lockande. Å andra sidan vet jag att det är nödvändigt för att jag ska kunna arbeta med det jag vill. Suck. Jag hoppas verkligen att jag klarar det här, jag är nämligen inte hundra procent säker på det.

Jag återkommer imorgon efter skolan!

Good times

Saga, Angelica, Ronja.




Nyårsafton

Eftersom min kamerasladd har varit borta så har jag inte kunnat lägga upp bilderna från nyår, men här kommer de i alla fall. Bättre sent än aldrig :) Nyårafton spenderades i Tumba hemma hos Nina och Conny med Olof, Patrik, Micke, Rickard, Alexandra, Hanna och Martin.

Observera att jag var spiknykter på nyår. Smuttade på ett litet glas jäger hela kvällen. I övrigt drack jag alkoholfri cider. Somnade gjorde jag vid tretiden och de ringde in mig till jobbet runt sex på morgonen. Jag var inte världens gladaste dagen efter, men det var i alla fall tur att jag inte hade druckit!


Jag och Nina i början av kvällen :)


Nina och Conny :)


Jag och Nina :)


Patrik och Olof lyckas inte riktigt se bra ut på kort :P


Olof och jag på väg ut för att fira in tolvslaget :)


Nina och hennes sjukt fina mössa! Jag försöker se cool ut med en cigarill i munnen :P

Söndag

Egentligen vaknade jag halv tolv och tänkte att jag skulle gå upp och käka frukost. Jag kände mig pigg och allting. Trots det lyckades jag somna om och vaknade för cirka tjugo minuter sedan. Det känns som att jag kommer få väldigt stora problem när jag börjar skolan igen.

Jag börjar störa mig mer och mer på att grannarna hörs så jäkla bra. En annan irriterande grej är också att vi har en ventil som går från balkongtaket till toaletten. För det första; varför? För det andra; när jag röker kommer röken in på toaletten! :/

Hultan '09

Jag har en riktigt bra känsla just nu. Pratade med Amanda för en stund sen och nu är det bestämt att vi åker till Hultsfredsfestivalen i sommar :D Fjärde gången blir det för min del, femte för Amandas. Vi kommer att bo med Therese och hennes kompisar så det kommer bli jäkligt nice! Tänkte köpa biljetten nu när jag får lön så att jag har det avklarat. Fy fan vad kul! :D

Hultsfred '04, '05, '06 och '09.

Grannar som låter

Det verkar bara vara du och jag Nina ;P

Det blev lite sovmorgon idag. På sista tiden har jag inte kunnat gå upp innan tolv. Jag vet inte varför egentligen, men det kan säkert ha med årstiden att göra. Hur som helst är jag uppe nu, även om det känns som att kroppen inte riktigt hänger med.

Det är sjukt hur lyhört det är i det här huset. Grannarna spelar musik just nu och det hörs jäkligt bra. I övrigt brukar jag höra vad som påminner om en penna som tappas i golvet i lägenheten ovanför. För att inte tala om "borrandet" som förssiggår nästan varenda dag. Vi har dock kommit fram till att det antagligen är en mixer av något slag. Det låter mer logiskt än att de har saker att sätta upp på väggarna varenda dag. Det bästa var att två dagar i sträck hörde man först borrandet, sen någon som börjar skrika och svära. Typ "Aj, jävla helvete!" och sånt. Två dagar i rad. Inte en gång, utan två. Personen som sköter mixern måste vara jäkligt dålig! Vad gjorde han liksom? Stoppade ner handen och skar av ett finger? Två finger till och med, ett om dagen.

Gudfadern och Linkin Park

Chips, läsk och en chokladkaka. Det blir inte bättre än så :P Jag och Olof har kollat på Gudfadern II ikväll. Vi kollade på första filmen igår. De var faktiskt riktigt bra, mycket bättre än jag minns dem. Det kan dock bero på att jag endast har sett dem i onyktert tillstånd i en stuga uppe i Norrland med Saga :P Den korven är förresten i Indien nu och njuter av värmen. Jag är inte alls avundsjuk... :P

Just nu är det Linkin Park på MTV. Något program om dem. Alla verkar tycka att de är så jäkla töntiga, men deras musik fick mig att klara mig igenom dåliga tider. Det är sjukt att musik kan påverka en på det sättet, att det kan spela så stor roll. Fascinerande. Sjukt mycket nostalgikänslor varenda gång jag lyssnar på Linkin Park i alla fall :)

I don't know who I am without you

She who dares to stand where I stood .


Fredag

Hemma från skolan igen. Det här var allra sista dagen på höstterminen och på måndag börjar vårterminen. Helgen kommer antagligen spenderas med Olof eftersom han fortfarande är sjuk. Det blir väl antagligen en jäkla massa film plus att jag ska fixa seminariefrågorna till nästa vecka. Ingen partyhelg alltså :P

Britney Spears

Precis hemkommen från ett möte med Jenny och Gustav i stan. Vi satt och fikade o diskuterade våra PM. Det blev te och chokladmuffins för min del :) Sen hämtade jag ut mina och Olofs paket på Preem. Jag hade fått hem mina nya fina blå hörlurar plus kurslitteratur. Olof fick en massa roliga filmer som han beställde från cdon.com så ikväll är det filmkväll :)

Just nu sitter jag och lyssnar igenom Britneys nya album. En positiv överraskning faktiskt. Jag har aldrig gillat hennes musik, inte ens när hon var ny, men nu verkar det som att hon har lite mer "riktiga" grejer att sjunga om med tanke på allt som har hänt. Texterna är faktiskt riktigt bra. Jag är dock inte jätteförtjust i själva melodierna eftersom de är så poppiga. De här texterna skulle kanske passa bättre med en annan musikstil, men jag tycker definitivt att hon har gjort någonting riktigt bra av sin karriär nu när det har gått så dåligt. Som sagt, jag är positivt överraskad.

Onsdag

Ska strax ner till tvättstugan igen och hämta de sista kläderna. Fick hänga dem i torkrummet istället eftersom min tvättid var slut och torktumlaren var dum. Enda problemet är att torkrummet suger! :/

Idag händer verkligen ingenting alls. Imorgon ska jag träffa seminariegruppen eftersom vi behöver skriva ihop en presentation till på fredag. Jag måste diska också, men jag gissar på att jag kommer skjuta upp det tills imorgon :P

Meningslösa hushållssysslor!

Idag är det tvättstuga som gäller. Jag hatar att tvätta. Man samlar ihop högarna med kläder som ligger utspridda över rummet, man tvättar, man viker fint, man stoppar ner kläderna i byrålådor och in i garderoben. Inom en vecka är det lika stökigt och smutsigt igen. Helt meningslöst. Det är samma sak med disken. Varför ska man diska när det ser lika skitigt ut inom två dagar? Jag vet ju att det skulle se ännu värre ut om man sket i det helt, men vafan det känns ändå totalt jävla meningslöst!

Mitt i natten

Har köpt massa nya fina berlocker idag. Eller rättare sagt fyllt på lagret med mina favoriter :) Det är lite farligt att sitta och surfa runt på nätet när man är såhär trött och precis har fått reda på att studiebidraget är högre i januari :P

Imorgon ska jag leka mamma åt stackars Olof som är sjuk och ynklig. Man måste ju vara lite snäll ibland :)

Fullspäckade tisdagar

24, One tree hill, Gossip girl, The City, Bromance... Det finns en jäkla massa bra serier att se på tisdagar :) Imorgon kommer ett nytt avsnitt av 90210 också. Nu väntar jag bara på att Heroes, Entourage och The Hills ska börja igen.

Alla blir sjuka

Igårkväll hade jag så ont i huvudet att jag mådde illa, plus lite feber. Idag när jag vaknade mådde jag hur bra som helst. Vi hade PPU idag i skolan vilket var rätt skoj eftersom det bara var utvärdering av alla tidigare PPU-tillfällen på planeringen :) Efter det åkte jag och Therese till Västertorg för att handla lite och nu sitter jag här hemma med världens jävla huvudvärk igen. Olof ligger i sin säng i mörkret och kvider eftersom han har åkt på feber han också :(

Måndag

Nu har jag klämt i mig pizzaresterna från gårdagen. Femte dagen i rad som jag äter pizza till middag. Min kropp mår nog inte sådär jättebra just nu :P Jag skyller på att jag bara bränner all mat jag försöker laga, och eftersom Olof inte är här så är det lättare med pizza helt enkelt. Han kommer dock hem ikväll så imorgon kan man ju hoppas på en ordentlig måltid :)

Idag lämnades i alla fall hemtentan in. Skönt att ha det överstökat eftersom det var allra sista inlämningsuppgiften på höstterminen. Nu är det bara PPU imorgon och seminariet på fredag sen börjar vårterminen.

Lista!

Snodde den här listan från Cissi :)

Ålder?
20 år
Var bor du? Uppsala, men kommer från Tumba
Bor tillsammans med? Olof
Husdjur? nej
Färg på hus? Typ beige?
När är du född? 1988
När tog du studenten? 2007
Något jobb? Personlig assistent åt min bror samt på en vikarepool
När ska du sova ikväll? Ingen aning
Kramat någon idag? Nej
Pussat någon idag? Nej
Vad har du ätit idag? Ingenting, en flaska coca cola :P
Dagens klädsel? Mörkblå jeans, rosa tröja, grå mössa, rosa halsduk och grå knästrumpor
Dagens smink? Mascara
Hur många har du kysst? Alldeles för många för att räkna på två händer
Vem kramade du senast? Therese
Har du flick/pojkvän? Nej
Vem pratade du med i telefon senast? Jenny
Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Olof som kommenterade filmen The Evil Dead som jag och Therese kollade på igårkväll

FAVORIT:
Film? American History X
Låt? Just nu är det Melissa Horn - Sen en tid tillbaka
Årstid? Hösten när löven blir färgglada, men helst utan regn
Mat? Kyckling och ris med currysås
Dryck? Så länge det är kolsyrat är jag nöjd! :)
Färg? Rosa, mintgrön, turkos
Land? Jag har inte varit i så många länder, men resan till Tyskland var riktigt nice :)

SENASTE:
Personen du tänkte på? Olof, jag funderade på när han kommer hem
Gången du spydde? På fyllan någon gång
Gången du grät? Den här veckan när jag kollade på one tree hill
Pizzan du åt? Fem dagar i rad nu!
Gången du var i Göteborg? När jag var liten och vi var på Liseberg :)
Gången du var i Sthlm? Över jullovet
Gången du var hög? Länge, länge sen
Personen du kysste? Hemligt

ANTINGEN ELLER:
Svart eller vitt? Svart
Hund eller katt? Hund
Ut och festa eller hemma och mysa? Det beror på humöret
Tv-spel eller datorspel? The Sims på datorn
Singel eller upptagen? Singel
Lunarstom, helgon eller Playahead? Facebook
Ragga eller bli uppraggad? Uppraggad, men mest för att jag är så blyg :P
Big Brother eller Paradise Hotel? Både och, det är väldigt intressant att studera människor!
Svart hår eller blont? Jag har haft både och, trivs lika bra i båda :)
Blåa ögon eller bruna? Blå
Choklad eller lakrits? Choklad
Göteborg eller Stockholm? Jag vet inte så mycket om Göteborg så jag kan inte riktigt svara på den frågan :P
Högerhänt eller vänsterhänt? Vänsterhänt
Coca cola eller fanta? Coca cola
Randigt eller prickigt? Randigt
Älska eller älskas? Helst båda två samtidigt :)
Leva eller dö? Leva
Pizza eller kebab? Pizza

VEM:
Sjöng du senast för? Olof, fast jag sjöng inte för honom utan han råkade bara vara i samma rum
Hade du senast en msn konversation med? Jenny
Spelade du tv-spel med senast? Jag spelar aldrig tv-spel :P
Vill du ta med på en romantisk resa nu? Ingen speciell just nu
Vill du kasta en sten i huvudet på? Ingen vad jag vet :P
Förtjänar att dö? Ingen i min närhet i alla fall
Vill du sova bredvid inatt? Johnny Depp, Shia LaBeouf, Edward Norton... ska jag fortsätta? :P

VAD:
Vad vill du helst göra nu? Spola framåt tre år så att jag har tagit min examen!
Önskar du att du slapp göra? Skolarbete :P
Vill du ha nu? Mat!
Önskar du dig i julklapp? Det är ett tag kvar så jag har inte riktigt bestämt mig ännu :P
Längtar du till? Hultsfred och Las Vegas :)
Tycker du om dina betyg? Rätt bra :)
Ångrar du i ditt liv? Man lär sig av alla sina misstag
Hur mycket är klockan? 15:13

Färdig!

Nu är jag äntligen klar med den där jäkla hemtentan! Har skickat den till min faster som ska kolla igenom lite om den är sammanhängande och så. Därför blir det kanske några mindre ändringar under kvällen, men på det stora hela är jag klar. Så jävla skönt! Therese sitter fortfarande i köket och skriver på sin hemtenta så nu är jag väldigt uttråkad. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag får väl kolla på tv eller nåt som vanligt :P

Söndag

Nu är man i alla fall vaken igen. Vi somnade runt sex imorse så jag är uppe rätt tidigt ändå :P Therese sover fortfarande, men jag funderar på att väcka henne för jag är svinhungrig och vill ha frukost :)

Nattmat

Det blev lite nattmat sådär att bero på ingenting. Överbliven pizza från tidigare ikväll. Fick en liten energikick så jag skrev lite mer på hemtentan. Det börjar kännas bra nu, det är bara att hoppas på att man inte är helt fel ute. Det känns som att med den här upgiften är det lätt att bli lite lost. Men men, det löser sig :)

Pluggisar

Jag och Therese har käkat pizza, kollat på A goofy movie och High school musical, och nu har vi suttit och pluggat ett tag. Jag är typ klar med faktadelen till hemtentan. Jag har skrivit 1070 ord av 2000-2500 så det får räcka för ikväll. Tänkte avvara cirka 1000 ord till diskussionsdelen. Det ska inte in förrän på måndag så jag tänkte fortsätta skriva imorgon istället. Eller senare inatt, vi får se helt enkelt. Frågan är bara vad jag ska hitta på nu medan Therese sitter och pluggar i köket? :P

Diskberget!

Nu har jag avklarat berget med disk i alla fall. Det hade nog varit bättre om man hade ett pyttelitet kök som Therese för då skulle man inte ha plats att samla en massa disk på. Då skulle man vara tvungen att diska direkt. Så är tyvärr inte läget för oss :P Man kanske ska köpa en mini-diskmaskin, en sån där man ställer på diskbänken. Det vore nice :)

Lördag

Jag gick inte och lade mig förrän halv sex imorse. Satt och pratade med Therese i telefon sista halvtimmen :) Jag vaknade nu med en väldigt konstig huvudvärk. Det känns mer som om jag har slagit i huvudet och fått en bula, men det är ingenting där.

Idag kommer Therese hit och vi ska plugga/äta pizza och kanske glo på någon film om det finns tid över :) Olof åker till Stockholm och går på krogen med våra vänner :) Jag hade följt med om jag hade haft pengar, men å andra sidan behöver jag faktiskt plugga och Therese är ett väldigt trevligt sällskap hon med :)

Mitt i natten

Fortfarande vaken. Det här är fan inte bra. Dock har jag skrivit lite på hemtentan nyss (med betoning på ordet lite). Sov ju en timme tidigare under kvällen, men istället för att sätta mig och plugga efter det blev det film och popcorn med Olof. Highlander. Hade aldrig sett den förut, men ibland undrar man om inte vissa actionfilmer egentligen var menade som komedier? Det verkar i alla fall så när man ser på dem.

Vaknade nyss

Nyvaken. Har sovit i lite mer än en timme, vilat i lite mindre än två timmar. Känner mig utvilad på ett konstigt sätt, men samtidigt känns det som att jag inte riktigt har vaknat ännu.

Är det någon som vet när H&M's nästa bonusutskick är? Att bero på ingenting liksom.

Motivationssvårigheter

Jag behöver motivation till att plugga, men istället fick jag motivation till att göra armband. Fascinerande. Fina blev de i alla fall, synd bara att min mobilsladd är spårlöst försvunnen :/ Vill lägga upp bilder.

Jag funderar på att sova i några timmar och sedan sitta uppe och plugga inatt istället. Det brukar fungera rätt bra.

Fredag

Jag känner för att rensa garderoben på alla vinterkläder och ta fram sommarkläderna istället. Jag vill gå ut utan jacka, jag vill kunna sitta på kulturhustrappan med vänner och färska jordgubbar. Jag tror att jag fick lite extra sommarkänslor idag bara för att solen har lyst så starkt.

Jag har alldeles för mycket att göra. Jag måste ha tvättstuga, jag måste skriva en hemtenta, jag måste städa mitt rum, jag måste diska. Det är för många måsten hela tiden. Suck. Jag är dålig på att hantera stress.

Ny design!

Eller ja, nya färger i alla fall. Kände att det blev lite trist med gråskala. Fint, men trist. Min nya favoritfärg är mintblå och mintgrön. Det blev mintblått :)

God morgon!

Shit pommes frites. Vaknade halv två idag. Det är fascinerande hur mycket en människa kan sova egentligen. Hur som helst har jag inte hunnit med så mycket mer än att äta frukost sen jag vaknade. Tänkte ringa Therese, men jag kom på att hon gick och lade sig typ halv sex imorse så hon sover nog fortfarande.

Jag fick hem superfina berlocker idag. Beställde dem från internet. Fick ett godishalsband med i paketet bara för att. Sånt gillar vi :)

Pizza, film och godis

Nu är man mätt och belåten, har precis käkat pizza :) Första gången jag käkade Calzone. Sjukt mättande pizza måste jag säga, men halva gick ner i alla fall. Resten sparas till middag imorgon :)

Vad händer ikväll då? Jag har i alla fall tre filmer på datorn som jag inte har sett ännu. Saw V, Max Payne och The last king of Scotland. Plus att jag har typ hälften av mitt godis från igår kvar så det här blir en riktig myskväll :) Allt för att undvika att behöva plugga... :P

Torsdag

Nu har jag fixat lite med räkningar samt kollat runt på H&M, Laredoute och Nelly. Massa fina vårkläder. Jag känner suget efter att köpa precis allting, men jag begränsade mig lite och beställde fyra saker istället. Plagg som jag faktiskt inte äger något liknande av och som behövs i min garderob. Duktigt Ronja!

Idag vette fan vad man ska hitta på. Ingen skola så jag lär väl stanna inom dessa fyra väggar i alla fall. Jag har kvar godis från igår också så kvällen är räddad! :P

Mitt i natten

Känner mig helt slut i kroppen. Huvudet känns som en stor blyklump. Egentligen borde jag väl ta det som ett tecken på att det är dags att sova, men jag orkar inte gå och göra mig iordning så det blir nog ingenting med det. Jag är en riktigt lat jävel :P

Första dagen i skolan var väl helt okej. Föreläsning 10-12. Enligt min mening hade det varit skönare att börja 12, men man får inte alltid som man vill. Efter föreläsningen åt vi lunch i matikum och sedan satt jag med Therese och pluggade en stund. Mötte upp Olof i stan när han slutade och så gick vi till Pressbyrån för att fylla på busskorten. En otroligt intressant dag. Eller inte. Sen jag kom hem har jag hunnit äta middag, köpa godis, kolla på Eagle Eye (väldigt bra!) samt prata med Therese i telefon i två timmar :)

Kyla!

Usch. Fy. Blä. Uppsala Hem suuuger. Vad är det här för jävla skit? Elementen verkar ha tagit semester för det är svinkallt i lägenheten! Fryser som en jävla gnu! Nu ska jag och min filt plus mitt täcke plus min täckjacka gå ut och röka. Typ.

Tisdag

Nu har vi precis käkat middag :P Det blev lite konstigt med tiderna eftersom vi käkade frukost vid typ tre.

Imorgon börjar skolan igen och hemtentan ska in den 12:e så det är bara att börja plugga järnet. Jag har dock börjat lite på hemtentan idag och imorgon ska jag o Therese plugga lite, så det löser sig nog :)

Måndag

Nu har vi precis klämt i oss lite middag och jag är sjukt trött. Jag har i alla fall varit väldigt duktig idag och sorterat kvitton samt städat i köket så nu är det fint och rent igen :)

Imorgon måste jag fan ta tag i pluggandet även om det känns sjukt segt. Det är lika bra att få det gjort. Men ikväll ska jag ta det lugnt och bara glo på tv :)

Ombytta roller

Det är nästan som att jag och Olof har bytt roller sen vi kom hem från jullovet. Förut var det alltid han som inte vaknade innan tolv och jag som alltid vaknade runt tio, nu är det helt tvärtom. Fast jag känner att jag har fått alldeles för lite sömn nu när jag har varit hemma hos mamma och pappa så det är väl inte så konstigt att min kropp tar igen sig. Det är så jäkla skönt att bara kunna ligga kvar i sängen och dra sig efter att man har vaknat. Det finns inget som stör :)

Söndag

Idag sov jag ända till halv två! För att vara jag är det väldigt ovanligt. Jag tror att det har hänt en enda gång förut och då hade jag varit ute och festat till 5-6 på morgonen. Nu somnade jag vid tretiden. Jag antar att min kropp behöver vila ut nu efter att ha varit hemma hos mamma och pappa ett tag, men ändå :P

Idag har jag inte ett skit planerat. Jag ska bara ta det lugnt, vilket jag har gjort ända sedan jag kom hem igen. Ibland behöver man vila upp sig ordentligt för att orka med allt. Jag har en tenta att skriva och skolan börjar på onsdag, men det tar jag tag i imorgon istället :)

Imorgon börjar förresten one tree hill och gossip girl igen! :D

Gonatt!

Imorgon ska jag leta upp min USB-sladd till mobilen så att jag kan lägga upp alla jäkla bilder jag har tagit på sista tiden. Nya armband, vänner, nyårsafton. Massa skoj :) Förstår verkligen inte vart den kan ha tagit vägen :/ Å andra sidan har jag väl inte världens bästa ordning i mitt rum, men man tycker ju trots allt att den borde finnas någonstans här inne. Suck. Som sagt, jag tar det imorgon. Nu är det dags att sova :)

Pizza och tv-serier

Pizza beställd och jag är sjukt hungrig! Hemkörning ofcourse :P Aldrig provat den här pizzerian förut så vi får väl se om det duger. Det hoppas jag verkligen för jag är som sagt utsvulten.

I övrigt sitter jag och kollar på How I met your mother. Har redan sett de flesta avsnitten på tv i x antal år nu, men tydligen hade jag missat sista halvan av säsong 3 och det går ju inte för sig :P

Lördag

Gud vad skönt det var att äntligen få sova ut imorse! Jag kunde ligga och dra mig i mörkret, glo lite på tv. Allt utan att min bror kom in och smällde upp dörren eller tände i mitt rum. Efter lite frukost åkte jag och Olof till Willy's för att storhandla så nu har vi mat i minst en vecka framåt :) Passade också på att köpa Rabarber och grädd-te vilket är en av mina absoluta favoriter bland alla tesorter :) Blev alldeles nyss klar med disken så nu ska jag bara ta det lugnt framför datorn och tv:n en stund.

Ikväll blir det förhoppningsvis pizza (om jag lyckas övertala Olof :P) och kanske någon film :)

Fredag

Lite hederlig vett och etikett vore på sin plats. Men men, idag har i alla fall varit en väldigt trevlig dag :) Jag har åkt runt med pappa på jobbet och mest suttit i bilen hela dagen. Vi käkade på Max också. Sen plockade vi upp Olof och så fick vi skjuts till centralen, och nu är jag tillbaka i Uppsala. Skönt! Lite jobbigt att inte ha så nära till Nina och Saga, men ändå härligt att vara i mitt eget hem igen.

Ikväll ska jag äta chokladtomte och glo på film eller nåt :)

Packning pågår

Håller på att packa alla mina kläder/saker/skönhetsprodukter för tillfället. Det är en jävla massa onödigt skit helt enkelt! Jag ska ju haka på pappa till jobbet imorgon och han åker redan vid halv åtta. Därav stresspackandet såhär på kvällskvisten. Fast så jäkla stressigt är det inte, det är mest det att jag blir så nojjig över att jag ska råka glömma någonting.

Nu ska jag äta mentos och slötitta på tv en stund. Datorn ska också packas ner, men det får vänta till allra sista sekunden :P

20090101

Minns knappt att jag gick upp imorse. Suck. Har i alla fall fått i mig en god middag och nu väntar avkoppling. Imorgon hakar jag på pappa till jobbet ett tag och sedan drar jag till Uppsala igen :)

Nyårsafton var i alla fall jävligt nice :) Jag hade skitkul trots att jag var nykter vilket förvånade mig lite grann :P Drack alkoholfritt persikobubbel och smuttade lite på ett glas Jägermeister. Mys :) Jävligt jobbigt att bli inringd till jobbet tre timmar efter att man har somnat, men det är sådant man får ta. Jag var i alla fall inte bakis :)

Första dagen på nya året!

Tro fan att de ringer och väcker mig från jobbet nu! Blä. 8-16. Jag kommer vara död när jag kommer hem. Helt död. Jag söp inte igår, men jag har fan inte sovit mer än 3 timmar och det kan slita på kroppen det med. Suck.

Jag återkommer om jag överlever.