Ett foto om dagen

Den här tjejen har gjort en tävling som verkar rätt skoj. Jag missade tydligen att det var en i januari också, men jag tänkte att jag kör februari i alla fall :) Jag tänkte inte vara med i själva tävlingen, men det här känns som någonting som kanske kan ge mig lite inspiration :)


Tisdag

Jag har inte varit såhär snorig sen i somras när det fanns pollen överallt! Grejen med mig är att om jag får ett virus så får jag feber i några dagar och sen försvinner det. Det bryter aldrig ut. Nu däremot har jag snorat och hostat i nästan en vecka och jag hatar det! Eftersom jag inte är van vid det så blir jag liksom lite extra ynklig. Nu förstår jag i alla fall hur folk kan gå till jobbet när de är sjuka. Att vara sjuk har alltid inneburit feber och sängliggande för mig. Att vara snorig och hostig utan att ha huvudvärk eller feber har i princip aldrig hänt förut.

Anyways, skola idag 13-15.

Bra start på veckan!



Jag lyckades klämma fram ett leende så jag tyckte att bilden förtjänade att få läggas upp i bloggen. Jag har varit helt omotiverad till att ta kort på sistone, både på mig själv och andra. Men men, man kan inte alltid vara på topp. Kolla i alla fall in mitt sjukt snygga örhänge som jag har gjort :)

Jag gick upp jättetidigt imorse (läs: normal tid för vuxna arbetande människor) för att åka till Almunge skola. Där träffade jag min handledare och hade ett litet inför-praktiken-möte. Himla trevligt och jag tror att det här kommer bli väldigt bra :)

Efter praktikmötet blev det shopping med Åsa. Jag köpte ett lakan och en kudde. Det fick även bli nya jeans eftersom jag har fått tillbaka de 10 kilona som mystiskt försvann förut. Kul att inte vara undernärd längre, men mindre kul att inte få plats i några byxor :P Det blev dock billiga jeans från H&M då jag inte kände för att spendera alldeles för mycket pengar när de där 10 kilona kanske bestämmer sig för att försvinna snart igen. Jag brukar ju pendla fram och tillbaka per automatik oavsett hur jag tränar/äter.

Fredag

Jag känner mig så himla tråkig som inte lägger upp några bilder. Jag brukade ju ta typ tio egobilder varje dag förut, men nu när jag inte har tvättat håret eller sminkat mig känns det väl lite tråkigt. Anyways, idag har jag inte gjort någonting alls. Så jäkla skönt! Jag har slöat framför datorn, läst en bok och bara tagit det lugnt. Det blev dock en liten sväng till affären för att handla fil och frysta bär.

Imorgon är det examensceremoni för socionomerna, det ska bli himla trevligt :)

Torsdag

Igårkväll blev det Göteborgs nation med ett gäng från klassen. Några öl och en massa skitsnack. En väldigt trevlig kväll helt enkelt! :) Idag hade vi föreläsning 10-12, men jag skippade den på grund av sömnbrist. Bakfull var jag inte i alla fall. Däremot skulle jag gärna supa mig stupfull på nationspubarna endast av den anledningen att det är så sjukt jäkla billigt! 25 spänn för 50cl öl. Det kallar jag en bra deal :)

Hur som helst har jag precis kommit hem från mitt första möte med sjukgymnasten. Det var väldigt givande och hon påpekade bland annat att jag absolut INTE får träna. Kan det bli bättre? ;) Nej men helt seriöst hade hon faktiskt en jäkla massa bra saker att säga och jag fick göra en del övningar som kändes asbra. Jag tror att det här kan bli hur bra som helst :)

Nu ska jag bara slappa, slappa, slappa. Jag har ingenting planerat ikväll och ingen skola imorgon. På lördag blir det examensceremoni i Universitetshuset för Therese, Åsa och alla andra duktiga färdigutbildade socionomer :)

Måndag

Igår sov jag hos Amanda och det blev ett par skräckisar för vår del. När jag kom hem idag gick jag direkt ner till tvättstugan, sen städade jag mitt rum, sen gjorde jag en massa matlådor och sist men inte minst gick jag och handlade. Jäklar vad duktig man kan va ibland! ;)



Finns det någonting bättre än en nybäddad säng och ett rent golv? :P

Sjuk

Fast nu är jag frisk. Tror jag. I fredags var jag hos Therese och Tobbe för filmkväll. Min hals svullnade upp där på kvällen och jag kände mig febrig. Igår när jag vaknade var det värre, men jag tog mig ändå hem till mamma och pappa igen för att fira lillebror. Dock sov jag igenom nästan hela kalaset så det kändes inte särskilt nödvändigt. Hur som helst mådde jag bra när jag vaknade idag :)

Dagens plan är att åka hem till Amanda och bara ta det lugnt :)

...

Nu är jag hemma i Tumba igen. Åkte förbi pappas jobb på vägen hem och fick skjuts. Sen blev det direkt ner i kvarterslokalen där vi kollade på hockey. Själv utnyttjade jag den högljudda miljön för att plugga. Jag är lite knäpp på det sättet för jag pluggar allra bäst med tv:n på och mycket folk runtomkring. Efter det försökte jag mest komma ikapp med alla tv-serier och nu är jag äntligen up to date!

Imorgon blir det en tripp till Västerhaninge för att hälsa på Nina :D

Onsdag

Idag har jag varit hurtig och haft tvättstuga. I övrigt har jag bara kollat på serier och ätit godis till frukost (!). Det får man göra ibland :)

Jag ska strax iväg till studentbokhandeln och köpa lite kurslitteratur, sen ska jag vidare till psykologen och efter det åker jag hem till mamma och pappa. Lillebror fyller 20 år på fredag så det ska firas i helgen! :D


Måndag

Jag var jättepigg när jag vaknade idag, men sen gick det utför. Efter någon timme i vaket tillstånd kom huvudvärken som en jäkla smäll på käften. Jag masade mig till skolan för kursintroduktionen eftersom man inte kan missa sånt. Nu har jag legat i sängen sedan jag kom hem och dessutom proppat i mig alvedon, men ingenting hjälper. Jag som behöver diska, göra matlådor och tvätta!

Söndag



Detta är resultatet av mitt pärlplattande (?). En massa fina örhängen. Hello Kittyn är till Therese eftersom hon är lite besatt. Jag nöjer mig med svampar och kasettband. Yää.

Det var ett riktigt helvete igår när jag skulle sova. Jag skulle upp 06.00 idag så jag var superduktig och la mig redan vid 22. Jag har nog aldrig någonsin haft så svårt att somna. Jag vred och vände på mig, det var inte bekvämt att ligga på högersidan, vänstersidan, rygg eller mage. Till slut gav jag upp, ringde Therese och tog en cigg. Jag tror inte att jag lyckades somna förrän efter två. Det roliga är att när klockan ringer 06.00 är jag hur jäkla pigg som helst. Eh ja.

Gårdagen bestod av tenta och dagen idag bestod av jobb. Jag är helt slut, men jag har sovmorgon imorgon så det är helt okej.

When she was just a girl she expected the world



Coldplay - Paradise .

Fredag

Jag tror inte att jag någonsin har bloggat såhär lite. Jag antar att det beror på att min ångest i princip är borta och att jag inte har ett lika stort behov av att få skriva av mig som förut. Samtidigt saknar jag bloggandet eftersom det här har varit min dagbok i flera år. Alla mina minnen finns samlade här.

I övrigt har ni inte missat särskilt mycket. Jag har varit i hemtrakterna och firat jul. Nyår spenderades hos Löwengren tillsammans med Olof, Maria, Rickard, Sandra, Martin, Calle, Patrik och en massa fler. Nykter var jag också. Skolan började i måndags och jag har spenderat veckan med att skriva hemtenta och plugga till omtentan som är imorgon. På söndag blir det jobb och på måndag börjar nästa kurs. Det tar liksom aldrig slut.

Jag har äntligen fått reda på vart jag ska göra min praktik. Almunge skola blir det. De har årskurs 1-9 och jag kommer då jobba tillsammans med kuratorn. Jag är sjukt nöjd!







Lördag

Menehsåatteh jag ska på dejt... eh ja. Ansiktsmasken nedan ska dock tvättas bort först.

Herregud vad knäppt det känns. Jag återkommer med en uppdatering!