Hos Olof

Sitter hemma hos olof och äter vitlökschips (!) :P Har varit hos mormor och morfar i stort sett hela dagen och lyssnat på LP-skivor med johnny cash och fikat :) Sen mötte jag olof vid södra och vi gick till ICA vid mariatorget för att köpa en limpa cigg och lite annat. Ska upp 6.30 imorgon :/ Men vad gör man inte för lite pengar :P

LUNCH

Dags för en cigg och sen lunch. Ska försöka vara klara tills typ tolv tänkte jag. Det är nog rätt lugnt :) Och för er som inte har förstått det ännu så har jag en lillebror som är utvecklingsstörd, och honom jobbar jag som personlig assistent åt lite då och då :)

Fick en himla trevlig rabattkupong från H&M idag också, det blir shopping i helgen :) Jag behöver långa t-shirtar med motiv! :P

Mormor och morfar

Usch vad seg jag känner mig idag! Men men, det är i alla fall skönt att jag jobbar med kalle eftersom det inte direkt är särskilt ansträngande :P Vi blir upplockade av morfar efter att kalle har ätit lunch, o sen ska vi hänga hos dom tills mamma kommer dit efter jobbet vid typ halv sex. Trevligt :) Sen ska jag vidare till olof :)

Imorgon blir det dagis igen. 8-16.

HEMMA IGEN

Äntligen hemma efter en stressig kväll. Kom till H&M vid fem och fick direkt ställa mig i kassan och jobba till stängning (1,5h). Sen när butiken var stängd och alla kassor räknade var det dags att börja inventera. Jag och anna fick lilla barnavdelningen, det gick rätt fort. Vi var klara typ tjugo över nio. Sen gick vi ner till kosmetiken och hjälpte till lite där. Kom iväg tjugo i tio. Mötte sen romina och tog en cigg och snackade lite, sen följde hon med mig till bussen och nu sitter jag här hemma och vilar fötterna :P

Imorgon blir det jobb med kalle igen. Vi ska till mormor och morfar och fika :)

H&M

Ska iväg till H&M om en timme och inventera tills sent på kvällen. Har klämt i mig tre mackor med honung samt ett glas juice. Lyckat :P

PERSONLIG ASSISTENT

Idag jobbar jag med min bror :) Det var rätt länge sen nu, så det är kul att få göra det igen :) Ska jobba med honom imorgon igen, då ska vi kanske till mormor och morfar och fika eller nåt. Trevligt :)

Jag längtar till helgen! :P Ska kanske på hemmafest, och om inte annat blir det krogen med emma och amanda o några fler. Sen ska jag eventuellt ta en öl med en gammal polare :) Fast det är lång tid kvar, ska jobba hela veckan först. Jag förstår verkligen inte hur jag kommer orka jobba senare i livet om jag tycker att en vecka i streck är ansträngande :P Är det normalt eller är jag bara lat? :P

VIKING

Trött var ordet. Har surfat runt på nätet efter snygga gummistövlar. Fick lite ha-begär :P Hittade ett par sjukt snygga från viking (såklart) men de fanns inte i min storlek :( Ska glida förbi tumba centrum någon dag och kolla in euro sko, de ska tydligen ha en massa viking-stövlar :) Fast å andra sidan har jag inte pengar till att köpa skor förrän nästa lön :P Men den som väntar på nåt gott...

Har även haft ett långt samtal med min kära emma idag :D Känns jobbigt att hon bor så långt borta när man behöver henne här för att liva upp vardagen! :P Men men, hon kommer upp på torsdag så :)

JOBB

Har precis kommit hem från jobbet :) Alltid lika kul att jobba med barn, men nu ska det bli skönt att få jobba hemma med kalle i två dagar :) Sen blir det dagis igen torsdag + fredag.

Lyckades även få med mig mitt godis hem från olof :P Det blir en slapparkväll för min del :)

FLÄSKPANNKAKA

Sitter här och väntar på att pappa ska bli klar med maten. Fläskpannkaka blir det! :D En av mina absoluta favoriträtter :)

Är riktigt sugen på att käka upp allt det där godiset redan nu, men det får vänta tills senare :) Kanske ska sova hos olof ikväll, men är lite osäker. Känner mig så himla seg :/

PROMENAD

Tog en promenad runt området med cissi. Härligt att gå ut och gå lite :) Promenaden slutade vid ICA där jag köpte godis och cigg, så den var väl inte sådär jättenyttig ändå :P Nu ska jag sortera all tvätt och lägga i de första maskinerna åt mamma som är och spelar golf.

SÖNDAG

Då var det söndag igen då. Imorgon är det jobb som gäller, dagis. Tisdag och onsdag ska jag jobba med min bror, och torsdag och fredag tror jag att det blir dagis igen. Idag tänkte jag ta mig till ICA och köpa lite godis och bara glo på film eller nåt. Eller så åker jag hem till olof och gör det istället :P

Glömde ställa om klockan inatt så när jag vaknade trodde jag att den var typ elva, tolv. Egentligen var den typ tio :P

HÖGSKOLEPROVET

OMG! Det gick inte sådär jättebra. Alltså, jämfört med vad folk brukar få för resultat gick det väl rätt okej, men jag förväntade mig mer av mig själv :/ Räknade ut att mitt snitt kommer bli ungefär 1,1. Jag fick 68 rätt av 122 frågor. Men det var ju första gången så, plus att jag har väldigt högt betygssnitt så jag behöver inte högskoleprovet för att komma in på de program och kurser jag vill läsa :)

TB'S

Jag tänker fortsätta kalla det TB's även om de har bytt namn till colosseum :P Igår blev det i alla fall lite party efter det långa provet som höll på till kvart över fyra! Mötte nina typ kvart i åtta och vi gick till TB's och käkade gott och ölade i väntan på Borka som skulle börja spela vid elva :) För er som inte vet så är det ett "tumba-band" eller vad man nu ska säga :P Det var en otroligt härlig kväll med nina, conny, malin och några till :) Dansande och lite lätt drickande :)

BAJEN - MALMÖ

Vilken j*vla match! Hahaha. För det första fick hammarby minst tre gånger så många utvisningar som malmö. Malmö gjorde väldigt dåligt ifrån sig med tanke på att de borde ha fått in fler mål baserat på att de ligger mycket, mycket, mycket högre upp i tabellen än vad hammarby gör. Detta verkade malmöspelarna vara väldigt medvetna om eftersom en av dom hamnade i bråk med en hammarbyspelare. Detta resulterade i en så kallad "böghög" på cirka tio spelare som slogs och betedde sig som småbarn. Väldigt underhållande :P Sen kom fyllskallarna från hammarbyklacken, eller de som sökte bråk rättare sagt, och gick fram till malmös avbrytarbänk och började skrika och banka plåt. Dock såg jag ingenting kastas ut på isen eller på malmöspelarna (som nämndes i aftonbladets artikel) trots att jag satt precis ovanför. Allt som allt gjorde hammarby riktigt bra ifrån sig för att spela mot ett så bra lag. De lyckades hålla ställningen 1-1 ända fram till de första sekunderna av tredje perioden. Väldigt starkt!

Matchen slutade 2-4.

CAVALLI @ H&M

Kollade precis in cavalli's kollektion för H&M, men jag måste säga att det inte fanns ett enda plagg jag skulle visa mig i :/ En tunika på sidan 28 (tror jag) som jag kanske skulle kunna tänka mig, men även om så var allt så sjukt dyrt att det inte är sant :/ Jag tycker att H&M alltid har varit bra på att hålla låga priser, och jag tycker att när kändisar gästdesignar så ska ju det även vara en prioritet då.

Kolla in kollektionen
här.

SOVA VIDARE?

Nej usch vad trött jag är! Tur att jag inte är en sån som kan somna om i alla fall, då hade jag nog sussat fram till sena eftermiddagen. Det hade ju inte varit så effektivt. Btw, jag har gjort 2 uppgifter på diagram- och tabelldelen. Jag började läsa den tredje, men det var som att läsa ett annat språk! Jag slängde demonstrativt häftet i golvet och gav upp. Ska väl försöka igen när jag har varit på hockeyn med pappsen. Men jag ser ändå fram emot provet imorgon, det ska bli spännande. Lite nostalgi över det hela, att sitta i en sal hela dagen och ha en massa prov. Det är mysigt tycker jag :)

SHOPPING & SCHNITZLAR

Känner mig riktigt seg idag. Ska börja röra mig in mot stan om några timmar för att möta amanda :) Jeans-shopping blir det. Jag ska kolla vad JC har att erbjuda, men om deras jeans är för dyra tänkte jag gå till weekday och fråga vad fan problemet är med deras jeans! Jag köpte ett par stuprör från cheap monday, men gylfen åker ner hela tiden! Haha, jättejobbigt liksom :P Men deras jeans är billiga och snygga så jag ska kolla med dem vad problemet är.

Senare blir det middag med pappa på någon restaurang på söder som tydligen är kända för sina goda schnitzlar :P Och efter det blir det hockey :)

JEANS & HOCKEY

Imorgon är en bra dag :) Först tänkte jag åka in till stan och kolla efter jeans. Behöver ett par nya med tanke på att jag är en sån där viktpendlare och mina gamla jeans inte passar längre :P Har ett par assnygga som jag skulle vilja komma i, men det känns dumt att försöka gå ner i vikt på grund av ett par jeans. Lite fel anledning, vilket ofta leder till att man går upp igen. Hur som helst, jag ska till JC och försöka hitta ett par mörkblå stuprör. Sen klockan sju är det hockey med pappa :D Hammarby - Malmö eller nåt sånt. Ett bra sätt att varva ner efter en stressig vecka :)

PLUGGPAUS

Känner mig alldeles för sjuk för att plugga just nu. Ska försöka få  i mig några mackor och kolla lite på tv. Grejen med mig är att jag aldrig blir sjuk på riktigt. Jag börjar bli sjuk och känner mig på gränsen till sjuk i några dagar, men sen försvinner det. Jag liksom sitter där och mår skit och väntar på att få feber eller nånting, men vaknar helt frisk nästa morgon. Sjukt :P Men å andra sidan är det ju positivt att jag inte behöver vara sängliggandes i veckor :)

MATEMATIK

22 frågor med 5 svarsalternativ var. Jag skummade igenom det på ca 20 minuter och svarade det som lät mest logiskt utan att riktigt tänka igenom det. Jag fick 15 av 22 rätt. På det riktiga provet kommer jag ha typ en timme på mig och antagligen koncentrera mig liiite mer :P Det känns rätt bra faktiskt :) Fast det här var ju NOG-delen (matematikdelen). Nu ska jag plugga på diagram och tabeller. Verkligen jättekul :/

SJUK

Nej! Jag tänker inte bli sjuk nu lagom till högskoleprovet och allt. Men med min tur blir det väl så ändå. Suck. Känner mig liksom konstig i bihålorna och huvudet. Jag får helt enkelt ta det lugnt och ligga lågt tills helgen är över. Har skrivit ut en massa mattetal och diagram och grejer från gamla högskoleprov så att jag kan plugga lite. Skönare att ha allt på papper än att sitta och kolla på en datorskärm i flera timmar, speciellt när man inte mår sådär jättebra.

TORSDAG

Shit pommes, det känns inte alls som torsdag :/ Veckan har gått alldeles för fort! Högskoleprovet på lördag och jag måste plugga matte som en gnu. Suck.

DAGIS

Det var riktigt kul att jobba på dagis idag :) Blev ju skickad till ett annat dagis än tidigare, så det var lite läskigt. Fick jobba med 3-åringar idag :) Fick även jobb hela nästa vecka. Plus att det är inventering på H&M på tisdag vilket innebär att jag jobbar från typ 9-21 eller nåt :P Men men, pengar e bra att ha ;)

RÖKFRI DAG

Imorgon blir det inga cigaretter. Jag har inte frågat, men tar det som en självklarhet att man inte får röka som dagisfröken. Jag har i alla fall bestämt mig för att de dagar jag jobbar på dagis så får jag helt enkelt skita i det, hur jobbigt det än blir. Det värsta som händer är att jag får abstinens och då blir jag hyper, vilket i sin tur kan fungera till min fördel när jag jobbar med barn :P

PÄRLPLATTOR

OMG! Är sjukt uttråkad! Rastlös och övertrött typ. Plus det faktum att jag ska upp klockan sex imorgon. Man blir lite konstig då :P Mest stressad över att jag antagligen inte kommer kunna somna förrän efter tolv. Fast å andra sidan är det ju kul med dagis, speciellt när man är vikarie. Man behöver ju aldrig ha hand om allt administrativt och kan då alltså spendera mer tid med barnen och göra pärlplattor och läsa för dom och sånt :) Pärlplattor is the shit! :D

MAGONT

Jag har typ ätit fem godisar och nu mår jag illa. Min mage tål inte allt gelatin och sånt :/

KUNGENS KURVA

Idag har jag varit ute på en liten åktur med cissi :) Vi åkte till IKEA och kollade på kuddfodral o grejer, sen åt vi korv med bröd. Efter det åkte vi till Onoff och kollade på tv-apparater och sånt. Sen var vi inne på H&M och en del skoaffärer :) På hemvägen tittade vi även förbi ICA MAXI som hade lösgodis för 39:-/kg :D Köpte en påse samt en Ben & Jerry's till pappa :)

Imorgon blir det jobb :)

TRÖTT OCH ÅKSJUK

Usch. Jag mår illa. Det är lite bättre nu, men ändå. Blev åksjuk på bussen hem från centrum typ. Idag ska jag nog inte göra någonting alls. Ska försöka plugga lite matematik kanske, om jag orkar. Jag vill helst bara skita i det eftersom jag har ett högt betygssnitt ändå och högskoleprovet inte är sådär jätteviktigt för mig när det gäller att komma in på de kurser jag har sökt, men det är fortfarande en bra merit att ha. Vi får se hur det blir :P

FARFARSKOFTA

Jag var ju som sagt i tumba en sväng. Den här koftan var det jag letade efter, och den blev det :) Har ju egentligen letat efter en grå, men jag kände att svart är mer min färg. En svart kommer jag använda mer. 299:- hos Lindex. Köpte även ett par vita strumpbyxor, fast de finns inte på hemsidan så de kan jag inte visa någon bild på. Supermjuka och mysiga i alla fall, 149:- hos Lindex. Fast jag kanske kommer behöva lämna tillbaka koftan beroende på hur mycket lön jag får nu, men det löser sig :)

MORGONPIGG

Idag blev det tidigt. Skulle ha städat trapphuset åt mamma, men hon glömde väcka mig. Vi ska ta det imorgon istället. Idag ska jag försöka ta mig ner till tumba centrum och hämta en massa såna där påsar som man lägger gammal medicin i från apoteket. Sen ska jag köpa strumpbyxor och kolla på en kofta som jag hittade på lindex hemsida. En rätt slapp dag med andra ord :)

MOBBAD

Mamma och jag har haft en väldigt intressant diskussion ikväll. Vi pratade om det faktum att jag var utfryst ändå från dagis fram tills jag bytte skola i sjuan. Jag kan inte säga säkert vilket som är värst, att bli utfryst och pratad om eller fysiskt mobbad, men för mig var det ett rent helvete att vara utfryst. Hela låg- och mellanstadiet var ett rent helvete för mig. Men det jag insåg ikväll, det jag egentligen borde ha förstått från början, är att hela situationen säger mer om personerna som gick i min klass än det säger om mig. Det säger mer om deras karaktär och personlighet än vad det säger om mig. Mobbning handlar oftast inte om personen som blir mobbad, det handlar om barn med problem som tar ut det på någon som är svagare än de själva. Mamma frågade mig ikväll om hon hade kunnat göra någonting annorlunda, om hon på något sätt hade kunnat hjälpa. Mitt svar är nej. Jag var inte den som behövde hjälp. De som mobbade mig var de som behövde hjälp, de som antagligen fortfarande behöver hjälp. Därför kan jag nu säga att jag önskar dessa personer all lycka. Jag önskar att de får ett bra liv och att de är lyckliga så att deras beteende inte går "i arv" till deras egna barn. Jag hoppas att de lär av det de har gjort, att de känner ånger. Jag kommer att bära med mig mina psykiska ärr resten av livet, men nu kan jag åtminstone sluta tycka synd om mig själv och sluta klandra andra för allt som går fel i mitt liv. Det de gjorde var fel, oerhört fel, men jag är en stark person som inte tänker leva mitt liv i det förflutna. Nu tänker jag sluta älta det som har hänt och börja se framåt. Jag tänker inte låta människorna från mitt förflutna definiera vem jag är.

HUVUDVÄRK

Usch. Har sån hemsk huvudvärk. Sån där feberhuvudvärk. Har precis hjälpt mamma att säkerhetskopiera alla dokument till hennes fotvård. Ett krävande jobb som slutade med att vi råkade bränna över pappas need for speed spel :P Men han får skylla sig själv när han glömmer ta ut skivorna efter sig.

VÅRSTA

Det blev en liten tripp till vårsta med nina :) Lövbit o pommes + lapin kulta. Mums! Nu är man i alla fall mätt och belåten. Fick även lön för trappstädningen jag har gjort åt granntanten i en månad nu. Himla trevligt :) Mamma har även övertalat mig att göra hennes trappstädning imorgon. Måste upp typ halv åtta eller nåt. Usch. Men vad gör man inte för pengar? :P

Nu har jag i alla fall sagt åt jobbet att det inte blir nånting för min del den här veckan. Jag måste plugga till högskoleprovet som är på lördag. Jag trodde att alla gjorde det på stockholms universitet, men jag ska tydligen vara i flempan. Inte mig emot, mycket närmre. Men jag orkar verkligen inte plugga på den där jävla mattedelen. Suck.

SHE'S ON TO ME

Ibland undrar jag om min mamma kanske på något konstigt sätt har hittat min blogg. Fick ett sms från henne imorse där det stod; "Har jag sagt hur duktig du är som inte röker! :) Kram!". Hmm. Eller så har hon bara oerhört bra timing :P

Anyway, är hos olof för tillfället. Ska försöka väcka honom så att vi kan röra oss hemåt. Han ska nämligen hålla mig sällskap när jag gör trappstädningen åt tanten i huset bredvid :P Sen ska han iväg på fotboll. Jag bara utnyttjar honom för trappstädandets skull! Haha, nä. Inte direkt, men ändå :P

MIN VINTER

De har inte ringt från jobbet ännu så det ser ut att bli en ledig söndag :) Hoppas att de inte ringer senare i alla fall, jobbigt med så kort varsel.

Jaha. Då var vintern på väg då. Samma sak varje år. Jag blir deprimerad och går upp i vikt och mår dåligt och blir röksugen. Samma tidpunkt varenda jävla år. Suck. Det blev lite rökande i fredags med amanda, men ingenting sen dess. Fast det är inte det faktum att rökning är dåligt som får mig att tveka inför att börja igen, det är det faktum att folk runtomkring mig kommer att bli besvikna. Jag orkar inte med de där suckarna och föreläsningarna hit och dit. Jag har alltid varit en sån person som bryr mig alldeles för mycket om vad andra tycker om mig och mitt beteende. Men varenda år vid den här tiden mår jag dåligt och hittills har cigaretterna varit det enda som verkligen har hjälpt, det enda som har fungerat som ett slags botemedel mot allt det jobbiga. Men som sagt var, jag är alldeles för svag för att orka med allt negativt jag kommer få höra från folk runtomkring mig. Så hur jag än gör blir jag olycklig. Great.

SÖNDAG

Shit vilken jobbig morgon. Jag är fylld av ångest, men jag vet liksom inte vad det beror på. En massa olika saker på en och samma gång liksom. Plus att jag typ har värsta såret i min gom som svider och har sig. Har haft det i en vecka nu, men det gör bara ont och svider på kvällen innan jag går och lägger mig och på morgonen när jag vaknar. Under dagen försvinner det helt. Skumt :/

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Jag skulle kanske jobba ikväll igen, men de har inte hört av sig ännu. Annars blir det väl myskväll med älsklingen eller nåt :)

HOS OLOF

Nu har jag äntligen kommit hem till olof efter att ha jobbat från klockan tre. Älsklingen är söt för han har gjort iordning vitlöksbaguett till mig :) <3

VÄNTETIDER

Väntetid är tråkigt. Just nu sitter jag bara och såsar och har absolut ingenting för mig. Jag väntar på att bussen ska gå om en timme. Trött är jag också, eller snarare seg. Men vad gör man inte för pengar? :P

TIDIGT!

Usch vad tidigt jag är uppe :/ De ringde från AOM och jag ska jobba som PA ikväll :)

Haha, fan vad kul vi hade igår alltså! Så kul har jag inte haft på länge :) Vi glodde på film och snackade o drack vin o groggade och åt asmycket! :P Bästa kvällen på länge :) Fast jag hade velat sova lite längre idag :P Men men, fick i alla fall jobb :)

TJOCKA BEN?

Jag är helt tokkär i min nya fina ljusrosa baströja! :D Haha.

Ska i alla fall till tumba c och möta amanda och köpa vita strumpisar någon gång idag. Sen ska vi hem hit och laga mat och hyra film och dricka vin :)

En fråga; Ser benen tjockare ut i vita strumpisar som är helt släta eller i vita strumpisar som är ribbade? Alla vet ju att man ser större ut i vitt o jag har redan rätt så kraftiga ben så jag vill ju ha det man ser smalast ut i :P

EN GUL TRÖJA


Det blev ett litet tillägg i beställningen från H&M :) Jag känner att min garderob behöver piffas upp med lite fler färger än rosa, lila, svart och grått :P Jag har alltid gillat gult, har bara haft lite svårt för det eftersom jag inte kan matcha det med svart eftersom det blir AIK-färger då och jag är hammarbyare! Haha, dagens I-landsproblem.

NYTT HOS H&M


H&M har fått in en del nya plagg nu :) Eller ja, det är plagg som redan har funnits ute i butikerna ett tag. Men nya för webbshoppen är de i alla fall. Det blev en liten beställning för min del :)

GOSSIP GIRL IGEN

Tänkte ta mig tid att kolla på ännu fler avsnitt av gossip girl idag :)

FREDAG

Yeeeey. Härligt med helg :) Idag tänkte jag typ ta det lugnt, o sen blir det lite vin o mys ikväll med amanda :D

KRÅNGEL

Nu är det så att min dator är seg som en gnu. Bara konstaterar detta. Hann i alla fall se det första avsnittet av gossip girl. Himla trevlig serie tyckte jag, det blir nog någonting att följa för min del :)

Gonatt!

GOSSIP GIRL

Jag har aldrig läst böckerna, men tänkte ge tv-serien en chans :) Ska bänka mig framför datorn och köra ett litet maraton med de första 5 avsnitten :)

EMMA PÅ LUREN

Nu har jag haft ett långt telefonsamtal med emma om allt mellan himmel och jord :) Saknar henne! Men snart kommer hon upp och då blir det röjj ;)

Jag behöver vita ribbade strumpbyxor. Tjocka ska dom vara. Lindex har fina, men de hade inte min storlek när jag var där idag och kollade.

TV-tablån suger ikväll.

NAVY CIS

En fascinerande serie. Alla kriminalserier är fascinerande. Mest för att de är så overkliga, löjliga och otroligt korkade. Fast fortfarande spännande. Mm, en salig blandning.

JAG TALAR UT

Mange Schmidt gör det igen. Ännu en sån där fastna-på-hjärnan-låt :P


JAG KÖPER VINET!

Jag köper vinet amanda! :)

Kom precis hem efter ännu en dag på stan. Mötte först amanda för lite kinamat på sveavägen. Mums. Sen begav vi oss mot hötorget där vi mötte olof, och där jag även stötte på en gammal bekant eller hur man nu ska uttrycka det :) Vi gick i alla fall till MQ eftersom olof skulle kolla på lite grejer, men det slutade med att amanda köpte en hoodie och en t-shirt (från pojkarnas avdelning) :) Sen gick vi till H&M där jag provade den där tröjan jag pratade om tidigare, men den stacks så jävligt. 498:- för någonting som sticks är lurendrejeri! Hur som helst, jag hittade en sjuuukt söt lila mönsterstickad "ihålig" tunika med puffärmar för 298:- och en ljusrosa baströja för 29:50:-. Plus att jag hade en bonuscheck på 50:- och det var 10% på allt för clubmedlemmar :) Ett riktigt kap!

Sen försvann amanda, och jag åkte med olof hem till honom. Stackarn är jättesjuk :( Sen åkte jag i alla fall hemåt för att käka någon slags middag. Fast så långt har jag inte kommit ännu :P

UTTRÅKAD

Mhm, extremt. Typ en timme och tjugo minuter kvar tills bussen går. Det tar max 20 minuter för mig att göra mig iordning. Suck. Min ipod är i alla fall nyladdad och nyproppad med musik, och min nya fina vita väska är färdigpackad. Kläderna ligger framme. Smink och strawberry body butter från the body shop ligger på sängen. Måste bara påpeka att det är den bästa hudlotion jag någonsin använt! Dels mjukgör den verkligen huden, och dels luktar den så gott och mycket att man inte ens behöver parfym. Det luktar typ jordgubbstuggummi, sånt där godisaktigt som man åt när man var liten :)

BRRR

Jeeeez va kallt det är i mitt rum just nu! Och för er som inte har varit hemma hos mig kan jag påpeka att mitt rum oftast är extremt kvavt. Solen ligger nämligen på mitt fönster på dagarna och dörren är oftast stängd. En ganska dålig kombination. Hur som helst, nu är det svinkallt! Fönstret är i och för sig öppet, men ändå :P

Just nu har jag väl ingenting sådär jätteintressant att skriva. Försöker bara fördriva lite tid tills jag ska in till stan om en och en halv timme. Idag blir det kinamat med amanda :D Guuud va gott! Friterad kyckling med ris och sötsursås is the shit!

Varför är det ingenting bra på tv vid den här tiden? Tänk på alla arbetslösa liksom, vad ska dom göra? Förutom att söka jobb då. Men ändå, jag vill ha bättre tv-program på förmiddagen!

NATTI NATTI

Nu är det dags att sova för min del, eller i alla fall försöka. Jag är ett sånt där kontrollfreak som väljer ut och lägger fram kläderna jag ska ha följande dag. Samt packar väskan ifall att jag ska iväg någonstans. Det är väldigt töntigt tycker jag, men man sparar en massa tid på morgonen och det är det värt :) Lite töntig får man faktiskt vara ibland :P

Gonatt!

ATT FLÄSKA PÅ HÖG NIVÅ

Tänkte bara demonstrera det fina rutmönstret jag lyckades med. Samt påpeka att jag inte kan äta vaniljglass utan någonting till, därav den enorma mängden chokladsås.

NERVÖS

Haha, jag är nervös eftersom jag inte vet om jag kommer få en tröja eller inte! :P Nej, men allt beror på hur mycket pengar jag ger till olof imorgon, får hoppas att pengarna räcker :) Har hittat en jättefin tröja på H&M som jag vill ha. Jag vill, jag vill, jag vill! Ska i alla fall in till huvudstaden imorgon och möta amanda så att hon får tillbaka sin efterlängtade tröja, o jag får pengar! moahaha :P Sen ska jag möta olof och vi ska titta lite i affärer. Sen ska vi sova här.

På fredag är jag ensam hemma. Någon som vill dricka vin och ha tjejkväll? ;)

MYGGAN

Alltså, jag har verkligen försökt. Jag satt bänkad framför tv:n inför det första avsnittet och hoppades på underverk! Besvikelsen var enorm. Vad hände med de två guldgossarna som gjorde roliga program så som 100 höjdare och liknande? Nu är de tillbaka med Boston tea party som är hur kul som helst, men däremellan liksom slog det slint. Myggan är hemskt. Jag blev deprimerad av det första avsnittet. Fine, skadeglädje i all ära, men var det verkligen nödvändigt att skapa en så otroligt grym serie? (grym som i hemsk, riktigt hemsk!) Det finns en gräns för vad som är roligt och vad som helt enkelt är lågt. Myggan är lågt.

HALLOWEEN

Amanda och jag planerar världens bästa halloween-party! Hoppas allt går enligt planerna :) Det svåraste just nu är väl att hitta någonstans att vara, men förhoppningsvis kan vi va hos amanda. Lite bättre att vara på landet, det förhöjer hela skräckfilmskänslan :) Tänk att vi verkar vara dom enda två på planeten som bryr oss om halloween :P

NUKNUK

Tänkte bara skriva en liten rad om nuknuk.se som har lyckats bli en av mina favoritaffärer på internet :) Beställde denna vita väska i skinnimitation för inte så länge sen och den levde verkligen upp till förväntningarna och mycket mer! Den är sjukt snygg och oerhört praktisk eftersom den inte bara har många centimeter på längden utan även på höjden. Att man sedan också får med ett axelremsband är en stor fördel som verkligen gjorde det hela perfekt.


Snabb leverans, bra förpackat och över förväntan snygga produkter.

Sony VAIO VGN-CR21S/P


Det finns inga ord. Jag är helt kär. Ungefär 12000:- kostar den, och så fort sprack den drömmen. Någon som känner sig generös inför julafton? ;)

INGET ÄR HELIGT

Mötte upp amanda vid halv tre på centralen o så begav vi oss mot burger king, eller BK som alla coola kids säger ;P Satt där och åt cheeseburgare och snackade om pojkar och sånt. Sen gick vi till hötorget eftersom jag skulle hämta ut amandas julklapp hos närmsta ATG-ombud. Har köpt biljetter till magnus betnér - inget är heligt den 5:e december åt oss. Hon blev skitglad och beklagade sig över att hon själv inte hade kommit på idén först :P Sen fönstershoppade vi järnet längs drottninggatan tills vi stannade upp vid Dave (rödhårig gubbe med gitarr som sjunger sjuuukt bra). Vi önskade lite låtar och stod och snackade med honom en stund :) Sen kom amandas nya flamma Tom och de följde mig en bit på vägen mot centralen och sen gick de vidare. Jag tog tåget till älvsjö där pappa hämtade upp mig på väg hem från jobbet och sen släppte han av mig hemma innan han skulle iväg och tanka bilen. Jag fick pengar att köpa varsin Ben & Jerry's till honom, mamma och mig, men dumma ICA hade inte det märket :/ Det blev vaniljglass och chokladsås istället. Och så passade jag på att skicka iväg de två par stövlar som jag lyckades sälja på tradera :)

Skrivkramp i handleden.

ONSDAG

Lejonkungen står först på schemat idag :) Det var så länge sen jag såg den och det är verkligen en av mina favoritfilmer :D Olof är väl inte lika entusiastisk som jag, men det e sånt man får ta :P

Sen ska jag möta amanda vid halv tre o så ska vi fika :)

SKANSEN

Skansen var dagens utflyktsmål :) Det var riktigt kul faktiskt, tappade inte bort en enda unge ;P Jobbade 9-15, o sen åkte jag direkt hem till olof. Det blir väl slapparkväll som vanligt och imorgon ska jag hem och skicka iväg ett par skor :)

DUKTIG

Känner mig helt slut just nu, men duktig som fan! :) Först städade jag trapphuset hos granntanten, sen frågade mamma om jag kunde städa vårat också. Fick betalt genom att mamma köpte två stora kuvert åt mig att skicka stövlarna i. Har provat att stoppa ner dem och det funkar finfint :) Nu är det bara att vänta på att pengarna kommer in på kontot, sen ska de skickas iväg :)

Tillbaka till allt ansträngande jag har gjort idag :P Som sagt var 2 trappstädningar till att börja med. Sen ringde mamma på väg hem från jobbet och jag mötte henne vid bussen så att vi kunde gå och handla. Köpte lite bröd och sånt eftersom jag ska ha matsäck imorgon :P De ringde från skolan som jag vikarierade på i torsdags och fredags tidigare ikväll. De ville att jag skulle jobba imorgon när barnen skulle på utflykt :D Hur kul som helst ju! :) Har gjort iordning lite toast med ost och hushållsmedwurst, samt en yoggi yalla och en flaska juice. Mums! :)

Nu ska jag slappa lite framför tv:n med älsklingen som har gått och blivit ännu mera sjuk nu.

Gonatt! :)

TRAPPSTÄDNING

Snart ska jag börja röra mig hemåt för att trappstäda lite :/ Orkar verkligen inte, men ett jobb är ett jobb.

Ikväll blir det slapparkväll som vanligt :P

SHIT POMMES

Pratade nyss med 3:s kundtjänst och det visade sig att min bindningstid inte går ut förrän den 14:e maj nästa år. Det finns två alternativ för mig gällande den här mobilen, och jag behöver hjälp! :P Antingen väntar jag tills den 14:e februari med att förnya min bindningstid och beställa mobilen, då tillkommer inga klumpsummor utan bara 59:-/månad för själva mobilen. Eller så köper jag ut mig själv från den bindningstid jag har nu, vilket kommer gå på ca. 1424:- i klumpsumma. Detta kommer då innebära att jag får den nya mobilen redan inom en månad, men jag är osäker på om det är värt så mycket pengar. Fast å andra sidan är jag osäker på om jag kommer orka vänta så länge som till februari med att skaffa en ny mobil :/ Någon som har något förslag?

Kostnaden för att köpa ut mig själv minskar med 178:-/månad så desto längre jag väntar desto billigare blir det.

SONY ERICSSON K770i

Bindningstiden på mitt 3-abonnemang håller på att gå ut, eller så har det redan gjort det. Hur som helst finns det möjlighet att få en ny mobil i och med att man binder upp sig ytterligare ett år. Sony ericssons nya mobil, k770i, är verkligen min stil! Jag älskar den bruna färgen och att mobilen är så tunn, samt att det har en kamera på 3,2 megapixel vilket innebär att man kan ta riktigt bra bilder :) Just nu funkar det inte att logga in på 3.se, men så fort det fungerar igen ska jag in och kolla hur jag kan göra för att beställa en ny mobil och om det kostar någonting extra.

:D

DAYS OF OUR LIVES

Vaknade exakt 09:43 och bestämde mig för att kolla på våra bästa år som jag inte har sett på evigheter :P Jag är verkligen en nörd för den serien, och jag blir väldigt ofta retad för det :P Men men, jag tycker att det är mysigt att vakna lite tidigt en vardag och kolla på våra bästa år samtidigt som man äter frukost och bara tar det lugnt :)

TRADERA - PORTO OCH FRAKT

Nu är mina auktioner avslutade i alla fall :) Men jag var inne på postens hemsida och kollade upp vad det kostar att skicka skorna och så. Enligt deras hemsida kostar det 130:- att skicka ett paket som väger 3kg eller mindre. Det är två par skor som ska skickas till olika personer, och paren väger ungefär 0,8kg var. Alexandra tipsade om att man kan skicka dem i ett paket storlek XL (sånt där som porto och sånt ingår i) för 77,90:- , men får man verkligen ner stövlarna i ett sånt? Och måste man då betala "tillägg för skrymmande inrikesbrev" (för att slippa den avgiften får brevet endast vara 30mm på höjden) på 11:-? Båda alternativen låter ju jättedyra! Jag hade skrivit på båda auktionerna att köparen betalar frakten, men jag börjar ju undra om köparna visste om att frakten skulle vara så mycket? Det låter ju helskumt. Någon som har skickat skor på posten förut och kan hjälpa mig reda ut det här?

INGET JOBB

Nej, det blev inget jobb idag. Jag gick upp, åt frukost och kände att det inte skulle funka. Huvudvärken är i alla fall inte lika jobbig som igår, men halsen är nästan värre :/

UPPE OCH SKUTTAR

Nu är jag uppe och skuttar en liten stund, i alla fall tills mina energireserver tar slut om typ några sekunder :P Olof som har halft tillfrisknat under dagen var supergullig och gjorde nyponsoppa med mandelbiskvier och maränger till middag :) Och så köpte han mjuka werther's orginal. Sötnöt :)

Nej, nu tog energin slut och huvudvärken kröp fram lite mer. Dags att burra in sig i täcket igen. Förhoppningsvis är jag frisk tills imorgon så att jag kan jobba. Fast det tvivlar jag på :/

JOBB + SJUK = ÄNNU SJUKARE

Min gom är sådär svullen, men den gör inte ont utan den svider när jag sväljer. Det känns som att någon står med en sån där borr som e lika stor som en 5-åring och försöker hacka mitt huvud i småbitar. Typ. Jag känner redan nu att det här med att sitta vid datorn inte var någon bra idé. Usch.

Ville i alla fall bara uppdatera mig lite. Jag har jobbat idag, samma visa imorgon (H&M), och jag har precis kommit hem till olof. Han är också sjuk så vi kommer nog bara ligga och gnälla inför varandra hela kvällen :P Fast han slutar jobbet om en och en halv timme så jag sitter här o väntar i min ensamhet så länge.

Btw, ammis, om du läser, det var helt okej det där med tröjan. Låna på du! :) Jag använder den inte så himla mycket så :P

TRADERA

Kolla in mina auktioner på tradera.com :) Det vore en god gärning :P

FÖRHOPPNINGAR

Ooh, märkte precis att det låg en avi på mitt skrivbord. Det är förhoppningsvis min fina vita väska som har kommit! :D Har ju inte beställt nåt annat så rent logiskt sett är det ju den :P Fast den får vänta tills på söndag för imorgon är det jobb till tjugo över fyra (uthämtningsstället hos mig stänger tre på helger). Men men, då har jag i alla fall något fint att se fram emot :)

Imorgon blir det som jag precis nämnde jobb, fast på H&M den här gången. Att jobba där på helgerna har jag verkligen ingenting emot eftersom passen är kortare och lönen bättre ;) Ett sånt ställe är verkligen tungt både psykiskt och fysiskt att jobba så långa pass på. Det var ju så mamma gick in i väggen och började få hjärtklapp och sånt. Ska försöka övertala cheferna att jag ska få jobba varannan helg eller nåt nu i vår när jag börjar plugga och så. Hoppas kan man ju alltid göra :)

Och sist men inte minst, idag fyller mamma år! :) Hon fick sin present från mig för länge sen (en turkos pashminasjal), men jag gjorde faktiskt pärlplattor åt henne idag på jobbet :P

DAGISFRÖKEN DAG 2

Gud va roligt det är att jobba med småbarn! :D Hoppas verkligen på att jag kommer få jobba där vid flera tillfällen! :)

DAGISFRÖKEN

OMG! Har verkligen haft hur kul som helst idag! :D Vikarierade som fröken åt 4- till 5-åringar hela dagen. Jag har alltid haft för mig att ungar inte gillar mig, men jag fick verkligen motsatsen bevisad idag :) Längtar tills imorgon för då blir det samma sak igen :)

Tack alex! :)

FLICKAN I BAKGRUNDEN

Ibland önskar jag att mina föräldrar kunde ta mig på allvar. Men det är svårt att vara "det normala barnet" med en bror som är utvecklingsstörd. Han kräver så extremt mycket uppmärksamhet och jag förstår att det måste vara sjukt svårt för mina föräldrar att försöka balansera det hela. Det känns ibland som att jag inte har någon rätt att vara ledsen över att jag ibland blir försummad. Men nu på senaste tiden har det svidit till lite extra. De senaste åren för att vara exakt.

När jag var liten gjorde mina föräldrar i stort sett två saker för att få mig att känna mig viktig. Jag och pappa gick mycket på bio och de köpte saker till mig. Nu har pappa nästan aldrig tid för mig längre och de köper inte dyra saker till mig längre. För mig handlar det inte om presenterna i sig, det handlar om det de symboliserade. De symboliserade två föräldrar som kämpade hårt och hade fullt upp med det ena barnet så de köpte presenter åt det andra för att på bästa sätt de kunde visa att de brydde sig om mig också. Nu är det som att de inte orkar anstränga sig överhuvudtaget längre. Det känns som att "Jaha, var det här min barndom?". Min barndom är över nu, jag är "vuxen" och det känns som att de bara har släppt tyglarna totalt. Det känns som att de är lättade över att slippa ha hand om mig så att de kan koncentrera sin fulla uppmärksamhet på min bror. Det värsta är att när jag förklarar att jag känner mig utanför i den här familjen, att jag ibland känner mig bortglömd, då skämtar och skrattar de. Till och med när jag grät skrattade de. Jag vet inte om det är för att de är rädda för att se sanningen om vilka slags föräldrar de är eller om de verkligen inte kan förstå att jag känner såhär.

DEPRIMERANDE

Vad gör man när ens föräldrar skrattar en rätt upp i ansiktet och skämtar bort det när man säger att man känner sig bortglömd? När man förklarar att man inte alltid känner sig som en del av familjen. Glad blir man i alla fall inte.

UPPDATERING

Har precis kollat klart på DH :) Ska snart gå och mysa med älsklingen, men tänkte bara uppdatera lite om filmen vi såg tidigare ikväll :) I now pronounce you chuck and larry. Sjukt rolig film, fast de flesta adam sandler-filmerna är ju det. Jag trodde att den skulle vara väldigt överdriven, men den var faktiskt över förväntan :)

Imorgon blir det nog tvättstuga.

I NOW PRONOUNCE YOU CHUCK AND LARRY



Ikväll blir det bio med pappa och olof :)

BESTÄLLNING

Sjukt snygg väska från nuknuk! Jag kunde inte hålla i plånboken, den liksom gled ur händerna på mig som om någon hade smörjt den med glidmedel :P 349:- kostade den i alla fall. Fast ännu har jag några slantar kvar så jag kommer inte behöva lida sådär fruktansvärt för mina shoppingbehov. Jag har letat och letat och letat efter en stor, snygg, vit skinnväska (den här är skinnimitation) och det har varit svårt. Det har varit riktigt kämpigt. Men nu när jag äntligen har hittat den tänker jag inte ge upp! :)

NYTT JOBB

Sitter hos olof och kollar runt lite på nätet som vanligt :) Alexander ringde mig imorse och frågade om jag ville jobba på torsdag och fredag. Hans mamma behövde tydligen en vikarie till en skola på söder de dagarna. Så nu ska jag vara typ dagisfröken i två dagar! :P Kul med lite omväxling i vardagen i alla fall :)

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Det blir nog bara till o ta det lugnt :)

MUSSE PIGG / MICKEY MOUSE

image255Jag är på jakt efter oversizade tjocktröjor med disney-motiv. Helst musse pigg! Mamma har en gråvit musse pigg-tröja som jag brukade låna när jag gick i mellanstadiet. Sjukt mjuk och sjukt snygg! Problemet är bara att på den tiden gick tröjan nedanför rumpan o d är ju skitsnyggt, men nu har jag blivit längre och den är nästan för kort. Det finns jättemånga t-shirts med musse pigg-motiv, men jag kan inte hitta en enda vanlig tröja med samma motiv! Suck! Hjälp.

(Motivet på bilden har jag ett helt sängklädesset med, kanske blir tvungen att sy någonting själv :P)

DE BRUNA STÖVLARNA



Mina auktioner.

DAGENS SHOPPING

image252

FETA VADER

Min mamma säger att jag inte alls har fläskiga vader utan att jag har anlag för svullna vader. Mormor har jättesvullna vader och har haft minst en blodpropp i benet. Jag tränar ju absolut ingenting. Jag går inte ens ut och går promenader om det inte är en shoppingrunda i stan. Jag är så inaktiv som man kan bli. Därför är mina vader svullna. Mamma sa att om jag går ut och går en timme om dagen i 14 dagar så kommer omkretsen på mina vader att minska med minst en centimeter. Jag ska ta reda på om hon har rätt :) Kanske jag kommer få plats med jeans i stövlarna då :)

Sko-shopping

Idag var jag i stan och köpte en jättefin tjocktröja från H&M :) Hade ett tillgodokort där. Kollade även runt lite efter stövlar. Jag har ju redan de bruna på bilden från Skopunkten, men jag beställde hem likadana i helsvart nyligen. De var verkligen supersnygga i verkligheten och jag verkligen älskar de bruna, men de är så tighta där uppe i kanten så att jag inte ens får ner jeans i dem. Försökte hitta några stövlar som var lite lösare i kanten, men det fanns inte så mycket att välja på. De här svarta kostade 399:- och jag vill verkligen ha dem! Men jag är osäker på om det är så smart med tanke på att jag inte får ner jeans eller byxor i dem. Kan inte riktigt bestämma mig. Någon som har en åsikt om detta?

Har spenderat kvällen hemma hos mormor och morfar med våfflor och tv-tittande :) Vi håller på och diskuterar kjolen mormor ska sy åt mig. Jag ska försöka ta mig ner till syaffären imorgon och kolla in lite tyger :)

THREE DAYS GRACE

Sitter och pumpar three days grace som är ett nytt favoritband :) Ska proppa min ipod full med en massa ny musik så att jag har nåt att lyssna på när jag åker tåg o sånt :P Har också bytt till mina jättestora skullcandy-hörlurar nu eftersom de passar perfekt som öronmuffar nu när det börjar bli lite kyligare :)

Ångest och antastare

Jag blir alltid lika illa berörd av filmer som handlar om tjejer som blir utnyttjade när de är näst intill medvetslösa. Jag har själv varit med om det (inte sex som tur var), och jag vet att det händer alldeles för många alldeles för ofta. Två saker skrämmer mig. Dels att ingen ringer maria pool när någon har däckat. Jag var själv en av dem som aldrig ringde och bara lät personen sova ruset av sig, men när det hade hänt mig insåg jag i efterhand att någon borde ha ringt efter en ambulans. Problemet är väl att när man är i den åldern, högstadieåldern, så är det så himla viktigt att inga föräldrar får reda på att man har fest. Det kan finnas olagliga substanser och man vill inte att någon får reda på det. Såna saker får folk att strunta i att ringa efter hjälp. Det andra som skrämmer mig är att det oftast är någon man känner som gör såhär mot en. Ens "bästa killkompis" eller en tjejkompis pojkvän. Det är hemskt att många våldtas av någon de känner, någon de litar på. Att en person i ena sekunden håller upp ens hår när man spyr och sedan helt plötsligt sitter och tafsar på en. Vad är det som är så lockande med en halvt medvetslös tjej som sluddrar och knappt kan stå upp? Det är så jävla fel!

Raise your voice

image250Har precis kollat på Raise your voice med hilary duff. Alltid lika mysigt med såna där förutsägbara gulligull-filmer som man sitter och gråter floder till :P Nu är det Svensson, svensson och sen blir det hip, hip hora.


Röd, rödare, rödast

Sitter här med nyfärgat hår :) Var ute hos conny med nina idag o hon va snäll o fixade :) Satt där ett tag och umgicks, o sen fick jag skjuts hem eftersom vi ska käka kött o potatiskroketter och vitlökssmör till middag :D Mums!

Uppdatering

Igår var jag och olof ute på landet med nina och conny :) Hade himla trevligt med en massa eddie izzard, bruce springsteen, öl och nachos :) Ska kanske dit idag igen och spela monopol och få mitt hår färgat. Fast just nu ska jag gå och lägga mig i sängen igen och äta godis och mysa med olof :)

SOVDAGS

Nu ska jag kolla klart på CSI NY (som suger btw :P, men ingenting bra på tv ändå) o sen ska jag vila upp mig inför morgondagen. Gonatt!

LINDEX PINK COLLECTION


De här objekten hamnar på min önskelista! Lite jobbigt att min nästa födelsedag är om ett år bara :P Kanske en tidig julklapp från någon som tycker om mig? Hint hint... :P

NATURHISTORISKA MUSEET

En lite sen uppdatering om gårdagen. Var alldeles för trött för att skriva nånting igårkväll :P Hur som helst hade jag en underbar dag på naturhistoriska museet med nina :) Det känns skönt att hitta på lite annorlunda saker ibland som till exempel att gå på

museum på en onsdag bara sådär :P Vi kollade igenom varenda utställning på hela stället tror jag :P Fast först åt vi lunch i deras kafeteria. Det var som att vara tillbaka i skolan igen! Drickan som ingick var lingondricka, äppeldricka eller vatten :P

Jag åt pannakakor och drack lingondricka :) Hur som helst, sen runt fem gick vi ner och fikade lite mest för att fördriva tiden. Vid klockan sex var det cosmonova på schemat! :D Fast jag måste säga att det var läskigt som fan! Speciellt under 3D-filmen. Jag satt och

blundade när de där rosa elefanterna och lejonen o allt vad det var flög rakt på mig! Haha. Ett riktigt roligt sätt att fira att man fyller år faktiskt :P Fick även ett presentkort på MQ av nina :D Fast paketet var så fint inslaget så jag ville inte öppna det först :P



Idag har jag jobbat, imorgon blir det samma visa. 9:45 - 18:50.


WHAT'S THE POINT?

Försökte väcka olof för en stund sen, men det gick väl inte sådär jättebra :P Tror att jag ska bege mig ut i köket och fixa iordning någon form av frukost med tanke på att det första jag gjorde när jag vaknade var att springa till kylskåpet och äta 4 chokladbollar från gårdagen. Inte en bra start på dagen :P

Ibland känns det rätt meningslöst att ha blogg. För det första har jag i snitt typ 15 läsare per dag. Detta innebär i stort sett att de enda som läser är folk jag känner på riktigt, eller i alla fall har träffat :P Bara det är rätt hemskt, att vi har blivit så lata att vi inte längre orkar fråga folk hur det är utan vi bara läser deras blogg. Ibland kommer jag på att jag inte har pratat med en viss person på flera veckor, men jag hade liksom lurat mig själv eftersom jag varenda dag hade läst den här personens blogg och på så sätt kände mig uppdaterad om hans/hennes liv. Fatta vad vi människor skulle kommunicera med varandra om internet inte fanns! Då skulle det bli lite riktigt interaktion! Halleluja!

Kolla in
mina auktioner :)

COSMONOVA

Idag blir det naturhistoriska museet och cosmonova för min och ninas del :D Jättelänge sen jag gjorde nånting så kul och påhittigt! :) Vi ska se Liv i universum klockan 18:00 och innan dess glo runt bland utställningar och sånt :)

Glöm inte
mina auktioner! :)

DAGS ATT SOVA

Jaa nu är det dags för mig att sova lite tror jag :P Gonatt!

CHOKLADBOLLAR

Detta är vad jag har sysslat med den senaste halvtimmen :) Köpte jordgubbsströssel eftersom det inte fanns något med apelsinsmak, men det här fungerar nog minst lika bra! :) Receptet är stulet från Läslusens kokbok som jag har haft sen jag var liten :P



100 gram margarin
3/4 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
2 msk kakao
1 ½ dl havregryn

Ett recept att dö för! :P Jag brukar köra på dubbla mängden på allt, vilket brukar resultera i ca. 20-30 chokladbollar.

DAGENS OUTFIT

image241Svart fodralklänning - H&M Divided
Rosa lång t-shirt - H&M Divided
Mörkbruna tjocka strumpisar - H&M
Bruna stövlar - Skopunkten


Stor vit stickad halsduk - H&M
Mörkgrön skinnjacka - H&M


























GOD MORGON

Sitter här hemma och tråkar. Har precis skrivit klart min timrapport för i söndags som nu ligger i ett fint kuvert med frimärke på i hallen. Jag ska väl försöka ta mig in i duschen snart, och sen vidare in till stan. Ikväll ska jag i alla fall träffa olof och sova där :) Imorgon blir det leka med nina :D Jättelänge sen ju! Ska bli skoj :)


MINA AUKTIONER! :)

ANDRA AVENYN

Har suttit bänkad framför svt.se och kollat på avsnitt 1-4 av andra avenyn. En väldigt bra ungdomsserie faktiskt :) Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, känner mig lite rastlös. Men men, får väl ta och glo lite på tv eller nåt. Som vanligt :P

TV-KVÄLL

Ikväll ska jag bara glo på tv och ta det lugnt :) Imorgon däremot tänkte jag ta en tripp in till stan. Jag ska lämna tillbaka en klänning och ett par shorts på H&M och sedan ska jag inhandla en pocketbok och lite annat.

Kolla in
mina auktionertradera.com :)

TRADERA

Glöm inte att kolla in mina auktioner :)

STRESSIGT

Det blev lite stressigt igår. En tjej ringde vid halv fem och frågade om jag kunde jobba 19-00. Fort som fan på med kläderna o allt, sen bar det iväg på mitt allra första jobb som PA :) Det här är verkligen ett jobb som jag trivs med :) Fast när jag skulle hem gick det varken bussar eller tåg så jag fick ta en taxi hem till olof istället. Kom sen på att mitt busskort hade gått ut så jag är strandad här idag tills pappa slutar jobbet :P