2007 - ETT BRA ÅR

Nu sitter jag äntligen här i värmen hemma hos olof :) Varför skulle det bli sånt här busväder just idag när allt handlar om att hålla frisyren på plats? :P Men men, det har varit ett otroligt bra år så jag har ingenting att klaga över. Jag har underbara vänner, även om jag har tappat kontakten med vissa. Jag har en underbar pojkvän som jag älskar, och som älskar mig :) Jag har en bra familj, och världens bästa lillebror. Jag har fått underbara julklappar och det finns ingenting jag känner att jag behöver just nu som jag inte redan har :)

Det känns lite som att det här året har varit det sista "tonårsåret" för mig. I vår kommer jag att plugga på stockholms universitet och till hösten väljer jag det program som kommer att forma min framtid. Det känns lite läskigt, men på samma gång känns det som att det faktiskt är dags för det här nu. Även om jag skulle vilja vara barn hela livet så är jag väl medveten om att någon gång måste alla, även jag, växa upp och ta ansvar för mitt eget liv :)

Men men, nu räcker det med allvarligt snack. Ikväll ska jag ha kul :) Nu ska jag sminka mig och allt sånt, sen blir det tacos med olof och patrik :) Efter det blir det fest hemma hos alex runt 21 :)

TIME TO FLY

Nu tänkte jag göra mig iordning och röra mig mot olof :) Sitter för tillfället i sängen med datorn i knät och kollar på Matilda, en film som jag verkligen älskade när jag var liten :)


NYÅRSLÖFTEN 2008

Det här med nyårslöften har aldrig riktigt varit min grej. Jag förstår helt enkelt inte poängen med att ge en massa löften man inte ens kan hålla. Plus att det alltid är samma jävla löften varenda år, alla lovar att börja träna mer, ta hand om sig själv mer, ta det lugnare. Såna där tråkiga löften som nästan ingen håller ändå.

Egentligen är det samma princip som med alla hjärtans dag. Varför ska man ha en speciell dag en gång om året för att visa kärlek till sin respektive? Är det inte sånt man ska göra varenda dag så länge man är tillsammans? Samma sak gäller nyårslöften, varför ska man lova en massa löjliga saker en dag om året bara för att?

Mitt nyårslöfte är att inte ha några nyårslöften! Fast det är väl ändå den klyschigaste av de alla :P

DAGS ATT GE UPP

Ja nu börjar tröttheten smyga sig på, det är nog dags för mig att ge upp det här och försöka få lite sömn så att man orkar vara uppe hela natten imorgon :)

Gonatt!

MORGONDAGENS PLANER

Såhär ser planerna ut för imorgon:

Runt fem-tiden åker jag till Olof. Efter det ska vi inhandla maten inför kvällen, det blir tacos med patrik runt halv sju. Efter det drar vi iväg till odenplan, hem till alex, och stannar där hela kvällen :) En perfekt nyårsafton med de närmsta vännerna helt enkelt :)


MIN STORA KÄRLEK

Det blir Min stora kärlek ikväll istället, jag känner att det skulle vara uppiggande att avsluta året med en myskväll full av gapskratt och choklad :)

FLER BILDER


Här kommer lite fler bilder från kryssningen :)

Bild 1: Min kusin Johanna (till höger) och hennes kompis :)
Bild 2: (Sett från vänster) Jag, min kusin Sofie, min kusin Johanna och Johannas kompis :)

BILDER FRÅN KRYSSNINGEN


Här är lite bilder från släktkryssningen som jag tänkte kanske skulle intressera allmänheten :P Det är då min kusin Nadia, jag och olof samt en liten glimt av Nadias pojkvän där i bakgrunden :)

Jag tog en massa andra bilder också, men tror inte att alla vill visas upp för allmänheten på det här sättet. Men Nadia, hon tjatade så mycket att jag kände mig tvungen att lägga upp bilderna på henne ;) Haha nej då, men hon hade i alla fall ingenting emot det :)

NYTT FRÅN URBAN OUTFITTERS


De här sjukt söta t-shirtarna var det jag köpte på urban outfitters :D Den med pinocchio var på rea och kostade ungefär 220:-, medan den andra kostade 399:-. Personligen anser jag att det är alldeles för mycket pengar för en t-shirt, men ibland tycker jag ändå att man kan kosta på sig något extra :)

HULKEN ELLER GRIND?

Ikväll blir en lugn kväll framför tv:n och datorn :) Har inte riktigt bestämt mig ännu, men antingen blir det Hulken på 4:an eller Grind på 6:an :)


ELEVEN

Det blev en liten beställning från eleven.se :) Jag behövde verkligen köpa en handcreme eftersom mina händer har blivit sjukt torra på bara några veckor. Jag som alltid har haft så mjuka händer :(
Sen blev det även en body butter från TVÅL med lukten honey & orangeblossom :)


TRÅKVÄDER

Usch, det är verkligen inte mysigt ute idag :/ Nästan tur att butiken var stängd idag så man slipper ta sig ut i allt regn och rusk.

Nu tänkte jag snart gå och väcka olof, men först en morgoncigg :)

SÖNDAG

Sitter här i mammas och pappas säng och surfar lite på min nya dator :) Olof ligger inne i mitt rum och sover, vilket han lär göra i några timmar till, så jag ville vara snäll och inte störa honom :P Skönt med bärbar dator i alla fall eftersom man kan sitta vart man vill med den :)

Idag skulle vi ha shoppat mjukisbyxor, men hammarbyshopen är stängd på söndagar :( Vi får väl ta det nästa år istället ;) Jag ska kanske gå på bio med min kusin sofie idag, hon skulle höra av sig när hon hade vaknat. Om inte blir det väl en vanlig slapparkväll för min del, spara lite energi inför morgondagen :)


BARNFILMER - DET VAR BÄTTRE FÖRR

Jag trodde nästan att jag skulle smälla av när jag såg lilla jönssonligan på kollo (3:e filmen i serien) som går på 4:an just nu. Hur FAN kan man göra så DÅLIG film?! För det första är jag skeptisk till att göra en uppföljare med helt nya skådisar, sånt brukar aldrig funka. För det andra är specialeffekterna så dåliga att jag nästan fick kväljningar! Ska man ha specialeffekter som att till exempel en gubbe flyger ut genom ett fönster på 10:e våningen kan man ju åtminstone få det att se ut som att han INTE är en påklistrad liten docka på en fejkad bakgrund! Sen undrar jag vafan den där snubben från ICA-reklamen gjorde i ICA-butiken i filmen? Skulle det föreställa humor eller?! HA HA HA... jag dör av skratt :/

Visst, det här är en barnfilm och kanske ingenting att bli så uprörd över, men VAD FAN är det vi lär våra barn? De borde få lära sig att uppskatta film och se det som en konst istället för att det släpps 20 jävligt dåliga barnfilmer i månaden. Det finns hur mycket barnprogram och barnfilmer som helst och 99% är bara rent SKIT! Hellre en bra film om året än 100 dåliga som bara mosar sönder hjärnorna på barn. Suck.


SLUTET PÅ ÅRET

Nu har vi ätit potatisgratäng med kött, vilket är min absoluta favoritmat! Så jäkla gott! :D Senare blir det kladdkaka med grädde till efterrätt :) Olof kommer hit ikväll också, vi ska nog bara ta det lugnt, äta godis och glo på tv :)

Det känns så jäkla skönt att allt är ordnat med nyår! :) Jag är en sån människa som måste planera allt och att sitta och inte veta någonting när det bara är några dagar kvar har inte varit kul. Men nu är allt ordnat och jag känner att lugnet smyger sig på, nu kan man slappna av resten av 2007 :)

MJUKISBYXOR ELLER RINGAR?

Imorgon blir det shopping med älsklingen :) Jag ska ju få en extra julklapp av honom, ett par mjukisbyxor från hammarbyshoppen. Detta på grund av att jag alltid snor hans mjukisbyxor när jag är hemma hos honom, och han använder inte dem alls och vill nog gärna slänga dem. Trevligt att han köper nya till mig i alla fall :)

Fast jag måste säga att när han sa "älskling jag har en till julklapp till dig, men du måste nog prova den först eftersom jag är osäker på storleken" så dök självklart tanken på en ring upp i mitt huvud :P Men mjukisbyxor är också mysiga, och vi älskar ju faktiskt varandra så det där med att "bevisa sin kärlek med en ring" är inte direkt någonting livsviktigt, inte ännu på ett tag i alla fall :P (Fast vilken tjej drömmer inte om det ändå? :P)

JIM CARREY & NYÅRSAFTON

Det är alltid så mysigt med nya datorer eftersom allt känns så fräscht. Efter ett tag blir det bara vanligt och tråkigt igen :P Sitter och kollar på Liar liar som går på 4:an. Jag älskar verkligen jim carrey och den här filmen är en av mina favoriter :D

Härligt att vi har lyckats hitta ett ställe att vara på på nyårsafton också :D Lagom i tid sådär också med bara två dagar kvar :P Tur hade vi i alla fall där :)

Maten börjar lukta gott från köket också. Om en dryg halvtimme kommer gästerna :)


DAGENS OUTFIT

image368Blekrosa tröja med mönster - Monki
Jeans - Wrangler
Vita sockor med rosa ränder - Lindex

Svart dunjacka - Everest
Bruna stövlar - Skopunkten

































NYA DATORN

Nu sitter jag här och skriver på min nya dator :D Den är verkligen helt sjukt underbar och mitt bredband från 3 funkar pattperfa :)

Idag har jag varit på Details på götgatan och köpt en ny BH. De är alltid så sjukt trevliga där och man får verkligen hur bra hjälp som helst! Plus att man, som jag har påpekat tidigare, får reda på sin riktiga storlek och man märker verkligen skillnaden jämfört med alla dåliga BH:ar från H&M, Lindex m.fl.

Efter den lilla shoppingturen åkte jag till södertälje och mötte upp amanda :) Vi gick runt och kollade lite i affärer samt åt jättegod mat på ett café som hette Lillebror eller nåt sånt :) Jag lämnade tillbaka en klänning från Lindex som jag hade tänkt ha på nyår eftersom det istället blir lurexklänningen från H&M, den om bara kostade 98:-. Sen köpte jag även en hårspray från Matrix i någon random frisörsalong, den luktar asgott :D

Ikväll blir det potatisgratäng med kött eftersom mammas och pappas kompisar kommer över och äter middag :) Sen ska jag hålla mig på mitt rum och sitta vid min nya dator samt kolla på tv hade jag tänkt eftersom jag inte vill störa dem i deras parkväll eller vad man nu ska kalla det :P

BESTÄLLNING


Jag glömde bort att skriva om det, men igår beställde jag de här två från Ellos.se :) Båda är lite tunnare så det är väl egentligen lite tidigt att börja köpa sommarplagg, men jag kände att jag var tvungen eftersom de var så fina :)

URBAN OUTFITTERS

Köpte 2 jättesöta t-shirts från Urban Outfitters idag :) En grå/grön t-shirt med musse och mimmi på, samt en blekröd t-shirt med pinocchio på. Jag ska fota dem och lägga upp bilderna imorgon när jag kommer hem eftersom jag inte har sladden med mig hit till olof.

Imorgon blir det en heldag med amanda i södertälje och sen middag hemma hos olof :) Sen ska jag hem och installera och fixa med min nya bärbara dator som vi köpte idag! :D

FRÅN MONKI

Tröjan ser nästan vit ut på bilderna, men den är gammelrosa egentligen. Sjukt snygg! :) Inte ett plagg som ser sådär jättesnyggt ut på galgen kanske, men på är det pattperfa :)

Jag har verkligen fastnat för Monki och alla deras udda plagg :P Ska försöka ta mig dit fler gånger när jag shoppar eftersom deras priser inte är särskilt höga heller. 350:- betalade jag för den här :)




MIDNIGHT FANTASY

image361






Denna underbara parfym passade jag på att köpa när jag var på båten :) Jag är inget Britney-fan, men jag tycker verkligen att det är töntigt att inte köpa en parfym baserat på vem som har gjort den när den luktar lika gott som den här! ;)





BAD & DATORSHOPPING

Nu har jag badat klart och luktar som choklad :P Fick en dusch creme/badskum med chokladlukt av mamma i julklapp :)

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och göra ingenting. Imorgon blir det datorshopping med pappa :)

HEMMA IGEN

Jag kom precis hem efter kryssningen med släkten :) Det var verkligen jättekul och jag önskar att vi kunde göra det mer än en gång om året :P Fast det blåste sjukt mycket igårkväll och idag på morgonen vilket var lite läskigt, men annars var det hur kul som helst :) Tittade som sagt var förbi American Apparel på Götgatan på vägen hem, och tog även en sväng in på Monki och köpte en sjukt fin rosa tröja med mönster som jag tänkte lägga upp en bild på senare :)

Nu ska jag ta ett välförtjänt bad och läsa VeckoRevyn efter en slitsam vecka :)

H&M-BESTÄLLNING


Dessa plagg beställde jag alldeles nyss från H&M :) Den mönstrade tunikan och den blå skjortan är lite osäkra val, men jag vill i alla fall prova dom eftersom jag tyckte färgerna var så härliga :)

AMERICAN APPAREL


Jag passade på att köpa den här rosa och grå tröjan från American Apparel idag på väg hem från båten (den gröna hade jag redan sen tidigare). De här tröjorna är verkligen helt underbara och bekväma, men samtidigt sjukt snygga. Jag vill ha en i varje färg :)

VITA DATORER


Jag var egentligen ute efter en rosa dator, men insåg snabbt att det skulle bli för dyrt. I övrigt tycker jag att det ser mycket mer stilrent och snyggt ut med en vit dator än en svart och tråkig, därför blev det den här från LG :) Vi ska åka och kolla på den på fredag. Jag är så sjukt glad :D

BUFFÉ & KARAOKE

Guuud vad kul det ska bli med kryssning! :D Jag älskar verkligen pappas släkt för dom har så jäkla skön stil :)

Jag ska även passa på att köpa lite dricka till nyår samt en limpa när jag är på båten. Sen funderar jag på att eventuellt köpa en parfym eftersom jag inte har någon som verkligen känns sådär wow liksom.

Båten går klockan 18:00 och kommer in igen imorgon runt 3, 4 på eftermiddagen. Vi hörs då :)

KRYSSNING

Ikväll blir det kryssning. Dagen hade jag tänkt spendera med att ta det lugnt och kanske ta ett chokladbad eller nåt :P Ingen mellandagsrea för mig idag, det känns så tråkigt att trängas inne i stan liksom.

Kryssningen blir med olof, pappa, farmor, farfar, farbror, faster och alla kusinerna :) Vi gör det varje år och det är alltid lika kul :)

TARANTINO

Hade verkligen sjukt kul igår :D Det var hur kul som helst att träffa elin och snacka om allt gammalt och även allt nytt som hänt :) Vi glodde på Grand theft parsons och From dusk til dawn. Båda filmerna kom från Tarantino-boxen som olof fick i julklapp av mamma och pappa :)

En helt underbar kväll med trevligt sällskap och bra film :)

FILMKVÄLL

Sitter just nu hemma hos olof och äter pepparkakor :) Olof är kattvakt i sin brorsas lägenhet så ikväll blir det filmkväll med en massa godis och läsk :) Som det ser ut just nu blir det jag, olof, patrik, alex och eventuellt elin :)

JULOUTFIT

image347Kjol med hängslen - Gina Tricot
Ljusturkos tröja i längre modell - H&M Divided
Svarta strumpisar - H&M
Svarta knästrumpor - H&M


















JULKLAPPAR

Här kommer lite bilder på några saker jag har fått i julklapp :)

SCRAPBOOK


GOD JUL!

God jul! :) Nu är man mätt och belåten och glad över alla julklappar :) Fast jag tycker att det är mycket roligare att ge presenter än att få dem faktiskt, det är så himla kul när man verkligen har gett någon en genomtänkt present och man ser hur glada de blir :)

Det här är vad jag har fått i julklapp:

LP-spelare (har önskat mig en sjukt länge)
Rosa/vit-randig hammarbyhalsduk (:D)
LP-skivor (johnny cash + ted gärdestad)
Pengar
Duschtvålar och en massa sånt
Rosa mus till min bärbara dator
Bärbar dator (som vi ska åka och köpa i mellandagarna)

+ Lite andra småsaker :)

God jul på er! :)

JULKLAPPAR

Idag har jag jobbat på H&M en massa, köpte även en massa grejer. Eftersom jag bara jobbar extra så får jag bara personalrabatt när jag jobbar, så jag brukar passa på. 25% är ändå rätt mycket i rabatt liksom :) Jag köpte lite nytt smink, hårprodukter och några smycken från barnavdelningen (!).

Jag och olof har även bytt julklappar idag :D Jag fick en jättesöt rosa mus till min nya bärbara dator (som jag inte har köpt ännu). Himla söt :) Sen fick jag några presenter av hans mamma och pappa också. Jag fick ett set med en parfym och en duschcreme samt en kaffekopp. Sen ska jag få en till julklapp av olof, men den har han inte köpt ännu :) Han fick en scrapbook av mig :D Jag skrev ut en massa fina bilder på oss två och gjorde ett jättefint album. Jag är rätt pysslig av mig faktiskt :P Ska försöka fota alla sidor i boken och lägga upp på bloggen sen :) Ska även lägga upp lite bilder på julklapparna jag fick och så :)

Imorgon blir det jobb mellan 9-14, men ikväll blir det mys med lussebullar, julmust och pepparkakor :)

DRÖM SÖTT!

Nu har jag packat iordning allting och det är faktiskt dags för mig att sova. Men först ska jag titta på senaste avsnittet av gossip girl :)

Gonatt!

JOBB PÅ H&M

Nu ska jag packa en massa kläder och alla julklappar till olof från mig, mamma och pappa. Imorgon ska jag nämligen jobba mellan 9:45 - 18:20, sen åker jag till olof och sover där samt firar jul på måndag morgon med honom :) Sen ska jag jobba igen mellan 9 - 14. Efter det plockar pappa upp mig med bilen och vi åker hem för att fira jul med mamma, lillebror och min farbror :)

Trött är jag också, men det har jag inte tid att tänka på just nu :P

ROSA DIGITALKAMERA


Dessa 3 hämtade pappa ut från posten åt mig idag :D De två sista är från Eleven.se och är en hårmask med lukten strawberry/vanilla och en ansiktsmask :) Jag fick även med lite prover, jag tycker verkligen att det är jättekul när affärerna kan vara sådär personliga :) Proverna jag fick var en body butter med lukten Sugared Cranberries och en hårmask med lukten lavender/vanilla. Allt från märket TVÅL.

Jag är hur glad som helst över min nya rosa digitalkamera också :D Den är sjukt fin och liten och smidig! Just nu väntar jag på att batteriet ska laddas klart så att jag kan börja fota en massa :) Köpte även med ett minneskort på 1GB så jag kommer kunna ta jättemycket bilder :D

H&M & MAGNUS BETNÉR

Har precis klämt i mig choklad och nachos (inte på samma gång). Snart är det Magnus Betnér på tv som jag och olof ska kolla på :) Det är samma show som jag såg för mindre än en månad sen live, men man kan aldrig få nog av den människan! :)

Imorgon är det jobb på H&M som gäller från 9:45-18:00.

PÅ VÄG

Sitter hemma hos olof och har precis slängt i mig lite fil till lunch/middag. Ska strax pallra mig iväg till tåget och åka till H&M och jobba 16-20. Känns lite segt, men pengar är alltid bra att ha :)

JULBONUS FRÅN H&M

Sitter hemma hos olof för tillfället :) Vi har precis käkat nachos och quornfärs och riven ost. Himla gott :)

Fick mitt lönebesked idag också, det var mycket mer än vad jag hade räknat med så jag är jättenöjd :D Fick även en sån där julstjärna med stativ i julbonus. Alla som jobbar på H&M får alltid en liten julbonus, förra året fick vi presentkort från H&M på 100:-.

Imorgon blir det diskjobb mellan 11-14, sen iväg till H&M och jobba 16-20 :)

DAGS ATT JOBBA

Nu ska jag packa väskan och käka lite middag. Jag ska iväg och jobba på H&M till stängning (20:00) och sen ska jag sova hos olof :)

LYXLIV

Jag är uttråkad. Sitter här och glor på tv och går iväg och röker lite då och då. That's it. Brorsan har börjat utveckla såna där tonårsfasoner och ska vara instängd i sitt rum hela tiden. I och för sig är det rätt trevligt att få 100:- i timmen för i stort sett ingenting. Lite mat då och då, och en blöja som ska bytas då och då. Annars bara en vanlig slappardag :P Men men, någon måste ju vara hemma och passa honom när han är sjuk. Skönt att vara anställd som hans personliga assistent och få betalt för det bara :)

PAUSE

Fick hem nya numret av Paus idag :D Älskar den tidningen, men lite irriterande att vissa intervjuer de har är kopierade från Moore (eller tvärtom) för då har man ju redan läst dem :/


STUREPLAN

Ingen är bättre på att säga sanningen än magnus betnér! :)


MINA FAVORITER!

Kan det bli bättre än att henrik schyffert och magnus betnér tjafsar? Nope! Mina absoluta favoritkomiker :)


TRÅKIG TORSDAG

Idag är det bara en sån där vanlig, tråkig veckodag. Jag ska jobba med kalle fram till halv sex då jag ska iväg och jobba på H&M till typ kvart över åtta. Rätt skönt i och för sig att bara komma dit och jobba i typ 2 timmar :)

I övrigt är jag sjukt trött eftersom jag gick upp kvart över sju idag :/ Usch. Jag vill bara sova.

GONATT!

Ja nu är det fanimej dags att sova! Fryser som en galning gör jag också, ska nog stänga fönstret :P Men det är det som är jobbigt med mitt rum, antingen är det svinkallt eller så är det sådär äckligt varmt. Aldrig mittemellan. Suck.

Gonatt! :)

NY DISKMASKIN?

Om diskmaskinen inte går att stänga helt och man måste ha plastburkar under för att den inte ska blöta ner på golvet och spruta vatten överallt, är det då dags att köpa en ny? JA! Fast mina föräldrar är så sega. De bara pratar om att köpa nya vitvaror, men jag har inte sett någon skillnad än så länge. Diskmaskinen läcker lika mycket som förut och glasen är väldigt ofta smutsiga på botten. Mysigt.

MACGRUBER / MACGYVER

Har ni inte sett MacGyver förstår ni inte det roliga och kan lika gärna strunta i att kolla, men till er andra: Enjoy! ;)

(Det här är typ i stil med vårat projektarbete sista året i gymnasiet då vi gjorde en MacGyver-parodi :P)

glumbert - MacGruber!

ELEVEN - BESTÄLLNING


Det här beställde jag nyss från Eleven.se :)

TVÅL Hairmask, Strawberry Vanilla (360 ml) - 285:-
TVÅL Pink Cotton Candy Make Me Glow Face Mask (140 gram) - 199:-

Tänkte att ibland måste man får skämma bort sig själv lite grann :)

JAMIE LYNN SPEARS

Jeeez. Jag är inte den som brukar bry mig särskilt mycket om kändisar, men jag blev ändå chockad när jag hörde att Jamie Lynn Spears är gravid! Det verkar vara någon slags trend i den där familjen. Men men, hon verkar i alla fall mer okej i huvudet än Britney så det går säkert bra :) Men seriöst, vad är problemet med USA? Det verkar ju som att sex är så jäkla förbjudet för små 16-åringar som Jamie Lynn att ingen ens tänkte tanken på att berätta för henne om p-piller och kondomer. Är det inte bättre att vara ärlig och förklara allt sånt redan i en tidig ålder så att om dina barn smiter iväg och har sex så vet du att de i alla fall använder skydd? Det är en fucked up värld.

ONSDAG

Lill-lördag idag. Inte för att man någonsin har planer på att festa på en onsdag, men ändå :P

Idag blir nog en rätt lugn dag med tanke på att brorsan är sjuk och i stort sett kommer spendera hela dagen i sängen. Själv har jag precis kollat på Våra bästa år, jag har ju missat jättemycket på sistone :P

UPPE MED TUPPEN

Sitter här och halvsover lite :P Gick upp 8 i morse och det var inte mysigt kan jag säga! Jag vaknade till sådär som man gör ibland mitt i natten, man kollar på klockan och tänker "guuud va skönt klockan är bara så lite" och man kan sova en eller två timmar till. Minst. Jag vaknade på exakt det sättet och kände att nu kan inte klockan vara mycket. Klockan var tio i åtta. 10 ynka minuter kvar att sova hade jag. Kul.

Idag blir det jobb med kalle fram till halv sex, då stressar jag iväg till H&M och jobbar lite. De har ju öppet till 20:00 nu den sista veckan innan jul.


GLASS I STORA LASS

Jag föll för frestelsen och köpte glass! Men vad gör det om hundra år när allting kommer kring? (sjunger på dvärgarnas låt i Snövit) Jag skyller på att mamma skickade iväg mig för att handla glass åt både mamma, pappa och kalle. Vad ska man göra liksom? Strunta i sig själv? Knappast :P Carte D'ore Straciatella eller vad den nu heter blev det. Den med 211 chokladlager i. Typiskt mig. Men som sagt var, det var grupptrycket som ställde till det för mig :P

PERSONLIG ASSISTENT

Idag var det jobb som vanligt mellan 11-14. Himla sköna arbetstider faktiskt! :) Imorgon och på torsdag ska jag jobba med min lillebror istället så fredag är min sista dag med disken.

Ikväll kommer olof hit :)

LÄNGTAR EFTER DEN ROSA!

Jag är helt galet uppspelt över att min nya kamera kommer snart! :D Eller ja, snart och snart. 3-6 arbetsdagar. Jag hoppas verkligen att den hinner komma innan den 26:e december för då åker vi på kryssning med släkten. Det vore ju ett helt perfekt tillfälle att inviga den liksom! :)

Imorgon ska jag träffa nina efter jobbet och sen ska jag hem till olof o typ "bo" där tills på fredag :) Vi har även bestämt att vi ska fira julafton tillsammans på morgonen ifall det blir för sent på kvällen och han inte hinner komma hem hit. Jag sover hos honom på söndag och sen när jag går upp för att göra mig iordning till jobbet så firar vi lite jul sådär på morgonkvisten :) Typ 7:30 på morgonen.

Nu är det nog dags för mig att sova. Börjar känna mig sjukt seg och jag har inte sovit så himla bra/mycket den här helgen. Gonatt!

DIGITAL MODESKISS

... Blev det inte nej. Jag hade säkert tyckt jättemycket om kursen, men det känns som att jag borde vara intresserad av att bli modedesigner om jag ska läsa den kursen. Eller åtminstone ha skissat kläder förut. Jag tackade nej helt enkelt, förhoppningsvis kommer platsen gå till någon duktig designeraspirerande ung människa som behöver den mer än jag. Men men, jag är inte bitter! :P Nej, men jag ska faktiskt läsa tecknade serier, filosofins historia och introduktion i genusstudier. Fan vad härligt! :D

ANTHON BERG

Jag är sjukt besatt av den där vita chokladkakan med jordgubbsbitar i från Anthon Berg. Så jävla god! Jag funderar på att ta mig ner till kiosken och införskaffa en eller två, men det är ju faktiskt mitt i veckan och det känns lite B. Jag kommer ändå fläska upp mig till jultomtesize nu runt julafton så jag kan lika gärna vänta tills helgen :P

Däremot ska jag nu röra mig mot köket och se vad det finns för annat gott i kylen. Spännande ;)

ROSA DIGITALKAMERA

Om 3-6 arbetsdagar får jag min underbara rosa digitalkamera :D Jag älskar verkligen att fota, men det är jobbigt att dela en kamera med mamma o pappa som ska dokumentera varenda millisekund av min lillebrors liv :P Kameran är alltid upptagen. Men nu blir det ändring! Jag kommer fota som en galning framöver :)

Ikväll ska jag ta det lugnt och typ glo på tv. Jag kommer jobba på H&M en massa från och med onsdag, så jag kommer behöva åka till huddinge direkt efter diskjobbet och jobba till åtta på kvällen :/ Sen jobbar jag på H&M lördag, söndag och julafton. Sen ska jag ha jullov! :P

CASIO EXILIM EX-Z77 PINK

image327
Den här blir det :D Plus 1GB minneskort. Alltsammans gick på 1689:-. Inte så farligt! :) Nu fattas det bara att mamma kommer hem och ger mig hennes kortuppgifter så att jag kan beställa den nån gång! :P Jag får inte lön förrän på fredag så mamma ska låna mig så länge :) Det är svårt att få tag på rosa elektronik nu runt jul, allt tar verkligen slut på en millisekund.

JULGRANAR OCH ROSA DIGITALKAMEROR

Det har varit en rätt händelserik helg så jag har varken hunnit eller orkat blogga :P

I lördags var det julmiddag med släkten som slutade med att jag åkte taxi med farmor och farfar hem till dem i brandbergen :) Jag och farmor satt uppe och kollade på Pirates of the caribbean - svarta pärlans förbannelse som gick på tv :) Sen på söndagen stannade jag kvar hos dem tills efter middagen då jag åkte hem till olof och sov där istället :) Vi kollade på Shall we dance? med Jennifer Lopez vilket var en helt okej smörfilm :)

Btw, nu har jag pyntat granen heeelt själv! :) Mamma hade ställt upp den igårkväll så att jag kunde pynta den idag när jag kom hem :) Det är ett av mina stora nöjen runt julafton, det finns nästan ingenting roligare! :P

Jag har även hittat en rosa digitalkamera som jag ska köpa till mig själv i julklapp :D Fast den är slut i lager för tillfället, men förhoppningsvis kommer den tillbaka i mellandagarna :)

GATE 120

Det visade sig att min mamma hade lånat klänningen och att hon bara inte vågade säga det för att hon trodde att jag skulle bli skitsur. Jag är bara glad och lättad över att den inte är borta! :P

Igår var en trevlig kväll :) Vi var på gate 120 och vi satt där och drack och snackade tills de tände i taket och det var dags för stängning :P Sen drog vi vidare till burger king och fyllekäkade lite :)

Idag är det julmiddag med släkten som gäller :)

JÄKLA SKIT!

Jag lider av en tillfällig depression eftersom min svarta fodralklänning från H&M är spårlöst försvunnen :'( Ja, jag är ledsen över ett borttappat klädesplagg! Jag har letat igenom hela jävla huset och den är helt borta! :( Verkligen min favoritklänning och så sjuuukt bra att ha under lite för korta tunikor. My life is over. Nej, kanske inte. Men det känns så! Har slitit upp hela byrålådan 20 gånger och letat igenom mammas garderob och typ suttit och grinat och varit allmänt deprimerad. Suck.

Krogen ikväll. Jaha?! Och vad fan ska jag ha på mig nu?! HELVETE!

DIGITAL MODESKISS ELLER INTE?

Sitter just nu hemma hos olof och käkar skumgummijulgranar och skumgummisnögubbar :) Funderar på att kanske välja bort digital modeskiss och läsa ungdomar, identiteter och drogkulturer istället. Det känns som att digital modeskiss är en väldigt intressant kurs, och det var enormt många sökande också, men man borde antagligen ha lite mer erfarenhet av att skissa kläder och kanske till och med vilja bli kläddesigner. Jag har ju inte de drömmarna och det känns dumt att ta upp en plats i en kurs som jag ändå bara kommer klara halvdant, när någon med mycket större behov av att läsa kursen hade kunnat få min plats. Ungdomar, identiteter och drogkulturer är mer en kurs som skulle vara bra för mig att läsa med tanke på att jag antingen ska bli Studie- och yrkesvägledare eller kurator. Jag får fundera på saken i några dagar.

MONKI


Var inne på Monki på götgatan idag och kollade lite :) Provade dessa 3 plagg ovan. Kjolen provade jag i hallonröd, men den gjorde verkligen så att höfterna såg skitstora ut! Synd, för den var faktiskt riktigt, riktigt, riktigt fin! :(

DEXTER

Nu har jag kollat sista avsnittet av Dexter säsong 1. Himla bra serie det där, mycket bättre än alla tråkiga kriminalserier som cirkulerar där ute. Nu sitter jag förväntansfullt och väntar på att säsong 2 ska bli klar :) Fast det får bli imorgon för nu är det nog dags för mig att krypa ner under täcket och sova lite grann. Gonatt!

SOM HITTAT

Var ute och gick en sväng runt huset med susannes hund och hittade en 20-lapp på marken :P Fick även en del pengar för mina tidigare hundpromenader så nu är jag lite rikare :) Fast det mesta ska sparas eftersom jag behöver fickpengar inför tysklandresan med olofs familj i vår :) Då ska det shoppas! :D Haha.
Annars har jag väl inte gjort så mycket ikväll. Mötte upp susanne tidigare och följde med henne hem på lite pizza och tjejsnack :)

Imorgon blir det shopping och fika med amanda efter jobbet :)

COCOO.SE

Det här är armbandet jag fick från Cocoo.se :D Sjukt snyggt i verkligheten! Det har en lite brunlila nyans och det är verkligen jättefint! :) Endast 165:-. Lite konstigt att jag fick det dock med tanke på att jag aldrig slutförde beställningen. Jag skrev in mina uppgifter såsom namn och adress, men jag tryckte aldrig på beställ. Vet inte riktigt vad som hände, men nöjd är jag i alla fall :D

3 mobilt bredband


fint finare finast! :D

ONSDAG

Idag har jag jobbat mellan 11-14 :) Sen på vägen hem tog jag en sväng förbi ICA och hämtade ut mitt rosa bredband från 3 :D Det är så jäkla snyggt! Sjukt mycket snyggare än på bilden de har, den är liksom lite mer mörkrosa i verkligheten. Helt perfekt! :) Nu fattas bara datorn :P Men den kommer i mellandagarna.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla på tv :)

TISDAG

Idag blev det jobb mellan 11 och 15:30 :) Sen åkte jag och pappa runt i kungens kurva och letade efter One tree hill säsong 2, men den fanns ingenstans :( Ska förhoppningsvis beställa den från cdon.com, men måste vänta tills olof hittar sin studentrabatt så att jag slipper frakten :P

Kvällen har spenderats framför tv:n med olof :) Imorgon blir det jobb igen mellan 11-15, sen måste jag hem och skicka iväg en retur samt hämta ut mitt rosa USB-bredband från 3 :D

GOD MORGON!

God morgon! Min näsa är helt igentäppt och jag kan inte sluta störa mig på det. Man får ju inte ens ha minsta lilla förkylning om man jobbar i kök, men jag undrar om det gäller mig? Jag jobbar ju med disken. Visst, jag går genom köket då och då, men jag håller mig ju vid diskmaskinen liksom. Fast om det är ett problem säger de antagligen till om det sen. Jag är i alla fall inte sjuk i övrigt, bara lite snorig som sagt var :P

Idag blir det shopping efter jobbet :)

HÄRLIGT!

Jag ska snart möta upp olof och så ska vi gå och köpa pizza :D Jag har inte ätit pizza på evigheter! På sistone har jag bara beställt kycklingsallader när jag har varit på någon pizzeria, men nu ska det fläskas! Haha, jag måste ju fira att jag har kommit in på mina förstahandsval liksom :D

Imorgon blir det jobb igen från 11. Förhoppningsvis behöver inte fritids låna mig på eftermiddagen eftersom jag tänkte ta mig förbi onoff på kungsgatan och köpa One Tree Hill säsong 2. Beställde den från webhallen, men inte ens deras leverantör har den på lager så det kan ju ta evigheter innan de får in den. Jag har inte evigheter på mig! Jag vill se nu! :) Sen ska jag även spana runt efter en present för 50 spänn till på lördag. Vi ska nämligen ha julmiddag med pappas sida av släkten och i år ska vi alla köpa en present för max 50 kronor var och lägga i en stor säck o sen är det bara att plocka upp nåt. Himla kul grej tycker jag :) Det körde de alltid med på Hydets julmiddagar när jag var liten :)

ANTAGNINGSBESKED

Idag kom antagningsbeskedet angående högskolor och universitet och jag kom in! :D Jag sökte främst 4 kurser som jag verkligen ville komma in på (sökte sammanlagt cirka 20 st) och jag kom in på alla fyra! :D Så, för min del är det detta som gäller i vår: (om inte typ ödet är elakt mot mig och de två sistnämna råkar krocka med varandra eller nåt)

Digital modeskiss
7,5 hp - Distanskurs (högskolan i borås)

Tecknade serier
7,5 hp - Distanskurs (växjö universitet)

Introduktion i genusstudier
15 hp (Stockholms universitet)

Filosofins historia
15 hp (Stockholms universitet)


Fan vad glad jag är! :D :D :D

UPPE MED TUPPEN

Jag har varit uppe sen halv nio, vilket enligt mig klassas som alldeles för tidigt! Men men, nu ska jag i alla fall strax dra iväg till jobbet och diska :) Ska jobba till 16:30 idag så jag antar att de behövde hjälp på förskolan eller nåt sånt :)

Ikväll har jag inget planerat, vi får se vad som händer helt enkelt :)

JESSE JAMES

Var precis på bio med olof och såg filmen Mordet på Jesse James av ynkryggen Robert Ford. Himla bra film! :) Synd bara att idioten framför mig var tvungen att luta sig framåt genom halva filmen så att jag knappt såg någonting, men i övrigt en väldigt lyckad kväll :)

Idag har jag även varit på långpromenad med Chili. Vi tog en tripp till nina i lövholmen och stannade där i typ en kvart, sen gick vi tillbaka hemåt mig :) Det tog ungefär en och en halv timme så det var en välbehövd promenad :) Satt och kollade lite på desperate housewives med nina hemma hos mig och sen drog jag in till stan och mötte olof :)

Imorgon blir det jobb mellan 11-14. Härliga arbetstider måste jag säga! :D

PIECE OF CAKE

Sitter här och segar som vanligt. Jag ska väl börja göra mig iordning om en halvtimme eller nåt sånt. Jag känner mig extremt seg idag, med en släng av frossa och ynklighet. Fast jag känner mig inte sjuk på riktigt så det kanske beror på att det faktiskt är kallt i mitt rum eller nåt :P

Ikväll blir det som sagt julmiddag med H&M Huddinge. Vi ska till stadshuskällaren och äta julbord och ha trevligt :) Däremot blir det nog inte särskilt mycket drickande för min del, jag känner mig inte så sugen på att bli full inför arbetskamraterna liksom :P

Idag har jag även provat Ben & Jerry's Piece of Cake. Jordgubbscheesecakeglass med cheesecakebitar och jordgubbsbitar i. Faktiskt en rätt härlig omväxling från all chokladglass jag har ätit av det märket :P Det här kommer definitivt bli en stammis i min frys! :)

LITET SMAKPROV


De här plaggen från H&M ska jag ha ikväll på julmiddagen. Fast jag ska ta ut bältena ur båda och ha blusen instoppad under kjolen. Istället för kjolens bälte har jag köpt ett lila skinnbälte som man knyter ihop till en rosett att ha i midjan. Plus en del lila accessoarer som till exempel armband och halsband.

Fint? :)

LÖRDAG

Vaknade helt obakis vilket är skönt, skönt, skönt! :) Jag är alltid så himla lat när jag har varit ute för jag orkar aldrig tvätta bort sminket innan jag går och lägger mig :P Men idag blir jag tvungen för att tio minuter senare sminka om mig inför julmiddagen med H&M ikväll! Jag känner mig jäkligt taggad eftersom jag valde ut min outfit för typ en vecka sen :P Jag jobbar ju bara extra där, och det är egentligen mammas kompisar eftersom hon jobbade där ett antal år innan mig, så det känns lite spännande :) Jag ska försöka knäppa en outfitbild sen också eftersom just den här är så jäkla het! Haha :)

Nu ska jag öppna dagens lucka i chokladkalendern och ta en cigg :)

BÄSTA UTEKVÄLLEN!

Jag orkar inte komma hem 2-3 på natten? Jo tjena! Kom precis hem efter en helt underbar kväll! Först var vi hemma hos stoffe och spelade nintendo wii. Jag ÄGDE på bowlingen, men golfen gick väl inte sådär jättebra :P Vi drack lite öl o sen gick vi vidare till TB's :) Fan vad vi ägde dansgolvet! Haha. Vi stod på scenen och bara shakade loss! :D Det kändes sjukt bra att dansa nykter för en gångs skull, det har jag inte gjort sedan fridge-tiden (läs the wave) ! Jag, stoffe och hans kompis spelade black jack och maskiner och hade verkligen hur kul som helst :) Sen följde Stoffe och hans kompis mig hela vägen till porten också så jag slapp gå själv i mörkret :P

Fan vilken underbar kväll! :D

BOJKOTTA IDOL!

Sitter här och fördriver tiden med att spela spel på blip.se :P Jag har märkt att det är jättemånga som bloggar om idol-finalen o grejer, men jag tänker bojkotta den skiten för Daniel var fan den som skulle vinna! Han sjöng sjukt bra och hade världens karisma o allt. Fine, han såg inte så bra ut (vilket jag har märkt är det största argumentet till varför vissa personer INTE ville ha kvar honom) men vafan är dealen med det?! Han ser inte bra ut. Nähä?! Men han hade ju för fan precis ALLT annat! Han kunde till och med göra en cover på en britney-låt och göra om den till någonting bra! Seriöst, vart är sverige på väg när vi inte kan tycka om en artist för att han inte ser bra ut? Suck.

HELGENS GLADLÅT

Vilka minnen alltså! :)


STOFFE PÅ ICA

Jag stod i kön på ICA i tumba centrum och får ett sms där det står "Titta bakåt ;)" och det var stoffe som stod där bakom och lurade :P Hade inte så mycket vettigt för mig förutom att bära hem glass till pappa och brorsan så jag hängde med hem till honom och kollade in nya lägenheten. Himla nice :) Man blir lite sugen själv på att flytta hemifrån när man kommer hem till en kompis som precis har renoverat o fixat o allt e pattperfa liksom :) Fast jag vill ju gärna flytta in med olof och det har vi inte ens snackat nånting om, plus att vi ska plugga o sånt nu, så det lär nog dröja ett tag. Men drömma kan man ju alltid göra! :P

Hur som helst blir det antagligen lite drickande hemma hos stoffe ikväll. Olof och de andra ska ut på krogen, men jag ska ju på julmiddag med H&M o sånt imorgon så jag vet inte riktigt om jag orkar ta mig in till stan och komma hem runt 2-3 liksom :P Plus att det alltid är kul att träffa gamla kompisar o sånt :) Stoffe är liksom den enda killkompisen jag har som inte är min pojkväns kompis, och det känns faktiskt jävligt bra att ha en utomstående killkompis också :) Det blir ju ofta så när man blir tillsammans med en kille att även om man var kompis med hans kompisar innan så förlorar man dem på ett sätt. Man blir flickvännen liksom. Om jag och olof till exempel skulle göra slut (vilket inte är särskilt troligt, men bara som exempel) så skulle ju inte till exempel patrik och alex vara mina kompisar längre. Det skulle ju inte funka, o sånt e jobbigt.

Men nu känner jag att det här inlägget börjar bli lite väl dramatiskt så ha en trevlig fredag och sup inte för mycket!

MONKI



Det här vore verkligen den perfekta outfiten tycker jag :) Lite somrig kanske, men det blir ju så när man sitter här i kalla sverige och längtar efter solen igen :P Alla plaggen är från Monki.

O'BOY

Usch vad trött jag är. Jag känner mig sådär sjukt seg som man gör när man är sjuk, fast jag mår inte dåligt på något sätt. Det är nog dags för ett stort glas o'boy och en cigg, samt lite tv-tittande. Eftersom mamma är lite sådär nyttig av sig och varken jag eller pappa har särskilt bra karaktär blir det alltid så att när mamma skickar iväg nån av oss att handla köper vi o'boy. Sen att mamma inte skickar iväg oss för att handla mer än kanske en gång varannan månad gör chokladdrycken mycket godare! :P Vi bara klunkar i oss glas efter glas tills det tar slut och vi får vänta ytterligare några månader :P

GOSSIP GIRL

Ren lycka! Haha. Jag har verkligen fastnat för den här underbara serien. Ungdomsserier är ju lite av en svaghet för mig, men gossip girl ligger högt i topp! Inte lika högt som one tree hill såklart, men ändå :P

MOBILRÄKNING

Shit pommes! Jag var inne på 3's hemsida och kollade min mobilräkning som ska betalas i slutet av den här månaden. 935:- ! Minus typ 190:- som pappa betalar så det blir ganska exakt 745:-. Jag måste fan sluta ringa folk, nu får alla andra ringa mig istället! :P Tacka vet jag olofs brorsas fru som köpte en limpa cigg åt mig nu när hon var utomlands, då slipper jag spendera 400:- på det också! :)

ONE TREE HILL - SÄSONG 2

Nu fortsätter äntligen samlandet av alla one tree hill-boxarna eftersom jag kände att pengarna faktiskt räcker den här månaden :P 379:- kostade den hos webhallen. Fast det var en beställningsvara, så jag vet inte hur lång tid det tar innan jag får den.

Den första säsongen köpte jag typ för ett år sen så det kändes som att det var dags att inhandla säsong 2 nu :)

BESTÄLLNING FRÅN COCOO.SE

Ja tydligen har jag råkat beställa nånting därifrån utan att veta vad :/ Jag fick ett mail som bekräftade min order, men jag trodde att jag tog bort allt från min varukorg. Jag hade lagt till några armband i varukorgen, men ångrade mig sen så jag tog bort dem. Tydligen inte eftersom ett armband för 165:- är beställt. Men men, jag har ju råd och det är alltid kul när man inte vet vad det är man ska få för nåt :P
image314Sen beställde jag även mitt rosa 3bredband :D :D :D Ett litet USB-modem i rosa, fan va nice! :D Jag ska ju köpa en bärbar dator nån gång i mellandagarna och 3bredband har ett erbjudande där man inte betalar varken startavgift eller månadsavgift utan bara de 199:- man surfar för. Helt perfekt! 7,2 mbit/s och av vad jag har hört är det 3 som har bäst täckning just när det gäller mobilt bredband och sånt.

LISA HANNIGAN

Jag blev lite nyfiken på tjejen som sjunger i låten och det visade sig att hon heter Lisa Hannigan och faktiskt är med i praktiskt taget alla Damien Rice's musikvideor. Hon verkar inte ha gjort så mycket själv dock, mest duetter och sånt. Men guuud vilken underbar röst hon har! Och hon ser ut som en älva, jättevacker :)
image313

DAMIEN RICE

De flesta låtar jag fastnar för är de med texter som jag kan känna igen mig i, men den här har verkligen fångat min uppmärksamhet utan den egenskapen. Den har lite av en onetreehillslutetpåavsnittetgråteriregnetkänsla över sig, och såna låtar är jag oerhört svag för! Damien Rice - 9 crimes, varsågoda och njut! :)


PAKET

Hämtade ut mitt paket från H&M idag som innehöll två klänningar och en kavaj. Den ena klänningen var den där lurexklänningen för 98:- i deras julkalender eller vad man nu ska kalla det. Den är heeelt perfekt! :D Den andra klänningen var den där lite ballongaktiga med t-shirtarmar och en stor rosett framtill, den fanns i svart och lila. Den såg jättefin ut framifrån, men av någon anledning blev det värsta bubblan som gick ut på ryggen och man kände sig som quasimodo. Den fick åka tillbaka :P Kavajen är olofs så den vet jag inte om den passar eller inte, men den är jävligt snygg så jag hoppas på det :)

Strax kommer amanda upp och hälsar på en snabbis :) Sen blir det slapparkväll för min del! :)

TORSDAG

Igår blev det först jobb och sen mötte jag amanda utanför skolan där jag jobbar. Hon informerade mig om att jag tydligen jobbar i hammarby sjöstad vilket jag inte hade någon aning om :P Jag och geografi går inte ihop! :P Hur som helst, vi åkte in till stan och gick runt i en del affärer. Jag köpte några lila smycken på glitter till min outfit på lördag och sen några jättesöta trosor på topshop :)

Efter allt shoppande blev det kinamat på odenplan och sen vidare till wallman's intiman där vi kollade på världens bästa magnus betnér! :D Köpte ju en biljett till amanda i julklapp, och en till mig själv i julklapp :)

Snart ska jag iväg till jobbet där jag ska vara till klockan tre. Sen ska jag försöka hinna hem och hämta ut ett paket från H&M med olofs kavaj och mina klänningar :) Olof ska ju iväg på kryssning idag med jobbet så nu kommer vi inte ses på typ tre, fyra dagar eller nåt :( Men men, jag har i alla fall en bra helg att se fram emot :)

MAGNUS BETNÉR

Jag saknar ord. Magnus Betnér är så jääävla braaa!!!

JULESKUM

Min lillebror haltar runt som en gammal tant här i huset, stackarn. Han opererade ju båda ljumskarna igår så han är fortfarande sjukt stel i kroppen och så, men allt gick i alla fall bra :) Som det ser ut nu ska han inte tillbaka till skolan och allt sånt förrän på torsdag så man får i alla fall se lite mer av honom den här veckan :) <3

Kvällen spenderades framför tv:n i vardagsrummet med pappa, en påse skumgummitomtar, o'boy och lussebullar. Vi kollade på Hart's war, en film om andra världskriget med bruce willis och colin farrell. Himla bra :) Tänkte väl försöka sova lite snart, men jag känner mig väldigt uppe i varv så det lär nog bli svårt :P Men men, jag ska som sagt var försöka. Gonatt!

GULA VILLAN

Pappa orkade inte laga mat så han skickade ner mig till pizzerian vid namn Gula Villan som ligger typ 50 meter från oss :P Jag köpte en jättegod kycklingsallad och vitlökssås till :) En läsk blev det också, tänkte prova fanta exotic thrill men kom på efter första klunken att jag har använt den som groggvirke förut. När det blir så smakar läsken nästan alkohol eftersom man har det minnet av den och det blir bara äckligt. Men jag drack ändå :P

Imorgon ska jag upp 08:30. Jag måste ta med mig smink och allt sånt skit eftersom jag ska gå och se Magnus Betnér med amanda på kvällen :D Fast först blir det kinarestaurang! :)

JOBB + SHOPPING

Idag blev det som sagt jobb mellan 10:30 och 15:00 :) Sen åkte jag till tumba och köpte en svart blus och ett lila skinnbälte som man knyter själv. Jag ska ha de två plus min svarta kjol med hög midja från H&M, lila strumpisar och svarta ankelboots på julmiddagen med H&M på lördag :) Det roliga är att både blusen, kjolen och strumpbyxorna är från H&M :P Sen köpte jag även en fin presentpåse och en massa sånt där prasselpapper till olofs julklapp :) Den har verkligen kostat en hel del, men det är han värd! :)

Imorgon blir det jobb igen mellan 11:00 och 15:00.

NYSTIL.SE


Jag har hittat en ny favorit-webshop! Sjukt fina smycken som skulle passa perfekt att ha på till exempel nyårsafton :) De har också jättefina väskor och plånböcker :) www.nystil.se


MÅNDAG

Nu är det lite svårt att skriva eftersom jag är helt fyrkantig i ögonen :P Men jag försöker ändå!

Jag har precis fixat klart i stort sett allting med olofs julklapp så det känns skönt, men som sagt var mår inte mina ögon så bra av det :P Var på astrid lindgrens barnsjukhus tidigare idag också. Vi kom dit typ kvart över sju och operationen var inte förrän klockan ett så vi fick vänta ett tag. Sen när kalle var nedsövd och allt åkte jag hem medan mamma och pappa antagligen kommer sova kvar. Det var i alla fall ingen allvarlig operation på så sätt att det fanns risk för komplikationer. Självklart finns det alltid risk för sånt, men det här var bara en observerande operation eller vad man ska kalla det. Jag tänkte ringa mamma snart och kolla hur allting har gått :)

Det visade sig att mitt diskjobb började idag egentligen, men jag hade fått fel information så jag trodde att det började nästa måndag :P Hur som helst blir det jobb från imorgon 10:30 :)

DAGS ATT SOVA

Nu ska jag försöka sova lite innan jag ska upp om ungefär sju timmar. Fast först tänkte jag kolla klart på charlie's änglar, även om jag har sett den typ tio gånger redan :P

Gonatt!

OPERATION

Nu har jag suttit och fixat lite med olofs julklapp :) Fast jag kan fortfarande inte göra klart den förrän imorgon eller tisdag, beroende på när jag hinner.

Imorgon ska jag, mamma, pappa och kalle upp klockan 05:00! :P Vi ska iväg till astrid lindgrens barnsjukhus där kalle ska opereras. Vi ska vara där klockan åtta och det kommer ta typ fem timmar. Sen ska jag försöka hinna förbi tumba en sväng och fixa lite saker till olofs julklapp :)

Det kommer nog bli svårt för mig att somna ikväll eftersom jag sov så länge imorse, och då kommer det även bli svårt att ta sig upp. Men jag har faktiskt ovanligt lätt för att ta mig upp jättetidigt på morgonen. Jag är piggare om jag går upp klockan sex än om jag går upp klockan tio, men det beror väl snarare på att jag är övertrött :P

SÖNDAG

Jag börjar faktiskt bli riktigt rastlös just nu :P Jag har ju köpt alla julklappar och så, men jag kan inte fixa iordning olofs förrän jag har fixat en grej som inte går att fixa förrän imorgon. Suck! Haha :P

Idag har vi i alla fall haft adventsfika här hemma med mormor och morfar. Lussebullar och fullkornspepparkakor typ :) Jag tänkte kanske kolla på någon film eller så ikväll och bara ta det lugnt. Min bror ska opereras imorgon så jag ska eventuellt följa med till sjukhuset då, men det beror på om han läggs in redan ikväll eller inte.

Jag har inte riktigt känt av julstämningen ännu, men jag antar att det kommer så småningom. Granen åker ju inte upp förrän på Lucia så :)

ADVENTSFIKA

Jag vaknade för någon halvtimme sen. Normalt sett vaknar jag alltid automatiskt innan tio, men jag antar att jag behövde sova ut lite så det gör ingenting :) Idag blir det adventsfika med mormor och morfar så jag ska väl hoppa in i duschen och göra mig iordning snart. I övrigt har jag ingenting planerat den här söndagen, men det brukar jag inte ha på söndagar :)

FLER ALTERNATIV



De här två datorerna väger lite mycket för mig som inte har en enda muskel i armen :P Men de har alla funktioner jag behöver och de kostar runt 5000:- vilket är rätt prisklass. De här och den rosa datorn från LG finns på netonnet.se så jag och pappa ska till deras markbutik i järfälla på söndag och kolla in datorerna på riktigt :)

Patrik: Jag behöver en bärbar dator när jag ska börja plugga och så :)

ROSA LG


Den här datorn från LG är jag galet intresserad av! Den har verkligen alla funktioner jag letar efter och den väger ungefär ett halvt kilo mindre än de andra datorerna jag har kollat på. Plus att den har ett rosa lock! :) Datorn kostar cirka 10000:-, och mamma o pappa är villiga att betala cirka 3000:-. Om jag tar resten på avbetalning på 12 månader blir det 0% ränta och det kommer kosta mig cirka 580:- i månaden. Jag känner att det verkligen är värt det eftersom det här är den datorn jag gång på gång har kommit tillbaka till i mitt letande. Jag ska se om jag kan hitta en dator med samma funktioner och vikt, men utan det rosa locket, eftersom jag gissar på att själva färgen höjer priset ett antal tusenlappar extra. Men som det ser ut just nu är det den här det blir :)

ROSA PÄRLSOCKER

Nu har vi bakat lussebullar med rosa pärlsocker på :D Ska kolla på Troja med pappa sen och bara ta det lugnt :)

HEMMAKVÄLL

Har precis ätit middag bestående av makaroner, bacon, creme fraiche och riven ost :) Baconpasta kallar jag det med min brist på fantasi :P Just nu väntar vi i alla fall på att lussebullsdegen ska jäsa och sen blir det en massa bakande :)

Imorgon är det första advent och adventsfika :)

SHOPPING


De här sakerna fick följa med mig hem idag :) Tröjan är från American Apparel och lite mer åt det gröna hållet i verkligheten och kostade 199:-. Jag ville ha en ljusblå men olof har redan den :P (Det är unisex). Klänningen är från Lindex och den kostade bara 299:-. Den ska jag ha på nyårsafton tillsammans med mina pumps från Vagabond och min stora kuvertväska från H&M :)

DEN LILLA PRINSESSAN

Ska strax iväg till götgatan och besöka American Apparell och 3butiken med olof :) Sen ska vi eventuellt till Ringen beroende på om jag hittar någon klänning på götgatan eller inte. Jag måste i alla fall vara hemma till klockan fyra eftersom jag och mamma ska sätta igång med julbaket då :) Lussebullar och pepparkakor i mängder! :D

Den lilla prinsessan är en film som jag kollade konstant på när jag var liten. Den gick på canal+ så jag kunde se den flera gånger om dagen. Den går på femman just nu och jag tittade den första timmen och satt och storbölade nästan hela tiden. Den är så sjukt bra! :P