Jag saknar Uppsala!

Det har varit en lång dag idag. Först mötte jag upp Therese i stan och vi bestämde oss för att åka till Stinsen eftersom vi har tröttnat på all trängsel och sånt som Stockholm innebär :P Vi gick runt där hela dagen, mötte upp Madde, käkade på BK och sen runt 18 plockade vi upp Tobias och åkte till ett bad någonstans i skogen. Jättemysigt, men jag badade inte. Kom i alla fall hem för en halvtimme sen så det har verkligen varit en heldag idag. Köpte hörlurar till min Ipod, ett linne, en BH och solskyddsspray o sånt inför Hultsfred.

Imorgon är det jobb som gäller 12:00 - 22:30.

Måndag

Sitter och lyssnar på Shakira och 3 Doors Down för att starta denna morgon. Gladmusik helt klart. Lade precis upp lite bilder från i fredags också, något försenat. Nu ska jag lägga upp bilder på facebook, sen är det dags att rulla in mot stan :)

Pictures






Springsteenbiljetten. Bagels i mängder. vacker natur. Chilli på äventyr. Susanne och Chilli. Törstsläckaren. Ronja. Nina. Conny. Conny's mobil i kamouflage. Ännu mera törstsläckare. Crazy cat och Ninas fot.

Slemmiga monster

Igår mådde jag inte bra. Jag kunde nog inte ens klassas som människa, snarare någon form av slemmigt monster. Jag var ute på en gräsmatta heeela dagen eftersom kusinerna fyllde år, vilket resulterade i vad som skulle kunna beskrivas som en allergichock. Idag känns det lite bättre, men jag ska ändå ta mig till apoteket och kolla med dem hur jag ska göra inför Hultsfred.

Idag blir det en tripp till stan med Therese eftersom vi ska köpa en del grejer inför festival :)

Snorigt värre

Allergiattacken har kommit. Jag är förvånad över att jag inte insåg att detta skulle hända när jag satt i gräset i några timmar tidigare idag. Mina allergiattacker kommer oftast i efterhand, på kvällen. Nyser som en gnu och det rinner tårar i högra ögat. Mysigt.

I övrigt en väldigt bra dag med Nina och Conny :) Lägger upp bilder imorgon eller nåt, nu tänkte jag sova eftersom vi ska till Mogård och hälsa på Kalle imorgon :) Sen blir det utgång!

Coming up only to hold you under

Vackert.


Fredag

Nu på morgonen har jag varit med mamma och pappa på möte hos Kalles LSS-utförare. Inte sådär jättespännande, men antagligen nödvändigt. Dock känns det konstigt att vara uppe vid den här tiden utan någonting att göra. Jag känner mig rastlös. Tänkte eventuellt träffa Susanne om ett tag, sen kanske jag tar en tripp till Nina. Vi får se helt enkelt :)

You make a first impression

Lyssnar på Howie Day - Collide. Den låten får mig alltid att bli filosofisk och analyserande och nostalgisk. Den är så jäkla fin. Jag vill ha någon som håller om mig när jag lyssnar på den här låten. Den får mig att tänka på filmromantik och solnedgångar och sockervadd och allt annat fint som man tänker på när man tänker på kärlek.

Solsken resulterar i näringsbrist

Nu har jag varit en sväng i Tumba C och gått på Apoteket. Köpte pollentabletter eftersom mina var slut. Det känns som att jag ska käka de här regelbundet fram till Hultsfred så att jag klarar av att bo på en fet jävla gräsmatta i en vecka. Inte det optimala för min allergi, men det är smällar man får ta.

Fick lönebesked idag också. Eftersom jag jobbar inom kommunen får jag inte lön förrän den 27:e varje månad. Dock blir det lön en dag tidigare (imorgon) eftersom den 27:e är på en lördag :) Wohoo!

Nu tänkte jag gå och äta någonting eftersom jag inte har ätit någonting alls på hela dagen. Det blir så när det blir varmt, jag glömmer bort att äta. Jag borde skriva en lapp och sätta i pannan.

Good morning sunshine

Nattbussen körde någon form av sightseeingtur i gamla stan igår, trots att den inte ens ska gå förbi där. Lite weird tyckte jag, men men. Vi blev 30 minuter försenade. Hur som helst kom jag i alla fall hem runt kvart över två så det var lugnt. Hann ju träffa Therese och Tobias vid centralen också för att äta cheeseburgare på donken. Dock blev jag lite äcklad när jag såg att min andra cheeseburgare var helt brun och geggig på en sidan. Alltså allt var brunt och geggigt. Osten, brödet, köttet. Inte mysigt! Pallade dock inte klaga så jag slängde bara skiten och gick.

Lite glad är jag också över att de inte ringde in mig till jobbet imorse, jag har nämligen fortfarande jour fram till 20:00 ikväll.

One bad apple don't spoil the whole bunch

Nyvaken och seg som en gnu just nu. Lyssar på the Osmonds på Spotify och försöker vakna till lite. Nu ska jag gå och käka en bagel med philadelphia till frukost. Pappa kom hem med typ 20 bagels, såna där riktigt stora, för några dagar sedan. Nice. Jag hade aldrig ätit såna förut, men man ser de ju hela tiden i amerikanska tv-serier. Jag tänker speciellt på OC där de alltid käkade såna till frukost.

Anyways, jobb om cirka 5 timmar, sen ska jag till stan och äta nattmat på donken :)

In the middle of the night

Jag känner mig som en gelegodis. Eller typ en flubber som sitter fast med superlim. Eller som en slowmotionscen från Baywatch. Slutsats: min kropp är trött. Jag behöver sova. Alla rörelser känns tunga, som om jag har tiokilosvikter på armarna.

Jobbade som sagt 18.00 - 00.00 idag. Samma sak imorgon. Fast imorgon ska jag möta Therese och folket i stan för lite nattmat efter jobbet. De kommer vara fulla och glada eftersom de kommer komma direkt från krogen, medan jag kommer vara trött som en gnu och sugen på cheeseburgare. Perfekt kombination.

Gonatt!

Jobb i Sundbyberg

Ikväll ska jag iväg och jobba. 18.00 - 00.00. Det blir nattbussen hem. Kul jul, men jag får i alla fall OB. Samma sak imorgon kväll.

I övrigt har jag suttit på en bänk i solen och ätit glass med mamma idag.

When the night has come

Solen svek inte idag i alla fall. Jag och Therese tog som sagt en tripp till Uppsala och käkade på Subway med Olof och Åsa :) Hämtade alla mina räkningar och så. Det var en riktigt bra dag idag :) Jag insåg när jag var där hur mycket jag älskar Uppsala. Jag tycker inte om Stockholm med all stress och trängsel och sin storlek. Uppsala är precis lagom, helt perfekt. Inte för mycket folk, inte heller för lite, lagom stort. Helt underbart. Det enda jag egentligen tycker om med Stockholm är det faktum att de flesta av mina vänner bor där, och det är inte direkt en anledning att tycka om stället i sig.

Nu tänkte jag kolla på en film eller senaste avsnittet av True Blood. Vi får se helt enkelt.

Vi hoppas på solsken imorgon också :)

Let the sun shine

Nu drar jag till Uppsala för att hämta räkningar, hämta ut ett paket, skvallra med Olof samt träffa Åsa :) Therese följer självklart med också :)

Sleep tight, don't let the bedbugs bite

Jag hoppas att jag har klarat juridiktentan. Jag hoppas att skorna passar trots att jag beställde storlek 38. Jag hoppas att jag får en massa pengar i lön på fredag. Jag hoppas att Hultsfred blir lyckat. Jag hoppas att allt löser sig med lägenhetskrånglet inför höstterminen. Jag hoppas att vi faktiskt kommer iväg till Las Vegas i höst. Jag hoppas att det blir sol imorgon.

Sunny day



Nytvättade kläder. Cissi bråkar med en vakuumförpackad filt. Cissi vill inte vara med på bild. Jag gör konstiga miner som vanligt.

Jag och Cissi åkte upp till Storvreten och satt på en bänk och solade ett tag. Sen försvann solen och då åkte vi hem till henne och gjorde smoothies :)

Tvättstuga

Eftersom mamma och pappa är ute på Vätö är jag snäll och tvättar åt dem. Tänkte alldeles strax gå ner till tvättstugan och lägga i de sista maskinerna, och sen tror jag att jag ska träffa Cissi :)

Vuxna människor med lila fjärilar på skorna

Sjukt coola Converse från Ellos.se. Ibland känns det konstigt när jag ska köpa kläder eftersom jag fortfarande har en väldigt ung klädstil för det mesta. Det är ingenting konstigt med det egentligen eftersom jag fortfarande är ung, men det känns som att omgivningen förväntar sig att man ska bryta sig loss från tonåren och bli vuxen nu. På alla sätt och vis. Sen tänker jag på det att om bara några år är jag färdigutbildad kurator och när jag tänker på en kurator tänker jag på en vuxen människa som inte klär sig i skor med lila fjärilar på.

Måste man välja?

Söndag

Kvällen igår spenderades här hemma med Bonnie. Vi satt mest och snackade om en massa saker, sen gick vi och köpte tandkräm och godis.

Idag vet jag inte alls vad jag ska hitta på. Jag blir lika chockad varenda dag när jag vaknar av mig själv runt halv elva och inser att de inte har ringt in mig till jobbet. Men det är i alla fall en positiv form av chock.

Imorgon ska jag och Therese ta en tripp till Uppsala och hämta räkningar samt träffa Åsa :)

Midsommarafton

Igår åt jag midsommarlunch hemma hos mormor och morfar, eller påsklunch som jag och Saga av någon anledning råkade säga hela tiden. Runt femtiden åkte jag till Tumba där Saga och hennes familj plockade upp mig med bilen. De hade precis käkat midsommarmiddag på donken eftersom de renoverar sitt kök. Klockrent. Anyways, sen rännde vi runt på lite olika ställen och fixade lite olika grejer, åkte hem till Saga och gjorde oss iordning. Jag skulle följa med henne på förkrök hos Robins kompis Bonelli eftersom Saga inte ville åka själv :P Jag köpte en 2-liters petflaska med alkoholfri äppelcider eftersom jag har jour. Höll mig nykter hela jäkla kvällen, vilket känns lite onödigt nu i efterhand eftersom jag inte blev inringd till jobbet imorse. Runt halv tolv skulle i alla fall de andra vidare mot TB's och jag skulle hem. Vi mötte upp Amanda och Fredrik utanför och Fredrik var snäll och skjutsade hem mig :) När jag kom hem blev det Ben & Jerry's och lite tv, sen somnade jag runt halv ett.

Det var en riktigt bra dag igår :)

Shopping med mamma

Jag var nere i Tumba c med mamma för ett tag sedan och hjälpte henne med lite shopping. Jag är sjukt bra på att shoppa åt andra, men kanske inte lika objektiv när det kommer till mig själv.

Då var planerna för imorgon spikade i alla fall. Jag ska hem till mormor och morfar och äta lunch/middag. Eftersom jag har jour hela helgen vill jag inte direkt gå ut och supa eller vara uppe sent eftersom det antagligen kommer finnas något rövhål (ursäkta språket..) som sjukanmäler sig på lördag morgon. Oansvarigt och jävligt tycker jag, men erfarenhet säger mig att eftersom jag fick jobba dagen efter julafton och dagen efter nyårsafton är risken stor att jag får jobba dagen efter midsommar. Men men, det blir fint med lite extrapengar :)

Träffade Saga i Tumba också, hon hade klippt sig jättefint :D Nästan precis så som jag ska klippa mig, fast lite kortare :)

Bio med pappa

Igår var som sagt jag och pappa på bio och såg Änglar och demoner. Det var typ sju personer i hela salongen.




Lemony swirl smoothie. Jordgubbsgodisar och lakritsfiskar. Jag posar. Pappa posar. Pappa känner sig som hemma.

Bio med Squeezed up!


Kvällens plan är bio med pappa. Heron city. Änglar och demoner.


Squeezed up! gör de bästa smoothiesarna i världshistorien och de finns bara på Heron city. Jag tycker att de borde starta upp en butik i Uppsala, fast å andra sidan tror jag inte att min plånbok håller med :P Hur som helst är det sjukt bra som biogodis.

Pictures

Jag skrev ett halvlångt inlägg tidigare idag, men allt försvann. Jag orkar inte skriva om allt så jag lägger upp lite bilder istället eftersom jag äntligen har en kamerasladd till datorn :D Tack Therese!





Jag gör konstiga miner. Pappa läser tidningen. Jag har världens coolaste tandborste. Jag har ännu coolare gummistövlar. Mitt favoritgodis är melongodisar. Min favoritchoklad är apelsinchoklad. Jag bakade chokladbollar med kolaströssel igår.

Tisdag

Det känns som att jag inte har tid att skriva lika mycket som förut, men det beror väl på jobb och andra saker som har kommit emellan. Igår och idag jobbade jag i alla fall 8-16. Efter jobbet idag mötte jag upp Therese i stan och vi käkade i Kungshallen. Jag körde på Tacobar medan Therese åt sushi. Sen bestämde vi oss för att gå på bio så det blev Män som hatar kvinnor. Jag tror att boken kan vara riktigt bra eftersom jag gillade själva storyn, men svenskt skådespeleri... kom igen! Och det faktum att de alltid är så jäkla obvious när det kommer till att poängtera vem mördaren är innan det har avslöjats med ord. Extremt tydliga ansiktsuttryck som gör att vilken idiot som helst fattar vem som är the bad guy. Tråkigt. Jag gillar när man får kämpa lite för att lista ut vem mördaren är och att när man får reda på det så blir man chockad. Tyvärr fungerar inte svensk film så, svenska filmmakare verkar tro att vi svenskar är korkade och att de måste förtydliga budskapet till en så extrem grad att det blir löjligt för att vi ska förstå.

Men, det här var inte menat att vara ett klagoinlägg. Egentligen ville jag bara säga att det var jättetrevligt att träffa Therese :)

Söndag

Nu har jag precis klämt i mig frukost. Sov till typ 14, men det behövdes för jag har inte sovit ordentligt nästan någonting den senaste veckan. Dock blir jag irriterad när mamma kommer in och frågar om jag inte ska gå upp snart. Varför spelar det så stor roll för föräldrar att man inte sover längre än till tolv? Och varför måste de väcka en för att fråga när man ska gå upp? Speciellt när man är över 20 år! Dagens I-landsproblem :P

Det blir nog ingen visit till Nina idag. För det första är det inte så många timmar kvar på dagen och för det andra spöregnar det. Jag tror att det blir en lugn kväll för min del, har ju ändå jour 6-20 imorgon.

Bonnies födelsedag!

Nu har jag precis klämt i mig tre knäckemackor med philadelphia om någon är intresserad. Det har varit en sjukt rolig kväll trots en del tråkigheter (typ folk som kastar stolar). Men trots några små undantag har det som sagt varit en väldigt bra kväll och jag har träffat många trevliga människor :) Vi började med att käka tacos hemma hos Bonnie och hon öppnade paket och sånt. Sedan drog vi vidare till en snubbe i Tuna, och efter det vidare till en annan snubbe i Östertälje. Jag vet att jag ofta har väldigt svårt för att öppna upp mig inför nya människor, men efter ett tag gick det hur bra som helst :)

Tack Bonnie för en bra kväll! :)

Nu tänkte jag ta en cigg och sova lite. Imorgon tänkte jag eventuellt åka hem till Nina och spela lite Sims 3, men vi får se hur det blir. Dels måste ju Conny vara hemma (Nina jobbar) och dels får jag inte vara bakis eftersom jag måste orka ta mig dit :P

Skolavslutning i Gnesta

Idag gick jag upp kvart över sex. 06:15. Det är inte normalt (i alla fall inte för mig!). Rullade iväg mot Gnesta runt 07:00 med mamma och pappa plus en massa tårtor. Plockade upp Kalle på Blå huset och åkte till Åsbackaskolan för skolavslutning. . De var fyra barn som gick ut skolan så de fick åka raggarbil runt i Gnesta. Kalle var nöjd och glad som vanligt :) Efter ceremonin åkte vi tillbaka till Blå huset där vi proppade i oss prinsesstårta (som mamma hade bakat), sockerkaka och chokladpudding med grädde. Nu har han alltså gått i den skolan i 10 år, sen 1999. Helt sjukt, men jag hoppas att han kommer trivas på det nya stället.

Jag drog därifrån vid 12:30 medan mamma, pappa och Kalle åkte till Mogård i Finspång där Kalle ska bo numera. Det är typ som ett gymnasium. Om Botkyrka kommun sedan går med på det så kan Kalle eventuellt få bo där ännu längre än de 4 år som är tänkt, det beror lite på hur snåla de är.

Ikväll blir det tjejmiddag hemma hos Bonnie så nu ska jag typ vila lite och sedan börja göra mig iordning :)

Fredag

Jouren ringde imorse vid 8 så det var bara att ta en snabb dusch och slänga på sig kläderna och åka iväg. Det var dock riktigt nice på jobbet idag :) Jobbade 10-20 och kom hem runt halv tio. Mamma hade gjort iordning chokladpudding lagom till att jag steg innanför dörren. Sen satte jag mig här framför datorn och kollade mailen och så.

Imorgon är det Kalles skolavslutning i Gnesta som står på schemat. Sen blir det tjejmiddag hos Bonnie på kvällen eftersom hon fyller år :)

Torsdag

Dagen har spenderats mestadels med Nina. Det blev en jäkla massa prat om allt och ingenting, precis som det ska vara :) Tog sen en promenad hem i solskenet, fixade lite med Bonnies födelsedagspresent och avslutade kvällen med Kingdom of heaven med pappa. Ben & Jerry's fick också vara med :P

Jour imorgon 6-20.

Lill-lördag

Gårdagen var riktigt nice! Först var jag, Olof, Patrik, Rickard och Löwengren på bio. Terminator salvation. Den var väl inte sådär jättebra, men vi hade jävligt roligt i alla fall :) Efter bion drog vi till Retro och kollade på Sverige-matchen och sedan drog jag, Patrik, Martin och Ahlmark ut på krogen. Jag höll mig dock spiknykter hela kvällen eftersom jag hade jour. Drack läsk och alkoholfria drinkar istället, men hade himla kul ändå :) Fick dock sjuk kramp i magen runt ett så då satte jag mig på nattbussen hem istället. Vaknade för typ en och en halv timme sen, men känner mig ändå sjukt trött.

When love comes around

Varför kan inte livet bara vara enkelt? Eller mer specifikt, kärlekslivet. Det finns så många killar jag vill gilla mer än som kompisar, men det finns liksom inte där. Ibland undrar jag om det är så att jag faktiskt inte har några känslor för någon eller om jag bara lurar mig själv som någon form av försvarsmekanism. Jag hatar att känna att jag behöver ha någon. Jag hatar att känna mig stressad över att jag inte har någon. Jag vill inte låta mig själv luras till att tycka om någon heller, men jag är rädd att det kan bli så.

Varför är vi tjejer så ofta besatta av att ha någon som visar uppskattning? Någon som älskar en mer än som en vän. Varför kan man inte bara lära sig att tycka om sig själv först? Varför räcker det inte med självkänsla och vänner? Det verkar ju göra det för killar. Kanske inte för alla killar, men de ger i alla fall intrycket av att det är så.

Varför skulle jag läsa den där boken? He's just not that into you. Jag vet att det som står i den stämmer, det är nog också därför jag blir så frustrerad. Jag vill inte att den där boken ska ha rätt. Jag vill inte behöva vänta på att en kille ska ta första steget, men det är ju så det fungerar. Om en kille verkligen vill få tag på en ser han till att det blir så. Enklare än så blir det inte, men ändå ska man krångla till allting och analysera sönder varenda liten grej.

Nej jag gillar ingen just nu, jag är inte kär, men jag behöver skriva av mig lite för jag känner att jag behöver få en del saker ur mitt system.

Where do we go now

Var iväg en sväng till ICA och hämtade ut ett paket åt mamma som innehöll ett familjeporträtt. Kalle flyttar nämligen till internatskola typ direkt efter sin skolavslutning på lördag så han ska få med sig ett stort foto av oss alla :) Det känns lite konstigt att han ska flytta iväg, även om jag själv redan har gjort det. Jag är så van vid att han kommer hem varannan helg. Nu under hösten kommer han komma hem ungefär en gång i månaden och längre fram är väl tanken att sakta vänja honom vid att inte komma hem alls. Kanske. Jag vet inte riktigt. Även om jag har flyttat hemifrån och inte träffar honom varje gång han är hemma finns det en trygghet i att han faktiskt kommer hem. Sen dras självklart tankarna till hur det blir i framtiden när mamma och pappa inte längre finns. Jag vill inte att någon främling ska ta hand om min bror eller sköta det administrativa kring honom. Jag vill vara där hela tiden, men det känns inte som att jag får utrymme till det.

Det här blev ett väldigt förvirrande inlägg, i alla fall för min egen del, men det var skönt att skriva av sig lite.

The breakfast club

Den här otroligt bra filmen kollade jag på för en stund sen. Jag är ett stort fan av the brat pack och alla dessa underbara 80-talsfilmer. Vi har haft lite lösa diskussioner om att starta en egen frukostklubb, men jag tror fan att vi får ta tag i det där snart. Det kanske blir efter sommaren eftersom alla är så utspridda på olika håll just nu. Men en sak som är säker är att det ska startas en frukostklubb! :)





Skatteåterbäring

Ordet skatteåterbäring var väldigt främmande för mig tills jag såg Robin Hood när jag var liten. Ni vet när de snor pengasäckarna och nån jävel skriker skatteåterbäring till folket eller nåt åt det hållet. Från början förstod jag inte alls vad han menade, jag tyckte bara att han var konstig, men senare insåg jag det roliga i det han hade sagt.

Min poäng är följande: Disneyfilmer är mycket bättre när man är äldre och förstår det finurliga i dem och jag fick skatteåterbäring idag! Wohoo!

Måndag

Idag har jag varit på möte hos AOM, fick träffa de andra beredskapstjejerna också och prata lite allmänt om sommaren. Det känns faktiskt riktigt bra det här :) Jag börjar min jour ikväll 20:00.

Imorgon blir det förhoppningsvis bio på dagen och sen har jag jour igen från 20:00. Nice :)

Bruce Springsteen 7/6 2009


(Bilder snodda av Conny)

1. Lilla kön..
2. Jag och Micke
3. Lilla svaga jag orkade inte stå upp i två timmar innan det började :P
4. Bruce på scen, Connys huvud i publiken.

Det var helt fantastiskt mäktigt att se den här ikonen på scen. Det var som min mamma sa till mig innan jag åkte hemifrån; När jag var och såg Bruce Springsteen spela hade jag aldrig trott att jag 30 år senare skulle ha en dotter som var på väg till hans konsert.

Att han sedan avslutade med Dancing in the dark och Twist and shout.. den känslan går inte ens att beskriva!

Bruce på stadion ikväll

Oh my god vilken epic kväll alltså! Legen.. Wait for it.. dary! som Barney skulle ha sagt. Jag är alldeles för seg för att berätta hela storyn så jag tar det efter helgen istället :)

Ikväll är det Bruce Springsteen på stadion! Wohoo! :D Ska vara hos Nina och Conny vid tre, sen rullar vi in mot stan. Det känns som att hur epic gårkvällen än var så kommer den inte slå kvällen som kommer :)

Update

Nina ringde och väckte mig vid 11, jag gick och la mig vid typ fyra inatt.. Men men, det är smällar man får ta :P

Ikväll ska vi till sumpan på förfest och sen blir det antagligen krogen :)

Nothing compares to you

Bästa. Filmen. Någonsin.


Korv

Ojojoj vilken händelserik kväll det har varit. Saga plockade upp mig runt fyra och vi drog till Camillas lägenhet för att hämta kläder och sånt till Saga som skulle på krogen senare. Efter det drog vi till Tumba C för att köpa strumpbyxor och alkohol. Sverigedemokraterna stod på scenen och höll tal med minst 20 poliser runtomkring sig. Knäppskallar. Anyways, sen tog vi en tripp till donken och klämde i oss några nuggets. Efter det åkte vi hem till Camillas mamma för att passa Jamie eftersom Camilla skulle skjutsa in Sebbe och hans polare till stan. Vi var väl där i lite mer än en timme eller nåt. De har apgulliga pudlar typ, och Jamie är sjukt söt! :) Sen när Camilla kom hem igen drog jag och Saga hem till henne för att hon skulle göra sig iordning. Någon timme senare åkte vi med Sagas mamma till Salem där Saga blev avsläppt, och sedan drog jag och Sagas mamma till Statoil där jag passade på att köpa en Ben & Jerry's :D

Nu är jag i alla fall hemma igen efter allt stoj :) Imorgon är det party i Sumpan följt av utgång, jag ska försöka få med mig Saga också. Det hela beror lite på hur bakis hon kommer va ;)

Friday I'm in love

Dagens lunch blir en banan-ägg-mjölk-milkshake och minimorötter. Sen ska jag rulla iväg mot Korv, a.k.a. Saga och hänga där tills hon ska iväg på krogen. Jag skippar krogen idag eftersom jag ändå ska ut imorgon och på söndag är det Bruce Springsteen, så det är lika bra att hålla hårt i plånboken :)

Fan vad skönt, nu är det sommarlov! :D

Is that to much to ask?

If I can be like that, I would give anything

3 doors down - Be like that

Det finns inte ens ord...

Fy fan vad irriterad jag blir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag skriver ju till och med som en fjortis med femhundraelva utropstecken! Så upprörd är jag! Mitt problem? The sims 3 har för höga systemkrav för min dator! :'(

Jävla skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit!

Home sweet home

Nu har jag lämnat in tentan. Fan vad skönt!

Mötte upp Åsa på stan vid två och så gick vi igenom frågorna och kollade om vi var inne på samma spår och så. Sen skyndade jag mig hem för att packa ihop alla mina grejer eftersom pappa skulle komma och hämta mig med lastbilen. Vi fick med två IKEA-kassar med kläder, sex ICA-kassar med kläder/grejer, datorn + datorväskan, ryggsäcken, handväskan och min rosa cykel. Nu ska jag bo här hos mamma och pappa ända tills höstterminen börjar igen.

Glömde dock min kamerasladd (!). Jäkligt dumt alltså. Men men, får väl åka upp och hämta den någon dag. Nu är det dags för fika tror jag :)

Bara en och en halv dag kvar!

Det är lite blandade känslor inom mig just nu. Det känns som att allt flyter på bra med tentan, ska bara renskriva en fråga sen är jag klar. Problemet blir bara att jag alltid blir orolig när jag känner mig lite för lugn... Typ som att allt känns så lätt för att jag har gjort helt fel. Därav blir det både lugn och stress och panik och ännu mer lugn på en och samma gång. Det är lite jobbigt att försöka hålla reda på vad man känner hela tiden.

Nu är det inte långt kvar, på fredag tar jag mitt pick och pack och försvinner till Stockholm under sommaren! :D

Saker jag vill göra innan jag fyller 25...


Feeling good

Nu är jag klar med 3 av 5 frågor på tentan. Wohoo! I och för sig är jag typ klar med fjärde och femte frågan också, de behöver bara filas lite på. Men jag har ju hela kvällen plus morgondagen på mig så det löser sig :)

Nu tänkte jag ta en paus i pluggandet (igen). Det blev i och för sig inte så mycket av en paus förra gången, typ lite telefonpratande bara.

Ikväll blir det en massa gott, lite Ben & Jerry's samt någon film. Myspys.

Juridiktentor is the shit


Jag bjuder på en bild från förra veckan när jag och Therese satt och pluggade i skolan.

Nu har jag renskrivit och fixat med fråga 1 och 2, samt skickat dem till Rickard så att han kan dubbelkolla så att jag inte är helt ute och cyklar. Fråga 3 och 4 har jag skrivit in på datorn, men jag känner mig inte riktigt klar med dem ännu. Eller jo, jag känner mig klar, men det blev bara ett halvt A4 datorskrivet så det känns som att det är alldeles för lite. Eller så är jag bara så jäkla bra på att formulera mig! Haha. Hur som helst blir man lite orolig.

Nu ska jag ta en välförtjänt paus och fundera ut vad jag ska hitta på ikväll.

Happy birthday!

Idag fyller Åsa år :) Grattis till  henne!

Vaknade för någon timme sen och nu har jag precis ätit frukost bestående av chokladmjölk och rostmackor med honung. Paddington-style! :)

Jag tänkte sätta mig och fortsätta plugga nu. Suck. Jag vet att det är lätt bara jag kommer in i det, men jag orkar inte riktigt. Vi får se hur det går.

wertydfghcvn

Nu har jag suttit i x antal timmar och pluggat. Vid två tog jag en paus för att äta mackor och dricka chokladmjölk (O'boy är ett varumärke och vi köper Willy's egna..). Jag känner mig klar med första frågan, har skrivit ner det jag har än så länge på 3:an och 4:an också. I övrigt har det tagit stopp. Klockan är faktiskt kvart i fyra, det känns inte som att min hjärna orkar mer just nu.

Twilight och lagboken

Precis hemkommen från Jenny där vi satt ett helt gäng och pluggade lite inför tentan som ska in på fredag. Det börjar kännas riktigt bra nu faktiskt :) Vi käkade även pizza och kollade på Twilight. Ganska skönt att koppla av lite när det är så mycket annat stressigt runtomkring. Jag måste också säga att Olof är väldigt snäll som står ut med att bo här med mig just nu. Jag blir alltid så PMS:ig när jag är stressad och jag är inte snäll någonstans, men det är han. En riktig kompis :)

Planen var i alla fall att jag skulle fortsätta plugga nu när jag kom hem, men det känns som att jag behöver en liten paus just nu. Tänkte eventuellt fortsätta plugga om någon timme eller så, om jag orkar. Vi får se helt enkelt. Imorgon är det i alla fall frågestund inför tentan, vilket även blir den sista lektionen vi har för terminen. Skööönt.

Pink lady


Idag är jag väldigt rosa. Rosa tröja och rosa gummistövlar. Det enda som fattas är mitt rosa Snobben-paraply, men det är hos mamma och pappa i Stockholm.


Jag känner mig alltid lite småtöntig när jag lägger upp dagens outfit eftersom jag inte direkt är en modebloggare, men de dagar då jag verkligen känner mig snygg/söt/positiv genom mitt val av kläder vill jag gärna visa upp det. Det här är trots allt en slags dagbok för min del, och jag får skriva vad fan jag vill! Enda anledning till att jag egentligen tycker att det känns lite töntigt är för att jag har många vänner som tycker det, men jag anser inte att det är mitt problem eller någonting så pass allvarligt att jag behöver ta hänsyn till deras åsikt i frågan :P

Glassplitter och Hello Kitty


Jag diskade och glaset sprack. Det var väl i och för sig inte så konstigt med tanke på att glaset i fråga har haft en stor spricka i över ett halvår. Det vägrade sluta blöda så jag satte på plåster med Hello Kitty :)

The remedy

I lördags när jag var bakis och jävlig och skulle sätta mig på tåget till Uppsala bunkrade jag upp med lite nödvändigheter :)

Jag är snart klar med tvättstugan, ska bara slänga in allt i torktumlaren. I eftermiddag är det skola som gäller och sedan en massa plugg. Det blir bra det här :)

Sleep tight

Nej nu är det snart dags att sova lite. Kollade precis på He's just not that into you för andra gången, men Olof ville se den och jag ville se den en gång till. Jag blir så himla glad av den :)

Morgondagens planer är tvättstuga 10:30 - 14:00, sen är det skola 15-17 och efter det ska det pluggas!

Grillning i Flogsta


Therese läser tidningen och har paxat bästa stolen.


Cider i solskenet och en glimt av mina sjukligt bleka ben.


Therese tar det här med att cykla på fullaste allvar...


Jag ser ut som ett mongo med solen i ögonen.


Therese har kul i klätterställningen...


Hon ser ut som en jätte!