Tisdag




Trött var ordet. Blä. Egentligen skulle jag bara vilja somna om och sova i typ 24 timmar. Å andra sidan lär jag piggna till på väg till jobbet, plus att jag trivs när jag väl är där. Det är bara så jäkla jobbigt att ta sig upp, jag är ju inte direkt en morgonmänniska.. :P

Måndag

Idag har jag jobbat så nu är jag helt slut. Fast det har varit en bra dag så jag är glad ändå. Det är jobb som gäller imorgon också. Egentligen skulle jag ha varit ledig onsdag-lördag och jobbat lördag-söndag natt, men snäll som jag är tog jag på mig ett extrapass på onsdag :) Efter det åker jag direkt till Tumba för att sova. På torsdag ska jag äta lunch med mamma samt få gratis fotvård och sen blir det förhoppningsvis bio med pappa på kvällen :) Jag tänkte försöka klämma in ett besök hos Nina också om hon inte har andra planer.

Nu blir det tv och sen sova.

I need another story, something to get off my chest



One republic - Secrets.

There's a thin line between a wild time and a flatline baby tonight




Jag har plattat håret idag. Förhoppningsvis snöar det inte så mycket för i så fall kommer min frilla bli jäkligt skev. I övrigt funderar jag på varför tv4 och tv4+ har dille på hundfilmer idag. Är det typ hundens dag eller någonting? Weird.

Saturday night

Just nu försöker jag döda lite tid innan jag ska möta upp folket och käka middag/ta några öl (cider för min del :P). Jag har inte så stor koll, men jag tror att det blir jag, olof, maria, rickard, sandra och patrik.

Igår var jag ledig så då passade jag på att ta en tripp in till stan för att shoppa lite. Jag kom hem med en mössa, en tjocktröja och ett linne :) Jag har faktiskt varit jätteduktig och redan inhandlat alla julklappar så det känns skönt att slippa oroa sig över en sån sak.

Onsdag

Idag har jag spenderat dagen på kontoret där jag har varit på kurs. Robot sökes hette den och det var väldigt intressant. Vi fick till exempel sätta oss in i brukarens situation genom att skriva en egen annons till arbetsförmedlingen om hur vi skulle vilja ha vår assistans, vilket var mycket svårare än man kan tro. Det har helt enkelt varit en väldigt givande dag. Imorgon är det jobb som gäller vilket jag ser fram emot. Däremot ser jag inte fram emot resan dit och hem i och med vädret. Snö älskar jag, men när det blåser såhär är det bara jobbigt. Men men, det är bara att bita ihop.

Jag känner mig lite duktig eftersom jag har inhandlat alla julklappar förutom en. Det känns skönt, jag brukar aldrig vara såhär tidigt ute. Oftast köper jag de sista julklapparna när jag får lön den 23 december :P

Jag har även bestämt mig för att ha en alldeles egen julafton med Olof och Therese vilket ska bli jäkligt mysigt :D Vi ska baka, byta julklappar och titta på min absoluta favoritjulfilm; The Santa Clause (Nu är det jul igen på svenska).

Just another manic monday



Det har varit en intensiv helg med jobb. Jag åkte iväg på en resa med min brukare så jag jobbade 65 timmar i streck. Jag fick sova cirka fem timmar per natt, men jag jobbade ändå non-stop från fredag 07.00 till söndag 23.45. Helt sjukt vad man klarar av egentligen, men det gick faktiskt riktigt bra. Det var inte alls lika jobbigt som jag hade väntat mig.

Den här dagen är dock mycket jobbigare. Jag ska till tandläkaren och borra lite. Själva lagningen av hålet är skitsamma, men eftersom jag har sprutskräck så känns inte den där bedövningssprutan särskilt lockande. Som tur är följer Therese med så vi ska ta en tripp till donken först och sen får hon hålla mig i handen när jag är där. Jag tänkte ta med mig tandborste och tandkräm så att det inte sitter en massa cheeseburgare mellan tänderna när jag kommer till tandläkaren :P

Onsdag

Jag var hos tandläkaren idag och gjorde en undersökning. Precis som jag misstänkte har jag ett hål. Jävla pisshelvetesapskit!!! Att borra är väl helt okej, men det är bedövningssprutan som gör mig rädd. Om någon har missat det så har jag en enorm sprutskräck. Som tur är har Therese lovat att följa med mig på måndag och hålla mig i handen så förhoppningsvis kommer jag att vara någorlunda lugn. Det var i alla fall tur att jag fick en ny tid så snabbt. Hade jag behövt gå runt och vänta i en månad eller så hade det nog bara blivit värre.

Jag tröstade mig själv genom att köpa skumgummitomtar, lussebullar och chips. Plus att det finns julmust hemma. Plus att jag tänker unna mig sushi ikväll. Det här är den officiella tycka-synd-om-ronja-dagen.. ;)

Tisdag

Idag ska jag in till stan och möta Amanda som är här på besök med sin klass. De ska kolla på någon keramikgrej och käka på donken så jag hänger med :)

Ikväll sover jag i Tumba eftersom jag ska till tandläkaren där imorgon 08.20. Tänkte stanna där till på torsdag, sen måste jag hem och packa inför jobbresan fredag-söndag. Jag börjar på fredag 07.00 och slutar på söndag runt 22-23. Det ska bli spännande att se hur jag klarar detta :P

Måndag




Ska alldeles strax röra mig mot jobbet. Helgen i Tumba var trevlig. Började med hockey på fredagen med pappa där jag bland annat hade en traumatisk upplevelse när en full kille blottade sig cirka tjugo centimeter ifrån mig. I övrigt vann vi matchen. Lördagen spenderades med fotboll hemma hos mormor och morfar, sen åkte jag hem till Nina och hängde ett tag :) Söndagen började med en tripp till IKEA och slutade med födelsedagskalas för pappa och faster. En himla trevlig helg som sagt var :)

Torsdag



Nu har jag packat resväskan och helgen kommer att spenderas i Tumba. Jag jobbar imorgon 8-20, sen plockar pappa upp mig och så ska vi iväg och kolla på hockey :) På lördag tänkte jag träffa Nina och sen ska jag, mamma och pappa hem till mormor och morfar för fika och fotboll. På söndag fyller både pappa och faster år så då blir det kalas och sen åker jag hem till Hagsätra igen. Låter finfint, men nu måste jag sova så att jag är hundra procent på jobbet imorgon :)

woopsie daisy




Det kan hända att jag bara råkade springa in på Carlings och köpa en jättefin mössa på vägen hem från stan idag. Men det är inte mitt fel för den liksom ropade på mig..

Nu ska jag äta ostsnacks tills jag hamnar i matkoma och så blir det jobb torsdag-fredag.

För dig ska jag göra det tusen gånger om


Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan.

Onsdag




Jag var hurtig och tog mig till gymmet imorse trots att motivationen stod på noll. För mig faller det alltid på resvägen och det faktum att jag inte orkar ta mig till gymmet. När jag väl är där är det hur bra som helst och lätt värt det, men oftast brukar träningen rinna ut i sanden på grund av att jag inte orkar ta mig dit. Men men, nu är inte det ett alternativ eftersom jag måste träna upp min rygg om jag inte vill behöva sjukpensionera mig vid 30.

Planen idag är att jag alldeles strax ska röra mig in mot stan för att köpa födelsedagspresent till pappa. Vem vet, jag kanske hittar någonting fint till mig själv också.

Måndag

Helgen har mest bestått av nattjobb, förutom en väldigt lyckad fest i fredags :) Det var riktigt kul att träffa det "gamla gänget" igen och alla hade ansträngt sig med kostymer och sånt :)

I övrigt har jag haft extrem träningsvärk hela helgen. Jag tränade styrka på gymmet för första gången på flera år i fredags. Jag har fortfarande problem med att resa mig upp samt hosta/skratta. Det gör så jäkla ont. Planen är att jag ska träna igen på onsdag så förhoppningsvis har smärtan gått över tills dess.

Imorgon är det jobb som gäller så ikväll ska jag inte göra någonting annat än att dricka pepsi, äta ostsnacks och glo på tv. Jag har faktiskt varit jätteduktig idag och tvättat två maskiner tvätt, hängt upp all tvätt, bäddat rent sängen, bytt ut det vanliga täcket mot duntäcket samt promenerat till Lidl. Det känns som att allt jag gör är att äta, sova och jobba, och när jag inte har någonting sådant för mig dyker det upp en massa sysslor som ska skötas. Jag har inte tid för ett socialt liv längre :P

Jag har lurat mig själv för många gånger nu


Håkan Hellström - En vän med en bil.

Fredag

Nu har jag varit hurtig och gymmat. Jag fick en lista på maskiner som jag skulle använda mig av för att träna upp rygg/mage och jag klarade tre av fem. Haha. Den ena vågade jag mig inte ens på och den andra klarade jag inte av. Men jag tycker ändå att tre av fem är ganska bra för mig som är så jäkla svag :P

Nu ska jag hoppa in i duschen och senare ska jag in till stan för att köpa lite nödvändigheter inför festen ikväll :)

Torsdag

Just nu är det mycket på gång, mycket bra grejer. Jag har kommit igång med träningen, jag har fått fast jobb i vår, jag börjar få ordning på min ekonomi. Alla bitar börjar verkligen falla på plats och det känns riktigt bra :)

Bloggen har blivit lite lidande på sistone eftersom jag jobbar så satans mycket. 193 timmar blev det i oktober (173 om man räknar bort de timmar jag sov under "sovande natt"-passen). Inte så konstigt att jag inte hinner med någonting annat! Imorgon blir det i alla fall en tripp till Uppsala för All hell gonna party som Olof så fiffigt döpte det till. Patrik är schysst och tar bilen upp så jag får skjuts dit och även hem på natten. Känns skönt att kunna sova hemma när jag jobbar natt på lördag och börjar 20.15. Jag ska förbi Buttericks imorgon för att köpa mig en fin häxhatt och sedan blir det systemet. Jag ska även hinna med gymmet imorgon, men det får bli på förmiddagen så att jag har resten av dagen på mig att fixa allt annat.

Nu blir det en massa serier som jag har missat på grund av jobb, sen sova.

Måndag



Jag är nästan alltid mer trött de morgnar då jag faktiskt har fått sova ut än de då jag ska upp till jobbet. Knäppt. Hur som helst ska jag få coaching på gymmet idag 12.30, sen ska jag möta farmor i Högdalen och hjälpa henne att komma hem från frisören. Sen blir det kryssning på kvällen :)

Helgen i Uppsala var förresten riktigt trevlig. Jag hade världens finaste människor runtomkring mig så det var hur bra som helst :) Det blev dock inte några foton förutom ett par suddiga som inte går att använda sig av. Synd, men så blir det ibland.