Tillbaka i skolbänken

Nu har jag varit så jävla sjuk sen i fredags och det vägrar försvinna :/ Jag kan i alla fall andas genom näsan någorlunda okej nu, men febern och torrhostan är kvar. Den här hostan alltså, den kommer i attacker och varje gång känns det som att jag ska kvävas. Varken hostmedicin eller anti-inflammatoriska halstabletter hjälper :/

Idag var hur som helst första riktiga skoldagen. Det var sjukt kul! Föreläsningarna var intressanta och workshoparna verkar ha ett riktigt bra upplägg. Det är mycket återkoppling och gruppuppgifter som gör att allt fastnar mycket bättre. Vi träffade även vår mentor Barb som går sitt andra år på socionomprogrammet här. Hon är egentligen från Schweiz, men läser hela utbildningen här. Hon var jättetrevlig och det känns skönt att ha en mentor som förstår lite mer hur det är för oss eftersom hon inte heller är från Australien :)

Igår träffade vi Frances som är en askön tant som föreläser ganska mycket i sociologi här på Curtin. Hon är vår kontaktperson så vi kommer att träffa henne regelbundet varannan vecka. Hon bjöd på kaffe och presenterade oss för en del av lärarna vi kommer att ha.

Veckan har fått en riktigt bra start så nu får vi bara hoppas att det håller i sig :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback