Sista inlägget!

Det här blir det sista inlägget innan Berlin. Jag kommer inte hinna skriva någonting imorgon eftersom vi ska till Arlanda tidigt på morgonen. Om jag inte bloggar någonting under resan så hörs vi på tisdag eller onsdag nästa vecka :)

Resfeber

Nu börjar resfebern krypa sig in på skinnet. Usch. Det är så där pirrigt i magen, vilket i sig inte är jobbigt, men det blandas också med panikkänslor över att man kanske har glömt att packa någonting. Varför får man alltid sån panik när man ändå bara ska vara borta 5 dagar/en vecka/två veckor? Det är alltid samma sak. Vad spelar det egentligen för roll om man har glömt någonting? Världen går väl inte under för det? Det vore ju himla trevligt om jag kunde få mig själv att tro på det här :P

Beställning!


Jag beställde precis de här pumpsen från dinsko.se. Jag har aldrig varit mycket för pumps, och de enda jag har är svarta, tråkiga, och alldeles för höga :P Jag älskar ju som sagt rosa så de här pumpsen kändes som ett par bra skor att börja med :)

Torsdag - 1 dag kvar!

För tillfället sitter jag här och knaprar polkagrisgodisar så det skriker om det. Jag har verkligen fastnat för det godiset, nuförtiden köper jag ingenting annat :P Nu tänkte jag kolla klart på Våra bästa år och efter det väntar duschen. Trappstädningen avklarades för någon timme sedan så det är ju himla skönt :)

H&M DIVIDED - ART BY...


Äntligen har H&M fått in den här kollektionen som jag har gått och längtat efter jättelänge nu :) Det blev en beställning på de 3 ovan :) Jag som trodde att kollektionen bara skulle finnas i butiker, men ibland är webshopen riktigt bra att ha :)

Trappstädning på G

Nu har jag fått i mig lite frukost och ska strax över till grannhuset och trappstäda :) I övrigt ska jag bara sitta hemma och noja över att jag har glömt packa någonting fram till ikväll då jag drar hem till Olof :P

Meet the Spartans

Oh. My. God. Det sämsta jag någonsin sett. Hemskt. Epic Movie och Meet the Spartans var praktexemplar på hur man inte ska göra parodi. De använder sig av helt fel referenser och alldeles för överdrivna skämt. Usch.

Berlin & polkagrisar

Nu är allt packat och klart inför Berlin. Jag tror det i alla fall. Vad behöver man mer än kläder, 3 par skor, deo/duschtvål/bodylotion, smink, handväska, ryggsäck? Om jag har glömt någonting får ni gärna säga till. Just nu är jag bara så pirrig i magen att jag knappt kan tänka klart :P Dels för att jag bara har flugit en gång förut (två om man räknar fram och tillbaka), dels för att det inte är förrän nu det börjar sjunka in att jag faktiskt ska till Tyskland! Det hela känns bara väldigt overkligt. Men kul ska det bli :)

Just nu sitter jag här med en påse polkagrisar. Jag köpte en tidigare idag, men efter att inte ens ha hunnit äta halva smög sig lillebror in på mitt rum och satte sig på/i den! Pappa är ingen bra barnvakt :/ Men mamma var snäll och köpte en ny påse till mig på vägen hem från jobbet :)

Jag försvann...

Någonstans på vägen mellan bloggagratis.se och blogg.se försvann Jag. När jag går in och kollar i min gamla blogg så är det en sån stor skillnad på inläggen här och där att man nästan tror att det är två olika personer som skriver. Jag undrar vad det beror på.

Det känns som att jag var mer öppen, ärlig och fundersam i min förra blogg. Jag skrev mycket vettigare inlägg om mina funderingar över livet och allt sånt. Det känns som att den här bloggen är någonting ytligt, någonting meningslöst. Jag behöver nog fundera lite på om det här beror på att jag har förändrats som person eller om det beror på att jag har blivit mer instängd i mig själv. Kanske har jag blivit hårdare, kallare, av att hela tiden bli besviken på livet. Kanske har jag helt enkelt tappat gnistan.


 

smektuben.bloggagratis.se

Onsdag

Hemma igen :) Hämtade ut min freebra och body från nelly.com idag :D De ska få följa med till Berlin :) Har redan valt ut alla kläder som ska med så nu är det bara att hämta resväskan i källaren. Det ska verkligen bli jätteskönt att komma bort ett tag och få rensa tankarna lite :) Plus att Olofs familj är väldigt rolig att umgås med så :)

Gonatt!

Nu ska vi strax sova. Imorgon är det inget speciellt, jag ska hem och ta emot brorsan från taxin bara. Torsdag = trappstädning, och på fredag åker jag till Berlin! :D

Tack Cissi för de hjälpande orden :) Jag håller med dig, det är jäkligt lätt att klaga istället för att fokusera på det som faktiskt är bra. :)

Genusstudier & bilar

Nu är jag hemma hos Olof igen efter ännu en föreläsning i Genusstudier :) Nu börjar den intressanta biten med sexualitet, queer och sånt. Det var mest det som intresserade mig med den här kursen så jag har ett par roliga veckor att se fram emot :)

Nu blir det tv, Olof och sura bilar :D

Våffeldagen!

Tydligen är det våffeldagen idag, vilket jag inte hade någon aning om förrän Olofs pappa frågade om vi ville ha våfflor till middag :) Nu är man alltså proppmätt på våfflor med blåbärssylt och grädde :D

Dags att fortsätta läsa böcker till föreläsningen ikväll :)

Små betydelsefulla ord

Tänk vad ett litet samtal kan göra. Som ni säkert läste i inlägget igår har jag haft lite jobbiga funderingar kring mina vänner, men framförallt mig själv och mina relationer till olika människor. Det här är något som har pågått länge, men jag har varken velat/vågat prata om det. Hur som helst ringde Emma mig idag och förklarade att för henne är jag den viktigaste personen och hennes bästa vän. Det värmde något oerhört faktiskt. Tack Emma! :) <3

Ready to roll

Då var man nyduschad o sånt shit. Ska iväg och sova hos Olof ikväll eftersom jag har föreläsning imorgon. Jag ska bara torka håret och byta kläder, sen drar jag :)

Måndag/söndag

Idag har jag trappstädat 2 trapphus med Olof som sällskap :) Förutom det har jag plöjt igenom CD3 av OTH säsong 2 (det är 6 skivor), ätit toffifee som min snälla granntant gav till mig samt ätit en tonfiskmacka till middag. Det här känns faktiskt mer som en söndag än en måndag :P

När man minst anar det...

Jag som var helt förstörd igårkväll. Tror ni inte att Olof överraskar mig genom att komma hit? Gulligt :) Jag sa det till honom igår att varenda gång jag börjar må dåligt av saknaden av romantik så gör han någonting jättegulligt, även om jag inte ens har sagt till om hur jag känner. Han har bra timing den där pojken :P

Kvällen spenderades framför tv:n med varsin Ben & Jerry's, såna där miniförpackningar som man kan köpa på Pressbyrån :)

Vad gör man?

Jag är trött. Jag är så himla trött. På allt.

 

Jag är trött på att mina vänner har försvunnit en efter en. Det är delvis mitt eget fel, men lika mycket deras. Jag är trött på att inte vara någons bästa vän. Det finns alltid någon annan vän som betyder mer, men aldrig för mig. Jag är trött på mig själv för att jag inte gör något åt saken, och även på de runt omkring mig som inte prioriterar mig. Jag spelar birollen i mitt eget liv, aldrig huvudrollen.

 

Jag är trött på att alltid tjafsa med min pojkvän. Jag är trött på att det alltid handlar om samma saker, att han inte förstod att det gjorde mig ledsen första gången. Hur många gånger är det okej att göra samma misstag och sedan bara säga "förlåt"? Jag är trött på att gråta. Jag är trött på att bara gråta i min ensamhet, ingen får se mig svag. Jag är trött på att vara en hopplös romantiker. Jag orkar inte bli besviken fler gånger. Jag orkar inte få falska förhoppningar om överraskningar och romantiska gester. Det händer aldrig.

 

Jag vill bara sluta gråta inombords någon gång. Det gör ont, det svider, det är outhärdligt. Jag är bara så trött.


Be yourself


OTH & Beställningar

Jag har precis kollat klart på den första skivan med OTH-avsnitt från säsong 2 (avsnitt 1-4) :) Förhoppningsvis kommer jag kunna hämta ut säsong 3 innan jag åker till Berlin på fredag :) Jag hoppas också på att min body och freebra hinner komma innan fredag, men av vad jag har hört så kan nelly.com vara lite dåliga på det där med att passa tider. Själv har jag ingen tidigare erfarenhet av beställningar därifrån så jag vet inte.

Nu borde jag egentligen gå och trappstäda, men jag orkar verkligen inte. Jag tror att jag tar båda två imorgon istället :)

One Tree Hill säsong 2

Nu ska jag strax ge mig iväg till Megastore och hämta ut min dvd-box med OTH säsong 2 :D Efter det ska jag hem och städa trapphus. Mamma och pappa är ute på min fasters landställe så jag är ensam hemma, men förhoppningsvis kommer Olof förbi senare. Jag tycker att det är ganska läskigt att sova helt själv i en lägenhet :P

3:10 to Yuma

Jag hade egentligen tänkt stanna hemma och bli frisk från min förkylning igår, men Olof, Patrik och Alex tyckte att vi skulle gå på bio istället :P Det blev 3:10 to Yuma. Filmen var väldigt bra faktiskt, men jag älskar vilda västern-filmer så jag är väl inte sådär väldigt opartisk. Det var dock väldigt intressant att se Russel Crowe spela "bad guy" vilket man inte ser så ofta. Han gjorde ett riktigt bra jobb. Christian Bale var väldigt bra i sin roll också. Allt som allt, en otroligt bra västern-rulle :)

BLOGGDESIGN!

Nu har jag gjort om den igen, och det känns som att jag faktiskt kommer hålla mig till den här ett tag nu. Jag blev himla nöjd :)

Fest igår - Påsklunch idag

Det var en riktigt trevlig kväll igår :) Jag, Olof, Patrik och Alex satt hemma hos Alex och drack och snackade en massa. Fullast blev nog jag och Patrik, men det gör ingenting :P Det var så länge sen vi fyra umgicks ensamma, det har vi inte gjort sen gymnasiet. Himla skoj :)

Nu ska jag och Olof strax ge oss iväg till Tullinge, hem till mormor och morfar på påsklunch. Min mormor är en riktig bulltant så det ska bli skönt att få äta en massa god mat såhär på en bakisdag :)

NY DESIGN!

Nu har jag fixat o trixat lite med bloggen :) Bytte profilbild också till en fin liten teckning som jag gjorde för typ fem år sen :P Jag var tvungen att klippa den lite, men det ska vara en text till också som säger "when I put my headphones on the whole world goes away".

10,000 b.c.

Imorgon blir det en heldag med pappa. Upp i ottan (typ halv tio) och iväg till Naturhistoriska museet för att kolla på en utställning om människan. Dagen fortsätter med lunch på någon restaurang och avslutas med att se 10,000 b.c. på bio :)

På kvällen blir det fest :)

Red eye

Det var en helt okej film, men jag förväntade mig lite mer skräckaktigt med tanke på Wes Cravens tidigare filmer. Den här var mer en thriller, men en helt okej sådan :)



Red eye & Supercross


Ikväll tänkte jag ha en liten filmkväll :) Red Eye missade jag totalt när den kom ut, men jag har velat se den ett tag nu med tanke på att Wes Craven har gjort den (killen som gjorde Scream-filmerna). Supercross vill jag se eftersom min favorit Sophia Bush är med :)

Misslyckad grapefrukt & spaghetti bolognese

Blev så himla sugen på spaghetti bolognese! Därför blir det farmors köttfärssås med spaghetti ikväll, typ samma sak fast lite såsigare :P

Jag misslyckades totalt idag när jag skulle äta grapefrukt. Jag blir alltid lika fundersam över de där jävla kloten när det kommer till att veta vilket håll man ska skära dem från. Självklart lyckas jag skära på fel sätt så det slutade med grapefruktklyftor. Som en apelsin, fast kladdigare.

Sophia Bush


Sophia Bush är, rent utseendemässigt, min största förebild. Hennes klädstil är felfri och hon är verkligen vacker på ett gulligt sätt, sötsnygg.

Kureringsdag 1

Gomorron! Nu är det dags för mig att bli frisk! Dagen ser ut som följande:

1. Äta frukost - fil med flingor o frukt (nyttigt och bra för kroppen)
2. Dricka te i mängder - grönt te med citron i. Det smakar nyponsoppa! :D
3. Dricka vatten i mängder.

Ett bra sätt att bli frisk? Förhoppningsvis :) Det där med nässpray har aldrig varit min grej, jag är så jäkla rädd för att bli beroende. Detta tack vare att min vän Amanda och hennes nässpray i stort sett har ett kärleksförhållande, en samborelation, ett äktenskap. Hon är beroende helt enkelt :P Detta har i sin tur lett till att jag är väldigt anti-nässpray för min egen del.

Någon som har fler tips på hur man blir frisk?

Snor i hjärnan?

Om man kollar på mina inlägg de senaste dagarna kan man lugnt konstatera att jag har blivit väldigt flummig. Jag skriver om snor hela tiden, frågar om konstiga skräckhistorier där de säger "blodet droppar, blodet droppar" och kommer på sjuka uppfinningar för att lösa världens snorproblem... Någon mer än jag som tror att snoret har infiltrerat min hjärna och börjat äta upp den?

Fullspäckat schema

Varför ska man alltid ha så mycket att göra när man är sjuk? Eller rättare sagt, varför blir man alltid sjuk vid fel tillfällen? Jag har morgondagen och halva fredagen på mig att bli frisk. Själv tycker jag att den här snoriga sjukdomen har plågat mig tillräckligt mycket, men något säger mig att förkylningen själv inte håller med...

Den närmaste veckan ser i alla fall ut såhär: På fredag blir det fest, på lördag är det först påsklunch hos mormor och morfar som följs av påskmiddag hemma hos Olof. Söndag + måndag = trappstädningar. Tisdag är det föreläsning i genusstudier, och innan det måste jag läsa lite kurslitteratur. Onsdag ska jag hem till farmor och hämta en limpa cigg som hon så snällt ska köpa åt mig på ålandsbåten. På torsdag måste jag vara hemma och ta emot lillebror från taxin. På fredag bär det av till Tyskland med Olof och hans familj, kommer hem tisdagen efter och då är det föreläsning igen.

Hur fan ska jag hinna/orka!? Jag är ju förkyld som en gnu! Det vore skönt om de typ kunde sätta in en sån där slang i näsan som allt snor bara rann ut ur, typ som folk som kissar i slangar. Då skulle jag kunna gå runt där med min slang och min snorpåse istället för en toarulle i fickan och en jävla massa snörvlande. Drömma går ju...

Otrevligt inlägg!

Jag dedikerar detta inlägget till... SNOR! Fy fan alltså... jag hatar snor! Är det någon mer än jag som blir mer täppt av att snyta sig? Jag kanske snyter mig på fel sätt, jag vet att jag i alla fall inte förstod hur man gjorde när jag var mindre. Jag bara frustar ut skiten. Typ. Anyway, jag är så sjukt trött på det här jävla snoret... Hur länge brukar en förkylning hålla i sig? :/

American Apparel & Freebra

image524image525
image526Det blev en beställning från Nelly idag :) Jag ville prova Freebra strapless bra light och tänkte att jag självklart måste köpa ett plagg med ryggurringning till. Vad är annars meningen med BH:n liksom? :P Så det blev en grå body från AA och den här BH:n :)






Onsdag

Förkylningen blir bara värre och värre :/ Förhoppningsvis blir jag frisk om jag försöker att bara vila de närmaste dagarna. Jag måste ju vara frisk till helgen för då är det påsklunch hos mormor och morfar samt två trappstädningar.

Blodet droppar, blodet droppar

... Vad är det för en spökhistoria? Jag minns klart och tydligt att just den repliken var med i någon spökhistoria som jag fick höra, och även berättade, många gånger när jag var liten. Är det någon som kan hela historien?

Anthon Berg efterlyses!

Nu är det såhär att jag är besatt av Anthon Berg's vita choklad med jordgubbsbitar i. Den är så jäkla god att jag nästan skulle göra vad som helst för att få tag på en... Men på sista tiden har de försvunnit mer och mer. De finns inte längre på ICA eller i någon annan livsmedelsbutik förutom i en liten kiosk på söder nära Olof. Men även i den lilla kiosken har jag märkt att de inte köper in nya utan endast säljer ut de som de redan hade. Till min stora förskräckelse upptäckte jag, när jag var där nere och handlade nyss, att jag köpte två av tre. Alltså, det finns bara en enda sådan chokladkaka kvar i den kiosken. En enda! Finns det seriöst bara en enda chokladkaka av den sorten kvar i hela Stockholm!? Är det någon som vet vart man kan få tag på dem annars?

Det här är precis som med Vanilla Coke. Så fort man börjar älska någonting är det som att livsmedelsföretagen har ett larm som går igång och de slutar genast att producera denna vara. Jag vill ha Vanilla Coke, Cherry Coke och Anthon Berg White chocolate with strawberry tillbaka!

Pluggis nr 1!

Nu känner jag mig duktig! :D Har precis blivit klar med hemuppgiften som ska lämnas in på föreläsningen ikväll, och jag har fortfarande en massa tid över till att läsa kurslitteraturen som ska läsas :)

Just nu sitter jag här och knaprar violgodisar samt snörvlar som en gnu. Olof har övergett mig för att fika med polarna ;P Nu är det nog dags för mig att få i mig lite mat samt ta på mig kläder, sitter fortfarande i sängen med pyjamas på och datorn i knät :P

Tisdag

Idag blir det plugg, plugg och mera plugg. Jag har en uppgift kvar på hemarbetet som ska lämnas in ikväll. Härligt att jag är klar med de andra 3 i alla fall :D

Förkylningen sitter fortfarande i. Jag har skitont i tungan också eftersom jag lyckades bita mig i den igår när jag hade en nysattack. Suck.

Nu räcker det!

Jag vill bara slita av näsjäveln och slänga den rakt genom rummet. Typ. Det är så sjukt irriterande att man alltid är som snorigast på kvällen när man ska sova. Detta innebär i sin tur att man måste andas med munnen öppen när man sover. Det suger. Jag vaknar alltid och tror att jag är mitt i inspelningen av en MER-reklam, ni vet den där när de fönar med hårfönen i munnen för att bli snustorra. Enda skillnaden är att det är fan ingen som ger mig en flaska MER när jag vaknar...

Sjuk & jävlig

Jag har gått och blivit förkyld. Min näsa rinner som en vattenkran på speed, det ilar i kroppen som om det vore dagen efter en mörbultning och min hjärna har antagligen försvunnit för länge sedan och ersatts av en stor snorklump. Bara så ni vet.

Klaga bör man annars dör man! Eller nåt sånt...

Pannkakor & plugg

Kom hem till Olof för en halvtimme sen, hade föreläsning i Filosofin. Det mest chockerande var nog ändå att den första hemuppgiften, den som jag trodde att jag skulle få IG på, den fick jag 3 av 5 poäng på :P Det är ju helt okej :)

Nu blir det pannkakor och plugg! :)

Söndag

Gomorron! Vaknade för någon timme sen ungefär och kände att jag inte kunda sova bort hela dagen :P

Idag kommer Olof hit och sen blir det trappstädning x 2. Jag kanske får för mig att plugga lite ikväll, men vi får se hur det blir med det. I övrigt en helt vanlig slapparsöndag :)

Melodifestivalen igår var trevlig, satt här hemma med mamma, pappa, Einar och Lelle (mina farbröder). Pappa var så stolt eftersom han för första gången hade varit på Lidl och handlat. Han lyckades få hem typ 5 olika påsar med godis, chips och sånt för bara 60:- eller nåt sånt.

Melodifestivalen

Jag tyckte faktiskt att det var ett bra utbud av artister i år (om man bortser från Christer Sjögren och Frida). Personligen hade jag gärna sett Nordman vinna, men endast på grund av att han var en av mina största idoler när jag var liten. Vem har inte hört Vandraren liksom? :P Charlotte Perelli och BWO var egentligen de enda som, enligt mig, var riktig schlager. Den här tävlingen har börjat gå lite utför med tanke på att sjuka bidrag såsom Kebabpizza och Upp o hoppa ens kom så långt som de gjorde. I övrigt tror jag att Perelli har stor chans att kamma hem hela grejen, men det kan ju bli så att folk i övriga Europa tänker att "Men hon har ju redan vunnit en gång så nu är det någon annans tur". Typ. Men självklart hoppas man ju på att Sverige vinner hela skiten :)

Duktiga Ronja!

Nu är jag klar med halva hemuppgiften till genusstudierna. Fy fan vad duktig jag är! :D Halva kvar, men det har jag tre dagar på mig att fixa så :)

Fredagens outfit

image523

Kvällens outfit

image289Det blev den här kjolen tillsammans med min nya lila tunika från H&M (instoppad). Himla fint, ska lägga upp bilder imorgon :) Har precis kollat på Så ska det låta, Robert Gustavsson var ju med! Jag skulle nog ha kollat ändå, men han får vara min ursäkt. Hur som helst sitter jag för tillfället hemma hos Olof och väntar på att han ska sluta jobbet så vi kan dra ut någon gång :P

Dags för dusch

Mhm. Dags att hoppa in i duschen. Jag är dock lite tveksam inför kvällen eftersom jag känner mig smått illamående för tillfället. Det blir nog alkoholfria drinkar för min del. Designated driver ni vet, fast utan körkort :P Nej, men någon måste ju släpa hem Olof om han blir för full ;)

Fredagsfunderingar 2

Bara en maskin kvar. Yay. Jag har målat naglarna fint idag också, om någon undrar. Fast det gör ni nog inte. Jag skulle inte göra det i alla fall.

Funderar just nu på vad jag ska ha på mig ikväll. Antagligen min nya lilamönstrade tunika från H&M och min svarta "fodralkjol". Typ. Sminka sig måste man göra också. Fixa håret. Det är jobbigt att vara tjej ibland :/ Eller ja, jobbigt är väl inte rätt ord (det är rätt kul att få se fin ut :P), snarare tidskrävande. Väldigt tidskrävande.

S(k)ura

När jag kommer upp från tvättstugan, redo att göra lite lunch, då säger mamma att hon har skurat golvet i köket. Ingen får gå in där på tio minuter. Jag har inte ätit på hela dagen, så tio minuter för mig är väldigt länge. Därför tänker jag meddela alla er läsare (typ 20 st) att jag tänker sitta här med armarna i kors och sura de närmaste tio minuterna. Bara så ni vet.

Kvällens planer

Jag ska strax gå ner i tvättstugan och slänga i den andra omgången tvätt. Intresseklubben antecknar.

Ikväll blir det apgod middag! Lax, potatis och örtagårdssås :D Det är verkligen sjukt gott, och jag har inte ätit det på evigheter. Härligt :) Efter det ska jag åka hem till Olof och bara vänta (han jobbar ikväll) och sen blir det utgång. En jävligt nice fredagskväll med andra ord :)

One tree hill - 2 & 3


Äntligen har jag utökat min samling av One tree hill-boxar :D Jag beställde precis säsong 2 & 3 från Megastore.se för bara 249:-/st :D Nu äger jag alltså de tre första säsongerna. Då fattas bara säsong 4 som jag ska inhandla så fort jag får lite pengar över, samt säsong 5 som inte har kommit ut ännu eftersom den fortfarande visas på tv i USA :P

Bags and fashion - del 2



Här är några andra riktigt snygga väskor från Bagsandfashion.com som inte skulle sitta helt fel :)

Bags and fashion

image516
Jag är helt såld på
den här väskan från Bagsandfashion.com. Jag är jätteytlig jag vet, men jag kan inte rå för det om jag är lite svag för väskor :P 539:- kostar den.

Fredagsfunderingar

Just nu jobbar jag med min lillebror. Mamma kommer hem runt 13 och då är det tvättstuga som gäller. Jag är en sån som alltid skjuter upp det där med tvättstugan så länge som möjligt, tills jag öppnar byrålådan och inser att jag inte har något att ta på mig :P

Jag förstår egentligen inte varför folk säger att det är dåligt betalt inom vården. Gäller det bara på sjukhem och sånt? Som personlig assistent får man, vart man än jobbar, runt 100:-/h. Är det lite eller är det jag som har missuppfattat någonting?

Positivt tänkande!

Nu orkar jag inte vara sjuk och bitter längre. Dags att rycka upp sig och se positivt på saker och ting! Däremot tänker jag inte plugga idag. Jag tänker skjuta upp det fram till kvällen innan, det är den metoden som brukar fungera bäst för mig. Stressigt, men effektivt.

Om det är någon som undrar vad jag har haft för mig idag (med tanke på att jag inte har suttit inne på blogg.se och häckat som den tönt jag egentligen är) så har jag faktiskt jobbat med min bror. Från 07:00 till 19:00.

Gud straffar vissa med detsamma

... Eller hur det nu går. Jag känner mig i alla fall förföljd av någon högre makt som hatar mig och vill göra mitt liv pissigt. Har jag gjort någonting hemskt som jag nu behöver straffas för i all evighet? Det är alltid en massa småsaker som går fel hela tiden, som till exempel att jag skulle försöka hinna plugga ikväll, men nu har jag bajsont i huvudet och mår illa igen. Kul. Jag ska proppa i mig alvedon och sova. Gonatt!

Motivation tack!

Jag behöver verkligen plugga. Jag har ett hemarbete som ska lämnas in på måndag. Hemarbetet innehåller 4 uppgifter, jag har gjort 1,5 uppgift. Jag är seg och trött. Jag mår illa. Jag ska jobba med min bror imorgon och fredag. Jag ska även ha tvättstuga på fredag. Jag ska städa två trapphus i helgen. Plus att jag ska läsa kurslitteratur inför föreläsningarna på måndag och tisdag.

Det här kommer gå åt helvete...

The mist

Jag såg The Mist tidigare idag. Fan vilken hemsk film! Den började som vanliga Stephen King-filmer, en helt normal skräckfilm som alltid slutar med monster eller utomjordingar och bara blir löjlig fram mot slutet. Men just slutet på filmen var så jävla hemskt, jag fick riktig ångest. Usch. Men som sagt var, i övrigt var filmen inte särskilt annorlunda än Stephen Kings andra filmer. Jag vet inte om det är Stephen King som är dålig på att skriva eller om det är idioter som väljer att filmatisera hans böcker.

Matproblem & trötthet

God morgon! Vad konstigt det känns att somna redan vid elva :/ Jag vaknade dock vid 06 av att en viss lillebror tyckte att det vore kul att smälla upp min dörr och tända i mitt rum. Verkligen jättekul :/ Jag lyckades i alla fall somna vid sju igen och vaknade två timmar senare, vid nio.

Nu har mitt illamående gått från spyfärdighet till illamående för att jag inte har ätit någonting, förutom två mandariner, på 24 timmar. Men jag vågar inte äta någonting heller, jag är rädd att jag kommer vilja spy då igen. Jobbigt :/

Uppdatering

Nu har jag sovit en timme typ. Lyckades sova två timmar hos Olof i eftermiddags också. Det finns ingenting bättre än att sova bort sjukdomar :P Just nu mår jag inte lika illa längre, men jag har feber och det innebär ilningar genom hela kroppen. Usch.

Jag kanske bestämmer mig för att se någon film senare, men just nu ska jag bara vila, vila, vila.

Smärta & lidande

Jag har precis kommit hem, pappa hämtade upp mig hos Olof. Att åka bil när man redan mår illa var ingen bra idé :/ Jag ligger här med en hink bredvid sängen och bara väntar på nästa attack...

Magsjuk för första gången

Jag har faktiskt aldrig varit magsjuk förut. Möjligtvis när jag var jätteliten, så liten att jag inte minns någonting från den tiden numera. Hur som helst, som ni säkert förstår har jag gått och blivit magsjuk. Min lillebror var magsjuk i förrgår, så jag antar att det var han som smittade mig. Vaknade med skitont i magen, värre än mensvärk (!). Drack ett glas juice, spydde. Drack vatten, spydde. Drack mera vatten, spydde igen. Nu har jag kunnat behålla en mandarin och ett glas juice, förhoppningsvis fortsätter det så.

Måndag

Nu sitter jag hos Olof och bara väntar :P Ska iväg på föreläsning i filosofi om typ 4 timmar. Innan dess måste jag läsa en massa. Suck.

Funeral of hearts & nostalgitrippar

Jag såg precis HIM's musikvideo funeral of hearts på MTV. Herregud vilken nostalgitripp... Jag kom tillbaka till alla kvällarna på café Pierrot. Vi satt där och drack cola och åt kladdkaka i flera timmar. Jag och Amanda satt med mp3-spelaren och delade hörlurar och lyssnade på HIM i timmar. Jag kom tillbaka till Hultsfred 2004 när vi stod längst fram och såg HIM live för första gången. Längst fram! Vilka härliga tider det var, när man inte hade några ansvar alls. Man kunde sitta på ett café i timmar, och man kunde ta bussen runt. Det fanns ingenting som var barnsligt, töntigt eller fjortisaktigt. Allt var okej, man var inte "för gammal" för någonting.


Lördagens bravader

Gårdagen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss :P Jag och Amanda pluggade på förmiddagen, sen kände vi att vi ville ut, så vi mötte upp Cribban och Sabina på O'Leary's i södertälje och där satt vi hela kvällen :)

När jag skulle hem var det jättekrångligt eftersom batteriet på min mobil hade dött, och tågen från södertälje passade inte in bussarna. Jag fick i alla fall tag på mamma genom Amandas mobil, så mamma ringde och beställde en taxi åt mig. Från tumba c hem alltså, inte ända från södertälje :P Jättetrevlig taxichaufför också, han skrev sitt nummer på en lapp och sa att jag får åka från stan-tumba eller tvärtom för fast pris; 350:- när jag vill :P Haha.

Idag blir det trappstädning och sånt. Olof kommer hit lite senare :)

No country for old men

Jag och Amanda försökte kolla på den filmen igår, men vi hamnade i en del djupa samtal så vi missade det mesta :P Får helt enkelt se om den någon annan dag :)

Idag blir det plugg och sånt, men först frukost :)

Bloggdesign till Amanda

Jag har gjort en ny bloggdesign till Amanda :) Tryck på bilden och kolla in :)

image515

Sol & vårväder

Det är verkligen jättefint väder ute idag. Solen skiner och det är torrt på marken. Mysigt :) Man blir alltid lite piggare och lite gladare när vårvädret börjar komma :)

Nu ska jag sätta mig på tåget i en timme och åka till Märsta för att möta Amanda :) Skönt att tåget går ända dit så man slipper hålla på och byta en massa :)

Märsta here I come

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning. Jag ska iväg till Amanda senare :) Vi ska spendera helgen med att fläska och plugga typ :) Det ska bli kul som fan, jag har saknat min bästa vän! <3

Sweet dreams

Dags att sova :) Eller åtminstone stänga av datorn :P Gonatt!

Förtrollad

Jag har precis kollat klart på filmen Förtrollad. En riktig gulligullfilm, men också en riktig gladfilm :) Man blir alltid sådär kär av såna filmer, och man undrar varför kärlek inte är lika romantisk i verkligheten :P




HTML-problem

Gaah! Försöker göra så att rubrikerna på inläggen får en fin linje under, men den liksom flyter ihop med texten. Jag har försökt skapa mellanrum mellan rubriken och linjen, men det går inte :/ Eller ja, jag vet i alla fall inte hur man gör. Det får helt enkelt se ut som det gör ett tag till :)

Ny header!

Igen :P Haha. Nej, men jag kände för något mer stilrent och enkelt. Den här nya känns mycket finare än den innan :)

Det blev pizza till middag i alla fall. Capricciosa med vitlökssås såklart! :) Nu tänkte jag göra lite mer te samt kolla på film.

Top model

Har precis kollat klart på andra avsnittet av America's Next Top Model säsong 10 :) Men mina favoritavsnitt i alla säsonger är det när de får nya frisyrer, alla töntar sig och gråter och håller på :P Men det avsnittet kommer inte förrän om en vecka, så under tiden får jag sysselsätta mig med annat.

Pizza eller sallad - det är frågan

Vad ska man välja; pizza eller kycklingsallad? De där salladerna är ju inte direkt nyttiga heller, men definitivt mycket nyttigare än pizza. Å andra sidan är jag sjukt sugen på pizza. Äsch, jag har hela kvällen på mig att bestämma mig :) Dags för cigg, en till kopp te samt en film :)

Rosa mobil & Skins

Jag kommer på mig själv med att sitta och beundra min nya mobil lite då och då :P Lila och fin är den, himla fin :) Förhoppningsvis ska Amandas mamma köpa min gamla rosa, men annars blir det till att sälja den på tradera eller blocket. En rosa mobil kan väl inte vara så svår att bli av med :P

Nu ska jag kolla klart på Våra bästa år, sen blir det Skins :)

Paket & Blåbärste

Jag var precis på ICA och hämtade ut mitt paket från Halens. Klänningarna satt helt perfekt och jag längtar verkligen till sommaren nu! :) Passade även på att köpa grönt te med citrus samt blåbärste som jag aldrig har provat förut :) Jag köpte även schampo och balsam för färgat hår från Herbal Essences, deras produkter luktar verkligen hur gott som helst :)

Kvällen ser ut som följande; blåbärste och grönt te i mängder, samt Jumper och en ny film, Spiderwick. Jag har även en halv påse polkagrisgodisar kvar från igår :)

TOPSHOP

image513
Topshop har börjat shippa till Sverige, och det verkar inte som att frakten är speciellt dyr heller. Glada nyheter, med tanke på att en del plagg som finns på hemsidan inte finns i butik. De här t-shirtarna + kjolen skulle jag inte tacka nej till :)

Rosa tygskor!

image511image512
Det blev en beställning från H&M's barnavdelning. Första gången på flera år faktiskt :P Jag ville verkligen ha ett par ljusrosa tygskor, men i skoaffärerna finns det bara mörkrosa eller neonrosa. Därför tyckte jag att dessa från H&M's barnavdelning (som finns upp till storlek 39) vore helt perfekta :) 98:-

Torsdag

Vaknade precis av att de borrade och höll på inne hos grannen. Suck. Jag som inte somnade förrän runt 03 inatt :/

Idag tänkte jag i alla fall kolla på Jumper, senaste avsnittet av Skins, samt plugga lite :)

1017 inlägg & 346 kommentarer

Så ser min statistik ut för tillfället :) Inte för att jag är särskilt intresserad av att bli någon känd bloggare direkt, och med de här siffrorna skulle jag nog inte komma särskilt långt :P Men det är kul att veta att folk faktiskt läser, och fortsätter läsa :) Jag har cirka 15 personer som läser min blogg varenda dag, och en del av dem måste ju vara främlingar med tanke på att jag inte har 15 nära vänner. Om det inte är så att min släkt sitter och smygläser om dagarna, men det tvivlar jag starkt på :P Förutom min kusin Nadia som jag vet tjuvtittar lite då och då ;) Men i övrigt så känns det faktiskt rätt kul att det finns utomstående som läser. Det är ju det som är meningen med en blogg, att få respons på sina tankar och att veta att någon har hört det man hade att säga. Annars hade jag ju lika gärna kunnat skriva en vanlig dagbok som bara jag fick läsa. Men kåt på uppmärksamhet som man är så blev det en blogg istället ;)

Jaja, slutflummat för kvällen. Dags att sova. Gonatt!

Morgondagens planer

Imorgon har jag egentligen ingenting speciellt planerat, men jag ska i alla fall ta mig förbi ICA och hämta ut mitt paket från Halens. Det är 3 jättefina somriga klänningar, hoppas att allt passar :)

Förresten, jag berättade ju att jag beställde en ny mobil från 3. Jag beställde den bruna K770i, men idioterna på 3 skickade en lila! Jag orkar inte bry mig, den lila är jättefin också, men nu har jag och Olof exakt likadana mobiler :P Hoppas att man lyckas hålla reda på vilken som tillhör vem. Fast på K750i's tid så var vi typ tre, fyra stycken som hade exakt likadana så det här är väl ingenting jämfört med det :P

Guldkompassen

Har precis kollat klart på Guldkompassen. Det var en helt okej fantasyfilm, men jag stör mig alltid lika mycket på filmer "utan slut". Det vill säga filmer som så uppenbart bygger upp inför en uppföljare, så att man som tittare inte får något riktigt avslut på historien. Ett exempel på detta är Pirates of the caribbean 2. Sånt kan vara jäkligt irriterande! Men i övrigt var den faktiskt över förväntan :)

Ny design!

Jag kände att min header behövde piffas upp lite, och vad är då bättre än en massa egobilder? :P Problemet med mina tidigare headers har varit att jag ansett dem se barnsliga ut, men när man lägger in lite bilder så blir det faktiskt mycket snyggare :)

Onsdag

Ikväll tänkte jag kolla på antingen Jumper eller Guldkompassen, samt äta polkagrisgodis och dricka te :) En riktig slapparkväll med andra ord, vilket kan behövas eftersom resten av veckan består av en jäkla massa pluggande.

Nya skor!

image506
Det blev ett par grå tygskor från Din Sko för bara 199:-. Jag har faktiskt aldrig ägt några tygskor, men jag tänkte att de vore ju himla bekväma att ha i sommar :)

Modell för en dag - foton



Här har ni några av bilderna från modellfotograferingen. Nummer 2, 5 och 6 är mina absoluta favoriter :)

Bio & nya skor

Jag var ju som sagt och såg Himlens hjärta med min kusin idag :) Alltså medelåldern i biosalongen var väl sisådär 40-60 år. Bara en massa gamla tanter. En sak ska jag säga er, om ni tycker att de där ungdomsgängen som sitter och kastar popcorn och skriker är jobbiga, då har ni aldrig varit i en biosalong full av pensionärer! Det var som att de alla var synkade på något sätt och hela tiden hördes det "OOJ!", "NEJ MEN!" och "HAHAHA". Det var galet störande! Aldrig pensionärsbio igen alltså. Från och med nu ser jag svenska filmer hemma i soffan istället! :P

Efter bion mötte jag upp Olof på hötorget. Vi kollade in nya Weekday, som verkligen hade jättemycket fint, men det passade inte riktigt min plånbok :/ Jag gick i alla fall in på Din Sko och köpte ett par skor till sommaren. Ska lägga upp en bild på dem samt modellbilderna ikväll när jag kommer hem :)

Himlens hjärta

Ska strax iväg till medis och möta min kusin Sofie. Vi ska på bio och se Himlens hjärta :) Efter det ska jag tillbaka till Olof, och sen plockar pappa upp mig efter jobbet :)

Drömutbildning & sura bilar

Sitter hemma hos Olof med en påse sura bilar och väntar på att han ska komma hem. Han är på någon pub med några polare och kollar fotboll :)

Jag har hittat min drömutbildning! :D Eller alltså, jag hittade den förut, men bara på Malmö Högskola och det är lite för långt bort för mig. Det är ju så att jag vill bli kurator och jobba med ungdomar, alltså är det Socionomubildningen med inriktning barn och ungdomar som jag ska läsa. Jag hade gett upp hoppet och trodde att den bara fanns i Malmö och att jag skulle bli tvungen att läsa vanliga socionomutbildningen istället, men av en ren slump var Uppsala Universitets hemsida uppe på Olofs dator när jag kom hit och där fanns den! Den börjar i höst! Jag är så jävla glad! :D Vi får hoppas på att jag kommer in :)

Genusstudier

Nu har jag läst klart all litteratur inför kvällens föreläsning :) Jag trodde att det skulle bli jättestressigt, men nu har jag en hel timme på mig att göra mig iordning. Härligt :)

Modell för en dag

Jag kunde inte blogga någonting igår eftersom blogg.se bestämde sig för att krångla :/

Hur som helst, gårdagen var jätterolig :) Jag, Nina och Malin var på en sån där modell-för-en-dag-grej och vi blev sminkade och fotograferade. Bilderna blev verkligen jättebra (så bra som de kan bli när man inte ser ut som en modell :P). Nina och Malin köpte typ 30 bilder var, men jag köpte bara 20 :P Som ni kanske ser så har jag bytt profilbild till en av dem :) Resten kommer upp under morgondagen :)

Idag ska jag bara läsa en massa kurslitteratur och sedan är det föreläsning :)

A view from the top

Sitter och kollar på A view from the top med pappa. Ganska okej b-film. Inget biomaterial eller något sånt i alla fall.

Jag älskar doften av nyfärgat hår :)

Nya hårfärgen!


Före och efter. Härligt rött och fint nu :) Här får ni även chansen att se mig sminkad respektive osminkad :P Enda skillnaden är väl de där jävla röda ögonfransarna som nog måste vara den fulaste ögonfransfärgen som finns :P

Tacos & hårfärg

Nu är trappstädningen klar och jag sitter här med datorn i knät och slappar :) Ska gå över till Susanne om en kvart och färga håret. Olof ska röra sig hemåt.

Ikväll blir det tacos till middag! :D Jag tänkte även avsluta kvällen med ett bad och lite läsning. Ska försöka läsa igenom så mycket kurslitteratur som jag kan ikväll eftersom jag har annat för mig hela dagen imorgon :)

Söndagens planer

Dagen ser ut som så att först blir det lite frukost, sen trappstädning. Tråkigt, men bra betalt :)

Ikväll ska jag över till Susanne som ska färga mitt hår väldigt rött :D Det var verkligen jättelänge sen jag färgade håret, jag tror inte att jag har gjort det sen jag hade hårförlängning. Spännande :)

Party party

Gårdagen var hur trevlig som helst :) Först bullar och pepsi hos farmor som fyllde 69 år :) Hon fick inget annat än trisslotter i present, spelgalningar som vi är i den här familjen :P Beroendegener kanske.. äsch :P

Sen drog jag och Olof vidare till hans brorsa på vårfest. Massa god mat, god dricka, samt 3 olika kladdkakor till efterrätt! :D Vi kom väl hem runt tolv inatt och kollade lite på saturday night live :)

Lördag

Sitter här med en kopp te och ett glas juice. Om en timme ska vi iväg till farmor som fyller år, och sen ska jag och Olof vidare till hans brorsa som har någon slags familjemiddag :)

I wish I had a river