Torsdag (?)

Jag är lite förvirrad över det här med veckodagar just nu i och med all konstig ledighet som har varit. Det känns som en onsdag, men det är det tydligen inte.

Idag har jag jobbat som en gnu och sen sprang jag förbi Din Sko och H&M för lite sista-minuten-shopping inför helgen som kommer. Det blir all in i Uppsala denna helg! Tar ut komp imorgon och slutar redan 15.00, sätter mig på tåget mot Uppsala och stannar där tills på söndag.

Nu är jag trött som en gnu och ska upp tidigt imorgon så gonatt, sov gott och allt sånt tjafs :)

Måndag

Helgen har spenderats i Tumba med en massa härliga människor :) Jag har snackat, druckit, umgåtts, dansat, promenerat, solat och gått på bio.

Idag var farfars systrar på besök så det blev fika och jag har även hunnit titta på två av tre Mighty Ducks-filmer. Det har även blivit lite godisätande och lite smyckestillverkning.

Nu ska jag rota fram lite sommarkläder och tygskor, sen blir det sova eftersom det ska jobbas imorgon :)

Onsdag



Mornin' sunshine! Igår jobbade jag över till 20 och tjänade in lite komp. Har för tillfället 2 timmar och 45 minuter innestående just nu. Det känns nice! :)

Idag är det 8-17 som gäller som vanligt.

Fredag

Idag har jag varit hos kuratorn på ungdomsmottagningen och pratat lite. Sen åkte jag hem till Bonnie och nu sitter vi här och poppar musik medan Bonnie syr ihop sina nya leggings som hon har lyckats göra en massa hål i. Vi har mest suttit ute på altanen bland getingarna (!!!) och snackat idag. Sen har vi ätit tacos. En bra fredag helt enkelt :)

Ny dag, nya tag



Det har varit minst sagt kaotiskt efter helgens händelser. Jobbet har inte fungerat alls så idag är jag sjuk. Ska in till stan med Bonnie och äta lunch och prata lite.

Igår var jag och pratade med brottsofferjouren som tyckte att jag skulle stanna hemma resten av veckan, men jag får se hur jag mår imorgon. Egentligen är det nog en bra idé, men jag vill hellre ta det dag för dag.

Saturday night

Började bra, slutade i kaos. Panik är ordet som sammanfattar lördagskvällen. Nu ska jag bara rensa tankarna och ta det lugnt resten av kvällen. Fy fan alltså..

Fredag

Trött som vanligt. Att gå upp innan 06.00 är inte okej i min värld. Om tunnelbanan hade gått så hade jag inte behövt gå upp så tidigt. Men men.

Skönt med fredag i alla fall :)

Torsdag

Jag har spenderat hela eftermiddagen i ett arkivrum med Teresa och vi har sorterat en massa papper. I övrigt har det varit en väldigt lugn dag på jobbet.

När jag kom till Hagsätra tänkte jag gå till gymmet, men de har inte sopat trottoaren så det var grus som flög i alla riktningar och motvind. Så nej, det blev inget gymmande. Kände inte att det var värt min syn :P

Istället tänkte jag hänga här, deklarera lite och kanske äta lite godis. En helt okej torsdag.

These boots are gonna walk all over you



Onsdag


Jag köpte en uggla idag, ett bokstöd. Berry har så sjukt fina inredningsprylar så jag  brukar smyga förbi där någon gång ibland och köpa någonting litet. Jag har en flyttkartong som jag försöker fylla med inredningsprylar och sånt så att jag har allt krimskrams som behövs när jag flyttar i höst.

Fit for fight

Precis hemkommen från gymmet. Det blev ett ganska kort träningspass, typ 40 minuter, men jag är helt slut ändå. Körde kondition, armar, rygg, mage, ben. Hela kroppen med andra ord!

Nu ska jag ta en dusch och sen blir det slappande framför datorn.

Fick hem min polaroidfilm idag också :D Nu är bara frågan vad man ska spendera dessa skitdyra bilder på? Det måste ju vara såna där viktiga ögonblick liksom, inte bara en bild på mig eller nåt sånt skit.

Crazy crazy easy tiger



The Vaccines - Norgaard.

Dance dance dance


Nya skor. Fick en rabattkod via cdon's nyhetsbrev på heppo.se. Det kan man ju inte tacka nej till. Vi får hoppas att de är lika fina i verkligheten som på bild.

...

Jag har haft en jättebra dag på jobbet idag. Vi har möblerat om lite med platserna så nu sitter jag äntligen mitt i smeten, tidigare satt jag i ett hörn utan någon bredvid mig så det var lite tråkigt :P

Nu har jag proppat i mig lite jordnötsringar och tänkte börja klura på vad för slags väska man ska ha till gymkläderna imorgon. Nu ska jag fan ta tag i det där med träningen, jag orkar inte ha ont i ryggen längre.

I övrigt kommer jag spendera resten av kvällen framför tv:n, lite sådär i protest mot min nyvunna hurtighet.

Måndag




Trött som vanligt. Det känns lite jobbigt att behöva gå upp så mycket tidigare på grund av ersättningsbussarna, men men. Det är ju tur att jag tycker om mitt jobb så himla mycket! :)

Söndag

Hittills har den där lugna dagen inte riktigt blivit av. Hängde med farmor till ICA kvantum och storhandlade lite. Jag passade på att köpa hårfärg så nu sitter jag här och väntar på resultatet.


Come on honey give yourself completely

Jag har knappt hunnit sätta mig ner och andas den här helgen.

I fredags åkte jag direkt och käkade middag med Therese, Tobbe och Hoffa. Sen satt vi och förade lite och självklart avslutades kvällen på Sjätte Tunnan. Jag kände inte riktigt för att åka ersättningsbussarna själv mitt i natten så jag hängde med hem till Therese och Tobbe för att sova. Kom i säng runt fem och gick upp igen runt nio. Sen bar det iväg mot mormor och morfar där det vankades släktmiddag. Som tur var hade jag fått i mig en resorb så jag var bara lite trött och inte särskilt bakis.

Efter släktmiddagen åkte jag hem, stressade för att göra mig iordning och sedan åkte jag mot Vällingby där det vankades lite förfest. Jag, Patrik, Ludde och Löwengren käkade pizza och satt och snackade. Sen kom Olof och Maria och joinade oss. Runt tio drog vi till Harry's där vi stod och hängde lite, träffade gamla klasskompisar som man inte sett på flera år och hade allmänt trevligt.

Nu har jag precis vaknat och den här dagen kommer endast spenderas framför datorn/tv:n.