Dagens outfit

image188
Lite tydligare bilder på tunikan och shortsen som jag köpte igår och i förrgår, de som jag har på mig på bilden ovanför.

Uppdatering

Nu är jag en sån där buzzador också :) Fick hem ett paket med 12 påsar med halstabletter från Extra :) De ska jag dela ut till folk jag känner och sedan rapportera tillbaka till företaget om hur det gick, om folk tyckte om produkten o.s.v :)

Fick även hem lite grejer från H&M. Ett par mörkblåturkosa tights, ett par benvärmare i samma färg och ett 2-pack strumpbyxor (lila och rosa).

God morgon

Mhm. Inget jobb idag. Psykiskt sjuk eller nåt kan man väl säga. Nej, men jag blir så sjukt stressad av det här jobbet att jag får psykbryt och börjar gråta för ingenting. Det funkar inte helt enkelt. Har precis skrivit klart min CV i alla fall, så nu är det bara att börja söka nytt jobb!

Idag ska jag bara ta det luuugnt. Min mage mår inte särskilt bra och det känns verkligen som att nästa gång någonting går lite snett så kommer jag få ett psykbryt på riktigt! Jag kommer gå in i väggen eller nåt. Så känns det i alla fall.

JOBB!

USCH! Är så sjuuukt trött på människor! Vissa tror verkligen att bara för att det är jag som står bakom kassan är jag automatiskt deras slav och de kan säga och göra precis vad de vill... har man aldrig jobbat inom serviceyrket, typ klädbutik, mataffär eller suttit i någon annan kassa, kan man nog aldrig förstå. Det är nog mest såna människor som är jobbiga, de som inte fattar att vi också är människor. Suck!

Fick i alla fall jobba på kosmetiken idag :) Passade på att köpa en jättesnygg mörkgrå tunika/klänning samt en ny foundation. Den där mousse-grejen från maybelline :)

Imorgon är det jobb igen. Försöker lista ut en bra anledning till att inte kunna jobba fler dagar. För om de frågar, vilket de nästan alltid gör, så kommer jag inte kunna säga "nej jag orkar/vill inte". En bra anledning krävs! Frågan är bara vad den anledningen skulle vara... sanningen är ju att jag inte orkar, jag orkar inte psykiskt. Jag har jobbat sammanlagt två veckor den här månaden vilket innebär att jag kommer kunna leva på nästa lön. Det är allt som behövs för mig, jag vill inte jobba om det inte är en ekonomisk nödsituation för min egen del. Men man vill ju inte ljuga ihop någon anledning heller. Får väl helt enkelt ringa mamma och fråga, hon vet ju eftersom hon jobbade där förut :)

Jobb och shopping!

Idag var det H&M Club-dag och alltså 10% rabatt på ALLT! Eftersom jag jobbade idag så hade jag då ytterligare 25% rabatt på ALLT :D Köpte två tröjor och en massa strumpor till olof, en sjuuuukt fin brun stickad tunika, ett par ljusblåturkosa mjukisbyxor och lite underkläder. Man måste ju passa på när man har 35% rabatt liksom :) Sitter hemma hos olof och såsar för tillfället, älsklingen är söt och lagar mat åt mig :)

Imorgon blir det jobb igen. Lite trist måste jag säga, men jag har ingenting bättre för mig och pengarna behövs. Träffade i alla fall en del gamla bekanta på jobbet idag :) Träffade en gammal klasskompis från låg- och mellanstadiet. Kändes riktigt skönt att faktiskt säga hej och prata med henne eftersom att när man var liten var man alldeles för feg och löjlig för att göra det. Hon var nämligen inte särskilt populär, men jag umgicks med henne till en början, men sen blev jag för feg för det. Det stör mig hur äckliga barn kan vara mot varandra. Hur som helst kändes det skönt att veta att jag inte är så längre, att jag inte beblandar mig med mobbning eller utstöttning, att jag har växt upp helt enkelt :) Har faktiskt undrat hur det har varit med henne och så på sista tiden, så det var kul att ses :) Sen träffade jag pappas gamla mc-polare o hans fru o dotter som var o shoppade lite :)

Dagens outfit

image187

Besök i tullinge


Idag var jag först i tumba centrum och bytte skorna. Hittade ett helt annat par som både var snyggare och mer praktiskt, och de kostade lika mycket, så jag bytte till dem istället. Sen köpte jag en söt klänning i mörklila från Lindex :)

Åkte sen hem till mormor och morfar i tullinge och fikade i några timmar :) Efter det tog jag tåget till olof och vi lagade min lunch som jag ska ha imorgon, ska nämligen jobba imorgon. Uffe ringde från H&M så nu är jag upptagen onsdag, torsdag och fredag. Lite jobbigt, men pengarna behövs ju faktiskt.

Arbetslös och ensam

Jag känner mig ensam. Känns som att allt har förändrats nu när jag kom hem från grekland. Vissa börjar skolan medan andra har skaffat jobb. Jag är inte van vid att inte ha någonting att göra, i alla fall inte när alla andra har någonting att göra. Tidigare har det liksom fungerat bra eftersom jag i stort sett har umgåtts med olof 24/7, men nu har han helt plötsligt börjat vela vara för sig själv istället :( Innan vi åkte till rhodos umgicks vi typ non-stop, men nu helt plötsligt vill han tydligen inte det. Han har aldrig klagat tidigare, men nu helt plötsligt har han ändrat åsikt. Visst, man måste inte vara med varandra heeela tiden när man är i ett förhållande, det kan ju vara jobbigt och slitande för förhållandet i sig. Men jag tycker inte det, jag förstår inte problemet med att vilja spendera så mycket tid som möjligt med den man älskar? Och sen när jag förklarar för honom att jag blir ledsen på grund av detta, DÅ, och inte förrän då, säger han att nej men vi kan väl ses. Känns ju bra att det är av rätt anledning också. Det var länge sen jag kände mig såhär ensam, och det påminner mig om saker jag helst vill glömma. Kul att sitta här och gråta ihjäl sig liksom...

Nytt beslut!


De vita byts mot de röda first thing in the morning! Så var det problemet löst! :)

Heldag på stan

Städade trapphuset åt tanten mittemot idag :) Sista gången så jag gick därifrån med en femhundring :) Sen åkte jag in till stan och växlade tillbaka lite euro till svenska kronor för att sedan möta upp amanda vid hennes skola på sveavägen :) Vi gick till burger king och åt lite lunch, och sen gick vi till gallerian för lite shopping :) (Se inlägget innan). Jag är helt kär i alla tre grejerna som jag köpte, men funderar ändå på att lämna tillbaka en av dem. Pengar har jag så det är inte där skon klämmer, men det känns som att jag shoppar så sjukt mycket och det känns lite onödigt, även om jag älskar kläderna jag köper. Fast å andra sidan är det pengar som jag har tjänat ihop och jag förtjänar väl att spendera dem på någonting jag tycker om? Jaja, vi får se hur det blir. Ska i alla fall byta skorna till ett annat par imorgon. Kom hem och märkte att den ena skon var smutsig! Därför ska jag till tumba centrum imorgon och byta till ett annat par. Tänker inte nöja mig med en smutsig sko liksom :P Hur som helst, det var himla kul att träffa amanda igen :D Vi har inte setts på ett tag, men jag tänkte att eftersom det var hennes första skoldag vore det kul att ses ett tag :) Hon fick sin födelsedagspresent också. En vecka för tidigt, men men :P Hon blev i alla fall jätteglad :) En mörkgrönturkos pashminasjal med ett fint mönster och några halsband fick hon :)

Dagens shopping

image180
image181
image182

Beige/vita stövlar från Din Sko, 380:-
Turkos tröja från H&M Divided, 149:-
Mörkgrön skinnjacka från H&M Divided, 498:-

Dagens outfit

image179

Home sweet home

Egentligen inte, saknar redan solen! :P Fast ändå rätt skönt att komma hem till tv:n, datorn och sängen :) Har haft en jättehärlig vecka med trevliga människor och mycket sol och bad :) Köpte inte med mig så mycket hem förutom lite godis och en paschmina sjal med brunt/vitt hundtandsmönster. 90% kaschmir och den gick på 15 euro :) Helt okej faktiskt! :)

Sitter och kollar lite halvt på dodgeball på trean :P Sen blir det nog sova för min del, är lite trött och sliten. Måste bara säga att flygplansresan var sjuuukt rolig! Har ju aldrig flugit förut och jag trodde att det skulle vara jätteläskigt, men det var ju världens bästa resesätt! :) Nästa gång ska jag nog satsa på en weekendresa till london för lite shopping :)

Sista uppdateringen

image178
Dawn of the dead, riesen, coca-cola, bullar och kaffe latte består min och olofs uppesittarkväll av :) Kommer nog somna till en stund senare, men bara en liten stund :P Ska ta tunnelbanan härifrån vid kvart i tre och sedan taxi från odenplan vid tio över tre. Sista uppdateringen innan avresa, men vi hörs om en vecka! :)

Lilla resväskan

1-0 till Ronja! Lyckades packa ner allt i min lilla resväska! :D Den stora som jag lånade av susanne vägde 17 kilo med allting i, den lilla väger 11 kilo med allting i. Liiite skillnad kanske. För den där stora resväskan vägde typ 10 kilo när den var helt tom kändes det som :/ Fick skippa badlakanet för att få ner allt, men som pappa sa: "Det är väl bara att proppa ner en hotellhandduk i en påse om du ska till stranden. Så brukar jag alltid göra!" :P

Det enda som behövs nu är schampo! Måste införskaffas så snart som möjligt. Balsam behöver jag inte eftersom jag har en sån där Leave-in kräm med mig. Sen tandborste och hårborste också, men de plockar jag upp hos olof :)

Ska även till patrik på fika idag eftersom han fyller 19 imorgon :)

Stiltest!

Those dancing days och Paramore är två band som definitivt förtjänar din tid! SJUKT bra musik! Är helt såld på sångerskan i those dancing days, hon är så sjukt söt så det finns inte! Älskar hennes frisyr så mycket att jag bara vill springa till frisören så fort jag ser henne på tv :P

Förresten, skojjigt
test om vilken klädstil man har :P

Mitt resultat:
   

Du är TRENDIG!

Du gillar att hänga med i de senaste trenderna. Du tycker om att känna dig unik och blandar stilar som du vill, för att skapa din egen stil. Kläder och mode är ett intresse för dig och din garderob är alltid uppdaterad.


 

Vet inte riktigt om det stämmer till 100%, men lite i alla fall :)

Webbdesigner nr. 1!

Fixade precis iordning designen på elins blogg :) Nu har man 3 på listan då :) Romina, Jenni och Elin. Tycker faktiskt att det är himla skoj, även om de designer jag gör inte är så himla komplicerade :P Det blir i alla fall fint och det är väl det som är huvudsaken :)

Strandmattor och hårfönar

Gick hem från jobbet redan klockan sex idag. Skulle egentligen ha gått till stängning, men jag mådde illa :/ Tror att det berodde på att det var så satans kvavt på kosmetiken. Gissar på att ventilationen krånglade som vanligt.

Har precis packat väskan :) Världens största resväska är det! Eller ja, det känns i alla fall som det :P Den känns väldigt överflödig om man säger så. Men men, då får man plats med mycket grejer på vägen hem :)

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och vila, vila, vila. Har fortfarande en del frågor inför resan. Typ som hårfön, ska man ha med sig det? Borste? Tandkräm? Är det sånt man fixar där eller? Sen måste jag bara påpeka att jag INTE har lyckats förstå mig på fenomenet STRANDMATTA... Hur använder man den? Varför har man den? Är det meningen att man ska ligga på den på stranden? Varför har man inte ett badlakan istället? Jag fattar noll :P

Fick min tunika från ellos idag också :D storlek 38/40 satt som smort! :) Köpte ju en i storlek 34/36 först eftersom 38/40 brukar vara för stort, men 34/36 var alldeles för liten vid brösten. Den nya satt i alla fall perfekt! :)

Om mindre än två dagar är jag på rhodos. Wohoo! :)

Bara ben och hängselkjol!

Fan vad härligt att gå i leggings idag! :D Haha. Kände mig fri på något sätt :P Hade min supersöta hängselkjol i jeans från H&M organic också. Den har en hög midja och är a-linjeformad :)

Fick jobba på kosmetiken idag igen eftersom hon som jobbar där regelbundet precis har börjat plugga och de har inte hittat någon ny ännu. Tur för mig! :D Hoppas jag har samma tur imorgon. Känner verkligen INTE för att jobba imorgon, inte alls! Men men, finns inte så mycket att göra nu. Förutom att kanske hoppas på att jag känner mig krasslig imorgon när jag vaknar :P Nej, men det är väl bara att stå ut med tanke på att pengarna behövs. Sen ska jag väl hem direkt och hämta susannes resväska (min är alldeles för liten :P) och sen ska allt packas och på lördag ska vi till patrik och fika eftersom han fyller år på söndag :) Kanske lite elakt av oss att åka på hans födelsedag, men men :P Han får nöja sig med vårat sällskap på lördagen istället :) Sen vid ungefär 3 på natten blir det taxi till arlanda. Wohoo! :P Ofta jag kommer orka vara uppe så länge, men man får väl sova lite däremellan :)

Vaxning!

3000 kronor på en vecka blir ungefär 430 kronor om dagen. Det borde ju faktiskt räcka :) Var i alla fall och växlade in mina fickpengar till euro idag. 320 euro eller nåt blev det. Innan det var jag och vaxade benen på fotvårdsstället där mamma jobbar i helenelund. Pain! Hade fan glömt bort hur jävla ont det gjorde :P Vi tog bara underbenen istället för hela alltet. Kändes rätt onödigt när man inte har särskilt mycket hår på låren :P

Imorgon blir det hängselkjol och leggings på jobbet. Äntligen bara ben! :D Sen efter att jag har slutat ska jag iväg till mammas egna fotvårdsställe typ 50 meter från där vi bor, ska få gratis fotvård och hela kittet så att man har superfina fötter innan man åker iväg på semester :)

Komvux och resväskor

Ringde precis till komvux i tumba och kollade upp lite om kursen Historia A. Jag vill läsa den eftersom jag vill ha möjlighet att söka utbildningen journalistik inriktning religionskunskap. Vet inte om jag vill gå den utbildningen egentligen, men jag vill i alla fall ha möjligheten. Sen ska jag söka en kurs i arkitektur på högskolan på gotland nu till våren. Den är bara 5 veckor i maj/juni så det vore ju hur kul som helst att bo där ett tag :) Sen nästa höst, om jag inte har bestämt vad jag vill göra, så ska jag söka till modevetenskap 1 på stockholms universitet. Skönt att prova på lite olika saker för att ta reda på vad man egentligen brinner för :)

Pratade med susanne som precis kom hem från sunny beach :) Ska få låna hennes resväska som typ får plats med dubbelt så mycket som min :D

Räcker pengarna?

Kom precis hem efter att ha gjort trappstädningen åt tanten i huset bredvid :) Olof ligger och dör på min säng.

Idag var det jobb igen, vilket gick rätt bra eftersom jag fick vara på kosmetiken hela dagen. Fast det var riktigt segt ibland alltså, minuterna kändes som timmar. suck. Imorgon slipper jag i alla fall :) Ska till fotvårdsstället där mamma jobbar i helenelund och vaxa benen. Jag fattar inte hur jag har klarat av att inte raka dem på en månad med tanke på vilken värmebölja det har varit den senaste tiden. Men nu äntligen är det över! :) Ska även hämta ut min skatteåterbäring på 1128:- och så ska jag växla in mina fickpengar som jag ska ha på Rhodos. Räcker det med 3000:- i fickpengar om man ska vara på rhodos i en vecka? Eftersom jag aldrig har varit utomlands själv så har jag ju ingen aning om sånt :P

Måndag

Idag var jag på kosmetiken och jobbade :) Fast fan vad skraj jag var! En sån där harkrank eller vafan dom heter, stor som en tennisboll och jag överdriver inte! Den satt typ två meter ifrån mig, på väggen, när jag stod i kassan. Folk skulle ju liksom betala så jag kunde ju inte gå någonstans. Stod där i världens panik och hyperventilerade. Sen helt plötsligt kollade jag upp på väggen igen och då var den borta! Jag hoppade typ en meter upp i luften av ren panik alltså. Fick för mig att den hade flugit närmare mig eller nånting, men som tur var slapp jag se den igen. puh.

Imorgon är det jobb igen. 9:45 - 18:00. Jobbigt, men tur att man har så roliga arbetskamrater i alla fall! :)

Söndag

Sitter hemma hos olof och gör ingenting :P Vi ska strax gå ner till ICA och handla lite middag och sånt, sen ska han iväg på AIK-match. Själv tänkte jag stanna här hela kvällen, orkar inte åka hem :P Jobb som gäller imorgon igen. Suck. Men men, pengar är alltid bra att ha!

Stör mig fortfarande på det som hände igår. Ibland märker man hur jävla liten världen egentligen är :/ Jag träffade fredrik genom elin. Mer än två år senare träffar jag honom på en fest hemma hos rickard som jag känner genom olof, som känner rickard genom patrik. Helt sjukt osannolikt, men ändå händer det :P

Ångest med stort Å!

Jag, olof, alex och patrik drog till Treat och satt där i några timmar tidigare under kvällen :) Sedan drog vi hem till rickard där jag av någon anledning träffar på ett gammalt ragg vid namn fredrik! Vad är oddsen liksom?? Men men, vi sa inte ett ord till varandra på hela kvällen så. Fast det stör mig lite ändå. Jag menar, har man varit så nära varandra, även om det bara var under en väldigt kort period, borde man då inte kunna hälsa på varandra? :/ Fick världens ångest av att träffa på honom också, fast jag har ingen aning om varför. Kanske på grund av att vi behandlade varandra som luft, eller bara det att träffa på ett ex när man är med sin pojkvän. Allt som allt var det i alla fall en trevlig kväll :) Drack typ ingenting, en halv öl, en halv cider och en halv shot typ :P

Höstskorna på!

Japp, jag är helt sjuk i huvudet och väljer att gå in mina nya höstskor just idag när det är som varmast! Ibland undrar jag hur det står till med min psykiska hälsa, men å andra sidan vem bryr sig :P Dom är fina i alla fall, och vi vet ju alla att om man vill vara fin får man lida pin!

Har jobbat idag igen då. En helt okej dag, men framemot slutet blev vi alla väääldigt rastlösa och ville hem. Kom hit, hem till olof alltså, för typ en halvtimme sen. Ikväll blir det krogen. Patrik har sin första lumpen-permis så det ska ju självklart firas :)

Dagen som gått

Blev faktiskt rätt förvirrad, om än glad, över de kommentarer jag fick angående mitt senaste inlägg. Snälla kommentarer, men jag kände mig lite missförstådd :P Poängen med mitt inlägg var inte att jag känner mig sämre än andra på vissa saker. Poängen var ju att jag inte vet vem jag är och att jag har typ två månader på mig att ta reda på det :P Men men, uppskattade kommentarer ändå :)

Tillbaka till den tråkiga verkligheten då. Jag jobbade idag igen, men fick faktiskt vara på kosmetiken heeela dagen! :D Happy, happy, happy. Sen gick jag till Lindex och köpte en tunika. Jajamensan, här slösar vi och skiter i konsekvenserna. Men den var faktiskt fin, riktigt fin! :P Sen åkte jag hem, jobbade med min supersöta bror i en timme och fick sedan två goda äggmackor serverade av min kära mor. Jobb imorgon igen. Så ser mitt liv ut just nu.

Funderingar från insidan

Sitter här och funderar på framtiden, funderar på vilken utbildning jag ska välja. Valet har alltid varit säkert för mig, socionomprogrammet för att sedan jobba som kurator på en skola. För inte så länge sedan ändrades mitt val till Lärarprogrammet inriktning specialpedagogik för att sedan jobba som lärare för utvecklingsstörda barn. Nu när det börjar närma sig, när man faktiskt måste ta det där beslutet om sin framtid, då är jag mer förvirrad än någonsin. Jag vet att jag fortfarande vill jobba med att hjälpa andra människor psykiskt, men det finns så mycket annat jag vill göra samtidigt. Jag vill jobba med design, till exempel inredningsarkitektur, webbdesign eller någonting liknande. Jag vill bli flygledare och faktiskt känna att jag gör någonting meningsfullt. Jag vill bli studie- och yrkesvägledare för att hjälpa andra att hitta rätt väg i livet. Men hur mycket jag än kommer på, så har alla dessa jobb en sak gemensamt; de är någonting som någon annan har påpekat att jag är bra på. Folk säger att jag är bra på att lyssna, folk säger att jag har ett jättebra öga för design och färgkombinationer, folk säger att jag skulle bli jättebra som flygledare. Det är alltid alla andra som kommer med förslag och jag som nappar. Det är aldrig mina egna förslag. Jag tror inte att jag någonsin har, utan hjälp från andra, kommit på någonting som jag är bra på. Det är alltid de andra som påpekar mina kvaliteter, inte jag själv. Det enda jag egentligen vill i mitt liv är ju att göra alla runtomkring mig glada. Hur gör jag det? Vilken karriär ska man välja då? Det är ju det här som är anledningen till att jag velar överhuvudtaget; jag vill inte göra någon besviken! Mina vänner säger att jag är bra på att lyssna, men tänk om min lärare inte tycket det? Tänk om jag inte får något jobb? Har jag då svikit alla som trodde på mig? Min lärare tycker att jag har ett jättebra öga för design och färgkombinationer, men tänk om alla i min nya klass är bättre? Tänk om jag inte får något jobb eftersom de andra som söker är bättre? Har jag då gjort min gamla lärare besviken? Alltså, allt jag vill göra med mitt liv är att göra de runtomkring mig glada. Fortfarande, vad fan kallas det jobbet?!

Här är en liten hemlighet: Jag känner inte mig själv. Jag definierar mig själv genom vad andra tycker om mig. Om jag inte hade någon, inte en enda vän eller familjemedlem eller någonting, då kanske jag skulle få reda på vem JAG är. Vem är Ronja? Den där rödhåriga, fräkniga lilla flickan som... som vadå? Nej, jag kan inte säga en enda betydelsefull grej jag har gjort i hela mitt liv. Inte någonting viktigt. Är det meningen att man ska skaffa ett jobb och låta det jobbet definiera vem man är? Ska man kunna se vem en person är genom att se vilka personer som umgås med den personen? Nej, jag vill definieras av mig själv. Jag vill inte att någon annan ska sätta en etikett på mig och säga att "det här är Ronja. Punkt slut". Det känns som att någon har gjort det. Någon har satt en sån där äcklig etikett full av klister mitt i nyllet på mig och den är sådär äckligt svår att ta bort, så som etiketter brukar vara. Man får bort överdelen, men det undre lagret har liksom etsat sig fast och det tar en evighet att få bort precis allt. MEN, även när du har fått bort hela etiketten så är det en massa klibbigt klister kvar som aldrig riktigt försvinner. Precis så känns det! (Btw, vem FAN uppfann klisteretiketterna?! Idiot!)

Jag har en sjuhelvetes lång väg kvar tills jag hittar mig själv, men sista ansökningsdatumet till högskolor/universitet inför VT2008 är den 15:e oktober. Heja Ronja! Fortsättning följer...

Jobb

Blev väckt imorse av att mobilen låg och vibrerade :P Det var uffe som ringde från H&M och ville att jag skulle jobba. Duktig som jag är kom jag dit vid tolv och slutade 18:50. Jobb imorgon och på lördag också. Och på måndag, tisdag och torsdag nästa vecka. Är ju arbetslös nu och lite inkomst måste man ju ha i alla fall.

Sitter hemma hos olof nu och har precis ätit en jättegod middag :)

Onsdag

Idag är en sån där biodag tycker jag, men det finns inga riktigt bra filmer att se. De enda intressanta är planet terror och black sheep, men den sistnämnda har inte premiär förrän på fredag. Jaja, vi får se om det blir nånting.

Nu börjar det bli sådär långdraget inför resan. Jobbigt de sista veckorna för då går tiden så sjukt långsamt! Suck :P Men men, om en och en halv vecka flyger jag flygplan för första gången i mitt liv :) Får väl se om jag är flygrädd eller inte, det lär jag nog märka när jag sitter på planet :P

Tisdag

Har varit vaken sen typ nio. Kunde knappt sova inatt eftersom jag har åkt på en rejäl förkylning :/ Det känns som att mitt huvud väger minst ett ton och min näsa är helt igentäppt. suck. Tur att det hände nu iaf och inte närmare resan. Det är ungefär en och en halv vecka kvar så nu har jag ju ändå rätt mycket tid på mig att bli frisk. Men men, ändå jobbigt att vara sjuk.

Igår köpte jag och olof läsk, godis och chips :) Vi kollade på The departed som jag redan hade sett en gång förut. Men den filmen är faktiskt hur bra som helst och den tål att ses flera gånger om igen :)

Bortrest

Har bosatt mig hos olof i några dagar nu :) Ville mest komma bort från tumba med tanke på vad som hände i lördags. Jag har fortfarande ingen aning om någonting, men som sagt var är jag inte så säker på att jag vill veta heller. Hjärnan raderar ju saker av en anledning, sen om det var för att det hände någonting enormt pinsamt eller om någonting hemskt hände spelar ju ingen roll. Det är som bortblåst. Fick i alla fall tillbaka min mobil och mitt busskort igår. Det var en granne som hade hittat sakerna utanför porten när hon kom hem vid 3-tiden. Tur det i alla fall.

Det är sjukt jobbigt att inte veta vad som har hänt egentligen. Inte för att jag vill veta, utan på grund av att jag är så himla rädd för att träffa på någon som vet mer än jag. Det är precis som när man har gjort bort sig på fyllan, dagen efter tror man att varenda människa man passerar vet precis allt som hände och man har en enorm ångest, även fast man vet att egentligen är det ingen som vet någonting. Jag vill inte att någon främling kommer fram till mig och återberättar någonting som har hänt liksom, då vill jag hellre ingenting veta. Därför åkte jag till olof och nu tänker jag stanna här tills på torsdag. Jag känner mig tryggare här.

Drogad?

Nånting konstigt hände igår. Jag minns ingenting efter att jag drack min tredje öl, det är helt svart. Enligt nina drack jag inte mer än vad jag brukar dricka. När jag vaknade imorse berättade mamma att mina byxor och trosor låg utanför porten. Enligt nina gick jag in genom porten när de släppte av mig. Alltså har jag gått ner igen, men jag vet inte varför. Kläderna låg dessutom utanför grannporten. Min mobil är borta, ringde till 3 och spärrade den. Jag minns verkligen ingenting, men någonting konstigt är det. Man blir inte såhär av 4-5 öl och 3 shots på en kväll. Jag brukar dricka mer än så och jag har aldrig haft en sån här minneslucka. Nina berättade att precis när vi skulle hem så slog det till för mig och jag kunde inte stå upp. Jag är rädd att någon kanske la någonting i min öl eller nånting sånt för såhär blir man inte av att bara dricka alkohol, speciellt inte så lite som jag drack. Vet inte vad som hände igår, men jag vet inte om jag vill försöka komma ihåg heller. Allt känns bara så jävla läskigt :/

Snart så

Sitter för tillfället hemma hos nina och väntar på att hon ska duscha/äta. Har suttit som en zombie framför tv:n hela dagen i väntan på att det skulle bli party :P Vi lär väl dyka upp på hydet om ett par timmar, en massa som ska fixas först. Fan vad kul det ska bli att äntligen få prova på att liksom bara vara på själva festen och dricka och umgås! :)

Party!

Ikväll blir det Hydet med nina :D Vi ska inte gå på dan och se själva hillclimben, men självklart kommer vi att hänga på efterfesten på kvällen! :)

Hydet Hillclimb

Har jobbat på Hydet Hillclimb 4 år i rad nu, men i år bryter jag traditionen. Skulle ju ha åkt ner till skåne den här veckan och eftersom hillclimben är på lördag så trodde inte jag att jag skulle kunna jobba. Nu blev det ju inget skåne och jag har världens ångest för jag vill så gärna jobba, men det är försent :( Har i alla fall lite planer på att gå dit själv och bara parta lite med nina :)

Hydet Hillclimb är förresten en motorcykeltävling där motorcyklarna ska uppför (!) ett stup så snabbt som möjligt. Det hela avslutas med en fest på Hydet (mc-klubben som pappa var med i förut) och det är alltid världens drag :) Jag har alltid jobbat i inträdet till hillclimben och sedan i baren på kvällen, men det ska bli kul att bara vara där ändå :) Jag jobbar ju mest där eftersom pappa knappt håller kontakten med de andra medlemmarna längre och jag praktiskt taget växte upp på Hydet! Försöker väl på något sätt hålla fast vid alla minnen och sånt :)

What to do?


Köpte de här skorna i svart idag för 280:- på Din Sko. Samlade ihop en massa mynt och behövde bara lägga ut 100:- ur egen ficka :) Fast nu börjar jag bli osäker på vilken färg som är snyggast? De svarta funkar ju med allting, men de mörkturkosa är ju jättefina de också. Jobbigt läge :/

Armageddon

Fan vad man bölar till den filmen alltså :P Lika bra varenda gång :)

Lonely day

[system of a down - lonely day]

Vem bryr sig om att jag är gråtfärdig var och varannan kväll när jag ska sova? Jag sitter och biter mig i tungan, stirrar upp i taket eller försöker tänka på någonting glatt. Allt för att inte gråta. "Är du sur?" är frågan jag får. Nej, jag är ledsen. Jag har så dåligt självförtroende just nu, såhär dåligt har jag inte mått sedan låg- och mellanstadiet. Det var en hemsk period i mitt liv och nu känner jag mig precis lika liten och ensam som då. Jag vet att jag har folk som bryr sig och älskar mig, men vad spelar det för roll när jag knappt klarar av att se mig själv i spegeln? Jag har gått upp en massa i vikt på bara några månader vilket har sänkt mitt självförtroende något enormt. Jag mår skit och jag vill bara gråta konstant. Det känns som att jag är ledsen hela tiden och jag hatar att jag inte vill gråta inför andra. Men att gråta innebär att man måste förklara och jag orkar inte. Jag orkar inte förklara varför jag mår som jag mår och jag orkar inte låta mig själv vara så pass sårbar. När lampan släcks och du ser att jag vänder mig bort, då låter jag tårarna rinna ner längs min kind.


Beställning


Detta beställde jag från H&M idag :) 2-pack strumpisar i rosa och lila, mörkt blågröna tights och benvärmare i mörk turkos :)

Jag håller på att ladda upp inför hösten nu :) Kommer köra stenhårt på tights/strumpbyxor, tunikor och färgglada benvärmare :) Nästa månad tänkte jag börja spana efter ett par höstskor också :)

Motorcyklar och spöregn

Fick skjuts av pappa på hojen igår till olof :) Självklart kommer det världens regnskur ungefär 5 minuter efter att man har börjat åka :P Fast det gjorde inte så mycket för det blev soligt sen igen och kläderna hann torka innan jag var framme hos olof :)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Jag ska hem så småningom i alla fall. Sen ska jag göra trappstädningen åt susanne den här veckan eftersom hon lyckades göra illa ryggen, så det blir antingen ikväll eller imorgon förmiddag. Antagligen imorgon. Ska ha trappstädningen åt en tant som bor i huset mittemot hela augusti också. Måste planera det så bra som möjligt runt min resa, men man behöver ju bara städa en gång i veckan så det kommer nog att funka finfint :) Alltid skönt med lite extrapengar :)