So long, and thanks for all the fish



Nu har jag läst ut alla böcker i serien Liftarens guide till galaxen. Jag har dock inte läst bok nummer 6, men det var inte ens Douglas Adams som skrev den så jag är osäker på om det blir någonting med det.

I övrigt har jag varit på bio med Therese idag :) Vi såg Robin Hood och innan det åt vi buffé på Pizza Hut. Himla trevligt att umgås med henne :) Sen när jag kom hem sov jag i två timmar ifall att de ringer in mig till jobbet inatt. Jag jobbade ju natten som var nu och hann bara sova typ tre timmar innan jag skulle iväg och möta Therese så det kändes som att jag lika gärna kunde sova lite till.

Snurra min jord igen, radion spelar vår sång


Kent - Pärlor.

I wake up every evening with a big smile on my face


En profilbild på Ronja - WOW! Det är inte någonting man får se varje dag.

Nu har jag precis fixat och trixat lite med min scrapbook som har fått ligga på hyllan i typ ett halvår på grund av att jag inte hade några pappersark kvar. Farmor och jag var ju som sagt i farsta centrum idag så jag inhandlade lite sånt. Vi hittade även en mobil till farmor. Fast de på the phone house var ju inte direkt trevliga..

Jag - "Hej! Min farmor behöver en mobil med bra högtalare eftersom hon inte kan lyfta upp telefonen till örat"
Försäljaren - "Ja, men den här är bra. Det är en sån där för döva och blinda människor"

Mobilen han visade var en riktig tegelsten med pytteliten skärm och världens största knappar. Suck. Hur kan människor ens vara så fördomsfulla? Ni skulle sett hans min när farmor frågade vilka mobilspel som fanns på telefonerna. Han tappade nästan hakan. För alla vet ju att gamlingar inte tycker om/klarar av att spela mobilspel.. Herregud alltså.

Hur som helst blev det en sony walkman, en sån där vit med röda blommor på. Sen käkade vi lunch och köpte trisslotter och lite presenter. En väldigt innehållsrik dag med andra ord.

Tisdag




Nu ska jag alldeles strax bege mig iväg till jobbet. Jag ska på intro hos en kund vilket i stort sett innebär att jag kollar på medan en annan assistent gör grovjobbet. Inte mig emot! Efter det ska jag åka färdtjänst med farmor till farsta centrum för att köpa en ny mobil åt henne. Jag litar inte riktigt på att telefonförsäljarna kommer ta väl hand om min lilla farmor så jag följer med som någon slags livvakt. Jag ska även köpa en massa krimskrams till min scrapbook så att den blir klar någon gång, och sen ska farmor köpa födelsedagspresent åt min mamma som förövrigt fyller år i oktober. Det gäller att vara ute i god tid!

You want the sunrise to go back to bed



Nu är jag precis hemkommen efter en spontankväll på stan med Bonnie. Vi var uttråkade så vi bestämde oss för att åka in till stan och sätta oss på någon mysig uteservering. Det blev sushi i Kungsträdgården och sedan varsin strawberry daquiri på Arken. Det var skönt att komma ut bland folk igen med tanke på att jag bara har suttit hemma och varit sjuk hela helgen. Fick även ta del av en massa roliga fyllehistorier från Bonnie så det var en riktigt lyckad kväll :)

Entourage



Äntligen är en av mina favoritserier tillbaka! :D

Trust is nowhere to be found

Jag kan inte längre avgöra om jag har en förkylning eller om jag mår dåligt bara för att jag är stressad och har gråtit nästan hela dagen. Jobbet säger att de kräver läkarintyg av mig för idag och imorgon, annars räknas det som ogiltig frånvaro. Samtidigt säger de på närakuten att jobbet inte alls kan kräva det och att det även är i princip omöjligt att få ett läkarintyg på att man inte kan jobba p.g.a. virusförkylning och feber.

Jag ringde till jobbet igår när jag var på väg till närakuten och förklarade läget. De menade på att jag borde ha hört av mig tidigare. Då är frågan hur jag skulle ha kunnat förutse att jag skulle bli sjuk? Om jag går till läkaren imorgon och det visar sig att febern har gått ner, och att jag inte har någon infektion eller något virus, så kommer jag inte kunna få ett läkarintyg på någonting alls. Där är det samma sak som innan, fast tvärtom. När jag mår som jag mår idag, hur ska jag kunna veta om jag är frisk imorgon? Jag blir bara förvirrad av hela grejen och ogiltig frånvaro skrämmer mig. Jag är rädd att jag kanske får sparken eller någonting liknande. Samtidigt borde de förstå att jag inte pungar ut 300:- på läkarbesök om jag bara fejkar. Jag har ju verkligen mått skit igår och idag, och jag försöker lista ut vad det är, men om det inte är någonting jag kan få ett läkarintyg på så vet jag inte vad mer jag kan göra. Jag menar, ingen är väl så dum att de fejkar sjukdom och förlorar en hel dags lön + 300:- på läkarbesök för att kunna supa eller någonting sånt. Det är ju helt absurt.

...

Jomenvisst, självklart ska jag gå och bli sjuk också. Var på närakuten i Ringen alldeles nyss där jag fick ta blodprov och tempen. Tydligen hade jag helt normala blodvärden så någon infektion hade jag inte, men feber det hade jag. Någon som kan förklara hur det går ihop? Hursomhelst mår jag piss just nu. Jag ska ta tempen imorgon igen och se om febern har gått upp eller ner. Om jag mår värre än jag gör just nu så kan jag inte jobba över midsommar. Även om jag har ångest över jobbet just nu så är det riktigt illa om jag inte kan jobba eftersom de i princip inte har någon annan. Jag vet inte om de skulle kunna ta det, det kanske slutar med att jag får sparken i så fall. Nu känner jag att jag börjar bli alldeles för negativ så vi sätter stopp här och så återkommer jag imorgon. Gonatt!


Update: Jobbet kräver läkarintyg om man är sjuk under midsommar. Ska jag seriöst behöva skaffa ett läkarintyg på att jag har feber? Pratade precis med en tant på Vårdguiden och hon funderade över om de ens kan kräva en sån sak. Jag har ingen aning, men Nina om du ser det här kan du väl ringa mig och förklara? :P

When your mind breaks the spirit of your soul


Armband och örhängen som jag knåpade ihop igårkväll.

Idag har jag varit i Tumba och ätit lunch med mamma och hennes kollegor, sedan blev det tårta :) Det har faktiskt varit en riktigt bra dag, ända fram tills de ringde från jobbet angående lördag. Just nu går jag runt med konstant ångest och vet inte alls vad jag ska göra. Jag mår så dåligt att jag inte har någon aptit eller ork till någonting. Det tar mig ungefär fem minuter att skriva klart varje mening just nu.

...

Just nu har jag världens ångest. Jag har tystnadsplikt i mitt jobb, men jag kan säga som så att på lördag ska jag jobba hos en kund vars sambo var extremt kränkande och otrevlig mot mig när jag var där för ett år sedan. Jag hoppas verkligen att det inte blir så igen för det orkar jag inte, speciellt inte efter veckan som har varit. Den har varit full av psykisk tortyr på jobbet så det här kom inte direkt lägligt.

Just nu vill jag bara sjunka ner i jorden eller någonting. Blä.

When you smile, I smile



Henne skulle man inte vilja stöta på i en mörk gränd... ;)

Igår jobbade jag 09:30-16:00 och sen plockade Therese upp mig. Vi åkte till Burger King och sedan Väsby centrum. Efter att ha strosat runt där ett tag plockade vi upp Madde och Madde för att sedan åka till en liten gräsplätt vid vattnet där vi satt och bara snackade och hade det trevligt. Den ena Madde hade med sig en massa goda bullar eftersom hon jobbar på ett café/bageri.

Det var en riktigt bra dag igår :)

Baby, when the stars go blue


Jag på kryssning någon gång förra året.

Nu har jag precis skickat iväg den sista delen av min PPU-plattform till läraren. Den skulle vara inlämnad senast idag och jag skickade in den 23:57. Jäkla bra timing jag har alltså.

I övrigt har jag inte gjort någonting vettigt idag utan jag har mest suttit framför datorn med några få avbrott för att gå ut och röka med farmor. Det blev även hamburgare från Axel's (lokala krogen här i Hagsätra) idag. Sjukt gott! Men som sagt, annars har jag inte gjort ett skit faktiskt. Det är ganska trevligt det med :)

Måndag

Idag är jag helt slut, precis som vanligt. Jag har fortfarande sjuk jävla träningsvärk i armarna sedan jobbet i lördags, jag kan typ inte lyfta dem utan att vilja skrika.

Just nu sitter jag mest och hoppas på att de inte ringer in mig idag eftersom det blir hamburgare till middag här hemma hos farmor och farfar. Det vill jag inte missa!

Söndag

Jag skulle visst inte sluta förrän 10 imorse, men det gick bra ändå. Lite segt att jobba ända borta i Bro, men jag kom hem typ 11:30. Gårkvällen var lugn, vi kollade på bröllopsfesten på tv o sen gick vi och la oss runt tolv. När jag satt på tåget på väg hem läste jag en Kalle Anka pocket och det var en jättesöt liten kille som satt bredvid mig och försökte tjuvläsa hela tiden :P Jag hade tänkt ge honom den när jag var klar, men han gick av före mig så det blev inte så. Det var i alla fall en fin tanke :)

Jag har fortfarande jour och den håller på ända fram till 20:00 imorgon, men jag hoppas att jag slipper jobba mer för nu är jag helt slut. Jag har jobbat fyra pass på tre dagar så det får fan räcka nu.

Lördag

Kom hem från jobbet för någon timme sedan, hög på adrenalin. Det har varit en minst sagt kaotisk dag idag. Trots jobb 8-16:30 ska jag snart iväg för att jobba natt 20-8. Dock är det sovande natt så jag ska ha med mig tandborste, sängkläder och pyjamas. Typ som att sova över hos en kompis, fast man jobbar. Jag har bara haft vaken natt förut så jag vet inte alls vad sovande natt innebär, men det låter nästan för bra för att vara sant :P

Good morning sunshine

Jag vill bara sooooova!! Det här med att gå upp tidigt är inte riktigt min grej, jag vill bara slänga mobilen i väggen när den börjar tjuta och gömma mig under huvudkudden. Blä.

I know you feel like the walls are closing in on you


Jag och Bonnie på Friday's i söndags.

Vilket jäkla pissväder vi har haft idag alltså. När jag kom till Gullmarsplan började det spöregna och åska som bara den. Vad hände med solen liksom? Hoppas att det blir lite finare imorgon.

Jag insåg precis att jag måste skriva klart min PPU-plattform innan den 20:e. Eeh, kul. Jag har halva kvar så det är väl bara att sätta igång. Fast jag tror att jag tar det på söndag för jag orkar verkligen inte just nu. Vet inte ens om jag orkar jobba imorgon, men jag måste. 8:00 - 16:30. Blä. De sa i alla fall att det brukar vara ganska lätt att jobba åt den här kunden så förhoppningsvis kommer det inte vara så himla energikrävande.

Fredag

Nu är jag hemma igen efter att ha jobbat 12-16. Fick hoppa in i några timmar bara eftersom assistenten som var där behövde gå hem på grund av sjukdom. Inte mig emot, vi kollade mest på tv. Jag jobbade även igår och det var ett riktigt tufft pass. Mycket psykisk påfrestning och tårarna var nära många gånger. Trots det tycker jag om att jobba hos den kunden eftersom jag vet hur jag ska hantera situationen samt att det inte alltid handlar om mig. Det känns även riktigt bra att de ringde från jobbet idag och frågade mig om råd för hur andra assistenter ska hantera jobbiga situationer. Det är härligt att veta att man är uppskattad!

Nu har jag precis ätit farmors tuna casserole. Det ser äckligt ut och det låter äckligt, men det är sjukt gott! Snart blir det fika och sen har jag även köpt en fet godispåse. Jag har jour hela helgen så jag ska bara ta det lugnt ikväll.

Mitt internet är konstigt för det mesta (ComHELVETE som strular) så jag kan nästan aldrig ladda upp bilder :/

You are my sunshine


Olof och Therese utanför Rickard och Sandras nya lya.

Det blir jobb idag. Chefen är schysst och kommer förbi med ett munskydd till mig så allt löser sig ändå :)

Torsdag

Vaknade runt sju imorse av att väckarklockan ringde. Jag har känt mig lite krasslig, typ som om jag börjar bli förkyld, i några dagar nu och det verkar inte bli varken bättre eller sämre. Snor, ont i halsen och svullen i gommen. Tanken är att jag ska jobba idag 15-23, men just den här kunden är väldigt infektionskänslig så jag vette fan om det är en bra idé. Normalt sett skulle jag inte sjukanmäla mig för det tillståndet jag är i nu, men när man ska jobba hos någon som är så pass infektionskänslig som den här kunden är så måste man vara försiktig. Ringde jobbet imorse och förklarade läget och de skulle se om de kunde hitta någon annan eller om det är okej för kunden att jag kommer ändå. Personligen tycker jag bara att det är moraliskt fel om jag jobbar, om det inte är så att kunden själv är villig att göra ett undantag. Vi får se hur det blir helt enkelt. Jag ska nog ringa och kolla för det var ett tag sen jag snackade med dem.

Converse


Vill ha! Vill ha! Vill ha!

Shop 'til you drop



Gårdagens shopping. Klänningen är verkligen ascool för den har liksom snörning i sidorna och knappar hela vägen ner där framme.

I love you Phillip Morris



Igår kollade jag på filmen I love you Phillip Morris. Den var riktigt bra faktiskt. En kärleksfilm med lite annorlunda story helt enkelt. Sen tyckte jag även att både Jim Carrey och Ewan McGregor spelade sina roller oerhört bra, vilket de alltid gör enligt min mening. Jag gillar när Jim Carrey gör annat än galna komedier, även om han oftast spelar väldigt excentrisk i sina filmer oavsett genre.

Tisdag



Det är himla nice att vakna upp till en chokladcroissant varenda morgon, jag tycker verkligen om det här pensionärslivet. Middag runt 15-16 känns fortfarande lite konstigt, men jag antar att man vänjer sig till slut.

Idag har vi hunnit med en tripp ner till centrum där vi inhandlade en spegel, en fotoram, mat samt nya trisslotter till farmor. Gubbarna i kiosken gjorde pinsamma försök till att stöta på mig medan jag mest skrattade åt dem. Jag har även varit nere i källaren med farfar och hämtat galgar samt en hylla som ska upp i badrummet.

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars? I could really use a wish right now


Patrik, Martin, Rickard, jag och Olof på KGB i helgen.

Idag tog jag som sagt en tripp till Uppsala för att göra lite skolarbete. Efter det tog jag en liten shoppingrunda på stan innan tåget gick, det blev en klänning från Weekday och ett par örhängen från Vero Moda. I övrigt har jag inte gjort någonting speciellt förutom att poppa Disney-musik och packa upp alla flyttkartonger. Det verkar inte som att det blir något jobb inatt eftersom de inte har ringt ännu så nu tänkte jag spendera resten av kvällen med att kolla på säsongspremiären av True Blood (:D :D :D) och kanske någon film.

I hope it's gonna make you notice


Pixie Lott - Use somebody (Kings of Leon cover)

Måndag


Här sitter jag och farmor när det är dags för frukost eller cigg.

Idag ska jag iväg till Uppsala en sväng för att träffa min grupp och hämta ut vårt PM som vi fick rest på. Kul jul. Jag hoppas att det bara är någon liten småsak så att vi inte behöver sitta där så himla länge. Sen ikväll är det jour som gäller 20-08 för min del. Jag tycker i och för sig att det är väldigt nice att jobba natt så om de skulle ringa in mig så blir jag inte direkt besviken.

Just nu sitter jag och laddar min ipod och passar på att föra över lite ny musik, ska nämligen börja åka mot Uppsala om en timme så det behövs.

She said life's a lot to think about sometimes



Den här veckan har jag:

ätit chokladcroissanter till frukost nästan varenda dag. löst sudoku. hälsat på olof och rickard i uppsala. umgåtts med therese en hel dag. haft djupa konversationer med amanda i telefon. haft en tre timmar lång telefonkonversation med en gammal vän. funderat en hel del över livet. jobbat. varit utan internet mestadels av tiden. läst ut bok nummer två i serien "liftarens guide till galaxen". påbörjat bok tre i serien "liftarens guide till galaxen". ätit pannkakor. spenderat kvalitetstid med farmor och farfar. blivit glad. blivit ledsen. blivit äcklad. längtat till husbilssemestern. längtat efter amanda och emma. blivit sjuk. blivit frisk. handlat från glassbilen. ätit glass. hängt med fina vänner. firat Bonnies artonårsdag. ätit smörgåstårta. ätit jordgubbar. suttit på en uteservering. druckit en strawberry daquiri. åkt motorcykel. sovit alldeles för lite. lyssnat på en massa 3 doors down.

Söndag

Jag känner mig faktiskt helt okej idag trots att det blev en riktigt bra kväll igår. Bonnie fyller 18 idag så vi firade henne med smörgåstårta, jordgubbar och alkohol. Först satt vi ett gäng hemma hos henne och sen drog vi vidare hem till Foppa och fortsatte festandet. Jag däckade i soffan runt fyra, sen väckte Bonnie mig runt nio och sa att hennes morsa skulle komma och hämta oss strax. Nu är vi hemma hos henne och har käkat både smörgåstårta och tacos :) Jag ska snart rulla hem mot Hagsätra, men tänkte ändå möta upp Bonnie och Mikaela för en cider i stan ikväll. Lillskiten fyller ju faktiskt år ;)

Those dancing days


Här på balkongen i Hagsätra spenderar jag mina dagar med farmor.

Nu har jag äntligen fått hem internet från Comhem, eller som en av grannarna så fint hade döpt sitt internet: ComHELVETE. Jag har ännu inte upplevt några större problem, men det låter på folk som att det antagligen kommer gå käpprätt åt helvete. Tyvärr är det här ett Comhem-hus så jag kan inte göra någonting åt saken.

I övrigt har jag jobbat lite, solat lite och slappat lite sedan sist. Jag var även i Uppsala över dagen igår med Therese. Vi fixade lite i min lägenhet, sen åkte hon, jag och Olof för att titta på Rickard och Sandras nya lägenhet. Det blev en filt i solen med en lättöl i handen. Efter det åkte jag och Therese till Upplands Väsby där vi mötte upp Madde och Linnea för käk på donken och lite skitsnack. Det var en himla bra dag igår :)

Idag har det varit lite av en otursdag. Jag och farfar skulle till Högdalen och problemen började redan när vi kom ut från porten. Farfar hade glömt sin medicin så vi fick vända igen och missade då bussen. När vi har hämtat medicinen och ska ta hissen ner igen står vi och trycker på knappen flera gånger utan att hissen reagerar. Då provade vi att gå ner en våning och trycka dit hissen och det funkade. Långsamt tänds en lampa i mitt huvud och jag inser att vi har stått och tryckt på knappen det står 4 på (Vi var på våning 4!) Konstigt att det inte fungerade... Sen kommer vi till Högdalen och då har bowlinghallen stängt så farfar hade åkt dit helt i onödan. På hemvägen ska vi förbi en ramaffär och när vi kommer fram står det "lunchstängt: 12-13". Klockan var 12:15. Sist men inte minst lyckas farfar spilla ut ett helt vattenglas över bordet precis när vi har satt oss ner för att äta middag. Den här dagen har helt enkelt varit kaos. Å andra sidan har jag äntligen fått internet och jag har inhandlat dricka till helgen eftersom Bonnie fyller 18 :)

Lördag

Är för tillfället hemma hos Saga och slappar. Hon sover medan jag sitter vid datorn. Vi har haft fullt upp hela dagen med loppis i Vårberg. Saga och hennes kusin hade en massa kläder och grejer som skulle slängas så de hyrde varsit bord på loppisen. Jag var med hela dagen och hjälpte till. Helt sjukt vad folk är snåla! Om man sa att en jacka kostade 30 kronor så ville de ge 20 kronor, och om man inte gick med på mindre än 30 då fick det va. Som om 30 kronor inte är sjukt billigt för en jacka?! Puckon. Jag tror att det var många stammisar där som såg att vi var nya och tänkte att de kunde lura oss. De såg oss nog ungefär som "dumma turister". Men men, vi hade rätt kul ändå även om det var slitsamt. Vi var där typ 9-15, sen drog vi till Skärholmen och käkade på Donken. Mypys.

Ikväll blir det antagligen TB's eftersom Borka spelar. Nina och Conny skulle titta förbi också så då vill man ju passa på. Nu ska jag nog göra som Saga och ta en liten tupplur.

Happy birthday!



Idag fyller Åsa år! :D Grattis!!

Just nu sitter vi ute i gräset och njuter av solen. Eller ja, vi gjorde det tills för några sekunder sen när den bestämde sig för att gömma sig bakom molnen.

Torsdag




Har precis satt mig i skolan för att skicka in några arbeten och hänga här tills jag har seminarie klockan ett. Jag vet inte om jag kommer ha något internet den närmsta veckan eftersom farmor och farfar inte har det hemma. Jag beställde en dongel från 3, men den har inte hunnit komma ännu så jag får hämta ut den på onsdag nästa vecka när jag och Therese är här över dagen. Det känns lite jobbigt, men det är smällar man får ta.

Efter skolan ska jag som sagt stressa iväg till Stockholm för att gå på min kusin Johannas studentmottagning. Känns jäkligt kul att hon äntligen får uppleva studenten, för min del var det i alla fall en av de bästa stunderna i mitt liv :)

Onsdag

Det har varit en riktigt lång dag idag. Klockan ringde 08:00 och jag begav mig sedan mot skolan i sällskap av Therese för att skriva klart artiklarna. Satt där fram till ungefär halv två och sen gick vi ner på stan för att möta Åsa. Där gick vi runt tills mina fötter gjorde så ont att jag fick huvudvärk, ont i nacken och halsbränna. Vätskebrist hade jag också. Men det var himla trevligt ändå :) Efter shoppingen (jag var duktig och köpte ingenting alls!) drog vi hem till mig för att packa det sista i min lägenhet. Åsa agerade tysk general från andra världskriget och domderade hit och dit. Det var ganska skönt eftersom jag är en sån person som aldrig slänger någonting. Det behövs verkligen att någon tvingar mig. När vi var klara cyklade Åsa hem till Peter för att baka bullar medan jag och Therese traskade hem till henne för att städa. Det slutade med att jag låg i soffan och hon låg i sängen medan de visade Drömkåken på tv. Vi har verkligen noll självdisciplin.

Nu är jag hemma igen och lite hög på socker från all cola jag drack hemma hos Therese. Tänkte ställa larmet på åtta imorgon igen. Skolan börjar inte förrän klockan ett, men jag vill dit så fort som möjligt för att slippa stressa med resväskan och allt sen.

Livet är en dans på rosor, men det är en dans med svåra steg




Nu är jag helt klar med det där jäkla PM:et!! :D Spenderar resten av kvällen framför kanal 5. Jag älskar tisdagar, det är i stort sett den enda gången jag sitter bänkad framför tv:n. Ugly Betty, Desperate Housewives, Cougar Town. Jag brukar inte kolla så mycket på tv eftersom jag hatar att reklampauserna är så himla långa. Det blir serier och filmer över datorn istället. Nu har även Olof skaffat Voddler så jag kan logga in på hans konto och titta på film helt gratis när jag vill :)

Imorgon ska jag till skolan så tidigt som möjligt för att skriva klart mina artikelreferat. Therese är söt för hon har bakat muffins som hon ska ta med. Tänk vilka underbara människor jag har runtomkring mig :) Fast hon är underbar även när hon inte försöker göra mig tjock ;)

Efter muffinsätande och pluggande ska vi möta upp Åsa för en runda på stan. En slags kompensation för att vi missade hennes firande idag. Det blir lite mindre stressigt och lite mer helhjärtat :)

Tisdag

Vaknade runt nio av att de ringde från jobbet. Pass inbokat söndag 20.00-00.00. Jag har jobbat hos den här kunden några gånger förut och det har alltid varit så himla svårt att ta sig hem sen eftersom passet slutar så sent. Satt en stund och fick lite ångest över att jag kommer bli tvungen att ta nattbussen hem, men sen insåg jag att jag numera bor i Hagsätra hos farmor och farfar. Detta innebär att jag kan ta tunnelbanan hem och vips så var det problemet löst! Fan vad skönt! :)

Dagen fortsatte med PPU 13-15, sen mötte jag upp min grupp och vi pratade om vårt PM. Jag fick i uppdrag att klistra ihop hel grejen och göra de sista justeringarna, vilket egentligen inte gör mig någonting eftersom jag tycker om att ha kontroll. När vi var klara gick jag och plockade upp Therese och sen gick vi hem. Det blev en liten tripp förbi Folkes först där jag inhandlade lite nödvändigheter (bröd, energidryck och choklad).

Ikväll är/var tanken att vi ska fira Åsa som fyller år på torsdag. Jag har dock ganska mycket kvar av skolarbetet plus att jag ska packa ihop hela mitt rum så jag känner mig inte sådär jättetaggad. Det känns som att om jag gör det jag ska ikväll så kan jag spendera morgondagen med Åsa istället. Då kommer jag inte vara lika stressad heller.