Beställning


Kunde inte sluta tänka på den här söta tunikan från ellos. Därför blev det en beställning :) Alla pengar jag har just nu ska ju gå till resan, men jag beställde med ellosfaktura så jag behöver inte betala förrän i slutet av augusti och då har jag en massa pengar :)

Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli två. Ska möta susanne och hennes hund chili och gå till järnaffären och lite sånt, sen ska jag iväg till olof :)

Gratis kläder




1. Oversizekofta från The stray boys
2. "Ridstövlar" från GreenHouse
3. Rutig kjol från nygårdsanna
4. A-linjeformad kofta från united colours of benetton
5. Kofta från The stray boys
6. Vinterjacka från Sisley
7. Korsettliknande linne från Passionata
8. Röd kavaj i lite tjockare material från ril's

Det här är de där gratiskläderna från pappas jobb som jag pratade om förut :) Kommer sitta hur fint som helst i höst :)

Gamla vänner och shopping

Skulle in till stan för att möta olof och shoppa lite idag :) Träffade anton på bussen och vi sällskapade hela tågresan eftersom han skulle till centralen. Han skulle faktiskt iväg och göra lumpen. Lite ironiskt eftersom jag inte har träffat honom på typ ett halvår och första gången vi ses igen är när han ska iväg i 11 månader.

Kom i alla fall hem till olof och drack saft en stund, sen gick vi ut på stan för att leta jeans åt mig. Mamma och pappa hade gett mig en jeans-budget på 400:- så först kollade jag H&M, men till slut blev det ett par mörkblå från Cubus för 399:-. Köpte även ett 2-pack grå/svart-mönstrade strumpbyxor från H&M (2 olika mönster på strumpisarna) och ett par ljusgula benvärmare, även de från H&M :)

På väg hem fick jag ett sms från angelica som frågade om jag ville fika hos henne. Skyndade mig hem, lämnade alla grejer, och tog bussen upp till storvreten. Hon fyllde nämligen 20 i lördags och jag missade festen. Även saga och sebbe kom förbi ett tag :) Sen lagade angelica mat åt oss, köttbullar och makaroner, och efter det färgade jag hennes hår :)

Nu ska jag bara slappa :) Imorgon ska jag till olof och där lär jag väl stanna i några dagar :P

Önska kan man alltid göra


1. Tunika från Ellos.se
2. Tunika från Lindex.se
3 & 4. Tunika från Hm.com

Ibland önskar jag att jag var rik, eller att min födelsedag vore närmare än vad den är just nu, men man kan ju alltid drömma :) Den första från ellos är ju definitivt favoriten. Fast om jag på något sätt lyckas beställa den ska jag komma ihåg att göra det i storlek 34/36 den här gången! Jag blir alltid så avskräckt av att 34 står med, men 38/40 visar sig alltid vara för stort och det slutar med att jag måste krympa plagget i tvätten istället :P

Simpsons the movie

Var precis på heron city med pappa och kollade på nya simpsonsfilmen :D Jag har väl aldrig varit världens största simpsonsfan, men den var faktiskt riktigt rolig :) Träffade min farbror och mina två kusiner där också :)

Vi var inne på media markt och köpte lite grejer också, bland annat en film till mig :P De hade en stor låda med filmer för 49:- så jag rotade fram filmen A home at the end of the world med vad ser ut som en väldigt ung colin farrell :)

Leverans

Hämtade ut mina linnen från H&M idag :) Det rosa var inte riktigt samma färg som på bilden, men det var fint ändå :)

Patrik goes M.I.A.

Bästa festen på länge igår! Hur kul som helst, massa trevliga människor och en skön uppesittarnatt med älsklingen och fredrik, sämsta filmen (The Cave) och längtan efter att 7-11 skulle öppna :) Bilder finns i min bilddagbok :)

Fika och lönebesked

Idag har vi fikat med patrik och alex på sandy's :) Planerade lite inför festen :) Sen drog vi till olofs brorsas lägenhet för att lämna lite av drickan vi ska ha imorgon, och för att mata katter :) Efter det åkte vi till mariatorget, handlade på ICA och nu har vi precis ätit middag :) Köpte varsin glass också på vägen hem :)

Fick mina lönebesked idag också. Eftersom lönen från ICA-jobbet var så mycket lägre än vad jag hade räknat med så blev jag jätteorolig att pengarna inte skulle räcka, men som tur var fick jag en oväntad lön från PA-jobbet så det löste sig ändå :) Bara ett litet problem... mitt bankomatkort är hemma och jag är hos olof! :P Jag som inte ska hem förrän på lördag liksom :P Lyckat! haha.

Hos olof

Födelsedagskalas hos mormor blev det ju som sagt. Olof kom dit några timmar senare eftersom han behövde sova ut lite :) Sen vid fem-tiden tog vi tåget mot olof. Jag hoppade av på södra, medan olof fortsatte till hötorget för att mata sin brorsas katter. Jag gick in, lämnade väskan, bytte om och gick ut på min halvtimmespromenad :) Idag spurtade jag även en del vilket är ett stort plus :) Ska försöka göra det varje gång så att jag till slut orkar springa hela sträckan :)

Nu är det dags för lite hederligt tv-tittande och jordgubbar :)

Alldeles ensam

Jag känner mig inte som en del av den här familjen längre. Som idag till exempel; Vi ska till mormor och morfar. Mamma, pappa och min lillebror ska åka bil dit. Ingen frågar mig. Jag lägger in en snabb kommentar om att jag också ska dit ju, då säger pappa att det får inte plats i bilen. Jag får åka dit själv. För en vanlig familj kanske detta inte verkar särskilt konstigt, det är ju rentav logiskt att någon får åka kommunalt om platserna i bilen inte räcker till. Men när man lever i min familj, där man hela tiden blir påmind om att man är sista prioritet, är det jättejobbigt. Att hela tiden veta att de älskar mig, men de älskar min bror mer. Jag vet inte om dom gör det för att de vill eller om de älskar honom mer för att de måste. Han har ju faktiskt speciella behov och han behöver mycket uppmärksamhet. Men att leva sitt liv och aldrig känna att de bryr sig 100%, det gör ont inuti. Det känns som att någonting inuti mig går sönder varje gång någonting sånt här händer, någonting brister och visar sig i form av tårar på min kudde. Idag vågade jag äntligen säga hur jag känner, att när de gör såhär som med bilen så känner jag att de inte räknar med mig när det handlar om familjen, som att jag inte längre är en lika stor del av familjen. Då påpekade mamma att jag är barnslig och korkad om jag tror någonting sånt. Man känner verkligen kärleken...

Uppe före tuppen

Vaknade klockan 04:00 imorse! :/ Det ilade sjukt mycket i ena benet och jag kunde inte somna om på grund av den hemska smärtan. Åt lite frukost och kollade på tv typ. Sen gick det äntligen över runt femtiden så då passade jag på att somna om. Vaknade igen för ungefär en timme sen :)

Idag ska vi till mormor och morfar i tullinge eftersom mormor fyller år :) Sen åker jag till olof och stannar där tills på lördag faktiskt :)


Bloggfixaren nr.1

Haha that's me! :P Fixade till Jennifers blogg alldeles nyss :)

Roadtrip med nina

Först åkte jag hem till henne runt tretiden. Vi satt och snackade en stund och kom fram till att vi var väldigt hungriga. Därför åkte vi och köpte sjukt god panpizza på ett ställe i alby och sen åkte vi hem till K och smaskade i oss :) Gott gott! :) Sen skulle nina åka och köpa godis så då passade jag på att få skjuts hem :P

Lunch

Tänkte starta dagen med en nyttig lunch nu när jag har börjat promenera och allt :) Onaka (filmjölk), rivna äpplen, kanel. Mums! :)

Tisdag

Var tvungen att kolla i almanackan för att se vilken dag det är :P Det blir så när man är ledig och bara sitter hemma och tar det lugnt, man tappar greppet :P

Idag ska jag i alla fall träffa nina :D alldeles för länge sen! Jobbigt när det blir så, men jobbet och det tog över mitt liv där ett tag :P Skönt att vara ledig nu i alla fall :)

Beställning


Beställde precis de här söta linnena från H&M för 98:- styck. Jag har redan ett exakt likadant i vitt som jag är väldigt nöjd med, och just de här två färgerna var otroligt snygga! Kommer passa perfekt på rhodos tillsammans med svarta/vita shorts :)

Snyggaste skorna!

image158
Dessa skor från Scholl skulle sitta perfekt på mina fötter! Sjukt söta :D finns att köpa på have2have.se för 798:-

Extra hull och halvtimmespromenader

Eftersom jag är blek och inte har en särskilt fast mage hamnar jag i kategorin blekfet. Nej, jag är inte fet. Faktum är att jag är långt ifrån fet. Däremot är det så att när man är likblek som jag och man har minsta lilla extrafett på magen ser man tjock ut. Det är en illusion, men ändå någonting som de flesta lägger märke till. Tänk efter, tjejer med en snygg solbränna och lite extra hull jämfört med likbleka tjejer med lite extra hull. Behöver jag ens fråga vem som är snyggast...?

Därför ska jag ta tag i det här extra hullet på min mage och ge mig ut på halvtimmespromenader minst 3 gånger i veckan, samt ändra mina matvanor drastiskt. Allt för att bli redo inför min egen Beach 2007, dvs Rhodos. Tog min första promenad alldeles nyss och jag måste säga att det finns verkligen ingenting skönare än att bara få vara för sig själv en liten stund och rensa huvudet på tankar.

Drömoutfits

image153image154

Din sko

Gick upp vid halv tio, gjorde mig iordning och åkte till tumba centrum för att byta mina skor till en storlek större. Det blev 39:orna i alla fall. 38:orna satt perfekt, och 39:orna glappar lite, men det är bra att ha lite marginal.

Skulle ha åkt vidare till nina, men mamma behövde lite hjälp med kalle. Kom hem, gick och handlade och hämtade ut min munkjacka från ellos :) Sen passade jag kalle i någon timme. Munkjackan var jättefin förresten! Typ lent material och inte sådär tjock som munkjackor kan vara. Lite stor, men efter en tvätt kommer den sitta prima :)

2 dagar kvar till löning...

Breakfast club

Beställde The breakfast club (1985) från cdon.com
för endast 89:- :D Om det är någonting jag är helt
såld på så är det 80-talet! Musiken, filmerna,
kläderna - ALLT! Största favoriterna är ju Bon Jovi
(på den tiden då alla hade långt permanentat hår)
och filmen St Elmo's fire :D
Helt enkelt underbart! :)

Tvättstuga

Har haft tvättstugan från klockan 17 eftersom mamma sa att jag kunde få 250 spänn för det :) Man tackar aldrig nej till lite extra pengar :) Blev precis klar med det iaf, nu är det slappa som gäller :)

Strandläsning


Dessa böcker tänkte jag införskaffa mig inför Rhodos-resan :)

Har precis varit ute på promenad med susanne och hennes söta vovve Chili :) En portugisisk vattenhund om jag inte minns fel. Fick låna en slags tunika av henne att ha med till Rhodos, fast jag köper nog en egen ändå :P

Avskedsfest

Sitter och planerar en massa inför patriks avskedsfest på fredag, han ska ju in i lumpen snart. Kollar upp lite bål-recept och liknande, sen ska jag och elin fixa och trixa lite inför festen också :) Det ser ut att bli en riktigt rolig fest, men ändå lite bitterljuvt med tanke på att det är en avskedsfest.

Nu är det nog dags för lunch tror jag :)

Dumma film

Försökte kolla på 10 orsaker att hata dig nyss, men filmen krånglade som vanligt :( Den fryser till liksom och stannar där ibland, plus att ljuset i bilden skiftar hela tiden. Jobbigt :/

Angående skorna; När jag säger att de sitter perfekt så menar jag att de passar exakt, men det finns liksom inget rum för marginaler. Till exempel i värmen är det lätt att fötterna svullnar lite, eller om man har gått mycket under dagen, och då skulle det antagligen innebära att skorna blir lite för tighta. Alltså, de sitter perfekt när mina fötter är "normala" och så länge de inte svullnar upp :P

Slapparsöndag

Ja idag verkar bli en riktig slapparsöndag :) Har bestämt mig för att jag ska till din sko i tumba och ge de där skorna en chans i storlek 39, ska se om det går att spänna de lite hårdare så att de sitter fast när man går eller om de verkligen är alldeles för stora. 38:orna passar verkligen perfekt, men man vill ju hellre ha lite marginal. Fast hur som helst kan jag inte göra det förrän imorgon eftersom butikerna i tumba inte har öppet på söndagar under sommaren :/

Nu ska jag gå och göra lite frukost och sen blir det lite hederligt gammalt tv-tittande :P

Ringen och kattmat


Olof var snäll och lånade mig 200:- och så åkte vi till Din Sko och köpte dessa superfina skor som jag pratade om tidigare :D Härligt med rea eftersom skorna tidigare kostade 340:- :) Köpte storlek 38 eftersom 39:orna var alldeles för stora. Storlek 38 passade perfekt, även om remmarna skaver lite mot huden. Men det är bara för att jag har feta fötter :P Sånt man får leva med! :P

Sen drog vi vidare till hötorget för att mata olofs brorsas katter :) Sen åkte vi till mariatorget och handlade lite på ICA. Det blev korn, ris och currysås till middagen och en Ben & Jerry's - Chocolate fudge brownie till efterrätt :D Sen ikväll ska jag åka till heron city, möta pappa, köpa biogodis och sedan se den efterlängtade harry potter-filmen :D

Ellos.se


Dessa skor är verkligen superfina och kommer alla från ellos. De två första är mina favoriter, men de rosa pumpsen är också något jag definitivt skulle kunna tänka mig :)

Shopping


Dessa supersöta skor tänkte jag spana in inför resan till rhodos. Jag ska ju ha med två par flip-flops och ett par ballerinaskor, men jag tänkte att ett par kilklacksskor vore rätt nice att ha med det också :) Om man ska ut på kvällarna och sånt :) Fast jag får ju inte pengar förrän den 25:e så vi får se om det finns några par kvar i min storlek då :/

Just my luck

Självklart fick min mobil för sig igårkväll att den skulle dö :/ Jag kan inte sätta på den igen eftersom den är inställd på pin-kodskontroll och min pin-kod är hemma hos mig. Jag har ännu inte lärt mig den utantill och jag har inte tänkt på att stänga av pin-kodskontrollen. Alltså, jag är ganska onåbar tills ikväll när mamma och pappa kommer hem och kan ge mig pin-koden.

Det var i alla fall en jättekul kväll igår :D Alltid lika mysigt när man har bra sällskap och knäppa filmer :P

Ikväll blir det bio med pappa, harry potter-filmen faktiskt :D Nu är det inte lång tid kvar, den 21 november kommer den sista boken ut på svenska :D Jag har ingenting emot att läsa böcker på engelska, men eftersom jag har alla de andra böckerna på svenska vill jag även ha den sista på samma språk. Plus att inget annat land har lika snygg design på sina harry potter-böcker! :) Inte vad jag har sett iaf :P

Filmkväll

Sitter hemma hos olof och har precis ätit en god middag :) Vi ska snart iväg till hötorget, till olofs brorsas lägenhet, eftersom olof är kattvakt och vi har stället för oss själva :) Det blir filmkväll med patrik o alex. Dricka lite öl och läsk, och äta chips :)

Sommarlov/arbetslös

Det beror väl på hur man ser på saken :P Jag tycker att det låter bättre med sommarlov faktiskt :)

Gick upp tjugo i åtta för att slänga i mig lite frukost innan mamma skulle iväg och jag var kvar med brorsan. Han är så sjukt söt den där :D haha. Vill alltid att man ska sitta i hans knä, för han brukar ju sitta i mammas o pappas liksom :P Gulligt :)

Runt fyra kommer mamma hem och då ska jag göra mig iordning och åka till olof :) Jag mår faktiskt mycket bättre idag, lite krasslig i halsen bara. Däremot inget illamående eller någon jobbig trötthet.

Jaha, så vad gör man nu då? Från och med klockan fyra idag har jag sommarlov och ingenting vettigt planerat. Det är ju en hel månad kvar tills vi åker till Rhodos. Ska i alla fall spendera tid åt att umgås mer med kompisarna eftersom mina vänskaper med folk har blivit lite lidande på grund av mitt jobb. Allt är ju bra och så mellan mig och mina vänner, men man glider ändå ifrån varandra lite extra när man bara jobbar hela tiden, det går liksom inte att undvika. Så jag har lite catching up to do! :)

Sista ordet

Sista inlägget innan läggdags :P Kom till slut fram till vårdguiden och hon som svarade var hur snäll som helst och gjorde allt för att få fram svaren på mina frågor, det gjorde min dag lite bättre :) Ska i alla fall ta med mig clarityn mot klorallergin och kylbalsam eftersom jag alltid får nässelutslag av klor. Fick också reda på att det är en kontaktallergi vilket kan vara hjälpsamt när man söker läkemedel i framtiden. Hoppas verkligen att jag kommer kunna vara nära poolen nu :)

Ska köpa solskyddskräm för barn med solskyddsfaktor 40. Det är en sån där sprayburk och det är vattenfast så det är ju superbra :) Svårt att få tag på så hög solskyddsfaktor utan att köpa produkter för barn. Sen ska jag köpa en solskyddskräm för ansiktet med solskyddsfaktor 50. Det kommer bli jättebra :) Hellre för hög solskyddsfaktor än för lite! Man vill ju inte bli sönderbränd, vilket är rätt lätt hänt för min del :P

Imorgon blir det till att vara PA åt min bror och sedan ska jag antagligen in till stan och träffa olof :)

Vårdguiden sucks!

Mhm, har fått vänta i hundra år nu och jag har haft samma jävla plats i kön hela tiden. Nämligen nummer 10! Sen att samma jävla meddelande repeteras om och om och om igen är ju inte det minsta störande... :/

Tristess

Jag hatar att vara sjuk, man blir alltid lika uttråkad. Eller ja, sjuk är jag väl inte, men halsen och huvudet krånglar och min energinivå ligger på minus. Men eftersom att man bara sitter här och stirrar på datorn/tv:n blir man sjukt rastlös! Austin Powers ikväll på tv iaf, sen blir det väl till att fortsätta läsa Mannen som dog som en lax av Mikael Niemi :)

VT2008

Är det någon som vet när man kan börja ansöka till högskolor och universitet inför VT2008? :/

What if leaving is a loving thing

Har inte ens brytt mig om att lyssna på sahara hotnights nya
album vid namn What if leaving is a loving thing förrän nu,
det har liksom inte varit särskilt viktigt alls. Jag har aldrig
lyssnat på dem på riktigt, bara sett dem på hultsfredsfestivalen.
Hur som helst, deras nya album is the shit! Sjuuukt bra! :D
Speciellt Getting away with murder och Visit to vienna.

Sjuk som en gnu

Mhm. Idag är jag sjuk. Gick till jobbet imorse, men var tvungen att gå hem runt 11 eftersom jag var spyfärdig, mådde allmänt illa och kände mig riktigt risig i halsen. Är inte spyfärdig längre, men jag känner mig fortfarande raspig i halsen och i hela kroppen liksom :/

Suck.

Uppdatering nr2

Filmen är snart slut och jag tänkte gå och lägga mig snart. Ska upp kvart i åtta imorgon. Problemet är att olof inte har städat klart så alla hans grejer ligger just nu på sängen :P Det kommer bli en lång natt för min del :P haha.

Uppdatering

Filmen fortsätter och jag har hunnit klämma i mig två smörgåsar med creme bonjour och en jacky chokladpudding :) Höhö. Just nu sitter jag här och smuttar på ett glas Loka med päronsmak :)

Olof har möblerat om hela sitt rum nu också :P

Har köpt minibaguetter som jag ska göra iordning till lunch imorgon. Salami, ost och en massa röd paprika ska det bli :)


Fimtajm!

Vid din sida på ettan nu! :) Jättelänge sen jag såg den, flera år sen faktiskt.

Telefonterror

Sitter och pratar med en uttråkad emma i telefon :P Sjukt roligt att lyssna på, men svårt att förstå allt :P

Olof håller på och städar sitt rum så jag får inte vara där, men han var snäll och fixade så att jag kan sitta här i vardagsrummet med laptopen i knät :) Längtar otroligt mycket till den 25:e nu! Vill inget annat än att få mina lönebesked så att jag kan börja planera hur pengarna ska spenderas :) Mycket som ska köpas nu inför resan, till exempel en tunika i tunt linneaktigt matrial med långa armar, en solhatt, solskyddskräm och sånt. Sen måste jag köpa nya jeans och betala för munkjackan jag beställde från ellos. Sen är det en del räkningar och sånt som ska betalas till pappa o.s.v. Mycket att tänka på.

Onsdag

Idag var verkligen kaos! Jag var den enda på damavdelningen och sammanlagt var vi 5 som jobbade. En gick hem redan vid halv tre och en jobbade i skyltfönstret hela dagen, så egentligen var vi bara 3! Hur som helst gick det någorlunda bra ändå, jag bytte av filip vid fyra-tiden och fick stå nere på kosmetiken i 2 timmar där på slutet :)

Sen bestämde jag mig för att åka hem till olof :) När jag skulle hoppa på tåget såg jag att det sprutade någon gulaktig vätska från en av vagnarna, men jag gick på ändå :P Då sa de i högtalarna att det hade bildats rökutveckling och att de var tvungna att kolla upp det vilket gjorde så att alla gick av tåget. Det var antagligen olja eller någonting sånt som sprutade eftersom de var tvungna att ta tåget ur trafik. Så när vi alla stod där och väntade på nästa tåg så small det till! Det lät som fyrverkerier typ och ett stort rökmoln dök upp. Det var konduktören som hade sprutat med brandsläckaren på skiten :P Sen hoppade jag på nästa tåg och allt var frid och fröjd igen :)

Imorgon är min sista dag! Wohoo!

Ronja på kosmetiken

Jupp, en hel avdelning för mig själv :) Det har kommit in en del nytt smink och så av H&M:s eget märke som faktiskt håller rätt hög kvalité. Köpte en Shimmer powder (såna där puderkulor i rosa och orange) som ska prövas imorgon :) Sen fanns det en massa snygga ögonskuggor :)

Just nu sitter jag hemma hos olof och har precis ätit middag. Världens godaste mat, min älskling borde bli kock! :D Färskpasta, kornbitar och vitlökssmör. Mums! :)

Imorgon blir det nog damavdelningen igen för min del. Får hoppas att det finns mycket att larma och galga så man slipper hänga ut och städa :P

Måndag

(Gårdagens inlägg som ej publicerades på grund av att blogg.se krånglade)

Blogg.se krånglar lite, men nu verkar det fungera någorlunda igen.

Idag var en kort dag, eller det kändes i alla fall så. Rätt skönt när man slipper gå runt på jobbet och liksom längta efter att klockan ska bli sex, nu flög tiden förbi istället :) Sen när jag kom till tumba plockade pappa upp mig med sin HD Night Train :D Älskar att åka hoj! Fast lite läskigt är det när man gasar iväg sådär för det känns som att den ska stegra på bakhjulet eller nånting :P

Runt halv åtta satte jag mig på bussen för att träffa angelica :) Det känns som flera månader sen hon och jag träffades så det var himla kul! :D Vi tog en promenad runt tuna och sen satt vi och kollade igenom hennes bilder på datorn en stund :) Efter det var jag tvungen att åka hem igen, var tillbaka här runt nio. Lagade en halloumisallad till lunchen imorgon, och nu sitter jag här och har tråkigt igen :P

Imorgon ska jag ha kosmetiken! :D

Efter-bild

image142
Såhär ser man ut nu då :) Väldigt rött och väldigt kort (jämfört med tidigare). Gå in på amandas
bilddagbok och kolla in datumet 14/7 så ser ni vilken smärta jag genomgick för att det skulle bli såhär fint :P Vi har 18 minuter av skrikande inspelat på amandas mobil.

Tristess

Just nu har jag sjukt tråkigt :P Fast det är mitt eget fel egentligen eftersom jag alltid stressar så mycket för att göra mig iordning och sen när jag är helt klar är det alltid minst en timme kvar tills man ska någonstans :P

Längtar sjukt mycket till den 25:e och min lön! :P Ska betala av lite till pappa på resan till rhodos, ska betala av mobilräkningen och halva skinnjackan, och lite pengar till olof :) Haha, inte för att jag längtar efter mina skulder, men jag längtar efter att få ha de avbetalda och klara :) Kommer ändå att ha rätt mycket pengar kvar att leva på :) Jag blir alltid så stressad när det börjar närma sig den 25:e, jag vill liksom veta exakt hur mycket jag kommer få i lön så att jag kan se hur mycket pengar jag kommer få och vad de ska gå till. Jag är en sån som vill planera precis ALLT :P

Beställning


Beställde denna mysiga munkjacka från ellos igår :) Beställde den först i brunt, men ångrade mig sedan eftersom det är en grå jag har varit ute efter ett tag nu :) Fast den bruna var superfin också! Om jag blir jättenöjd med den grå och det finns pengar över kanske jag gör en beställning på den bruna också :) Bara 199:- :) Det som är jobbigt med ellos storlekar är att de har 34/36 eller 38/40 vilket suger när jag har 36/38 :/ Jag vet aldrig vilken storlek jag ska beställa :/ Men eftersom det här är en munkjacka och den gärna får vara lite stor så beställde jag 38/40. Vi får hoppas att det blir bra :)

Just nu sitter jag mest och tråkar, väntar på att amanda ska börja röra sig mot tumba :) Sen blir det södertälje för lite väskshopping :) (för amandas del alltså).

Dagens outfit

image139

Helg!

Wohoo! Äntligen helg :D Den här veckan har gått ovanligt fort för min del. Antagligen för att jobbet snart är slut och ledigheten/arbetslösheten börjar :P Jag jobbar min sista dag på torsdag. Fast de kommer säkert ringa in mig lite titt som tätt ändå, men det blir ju bara någon dag här och där. Sen på fredag ska jag jobba lite med min bror :) Sen är jag arbetslös :P

Ikväll ska jag inte göra någonting alls, bara slappa och ta det lugnt :) Ska möta amanda på tåget imorgon o så ska vi till södertälje och shoppa lite :) Sen ska vi hem till henne och fixa med mitt hår. Jag ska äntligen ta bort löshåret! :) Det har varit jättekul att ha aslångt hår, men det har börjat tova sig där bak och det kliar så mycket så nu ska det bara bli skönt att slippa :)

Jag hatar att jag ska vaxa benen hos mamma (på hennes jobb alltså) den 15:e augusti eftersom det innebär att jag inte får raka benen på hela juli månad! Det är ju nu man vill gå i klänning och kjol! Suck :P Men men, det kommer bli skönt att slippa tänka på att raka benen och sånt på rhodos iaf :)

Ronja på kosmetiken

Mhm, heeela dagen :) Köpte lite grejer också idag. Vi har 50% rabatt på Niveas YOUNG ansiktsprodukter så jag passade på eftersom mina gamla var slut. Har använt det märket ganska länge nu och det funkar faktiskt riktigt bra :) Sen köpte jag lite andra hudvårdsprodukter, typ body lotion och sånt. Och en badsvamp, en sån där fluffig sak. Rosa är den :)

Är det någon som vet vad som gäller för flytande produkter när man åker utomlands? Måste man ha till exempel schampo/balsam och solskyddskrämer i speciella flaskor eller någonting sånt? Eller ska man köpa allt sånt när man kommer fram istället? Har verkligen ingen aning :/ Ska man typ ha med sig egna badlakan eller får man låna sånt på hotellet? Massa konstiga frågor i mitt huvud :P

Tisdag

Bestämde mig för att åka hem till olof efter jobbet :) Det är jobbigt att vi inte träffas lika ofta nu när skolan är slut, man blev liksom van vid att åtminstone träffas någon timme eller två varje dag.

Jobbet idag var både bra och dåligt. Det var stressigt eftersom JAG var den enda som jobbade på damavdelningen idag :P Vi var bara 5 personer, och en gick hem mitt på dagen. Alltså, 4 anställda i hela butiken och JAG fick ta hand om damavdelningen helt själv! haha. Det var skönt på ett sätt eftersom jag kunde göra allt i min egen takt och jag fick faktiskt mer kläder uthängda än vad jag brukar få. Men det var ju också jobbigt och stressigt att vara helt själv. Hur som helst ska jag få ha kosmetiken imorgon :D Min chef pratade om att jag och filip skulle få byta av lite då och då vilket förhoppningsvis innebär flera dagar på kosmetiken för Ronja :D

Ska tillbaka till tv:n och mysa med älsklingen nu :) Gonatt eller nåt :P

Bio

Har precis varit på bio med amanda :D Alltid lika kul när vi två går på bio :) haha. The reaping såg vi, rätt bra film, lite läskig då och då :P Sitter ensam hemma hos olof just nu och väntar på att han ska komma hem från matchen :)

Söndag

Nu har jag kollat klart på hela säsong 1 av one tree hill (för andra gången) :( Vill ha säsong 2 nu direkt!

Har precis snackat med amanda om black sheep, 28 veckor senare och the reaping :D Jag älskar verkligen våra sjuka konversationer! :P Sheeeep... they're all sheep!! Remember? :P hahaha. Lite internskämt sådär :P Hur som helst ska vi på bio imorgon och se den sistnämnda filmen :) Den börjar 18:50 och jag slutar jobbet 18:00 så lite stress blir det, men det är helt okej :)

Ska lägga in lite musik på ipoden och glo på filmen nu :)

Every night is another story

Känner mig lite gladare för tillfället. Det var skönt att få skriva av sig, det hjälper för stunden. Men jag vet att nästa gång det händer kommer jag vara lika ledsen.

Ikväll ska jag kolla på Save the last dance :) Har velat se den hur länge som helst, men det har inte blivit av. Tänkte passa på nu när jag har en riktig slapparsöndag :P

The places you have come to fear the most

Jag orkar inte med det här, jag är inte tillräckligt psykiskt stark för att hantera situationer som den här. Jag försöker att aldrig gråta inför Dem, men det är svårt. Så fort jag har smällt igen dörren till mitt rum börjar det rinna nedför kinderna. Ingen kommer någonsin in och tröstar mig, De stannar där ute i vardagsrummet eller köket, i sin trygghet. Jag orkar inte bråka, jag orkar inte vara den som tar emot all skit. När hon har en dålig dag är det jag som får ta emot elaka kommentarer och skrikande. Jag blir rädd när jag ser min mamma. Inte för att jag är rädd att hon ska skada mig, utan för att jag ser mig själv i henne. Det har blivit en ond cirkel. Hela lägenheten är fylld av instängd ilska som bara kokar och bubblar och väntar på att få explodera. Dag ut och dag in. Mamma skriker på mig, jag skriker tillbaka, pappa börjar skrika. Jag orkar inte längre. Jag orkar inte med att min pappa får ett utbrott och börjar kalla mig idiot och skrika på mig, jag orkar inte att min mamma helt plötsligt får ett ryck och vägrar handla någonting jag behöver eller vägrar tvätta min tvätt eller bara vägrar göra någonting för min skull som hon redan har sagt att hon ska göra. Jag orkar inte känna mig kvävd längre. När de skriker på mig skriker jag tillbaka, men det är aldrig okej. De får skrika hur mycket de vill, men så fort jag skriker tillbaka blir de hur arga som helst och ännu elakare. Jag hatar att ingen ser det här. Jag hatar att de ena sekunden kan vara hur snälla som helst bara för att i nästa sekund börja skälla ut mig. Jag hatar att aldrig veta när nästa bråk blir, för jag vet att det alltid kommer ett till, och ett till, och ett till. De bra dagarna är många, men de dåliga är nästan lika många. Alldeles för ofta trycker de ner mig psykiskt, och jag gör detsamma mot dem, och det värsta är att de inte ens förstår att någonting av det här pågår. De verkar ha stängt av och de verkar tycka om att leva i sin lilla bubbla. Så länge man får ett utbrott då och då är det okej, så länge de slipper hantera och diskutera problemen.

Jag hatar att ingen någonsin tröstar mig när jag gråter, när de till och med hör att jag ligger i min säng och bölar. Det är därför jag försöker att inte låta mig själv gråta inför andra. Det är bättre att hålla inne alla jobbiga känslor och förtränga dem än att visa dem öppet och få bevis på att ingen egentligen bryr sig. Det känns i alla fall så...

Maybe tomorrow

[stereophonics - maybe tomorrow]

I found myself in a dark place when I woke up this morning.



So maybe tomorrow, I'll find my way home...

Tröttheten tar över...

Jaa nu börjar jag bli riktigt trött faktiskt. Är faktiskt riktigt nöjd med den här dagen :)

På lördag ska jag förhoppningsvis träffa amanda :D Hon ska hjälpa mig att ta ut löshåret en gång för alla, och sedan ska vi gå på bio :D Lite nya skräckisar som har kommit så :P Annars är det jobb som gäller måndag-fredag. Antar att jag inte kan göra så mycket åt mina ryggproblem nu, har ju bara 2 veckors jobb kvar. Det är väl bara att stå ut :/

I shall believe

Har precis kollat klart på avsnitt 12-15 av OTH :) Det var några av de bästa avsnitten, precis då när peyton och lucas gick bakom brookes rygg och lucas var med i en bilolycka. Första gången haley sjunger i serien också :) (Hon är ju artist på riktigt). Hur som helst var en av de finaste låtarna i världshistorien med i avsnitt 14, nämligen I shall believe av Sheryl Crow. <3
 

Lördag

Gott med pizza :) höhö. Anyway, har precis insett att det inte är någonting bra på tv ikväll :/ Tänkte i alla fall försöka kolla klart på säsong 1 av one tree hill :) Mamma köpte en påse polkagrisar och en liten chokladkaka till mig som jag tänkte njuta av i samband med världens bästa serie :) Och så har jag precis försökt rengöra ett par av mina flip-flops, det gick väl sådär :P

 Men jag uppdaterar väl senare, eller imorgon, vi får se :)

Shopping

Idag har jag bytt mina rosa/vit-randiga ballerinas mot en storlek större (40). Har egentligen 38,5 men jag har rätt så breda fötter så det funkade helt enkelt inte på bredden :P Sen köpte jag ett nytt par av de ballerinas jag köpte på kappahl. Först köpte jag ju storlek 38, men insåg alldeles för sent att de var för trånga så jag kunde inte byta dem. De kostade bara 129:- så jag köpte ett nytt par. Om någon är intresserad av ett par marinblå ballerinas med vit "nos" och en liten vit rosett på sidan, storlek 38, kan ni få dom för 50 spänn :P
Köpte även två par shorts från H&M för 98:- styck, ett par vita och ett par svarta. De svarta har ju varit slut hur länge som helst nu, och det har bara funnits vita och beiga, så tänkte jag att jag kollar lite extra ändå. Och så hittade jag dem! Ett enda par fanns kvar, det var rätt storlek och allt! Ibland har man verkligen tur :)
Sen köpte jag en ny bikini från stadium :) Randig med lite olika blå nyanser, vitt, grönt och brunt typ.

Sitter och väntar på att mamma o pappa ska komma hem så att vi kan gå och käka pizza :) Sen ska jag nog bara ta det lugnt ikväll och kanske kolla lite på one tree hill :) Älsklingen har gått och blivit sjuk o så :( Förkyld och hela kittet. Plus att han jobbar. Därför kändes det bäst att vara hemma ikväll.

Ska försöka ta bilder på alla gratiskläder imorgon :)


Gratis kläder!

Ååh jag fick en massa gratis kläder av pappa :D Han kör ju budbil och de hade kört åt någon modevisning och massa designers o så i höstas, vilket innebar att en massa snygga (och dyra) kläder hade lämnats kvar på pappas firma. Nu har de precis rensat och jag fick jättemycket asssnygga höstkläder! The stray boys, colors of benetton, sisley och en massa andra märken som jag egentligen inte är så bekant med :P Men det måste vara bra märken för sammanlagt har jag fått gratiskläder för minst 5000 spänn :D

Krogen

Har precis kommit hem till olof efter en lyckad utekväll med kusin vitamin :) Vi var på söderkällaren där vi träffade på ett gäng "trevliga killar" som bjöd på dricka, sedan kom min kusins kompis josef som bjöd på ännu mer dricka :P Efter några timmar drog vi vidare till mcdonalds och åt lite fyllekäk innan det var dags att bege sig hemåt :) Jag fick skjuts av sofies kompis hela vägen hem till olof :)

Imorgon blir det shopping vid medis och sedan hem för att byta skor! :P

Äpple från Asos

image136
Idag när jag kom hem till olof fanns där ett paket till mig. Älsklingen hade köpt det ljusrosa äppelhalsbandet från Asos till mig :D Det var väldigt gulligt tycker jag :)

Idag blev min ryggvärk värre. De sista timmarna gick jag och mådde fysiskt illa samtidigt som jag hade tårar i ögonen, allt för att det gjorde så himla ont i ryggen :/ Känner fortarande av det lite, det kommer tillbaka så fort jag typ anstränger mig överhuvudtaget. Suck. Jag vill kontakta en sjukgymnast, men dom där idioterna i tumba fattar ju noll. "Vaa? Vill du gå till en sjukgymnast fast du inte har någon skada...? Vadå förebygga skador? Vad är det?". SUCK! Vilka puckon det finns! Jobbigt bara att jag troligtvis inte kommer få tag på en tid hos någon annan sjukgymnast förrän om några veckor, men på måndag börjar jobbet igen. Jag klarar verkligen inte av smärtan, men jag måste ha pengar till rhodos :/ Vad jobbigt allt blev :(

Skumt som en skumbanan

Det var inget beyond the break idag :( Kollade på dokumentär om harry potter istället, sen kollade jag och olof på resident evil - apocalypse. Jag hade inte sett den förut så :P

Min rygg gör ont, det liksom svider och det bränner. Precis ovanför mitten av ryggen liksom, det blir så varje dag på jobbet. Jag tror att jag börjar få yrkesskador :/

Onsdag

Sitter hemma hos älsklingen och har precis ätit pizza :) Sparade några bitar och lite vitlökssås till lunch imorgon :P Måste stressa till tv:n snart eftersom beyond the break börjar klockan åtta :)

Mr. Brightside

Mhm. Idag har varit en bra dag :) Fick jobba på kosmetikavdelningen heeelt själv idag! Största ansvaret jag någonsin fått liksom, ha hand om en hel avdelning helt själv och att vara den enda personalen på hela nedervåningen. Visst, man kan ringa upp till de andra om det behövs hjälp eller om man har någon fråga, men det känns ändå riktigt bra att de litar på mig så pass mycket! :) Jag hoppas på att få vara där resten av veckan också, men det beror väl på om filip kommer tillbaka eller inte. Det är killen som vanligtvis har hand om kosmetiken.

Har ingen outfit-bild idag, men jag hade en riktigt snygg outfit! Mina svarta leggings från halen's, mina grå shorts från H&M, min nyinköpta vita tunika med fickor från H&M och mitt svarta stooora jordgubbshalsband från I.Me.My. Sjukt snyggt om jag får säga det själv! :D

Igår var det bio som gällde :) Jag, olof, patrik och alex var och såg "Die Hard 4.0" :P Den var faktiskt bättre än förväntat, men lite synd att John McClane i den här filmen och John McClane i de tidigare filmerna inte hade mycket likheter alls. Han var mer härdad och allmänt hård och brutal i den här filmen jämför med tidigare. De andra filmerna var mer actionkomedi, den nya filmen var i stort sett bara action. Något skämt här och där, men inte samma komiska anda som i de andra filmerna. Inte för att jag är någon expert på die hard-filmer, men om till och med jag som knappt varit intresserad tidigare lägger märke till dessa skillnader så är det ju någonting värt att diskutera.

Filmfanatiker

Hittade denna söta lista i amandas blogg på helgon :)

SUPPOSEDLY if you've seen over 80 movies, you have no life.
Mark the ones you've seen.


There are 200 movies on this list.


[ ] Rocky Horror Picture Show
[x] Grease
[x] Pirates of the Caribbean
[ ] Boondock Saints
[x] The Mexican
[x] Fight Club
[ ] Starsky and Hutch
[x] Neverending Story
[ ] Blazing Saddles
[ ] Airplane
Total: 5


[ ] The Princess Bride
[x] AnchorMan: The Legend of Ron Burgundy
[ ] Napoleon Dynamite
[ ] Labyrinth
[x] Saw
[x] Saw II
[ ] White Noise
[ ] White Oleander
[x] Anger Management
[x] 50 First Dates
Total: 5


[x] Scream
[x] Scream 2
[x] Scream 3
[x] Scary Movie
[x] Scary Movie 2
[x] Scary Movie 3
[x] American Pie
[x] American Pie 2
[x] American Wedding
[x] American Pie Band Camp
Total: 10


[x] Harry Potter
[x] Harry Potter 2
[x] Harry Potter 3
[ ] Harry Potter 4
[x] Resident Evil
[ ] Resident Evil 2
[x] The Wedding Singer
[ ] Little Black Book
[x] The Village
[x] Lilo & Stitch
[ ] Lilo & Stitch 2: Stitch has a Glitch
Total: 7


[x] Finding Nemo
[x] Finding Neverland
[x] Signs
[x] The Grinch
[x] Texas Chainsaw Massacre
[ ] White Chicks
[x] Butterfly Effect
[x] Thirteen Going on 30
[ ] I, Robot
Total: 7


[x] Dodgeball: A True Underdog Story
[ ] Universal Soldier
[x] A Series Of Unfortunate Events
[x] Along Came Polly
[ ] Deep Impact
[x] KingPin
[x] Never Been Kissed
[x] Meet The Parents
[x] Meet the Fockers
[ ] Eight Crazy Nights
[ ] Joe Dirt
Total: 7


[x] A Cinderella Story
[x] The Terminal
[ ] The Lizzie McGuire Movie
[ ] Passport to Paris
[x] Dumb & Dumber
[x] Dumb & Dumberer
[x] Final Destination
[x] Final Destination 2
[x] Final Destination 3
[x] Halloween
[x] The Ring
[ ] The Ring 2
Total: 9


[ ] Harold & Kumar Go To White Castle
[x] Practical Magic
[x] Chicago
[x] Ghost Ship
[x] From Hell
[x] Hellboy
[x] Secret Window
[x] The Whole Nine Yards
Total: 7


[x] Troy
[x] The Day After Tomorrow
[ ] Child?s Play
[x] Seed of Chucky
[x] Bride of Chucky
[x] Ten Things I Hate About You
[x] Just Married
[x] Gothica
[x] Nightmare on Elm Street
[ ] Sixteen Candles
[x] Remember the Titans
[ ] Coach Carter
Total: 9


[x] Bad Boys 2
[ ] Joy Ride
[x] Seven
[x] Ocean?s Eleven
[x] Ocean?s Twelve
[ ] Identity
[ ] Lone Star
[ ] Bedazzled
[x] Predator I
[x] Predator II
Total: 6


[x] Independence Day
[ ] Cujo
[ ] A Bronx Tale
[x] Darkness Falls
[x] Christine
[x] ET
[x] Children of the Corn
[ ] My Boss? Daughter
[x] Maid in Manhattan
[ ] Frailty
Total: 6


[ ] Best Bet
[x] How to Lose a Guy in 10 Days
[x] She?s All That
[ ] Calendar Girls
[ ] Sideways
[x] Mars Attacks
[ ] Event Horizon
[ ] Ever After
[x] Forrest Gump
[ ] Big Trouble in Little China
Total: 4


[x] X-Men
[x] X2
[x] Spider-Man
[x] Spider-Man 2
[ ] Sky High
[x] Jeepers Creepers
[x] Jeepers Creepers 2
[x] Catch Me If You Can
[x] The Others
[x] Freaky Friday
[ ] Reign of Fire
[x] Cruel Intentions
[x] Cruel Intentions 2
[x] The Hot Chick
Total: 12


[x] Swimfan
[ ] Miracle
[ ] Old School
[ ] The Notebook
[x] K-Pax
[x] Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
[x] Lord of the Rings: The Two Towers
[x] Lord of the Rings: The Return of the King
[x] Walk to remember
[x] Boogeyman
Total: 7


[x] Hitch
[x] The Fifth Element
[x] Star Wars Episode I The Phantom Menace
[x] Star Wars Episode II Attack of The Clones
[x] Star Wars Episode III Revenge of The Sith
[x] Star Wars Episode IV A New Hope
[x] Star Wars Episode V The Empire Strikes Back
[ ] Star Wars Episode VI Return of The Jedi
[ ] Troop Beverly Hills
[ ] Swimming with Sharks
Total: 7


[x] Air Force One
[ ] For Richer or Poorer
[ ] Transporter
[ ] Transporter 2
[ ] People Under the Stairs
[ ] Blue Velvet
[x] Sound of Music
[x] Parent Trap Re-make
[x] The Birds
[ ] The Terminator
[x] Terminator-2
[ ] T-3
Total: 5


[ ] Empire Records
[ ] SLC Punk
[x] Meet Joe Black
[x] Nightmare Before Christmas
[x] The Silence of the Lambs
[x] Sleepy Hollow
[ ] I Heart Huckabees
[ ] 24 Hour Party People
[ ] Blood In Blood Out
Total: 4


[x] Thirteen
[ ] Manic
[x] American History X
[x] Deep Blue Sea
[x] George of the Jungle
[ ] Canadian Bacon
[ ] How High
[ ] The Jacket
[ ] My little pony 1986
Total: 4


[x] Road to perdition
[ ] Jesus Christ Superstar
[ ] Rent
[x] Mulan
[ ] Mulan 2
[x] Lion king
[x] Lion King 2
[x] Legally blonde
[x] Legally blonde 2
[x] Pink Panther
Total: 7

Jag har sett 128 av dessa filmer :P

Rockparty

Igår var en sjukt rolig kväll! God mat, god dricka, roligt sällskap och massa bra musik! :) Den roligaste festen jag har varit på på länge :) Fast man mår ju inte sådär jättebra idag :P Jag vaknade runt åtta och jag o patrik bestämde oss för att dra ganska direkt. Det blir ju alltid så dagen efter man har druckit, man vill bara hem till sin egen säng. Fast jag var tvungen att åka till stan istället så jag tittade förbi hos olof och sov någon timme :) Sen var det dags för jobb med alexandra vid tvåtiden, vi hade bara 3 ICA-butiker kvar så det var inte så farligt :)

Sitter hos olof just nu, men ska snart börja röra mig hemåt. Vill inte hem egentligen, men jag har inga kläder med mig och imorgon ska jag jobba på H&M igen.