I spend my days in a haze

Det känns som att tiden går alldeles för fort, men det har jag säkert redan påpekat x antal gånger.

I helgen var jag i Skåne och hälsade på min fina Emma. Det var jättemysigt och skoj så det kändes lite tråkigt att åka hem igår. Men men, jag ska ändå tillbaka i juli :)

Idag har jag jobbat 11-20 och imorgon jobbar jag 8-17. Det är ganska jobbigt eftersom jag typ inte hinner andas innan jag måste gå och lägga mig igen. Men sånt är livet och jag trivs ändå ganska bra just nu :)

Jag har nog inte så mycket mer att säga just nu. Gonatt!

I'm coming up only to hold you under

Det är så mycket fint och roligt som händer i mitt liv just nu. Det står en massa omonterade IKEA-möbler i ett studentrum i Uppsala som bara väntar på att fixas iordning. Jag åker ner till Skåne på fredag för att hälsa på min älskade Emma. Jag har ett underbart jobb och fina kollegor. Jag ska snart börja plugga igen. Jag åker iväg på husbilssemester om 2,5 vecka. Jag åker på festival i slutet av juli.

Livet leker, men just nu är jag sjuk och det är jättesynd om mig!!!

Packing up my life

Det känns så sjukt när man börjar packa ihop sitt rum, allt blir så verkligt då. Det känns lite läskigt faktiskt.

Pour a little salt we were never here


Jag spenderade gårdagen hemma hos mormor och morfar med grillning och cheesecake. På hemvägen fick jag ett sms av Patrik som meddelade att Olof var i stan och att de skulle ta en öl på Arken. Det kan man ju inte säga nej till! Efter Arken drog jag, Patrik och Martin på efterfest i Midsommarkransen. Jag kom hem någon gång efter tre imorse och vaknade runt tolv. Det är alltid lika härligt med spontana kvällar :)

Today I don't feel like doing anything

Idag har jag varit fett duktig och packat två flyttkartonger med skit. Jag har rensat apmycket bland papper o sånt så nu är skrivbordet, nattygsbordet och tv-bordet tomt och rent. Hehe, det kan man verkligen inte säga om hur det såg ut innan! Jag borde nästan ha tagit en före- och efterbild.

Gårdagen spenderades med jobb till 17. Sen mötte jag upp Amanda i stan för bio. Vi kollade på X-men first class. Sjukt bra! Det var jätteskönt att bara ta det lugnt sådär en fredagkväll :)

Idag ska jag också ta det rätt lugnt. Det blir balkong-grillning hemma hos mormor och morfar i Tullinge ikväll. Mypys.

Torsdag

Det blev en jättetrevlig kväll igår efter jobbet. Afterwork med kollegorna på Arken i solen. Fett nice! Sen drog jag mig hemåt runt 23 eftersom jag skulle upp tidigt idag.

Nu sitter jag här och snörvlar eftersom mina pollentabletter är slut (!). Alldeles strax ska jag röra mig mot Skärholmen där jag ska möta Saga för lite shopping. Det är nice att vara ledig såhär mitt i veckan :)