Måndag

Huvudvärken är på topp ikväll. En vecka räckte för att göra mig känslig för datorsittande igen. Egentligen är det inte så konstigt att man får ont i huvudet när man sitter och stirrar på en datorskärm åtta timmar om dagen, men efter ett tag vänjer man sig och då blir huvudvärken mindre frekvent. Idag fick jag i alla fall jätteont, men det går över snart igen :)

Dagens bästa/värsta var i alla fall att jag satt i norska kundtjänsten (!) 15.30-17.00. Jag förstår mig verkligen inte på det språket, men jag gjorde så gott jag kunde och det var faktiskt inte så läskigt som jag hade trott att det skulle vara :)

Imorgon är det nya tag som gäller! Favoritmaten följer med som lunch (fiskgryta med majs och ris) och jag kommer förhoppningsvis bli klar med alla mina ärenden. Positiv attityd for the win! :D (man kan även kalla det en yrkesskada.. :P)

Bajenkvällen 2011




Fan vad nice det var! Sjukt bra stämning och en underbar publik. Tänk att det skulle krävas konkurs för att folk skulle börja stödja hockeyn igen.. :P

Nu är jag hemma igen och känner mig helt slut. Tänkte typ glo lite på tv och sova snart. Imorgon ska jag jobba igen! Var ju sjuk hela förra veckan så det känns lite weird, men det ska bli jäkligt kul :)

Live like there's no tomorrow



Dans blev det! Hängde med Patrik och Jurij till Karolinska Institutet på partaj. Tjugo kronor ölen och tjugofem kronor cidern. Liveband och galet bra musik. Träffade en gammal klasskompis från gymnasiet och hängde med henne. Ölspel. Dans dans dans. Fan vad kul jag hade igår! :D

Nu sitter jag här och är peppad inför dagens äventyr. Pappa och jag ska på Bajenkvällen på Hovet. Bättre stämning får man leta efter! :D

Don't ever look back



Jag vill dansa, jag vill hoppa, jag vill skratta så att jag får magknip, jag vill le så att jag får ont i kinderna, jag vill leva lite extra just nu.

Shop 'til you drop



Idag var jag i Huddinge centrum med mamma och shoppade lite. Det blev bland annat två par jeans från Crocker (eftersom alla mina jeans är för stora :P). Var även förbi Designtorget inne i stan och köpte halsbandet som jag beställde tidigare. Tydligen var det slut i lager så beställningen funkade inte, men som tur var fanns det i butik så jag ringde och la undan ett redan igår :)

The only way is up

Det har varit lite bloggtorka här den senaste veckan. Det beror på att jag har varit sjuk. Jag är egentligen fortfarande sjuk, men har sovit så mycket idag att jag fick lite extra energi nu på kvällskvisten. Det känns riktigt jobbigt att vara sjuk i en hel vecka, speciellt när man tycker om sitt jobb så mycket som jag gör. Därför tänkte jag att jag skulle pigga upp mig själv med lite tröstshopping. Det blev ett sjukt coolt halsband som jag såg inne på Designtorget för ett tag sedan. Beställde det från engstromdesign.se.


Big Brother

Det var riktigt roligt på premiären av Big Brother ikväll! Jag och Johanna hade ju VIP-biljetter så vi fick en rundtur av studion och vi fick även ta en tripp i kameragångarna och kika in i huset som deltagarna ska bo i :) Fick även höra att jag var med på tv några gånger. Jag tycker bara att det är jäkligt obehagligt att veta att kamerorna är där hela tiden, jag har aldrig riktigt tyckt om uppmärksamhet :P

Nu ska jag varva ner och förhoppningsvis somna snart eftersom jag jobbar 11-20 imorgon :)

Bakissöndag

Idag mår jag verkligen som jag förtjänar. Hade i alla fall en riktigt rolig kväll igår med fina vänner :) Vi hade bokat bord på Högbergs på söder och där satt vi alla och väntade på att Maria skulle lura in Olof som inte visste någonting. Han anade väl att någonting var på gång, men han blev i alla fall jätteglad :) Men som sagt, idag mår jag som jag förtjänar och snart måste jag rycka upp mig! Ikväll ska jag nämligen på premiären av Big Brother. Pappa har ju kört en del åt dem så han fixade två VIP-biljetter till mig. Jag bestämde mig för att ta med mig min kusin Johanna :)

Nu ska jag dricka lite pepsi och börja må bra igen! :)


'Cause I break easily these days



Det blev en riktigt rolig kväll igår :) Therese och jag bestämde oss för att åka till biljardpalatset och spela lite, sen mötte vi upp Patrik och Ludde för en öl på Theodoras. Efter det drog jag och Therese vidare till Sjätte Tunnan där vi stannade till stängning. Stupade i säng runt 04 och vaknade runt 10.. :P

Idag är det dop som gäller, mitt kusinbarn Jasmine ska döpas :) Sen blir det smörgåstårta! :D

Torsdag

Torsdagar är bra dagar. Det är liksom dagen innan fredag och man vet att mer än halva jobbveckan har gått och snart är det helg. På torsdagar är man lycklig. Samtidigt älskar jag mitt jobb och det känns verkligen som att tiden bara flyger förbi när man är där. Det beror nog mest på mina underbara kollegor :)

Jag köpte med mig semlor hem efter jobbet som jag och farföräldrarna har proppat i oss nu. Det blir nog mest att komma ikapp med alla tv-serier och bara slappa ikväll. Imorgon är det jobb och fredagsfika! :D

Happy Valentine's day

Jag passade på att springa in på Berry och köpa en liten present till mig själv efter jobbet. Jag köpte en sån där med fack och två burkar för lös-te (det ser så fult ut om man skriver ihop det till löste så jag skippar det idag, hur fan skriver man!?).

Ikväll ska jag kolla på Love and other drugs och käka godis :)


Fredag

Jag är så jäkla död att jag tänkte stupa i säng typ direkt efter att jag har skrivit klart det här inlägget. Jag har, precis som alla andra stockholmare som inte var smarta nog att ta ut en semesterdag, blivit drabbad av snökaoset idag. Fast jag är faktiskt inte bitter eller irriterad över det. Jag älskar snö så för min del är det bara mysigt. Hade det varit mitten på december då hade jag nog skrikit och förbannat SL och deras dåliga planering, men snön var faktiskt borta nyss. ALLA gick runt och sa att "nu kommer våren", så nej jag är inte sur på SL. I det här läget hade de faktiskt inte kunnat förutspå någonting. Det är ju ganska ologiskt att de skulle stå beredda med snöplogarna fram till mitten av mars för att det skulle kunna bli snöstorm. Fatta vad mycket pengar det skulle kosta, då skulle bara busskorten bli dyrare och det vore ju otrevligt :P

Nej, nu är det dags för nattbloss och sen sova. Skönt att inte göra någonting alls på en fredagkväll :)

Monday morning




Jag känner mig ovanligt utvilad för att vara uppe såhär tidigt. Samtidigt är det så kallt att jag känner mig lite frusen och trött. Konstig kombination, går väl inte riktigt att förklara.

Jobb idag 8-17. Det är jäkligt skönt att jag tycker om mitt jobb så mycket som jag gör :)

Lillebror bli inte som jag när du blir stor



Världens sötaste lillebror <3. Han var hemma i helgen och vi firade honom eftersom han inte var hemma på sin födelsedag.

We're gonna dance all night because we say so



Sitter och lyssnar på 3oh!3 blandat med Lisa Miskovsky. Sjukt nice! I övrigt har jag fortsatt städa mitt rum idag och tvättat en jäkla massa kläder. Känner mig allmänt taggad inför kryssningen ikväll :)

Eh alltså, jag vette fan vad som har hänt med mig men idag fick jag på mig mina favoritjeans (!). Det här är alltså min Diesel-jeans som jag köpte när jag var typ 16. Jag har inte fått på mig dem överhuvudtaget på typ fyra år, men jag har ändå inte kunnat slänga dem eftersom jag älskar dem. Tänkte väl att någon dag ska jag få på mig dem igen, och idag är den dagen! Ett problem bara... nu är de för stora! Haha.

If I had it my way you know that I'd make her say

Nu kan man äntligen se min skrivbordsstol och hela min säng igen! Haha. Jag är seriöst den stökigaste människan i universum! Har rensat kläder non-stop sen jag kom hem från jobbet. Resultat: 4 kassar med tvätt och en stor svart sopsäck med kläder som ska slängas. Mitt resonemang är att när jag har haft till exempel en tröja på mig en dag så är den inte tillräckligt smutsig för att slängas i tvätten, men den är inte heller tillräckligt ren för att hängas tillbaka i garderoben. Därav bildas enorma klädhögar på min säng samt min skrivbordsstol. Det här är väldigt logiskt i Ronjas värld..

I övrigt mår jag faktiskt väldigt bra just nu. Jag har växt jäkligt mycket som människa de senaste veckorna och jag har börjat lyssna mer på mig själv. Det känns bra.

Friday I'm in love




Jag vaknade kvart i sex och var pigg. Eh.. känns lite onormalt sådär. Jobb idag i alla fall, 8-17. Städdag och fredagsfika står på schemat utöver en massa telefonsamtal. Efter jobbet ska jag hem och storrensa garderoben, sen blir det tv-serier och slappande. Jag behöver verkligen vila upp mig inför lördag då det blir kryssning med kusin Sofie :)