Onsdag



Nu har jag återvänt till mina hemtrakter och planerar att stanna här tills någon gång efter nyår. Yay!

Idag har jag varit på systembolaget och köpt en massa alkoholfritt. Det är helt sjukt vilken prisskillnad det är. Det jag köpte gick på 97 spänn, men hade det varit alkohol i hade det antagligen gått på minst 300.

Imorgon blir det julmiddag hos familjen Helsinghof :)

Halsduk och mössa

Idag stickade jag klart min tubhalsduk och jag gjorde även en matchande mössa :)


Grandiosa calzone


Om ni inte har provat den här, gör det! Så. jäkla. god.

Lördag

Jag har precis kollat klart på Jägarna 2 som faktiskt var en helt okej film. Jag tycker generellt inte om svensk film eftersom de generellt är jävligt dåliga på att göra film här i Sverige, men den här gången gick det an :)

Annars har jag mest myst runt i min snuggle up (som en one piece fast från Ullared :P). Fläskat i mig jordnötsringar har jag också gjort. Fast jag har druckit en massa vatten idag så jag inbillar mig att jag i alla fall är lite nyttig.

Nu blir det nog tv och sen sova. Det är så himla skönt att inte ha några planer! :)


Armband och örhängen




Det här är resultatet av mitt och Åsas pysslande igår. Fyra armband och två par örhängen.

...

Jag kan inte minnas sist jag satt uppe så länge som nu. Klockan är halv fem på morgonen (!) och jag känner mig nästan ung igen ;) Helt ärligt känns det jätteskönt att för en gångs skull ha en helg helt utan planer. Jag vet att jag kan sova precis hur länge jag vill imorgon och så har jag inte känt på väldigt länge. Det är en frihetskänsla för mig, en känsla som man inte alltid uppskattar.

Kvällen har i alla fall spenderats hos Åsa där vi har tillverkat smycken och kollat på film. Jag fick till några riktigt snygga armband och örhängen plus att det var första gången jag använde mig av pärlor. Jag ska fixa bilder imorgon, men nu blir det nog en cigg och sen ska jag sova.

Friday I'm in love




Nu sitter jag och väntar på att Åsa ska plocka upp mig. Hon jobbar till 18.00 så det är inte så himla lång tid kvar. Vi tänkte köpa med oss mat och hänga hemma hos henne hela kvällen. Det blir smyckestillverkning och skräckfilmer. Awesome!

Fredag

Nu känner jag mig äntligen nöjd med bloggdesignen! Jag har precis installerat Photoshop på den här datorn så jag kände mig tvungen att bli lite extra kreativ :)

Dagen har spenderats med skola och tvättstuga. Det kanske inte är världens roligaste på en fredag, men jag kände att det vore så himla skönt att inte ha några måsten alls lördag-söndag. Jag behöver en ledig helg hemma i Uppsala, det har blivit väldigt mycket resor till Stockholm på sistone.

When life hands you lemons, make lemonade

Nu känner jag äntligen att jag har återfått balansen igen efter förra helgen. Det tog några dagar för medicinen att kicka igång igen så jag var mest hemma och hade ångest förra veckan. Nu vet jag i alla fall att det inte blir något massivt alkoholintag för min del under resterande medicineringstid.

Idag hade jag min sista PPU för terminen vilket innebär att det var sista gången för mig som gruppledare åt de elever som går termin ett. Det känns helt sjukt att jag har klarat av att vara gruppledare och att det dessutom har gått helt felfritt. Hade någon sagt till mig för ett år sedan att jag skulle klara det här så hade jag nog skrattat åt dem.

Det känns verkligen som att jag gör framsteg och jag är faktiskt himla stolt över mig själv idag! Det var som jag sa till Åsa tidigare att jag faktiskt har vågat säga saker i klassrummet på sistone. Det kanske låter löjligt för många, men för mig är det jättestort. Jag vågar så mycket mer nu och det känns så himla skönt.

Bildbomb







Middag hos Cissi. Hårfärgning med Amanda. Julmiddag med släkten.

Nothing is the way it should be

I lördags glömde jag bort att man inte får supa när man äter piller så gårdagen var ett rent helvete fullt av ångest. Idag är det lite bättre, men den är ändå där och gnager hela tiden. Jag hatar den. Jag får ångest av att få ångest. Blä.