Photo a day - Mars

Eftersom jag inte kommer vara hemma imorgon fuskar jag lite och lägger upp alla bilder redan idag. Enjoy!







...

Den här dagen blir bara bättre och bättre... proppen gick precis när jag försökte byta glödlampa i hallen. BAJS!

Some days are good and some days are bad

Jag hade en jättetrevlig dag igår. Det började med studiebesök på Barnahus med några från klassen. Efter det mötte jag upp Therese och Åsa på donken och sen gick vi runt i lite affärer. Sedan var det dags för RFSU-möte. Jag var inte medlem, men Therese fixade in mig ändå. Det var filmvisning/diskussion om ett projekt som hette "Rätten till min kropp" och handlade om fyra ungdomar från Nicaragua som kämpade på olika sätt. Väldigt intressant!

Efter RFSU-mötet följde Therese med hem till mig och vi hann med två avsnitt av Big Brother innan hon var tvungen att åka hem igen. Det var jättemysigt att umgås och bara ta det lugnt, nuförtiden träffas vi mest på stan eller så.

Den här dagen har dock varit mindre bra. Jag satte alarmet på 06.30 igårkväll. Imorse vaknade jag av att larmet ringde och trodde att allt var frid och fröjd. ICKE! När jag tog fram mobilen för att stänga av larmet såg jag att klockan var 07.18 (!). Då har alltså larmet ringt non-stop i 50 minuter utan att jag har vaknat. Helt sjukt! Det var bara att stressa iväg till jobbet. Ingen frukost hanns med och jag glömde ta min medicin. Blä.


Bilder från igår: Åsa fönstershoppar och Therese provar konstiga klänningar.

Söndag

Nu drar jag till bussen! Det blir filmkväll hos Åsa med godis och läsk :)


Redhead

Någon som har missat att jag har färgat håret?


KONY 2012


Photo a day - Mars

Nu kör vi igen. Däremot tror jag inte att jag kommer lägga upp bilderna dag för dag. Det blir nog ett massinlägg med alla bilder i slutet av mars. Jag har inte ork att sitta här varje dag. Jag ser inte heller det här som en tävling utan som en rolig utmaning för min egen skull :)


Photo a day - Februari












1. My view today. 2. Words - wordfeud. 3. Hands - Sagas händer. 4. Stranger. 5. 10 AM - på jobbet. 6. Dinner - godis till middag is the shit!. 7. Button. 8. Sun - eh nä, ingen sol den dagen. 9. Front door - jag räknar Sagas dörr som en ytterdörr eftersom jag praktiskt taget bodde där inne ett tag. 10. Self portrait - morgontrött. 11. Makes you happy - massa kärlek!. 12. Inside your closet. 13. Blue - en av mina favoritklänningar. 14. Heart - de har jag gjort själv! :D. 15. Phone - mitt fina mobilskal. 16. Something new - lugg!. 17. Time - finaste klockan ever!. 18. Drink - godaste drickan ever!. 19. Something you hate to do - behöver jag ens säga nåt?. 20. Handwriting. 21. A fave photo of you - bästa dagen ever!. 22. Where you work - jag tog kort på skolan istället. 23. Your shoes - finaste finaste finaste skorna ever!. 24. Inside your bathroom cabinet. 25. Green - mitt favvohalsband. 26. Night. 27. Something you ate - sjukt god mörk choklad!. 28. Money - den som spar han har. 29. Something you're listening to.